![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
26-02-2007, 09:13 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
La drept vorbind...sunt o femeie implinita...am nouaj'de kilograme
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lilistiuca |
18-12-2007, 10:56 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
da, am cele mai importante lucruri pe care mi le-am dorit!!!
cel mai important e copilul, apoi casa mea, sunt independenta financiar, am un sot (un al doilea sot daca imi lipseste ceva.....ar fi calatoriile prin lume, dar si aici am cit de cit noroc ca mai merg cu jobul pe "afara"... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
24-12-2007, 04:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mai nasol e cand toti stau acasa si tu muncesti. -------------------- |
| romanitza |
24-12-2007, 06:20 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 403 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
Interesant argument...
oi fi eu cea mai batrina dintre voi de ma pot declara o femeie implinita? ca pina acum n-am de ce sa ma pling:am un sot minunat,copilul meu realizat,un servici pe care mi l-am dorit intodeauna si destul timp liber pentru mine,independenta financiara,prieteni...ce mi-as mai putea dori? Doar sanatate pentru mine si toti ai mei si sa ma rog la Dumnezeu ca totul sa ramina asa cum e. -------------------- |
| lliliana |
17-01-2008, 02:33 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Observ ca am dat startul la subiectul asta...acum sunt shi mai implinita
In alta ordine de idei...cand eshti iubit shi simti asta...eshti implinit. Doamne multzam! -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 08:36 PM |