![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
03-05-2007, 08:43 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza
n-am mai trecut pe aici din motive de w-end prelungit si lipsa de net acasa. suntem ff fericiti fiindca ieri seara ne-am luat frigider. in w-end l-am avut pe tata intr-o scurta vizita de verificare a centralei termice si a instalatiilor electrice.s-ar putea sa mai vina in 2-3 saptamani - sa vedem ce ii mai gasim de lucru. babuinul a venit dolofan din delegatie unde a mancat numai bunataturi prin restaurante scumpe. mi-a adus tigari, 3 cartuse o zi minunata tuturor -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
03-05-2007, 08:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sa-l folosesti cu placere
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
03-05-2007, 08:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
'neatza la pranz! AMR 2 zile fara astazi o zi minunata tuturor Numai eu nu stiu pt ce este AMR-ul???? Super! Distractie placuta! |
| lliliana |
05-05-2007, 11:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Io am AMR permanent...Din cand in cand incep din nou cronometrarea.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| uka |
05-05-2007, 12:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Nah, ca a venit babuinul si crengu nu mai trece p aici...glumesc, sunt sigura ca recuperati zilele pierdute...
pupici si sa va iubiti la maxim... tare as vrea sa ne mai intalnim si noi la o cafea, dar din pacate ziua are doar 24 ore -------------------- |
| lliliana |
07-05-2007, 08:31 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Eu. |
07-05-2007, 08:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza
mai, de trecut am mai trecut in fuga pe aici, dar nu prea am avut ce scrie.....dieta nimic sambata am umblat sa-mi caut niste pantofi pt job. intr-un magazinas am gasit o pereche ce mi-a placut ff mult, dar erau 38 si imi cam jucau in picior. vanzatoarea tot incerca sa ma convinga ca imi vin taaare bine, ca nu sunt prea mari si se tot extazia. consecinta: ieri am zacut in pat cu temperatura, diaree si o durere de cap infernala- m-a deochiat ma bucur de asta, fiindca diseara mergem la un party in rest, sunt o vaca, mananc de rup porcarii si n-am curajul sa ma urc pe cantar uka si mie mi-e dor sa stam la o cafea, dar, vorba ta, ziua are doar 24h. poate in w-end daca esti prin Bucuresti - eu vin fiindca am scoala. o zi minunata tuturor (in ciuda vremii cacacioase) -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
07-05-2007, 10:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Distractie placuta la party!
Poate ne vedem mai multe fete, intr-un WE cand vii prin Bucuresti -------------------- |
| Eu. |
07-05-2007, 12:35 PM
|
merci, Ina.
eu voi fi w-endul asta in bucuresti, fiindca am scoala, dar depinde mult si de orarul pe care il voi avea si care inca nu a fost afisat -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
08-05-2007, 08:49 AM
|
'neatza
party-ul de ieri n-a fost party si a fost tare naspa. s-a terminat in 45 de minute dupa o defilare de moda penibila si tombola la care au castigat 3 persoane cate un sejur de o saptamana. a fost jenanta toata treaba, in frunte cu willmark, "marele prezentator" babuinul meu a fost contactat ieri de o firma de head hunting, fara sa isi depuna cv-ul si i s-a oferit un post super tare. ieri am fost ceva mai cumintica in ce priveste mancatul (salata) pana seara cand am scapat la o punga de saratele cam grase si la o ciorba de burta cu muuulta paine inca tot nu m-am urcat pe cantar.....mi-e frica -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
08-05-2007, 09:10 AM
|
Tin pumnii pt babuinul tau
-------------------- |
| Eu. |
08-05-2007, 12:31 PM
|
merci, ina
tocmai am coborat pana jos in pauza de masa si m-am intalnit cu el sa-mi arate job description-ul sunt tare curioasa daca ii vor propune un salariu suficient de bun pt a accepta sa isi schimbe locul de munca. desi, teoretic, cu 10 oameni in subordine, ar trebui sa castige binisor, nu? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
08-05-2007, 05:22 PM
|
Asa ar trebui, dar depinde. Nu are de unde sa afle cu cat sunt platiti cei care sunt pe pozitie asemanatoare cu a lui?
-------------------- |
| honey79 |
09-05-2007, 09:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Am sa revin mai tarziu cu alte cuvinte,legate de evenimentele din zilele trecute.
Pentru moment insa, vreau doar sa-ti spun: sunt alaturi de tine!!!!! Te inteleg perfect , stiu prin ce treci.Stiu ca doare si ca, iti va fi foarte greu sa treci peste acest nefericit eveniment, insa....scumpa mea.... roaga-te la Doamne-Doamne....sa-ti dea putere,sa te intareasca. Eu sunt si voi fi aici, intotdeauna...pentru tine. Te pup dulce dulce si te imbratisez strans strans... iar umerii mei... iti stau la dispozitie. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Amazoana |
09-05-2007, 09:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Am sa revin mai tarziu cu alte cuvinte,legate de evenimentele din zilele trecute. Pentru moment insa, vreau doar sa-ti spun: sunt alaturi de tine!!!!! Te inteleg perfect , stiu prin ce treci.Stiu ca doare si ca, iti va fi foarte greu sa treci peste acest nefericit eveniment, insa....scumpa mea.... roaga-te la Doamne-Doamne....sa-ti dea putere,sa te intareasca. Eu sunt si voi fi aici, intotdeauna...pentru tine. Te pup dulce dulce si te imbratisez strans strans... iar umerii mei... iti stau la dispozitie. Despre ce vorbiti? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:18 AM |