![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
10-05-2007, 01:20 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
amalia, noni, pisik
trebuie sa trec peste, altfel risc sa ma imbolnavesc in ritmul asta....pun meniurile mele - stiu ca e prea purin, dar nu a intrat nimic mai mult meniurile mele: ieri: 100ml lapte de 1,5% la cafea - 1p 1/2 portocala 50g piept de pui fiert -2.1p 55g paine - 3p 5 rosii din acelea mici (am uitat cum se numesc) o mana de salata verde 1 ardei 400ml iaurt de 0.1%- 2.8p 3 pahare apa total: 8.9p astazi: 100ml lapte de 1,5% la cafea -1p orez sarbesc (cu ceva legume si cam gras, ca mi s-a facut greata)- cam o mana - 5p omleta cu legume (si asta cam grasa, bleah) - 6p total: 12p azi stau ceva mai bine -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| alandana |
10-05-2007, 01:25 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Ce tragedie!! Imi pare tare rau pentru familia si prietenii lui. Trebuie sa fie cumplit
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
10-05-2007, 02:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
doamne, ce ingrozitor.
condoleante -------------------- |
| Eu. |
11-05-2007, 10:38 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza
aseara am sarit rau calul - mi-a bagat pe gat cu forta al meu mancarea, dupa ce m-a vazut tinandu-ma de pereti prin casa am mancat 4 crewursti de pui, un iaurt 400ml de 0,1%, paine de vreo 4-5p si ....doi pumni mari de seminte de floare soarelui. bineinteles ca de dimineata m-am trezit cu intepaturi la ficat si greata, asa ca pana acum n-a intrat decat o cafea cu 100ml lapte de 1.5% si 1l apa cu lamaie. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Amazoana |
11-05-2007, 11:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
'neatza aseara am sarit rau calul - mi-a bagat pe gat cu forta al meu mancarea, dupa ce m-a vazut tinandu-ma de pereti prin casa am mancat 4 crewursti de pui, un iaurt 400ml de 0,1%, paine de vreo 4-5p si ....doi pumni mari de seminte de floare soarelui. bineinteles ca de dimineata m-am trezit cu intepaturi la ficat si greata, asa ca pana acum n-a intrat decat o cafea cu 100ml lapte de 1.5% si 1l apa cu lamaie. Ooof, ai grija! |
| Eu. |
14-05-2007, 09:08 AM
|
'neata!
dupa un w-end in care , la facultate, mi s-a spus de catre 3 persoane "waaw , ce te-ai ingrasat!" inca nu am decis ce regim voi tine, deocamdata reduc portiile, evit grasimile si dulciurile. o zi buna tuturor! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
16-05-2007, 09:05 AM
|
La revedere tuturor, mi-a facut placere sa va cunosc pe multi(e) dintre voi!
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Amazoana |
16-05-2007, 09:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| uka |
16-05-2007, 10:15 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
La revedere tuturor, mi-a facut placere sa va cunosc pe multi(e) dintre voi! -------------------- |
| Eu. |
16-05-2007, 10:35 AM
|
dulci, uka, ina, nu s-a intamplat nimic, pur si simplu nu mai am nici un motiv si nici chef sa mai intru pe forum.nu sunt suparata pe nimeni, pentru ca nu am de ce. am realizat ca preocuparile mele difera fata de cele ale forumistelor de aici si prefer sa ma retrag pentru ca aici ma plictisesc. netinand regim in acest moment, neplacandu-mi sa vorbesc despre viata mea cotidiana, intima, am incercat sa deschid cateva subiecte dar, din pacate pentru mine, nu prea a fost lume interesata.
va pup pe toate, va doresc numai bine, sanatate si la cat mai multe kg eliminate! Nessie, pentru tine am cateva cuvinte in mod special. Iti multumesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce faci si te apreciez din tot sufletul. Te rog sa nu- mi intelegi gresit plecarea, ci exact asa cum este.Ma simt onorata ca am avut sansa de a te cunoaste atat virtual, cat si personal. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
16-05-2007, 10:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| Amazoana |
16-05-2007, 10:47 AM
|
|
| Pisik |
16-05-2007, 01:59 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
sincer, nu iti inteleg atitudinea, iti respect parerea, dar chiar consider ca tu ai fost cea care te-ai racit de noi, fara ca cineva sa iti fi facut ceva (scuze`daca nu cunosc "dedesubturi").
fiecare intra si vorbeste despre ce considera, nu poti obliga pe nimeni sa iubeasca un anume subiect, desi sincer eu nu imi amintesc sa nu fi raspuns vreunui subiect deschis de tine. cred ca toate fetele ti-au fost alaturi in momentele grele si faptul ca TU nu doresti sa iti deschizi sufletul pe forum si sa te apropii de noi, nu iti da dreptul sa spui ca te plictisesti aici. Imi pare rau daca am fost prea dura, dar eu deja m-am saturat de declaratii din astea gen "nu ma mai regasec aici", "ma bucur ca v-am cunoscut", etc. . Daca va veni vreo zi in care voi considera ca nu mai vreau sa intru pe forum din n motive, nu voi mai intra si gata, fara sa caut sa starnesc mila sau controverse, sa fiu rugata sau intrebata de ce plec, asa cum am vazut ca se poarta pe aici. Inca o data imi cer scuze daca sunt prea dura, probabil voi soca pe multe, deoarece este prima atitudine pe care o iau, dar pur si simplu nu mi se pare corecta atitudinea ta -------------------- |
| Eu. |
16-05-2007, 03:02 PM
|
draga pisik, mesajul tau imi dovedeste ca, din pacate, nu am reusit sa ma fac inteleasa.,probabil nu m-am exprimat bine.eu una nu as putea pleca de undeva fara sa imi iau ramas bun si nici nu simt nevoia sa ma lamentez pentru a atrage atentia, a fi rugata sa nu plec sau pentru orice altceva.
cat despre decizia mea de a nu vorbi despre lucruri personale - aveam obiceiul de a face asta cu mult inainte de a aparea tu in grup. stii ce s-a intamplat? nu stii, nu ai cum, asa ca, mai bine nu ma judeci. numai bine. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| emu |
16-05-2007, 04:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
sincer, nu iti inteleg atitudinea, iti respect parerea, dar chiar consider ca tu ai fost cea care te-ai racit de noi, fara ca cineva sa iti fi facut ceva (scuze`daca nu cunosc "dedesubturi"). fiecare intra si vorbeste despre ce considera, nu poti obliga pe nimeni sa iubeasca un anume subiect, desi sincer eu nu imi amintesc sa nu fi raspuns vreunui subiect deschis de tine. cred ca toate fetele ti-au fost alaturi in momentele grele si faptul ca TU nu doresti sa iti deschizi sufletul pe forum si sa te apropii de noi, nu iti da dreptul sa spui ca te plictisesti aici. Imi pare rau daca am fost prea dura, dar eu deja m-am saturat de declaratii din astea gen "nu ma mai regasec aici", "ma bucur ca v-am cunoscut", etc. . Daca va veni vreo zi in care voi considera ca nu mai vreau sa intru pe forum din n motive, nu voi mai intra si gata, fara sa caut sa starnesc mila sau controverse, sa fiu rugata sau intrebata de ce plec, asa cum am vazut ca se poarta pe aici. Inca o data imi cer scuze daca sunt prea dura, probabil voi soca pe multe, deoarece este prima atitudine pe care o iau, dar pur si simplu nu mi se pare corecta atitudinea ta iti sustin parerea -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 07:26 PM |