![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
16-05-2007, 08:26 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cu parere de rau , Crengu , dar si eu sunt de acord cu Pisik . Tu ai fost cea care s-a indepartat de noi .
Numai bine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
16-05-2007, 08:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Cu parere de rau , Crengu , dar si eu sunt de acord cu Pisik . Tu ai fost cea care s-a indepartat de noi . Numai bine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
16-05-2007, 10:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Va rog, va rog, va rog, nu va certati!
|
| dany |
16-05-2007, 10:17 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu ne certam !!!!! Stai linistita !!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
16-05-2007, 10:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Nu se cearta nimeni ca nu avem de ce
eu ma refeream ca sunt far acuvinte la plecarea brusca a lui crengu nu la ce a spus dany Acest mesaj a fost editat de uka: 16-05-2007, 10:19 PM -------------------- |
| bubbles |
30-05-2007, 10:18 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.873 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ufff Crenguta poate te regasesti si iti revii si te intorci inapoi printre noi
eu zic sa nu ne uiti ca poate la multe intrebari ai gasit aici raspunsuri si poate nu ai sa mai gasesti asa prietene -------------------- |
| Eu. |
25-07-2007, 01:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Am revenit...cred...sper...nu stiu pentru ca inca sunt foarte dezorientata.
Am avut o perioada ff grea, in care, dupa moartea amicului meu, am mai pierdut pe cineva drag din familie...cancer si s-a dus intr-o luna. Inca nu-mi pot reveni, nu reusesc sa inteleg si sa accept. De ceva vreme am si eu probleme de sanatate; mi-au descoperit probleme la rinichi, din cauza faptului ca nu beam destula apa. Ma chinuie o criza infioratoare de vreo saptamana, sunt dopata de calmante ca sa pot sta pe picioare si nenorocita aia de piatra nici ca vrea sa miste sa iasa. Joi merg din nou la Panduri, la consultatie si sa cer calmante mai puternice. Si, fiindca din cauza durerilor si a gretii, am lasat-o moale cu mancatul excesiv, si fiindca m-am saturat ca tot la 2-3 zile sa ma intrebe cineva la job daca sunt gravida, m-am gandit sa revin la dieta. Nu WW, nu inca, pana cand voi avea mobila de bucatarie.Deocamdata manac foarte putin pentru ca mi-e tot timpul greata. Ieri: 2l lapte dulce la 1.5% grasime 3 nectarine 1 piersica o cafea cu indulcitor 2l apa Astazi: 1 mar 1/2l lapte la 1.5% grasime o ciocolata calda cafea cu indulcitor vreo 5 covrigei dietetici fara sarede la Mora (continut: faina, drojdie, tarate, margarina, mac) -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| honey79 |
25-07-2007, 01:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Iubita, cum am zis si la mine in Jurnal...ce bine-mi pare ca ai revenit!!!!!!! Sincer!
Asa dau si eu de tine mai usor... deh..stiu...egoista. Te pupic dulce dulce si te imbratisez cu drag. Spune-mi depsre tine..ce-ai ai facut? Ce mai e nou???? Puuuuupppiiiiccccciiiiiii cu sclipici!!!! -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| uka |
25-07-2007, 01:38 PM
|
Ma bucur ca ai revenit, insa nu ma bucura vestile pe care mi le dai...
Ai grija de tine si fruntea sus.... Pupici multi multi -------------------- |
| honey79 |
25-07-2007, 01:39 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Awwww.... imi pare rau sa aud ca ai probleme cu rinichii. Ai grija de tine, te rog.
Stiu ca sora-mea a avut tot asa probleme si a tinut vreo saptamana o cura cu suc de mere. Dimineata, pranz , seara.... zilnic suc de mere. Sa ma tii la curent, ok????? Many kisses and hugs. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Amazoana |
25-07-2007, 01:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Multa sanatate Eu
|
| Nessie |
25-07-2007, 02:35 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
EU,
Pentru rinichi citeste la O pietricica, doua pietricele, trei... si poate te inspirir. Tman stiu ca le-a spart de curang cu laser, dar tot asa dureri ingrozitoare avea. Te rog mult ai grija cu mancatul, sa nu dai in alte alea , stii tu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| nusarich |
25-07-2007, 05:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
bine ai revenit, gigelu!
imi pare rau sa aud ca ai pobleme de sanatate, sper sa le rezolvi cat mai repede si fara dureri. ce mai faci altfel, ai facut scoala de soferi? -------------------- |
| Monic |
25-07-2007, 06:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.652 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
gigelu si eu am avut probleme cu rinichii, 10 zile m-a tinut criza, dar a trecut. De atunci ma ingrijesc, pt ca e ingrozitor sa nu poti merge singura la baie, sa nu poti sa te intorci in pat de pe o parte pe cealalta. beau multa apa si crize nu am mai avut.
In rest... tatal meu s-a dus exact acum un an tot la o luna dupa ce am aflat ca are cancer Cred ca majoritatea dintre noi trecem la un moment dat prin asa ceva. Asa ca fruntea sus si hai la povesti, ca ne-ai lipsit -------------------- ![]() |
| dany |
26-07-2007, 12:43 AM
|
gigelu ....iti spun si eu " bine ai revenit " ...cu toate ca dupa acel " ramas bun " al tau ...am ramas toate cam ....nedumerite !
nu s-a intamplat nimic, pur si simplu nu mai am nici un motiv si nici chef sa mai intru pe forum.nu sunt suparata pe nimeni, pentru ca nu am de ce. am realizat ca preocuparile mele difera fata de cele ale forumistelor de aici si prefer sa ma retrag pentru ca aici ma plictisesc. Am citat din nou "ramas bun"-ul tau .....pentru persoanele care ar citi pentru prima data in jurnalul tau ....SI ...vin cu o intrebare : ce ai vrut , de fapt , cu acel ramas-bun ?????? Acolo spui ca nu mai ai chef sa intri pe forum si ca preocuparile tale difera de cele ale forumistelor ....si ca te plictisesti aici !!!! Cu riscul ca te vei supara ...te intreb : acele forumiste de aici...cu ce te deranjeaza ??? Fiecare are alta preocupare ....Sa imi cer iertare ( si alte fete ) in fata ta ca stau acasa ( ca ma tine sotul ) si ca am timp de forum ????? No way !!! Spuneai ca "preocuparile tale difera de ale celorlalte forumiste " si te retragi pentru ca te plictisesti ...Oare cum era cand erai in tari straine si puteai vorbi cu cineva pe acest ( sau pe alt ) forum ?????? Cu riscul ca te vei supara pe mine ( e dreptul tau ) iti spun doar atat : nu suntem niste copii prosti carora sa le poti spune azi " nu ne mai vedem , etc " si peste 2 luni sa apari si sa te astepti sa fii primita ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat !!!! Suntem persoane mature !!!! Anyway ( ca am vazut ca iti place engleza-americana ) - mie imi e indiferent ce vei face in legatura cu acest forum ...DAR nu mai veni cu chestii de genul " ma plictisesc aici " si dupa cateva saptamani apari din nou ....Gandeste-te la persoanele care te cunosc de mult timp ( nu fac parte dintre ele ) !!!!! De multe ori ...SI persoanele din jurul tau conteaza !! Numai bine ! In alta ordine de idei .....CONDOLEANTE !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:20 PM |