![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
18-08-2007, 07:41 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, poate iti rezervi niste zile (de preferinta printre ultimele din concediu) in care sa stai pur si simplu sa te relaxezi... ce zici? Stiu ca de obicei ne rezervam concediul pentru treburi "domestice", dar cum atunci cand revenim la serviciu ne iau toti de "odihnite", poate e binevenita si un pic de relaxare. Asa ca iti urez spor la treburi, sa terminati repede instalarile si sa mai aveti resurse (si materiale si temporale, vorba Ganeshei) sa va odihniti.
-------------------- |
| Eu. |
19-08-2007, 07:00 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
nusa, asta si avem de gand sa facem. am amanat sosirea mobilei pana marti; miercuri si joi vom aranja oale, farfuri, haine, etc iar de vineri pana duminica inclusiv ....vom dormi
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
19-08-2007, 10:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, iti spun La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata!
-------------------- |
| Eu. |
20-08-2007, 07:44 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
ieri dupa-amiaza ne-am relaxat cat am putut. am fost la restaurant unde am mancat pt prima oara in viata mea pui de balta - si mi-a placut- apoi cu o prietena in Planters - un local care mie imi place mult de tot. am primit cosmeticale, lumanari parfumate si un buchet urias, superb, de trandafiri rosii. pacat ca ai mei sunt cum sunt si asta a umbrit putin ziua....dar, per ansamblu, a fost bine. meniu azi md - lapte cu nessquick si biscuiti Maia , 1 pachet - mi-a fost extrem de pofta de ceva dulce si cum nu stiu cand voi mai avea astazi timp si loc sa mananc.... a fugit la treaba -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
20-08-2007, 11:18 AM
|
|
Ei, Gigelu, mai uita baba, dar asa, pe alocuri, mai are si momente de luciditate....
Ma bucur ca macar o particica din zi ai petrecut-o placut, pe gustul tau. -------------------- |
| Nessie |
20-08-2007, 11:32 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
A fost ziua ta si ai tacut chitic!
Cu intarziere iti urez si eu la multi ani si fericire multa! Biscuitii aia Maia cum sunt ca nu ii cunosc? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
20-08-2007, 11:16 PM
|
nusa, nu stiu cum ai reusit sa tii minte
A fost ziua ta si ai tacut chitic! Cu intarziere iti urez si eu la multi ani si fericire multa! Biscuitii aia Maia cum sunt ca nu ii cunosc? nessie, multumesc. am tacut pt ca ma cam deprima aniversarile astea, ma simt batrana si au cam inceput sa ma sperie ridurile biscuitii Maia sunt de la Rostar si sunt innebunita dupa ei: au un gust delicios de miere. uite aici: http://www.elivrari.ro/biscuiti-maia-120g-...Path=202_53_179 astazi nu am mai mancat cina ca nu am avut timp - trafaletul ne-a ocupat toata seara pranz: - o felie grosuta de paine neagra - 3 felii de salam - branza de burduf - o rosie - o cana de lapte cu Jacobs Ice Coffe - 2 pahare de apa tonica (Kinley) -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
21-08-2007, 06:37 AM
|
azi
md: - o felie paine neagra - 1 rosie - 2 oua fierte - putina branza de burduf am reusit sa ma cantaresc - am mai pierdut un kg si 100g -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
21-08-2007, 07:33 AM
|
|
Bravo pentru kil, gigelu, bag sama imi cam trebuie ceva zugraveli prin casa, asta ca sa mai uit de mancare macar...
Cu aniversarile, te inteleg, ca si eu sunt tot cam asa. De fapt cred ca sunt mai rau, ca eu de cele mai multe ori ma gandesc: uite, a mai trecut un an si n-am reusit sa fac nici asta... nici asta... nici asta... si cand imi dau seama ca nici nu sunt prea multe sanse sa reusesc macar sa fac asta si asta si asta... dau in depresie... Dar, viata e frumoasa, ne-a fost data s-o traim, asa ca mergem mai departe. -------------------- |
| Eu. |
22-08-2007, 11:56 AM
|
nu ma prea tin de dieta, mananc pe apucate cand ma doboara foamea si atunci mananc aiurea.
2 vesti - una fff buna si una nasoala: 1. al meu isi va schimba job-ul; i s-a oferit un salariu cu 80% mai mare 2. nenea cu mobila e un nesimtit si un dobitoc: nu a facut niste usi asa cum i-am cerut si sunt fff suparata. mai avem sa ii dam la sfarsit 22 mil, dar daca tot asa continua (azi si maine mai are de adus mobila - se misca fffffff incet), mai mult de 17 nu pupa de la mine reparatiile in casa au fost un fiasco total,tata a lucrat pe fuga si aiurea, m-a enervat la culme, plus ca nu a etrminat tot ce trebuia.in bucatrie mi-a tras prize si a fost nevoie sa taie din faianta si sa pun plinta in loc. a facut toata fianta varza, asa ca arata ca naiba totul. in octombrie insa, am sa schimb usa de la bucatarie si geamul + usa de balcon, iar in noiembrie vom da jos toata faianta, vom pune alta si vom zugravi bucataria azi md - jacobs ice coffe cu o cana mare de lapte pranz- 2 feliute de salam cu branza si o rosie + un colt de paine neagra -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Anna |
22-08-2007, 12:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Buna
Felicitari pentru vestea buna! Cred ca sunteti super incantati Iar in ce priveste nenea cu usile, nu puteti sa le refuzati daca nu sunt asa cum le-ati cerut? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| honey79 |
22-08-2007, 12:05 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Iubita, cu intarziere iti spun LA MULTI ANI FERICITI!!!!!
Cat despre munca in casa, stiu cum e , tocmai am trecut si eu prin asa ceva in iunie, cand am fost la ai mei, cu oameni de meserie, care insa, ne-au tinut pana in ultimul moment. Ca sa nu mai zic ca, fiind de meserie, ar trebui sa stie ce si cum, de ce, pentru ce. Ei insa, faceau numai ca sa scape mai repede, banii..multi si nemeritati,si nu cum TREBUIA!!!! Norocul meu a fost ca inainte de-a ma apuca de treaba, m-am documentat si a stiut ce vreau si ce trebuie. Bafta si multa rabdare. Intr-un tarziu, ai sa vezi ca totul va lua contur exact asa cum iti doresti. Te pup dulce dulce. Noi ne pregatim sa plecam la Spital acum.Speram sa-l vedem pe bebe azi, la ecograf. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| ganesha |
22-08-2007, 12:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele!
-------------------- |
| nusarich |
22-08-2007, 02:36 PM
|
|
Felicitari gigelu! La mai mare!
Cu meseriasii, si eu am zis ca daca ma voi apuca vreodata de aranjamente prin casa voi angaja echipa care sa faca toate lucrarile cu data limita. -------------------- |
| Eu. |
22-08-2007, 04:45 PM
|
honey,ganesha, multumesc pt urari
annaiss, ba da, putem sa le refuzam, insa ar trebui sa mai asteptam cel putin o saptamana sa le refaca si nu stiu daca nu ar trebui sa modifice corpurile. e vorba de corpurile suspendate de la bucatarie, unde eu am cerut sa aiba 2 usi, in doua culori, si el mi-a facut una singura intr-o culoare honey, nu stiam pe unde te-ai pitulat, ca nu te-am mai vazut in ultimele zile ganesha, urarile sunt mai mult decat binevenite, oricand ar fi ele. voi macar nu ati avut de unde sa stiti ca e ziua mea....tatal meu a stat la noi toata saptamana trecuta si a plecat duminica pe la 11.30 fara sa isi aminteasca macar ca e aniversarea mea nusa, la fel vom face si noi. vom cumpara noi materialele, ei sa vina cu doar cu sculele si sa-si faca treaba. am mai mancat niste struguri si inghetata -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 04:19 PM |