![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
02-09-2007, 09:02 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ce frumos ai ziiiis, asa o pofta mi-ai facut! La cit mai multi ani fericiti impreuna!
Gata, imi iau catelul si ma duc in padure, ca nu mai rezist -------------------- |
| Eu. |
02-09-2007, 09:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
living
![]() bucataria ![]() noi doi ![]() pe terasa din spate unde mancam ![]() pe leaganul de langa gratar ![]() -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
02-09-2007, 09:32 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
camera
![]() cada cu bule ![]() vedere din usa balconului (mai sus sunt muntii) http://img402.imageshack.us/img402/2720/img3930kn3.jpg sufland la foc ![]() branza cu rosii http://img127.imageshack.us/img127/5783/img3996du1.jpg -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
02-09-2007, 09:45 PM
|
in drum spre casa, am facut cateva mici ocoluri: am fost sa vizitam Sfanta Manastire Dintr-un Lemn, loc pe care il recomand din tot sufletul oricarei persoane, religioasa ori nu....e incredibil.
mai apoi am fost in statiunea Baile Govora, unde am ramas profund intristati si dezolati de mizeria si delasarea, paragina ce domnesc in zona aceea incredibila. din pacate, cu toate miile de flori si frunze, cu parcurile uriase, nu reusesti sa uiti de cladirile distruse cu miros de moarte in care alta data petrecea spuma Bucurestilor. unul dintre exemple ar fi Hotelul Palace, ce sta sa cada (nu inteleg cum se mai permite accesul oamenilor inauntru), hotel conceput de acelasi arhitect francez care a schitat Lido-ul Bucurestiului. mare pacat.... la Sf Manastire Dintr-un Lemn - un colt de Rai ![]() ruinele celui mai luxos hotel din perioada celui de al II-lea Razboi Mondial (Statiunea Baile Govora) - poza e din lateral, fatada e sinistra de-a dreptul ![]() Doamne cat de prosti si ingramaditi suntem noi, romanii!.... Noapte buna! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
02-09-2007, 09:54 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Absolut superbe pozele, Gigelu! Unde e pensiunea asta? Cam cat costa pe noapte? Ma gandesc ca poate mi-oi lua si eu concediu intr-un final anul asta si poate mai tragem o fuga prin munti...
Cat despre delasarea romanilor, eu am zis asta de nenumarate ori si se uita lumea crucis la mine ca-s a dracului... Am vazut si eu prin multe colturi de tara adevarate monumente de arhitectura lasate pur si simplu sa moara incet, pentru ca banii se duc oriunde altundeva decat la pastrarea avutului cultural si arhitectonic... -------------------- |
| Eu. |
03-09-2007, 08:58 AM
|
nusa, pensiunea e in jud. Valcea, sat Pietreni, langa parcul national Buila-Vanturarita.
camerele sunt intre 80 si 100 RON/noapte. bucataria iti e la dispozitie, frigider, vesela, mai putin mancarea pe care ori o aduci cu tine, ori o cumperi de pe la magazinele din sat. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Amazoana |
03-09-2007, 09:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.728 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata Eu.
Ce loouri frumoase ai vizitaaat! acat, mare pacat ca sunt, unele, in paragina Si voi sunteti foarte draguti |
| nusarich |
03-09-2007, 09:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Merci mult, Gigelu, esti o scumpa!
-------------------- |
| michelle |
03-09-2007, 12:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Gigelu, mi-am clatit si eu ochii cu pozele pe care le-ai pus.. Absolut superbe! Cred ca v-ati relaxat la maxim
PS: arati f bine -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
04-09-2007, 01:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mi se pare si mie ca ai mai slabit
Super poze, mi s-a facut dor de bunici si de tara -------------------- |
| Eu. |
07-09-2007, 09:58 AM
|
Miha, Ina, multumesc mult, sunteti dragute
si pentru pofticioase, inca o poza de la munte ![]() -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
07-09-2007, 03:35 PM
|
am primit astazi spre studiu cartea Mihaelei Bilic, iar dieta propusa de ea imi face cu ochiul
Ziua 1 md - 1 cafea+1 felie de paine+ o omleta dintr-un ou si o feliuta de sunca slaba pranz: 200 g muschi de vita la gratar+50g paste fierte ( cu 1lg ulei de masline si condimente) cina: 100g somon afumat (4 felii)+ 4 felii pepene galben+ 1 salata de cruditati (cu 1lg ulei de masline, otet si condimente) incep de maine. din fericire se poate inlocui carnea de vita cu cea de pui. eu voi inlocui somonul asa ca maine va fi zi de cantar si...la drum -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
07-09-2007, 09:17 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT in kg nu prea am slabit. nu m-am mai cantarit de aproape 2 saptamani (luni vor fi 2) pt ca de la w-endul de la munte am mancat cam aiurea si multe dulciuri blushing.gif in schimb remarc diferente mari la haine. Same here, same here -------------------- |
| dany |
09-09-2007, 12:18 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Citind mai mult pe diagonala
Acea pensiune arata extraordinar de bine .....si la pret e ok ....Tu arati demential !!!!!! Cand ai slabit atat ????? Cu intarziere iti urez tie LA MULTI ANI ....si voua ....la fel ...LA MULTI ANI IMPREUNA !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Eu. |
10-09-2007, 08:30 AM
|
'neatza
ganesha, si eu am avut o surpriza in dimineata asta cu pantalonii de serviciu care deja imi sunt putini larguti dany, pozele cu apartamentul meu vor trebui sa mai astepte fiindca , speram noi, abia in vara anului viitor va fi gata casuta. poate dupa sarbatorile de iarna voi pune poze cu bucataria, pe care vrem sa o terminam in ianuarie. nu esti in intarziere cu urarile, de abia pe 29 sept va fi aniversarea noastra, cand vom merge din nou la pensiune. merci de complimente de sambata am inceput dieta mihaelei bilic si imi merge foarte bine. sunt curioasa dupa o saptamana ce se intampla. astazi, din pacate am sarit peste micul dejun ca ne-am trezit ff tarziu vineri seara am avut accident cu Matei -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 12:33 PM |