left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

34 Pagini V « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Eu.'s home, diverse seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 10-09-2007, 08:48 AM
Mesaj #271

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.961
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

'Neata!

Bravo pentru hainute!
Sper sa se faca bine repede Matei. Stiu cum e cu masinile, noi de la Pasti pana acum am schimbat 2 parbrize si o luneta. Si cu stat la coada la Politie (la sect. 2, e drept) de la 18.00 pana pe la 2 noaptea... si a doua zi trezit la 5.20 si mers la job de la 8 dimineata.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 10-09-2007, 10:39 AM
Mesaj #272

Taz

Raspunsuri: 3.502
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Iti multumesc pt recomandarea pensiunii. Am fost sambata, am dormit o noapte, super totul, mi-a placut f mult.
Felicitari pt. aniversare, va fi de ziua mea blushing.gif

O saptamana buna!

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 10-09-2007, 11:09 AM
Mesaj #273

Panda

Raspunsuri: 8.873
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata .Felicitari pentru pantaloni si bafta la tinut dieta Miahelei B. Am si eu cartea .. cred ca e aceeasi - Silueta dincolo de margini(sau mituri) ca nu stiu pe unde e grin.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
himere2005
mesaj 10-09-2007, 04:03 PM
Mesaj #274

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu, arati foarte bine si parca esti mai blonduta sau mi se pare mie? parca te avantajeaza noua culoare de par. e foarte frumoasa vila si nu e scump deloc la conditiile pe care ti le ofera. iar voi sunteti niste porumbei smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 10-09-2007, 04:47 PM
Mesaj #275

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

Pisik, ma bucur ca v-ati simtit bine. noi am rezervat deja pt sfarsitul lunii grin.gif

Bubbles, tu ai tinut dieta asta? si daca da, a functionat?

himere pupic.gif bine ai venit la mine in casuta. intr-adevar am fost ca doi porumbei si, in ultima vreme, cu mici exceptii cand am eu draci blushing.gif suntem ca porumbeii. nu stiu ce ne-a lovit, dar parca e ca la inceputuri w00t.gif
esti singura care a remarcat schimbarea culorii parului biggrin.gif intr-adevar mi-am facut, pe la inceputul lui august, suvite blonde. de fapt cred ca m-a oxigenat. imi place si mie mult fiindca am impresia ca imi lumineaza fata si nu mi se mai vad atat de tare cearcanele wacko.gif

nusha , cu Matei nu e prea bine... a zis nenea doctoru' de mashinutzi ca nu-l poate consulta si vindeca decat in noiembrie dry.gif , asa ca bietul de el va sta stramb si bolnavior pana atunci sorry.gif asa de rau m-am suparat ca de vineri de dupa accident nici nu am vrut sa ma mai uit cum arata

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
nusarich
mesaj 10-09-2007, 07:12 PM
Mesaj #276

Iepuras

Gigelu, sa stii ca la masinile straine cam asa e. Noi am asteptat pentru parbrize cam 4 saptamani, iar pentru luneta vreo 5 (nu stiu de ce, sincer). Oricum, la astia se aduc doar pe comanda, si cum trebuie sa stai la coada, deh, n-ai ce face. Cel mai aiurea a fost cu luneta, ca ploua efectiv in masina, pe porbagaj. Parbrizul este din doua foi de geam, daca se sparge prima (ca asta ni s-a intamplat noua) e ok char daca ploua si nici nu te trezesti cu geamul in brate. In schimb, la luneta, geamul s-a facut tandari, adica particele de 1mmx1mm. Ne-am chinuit doua zile sa scoatem tandarile din masina, probabil ca pe porbagaj inca mai sunt, dar n-am avut ce faca. Am gasit geamul zobit cand am venit de la job, un vecin "dragut" aruncase ceva de sus, probabil vreo caramida, ceva, de s-a zobit asa. Mai si ploua in ziua respectiva...

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-09-2007, 09:42 AM
Mesaj #277

Panda

Neata yahoo.gif .Gigelu nu am tinut dieta .. a vrut sa o tina o vara de a babuinului.Nici nu stiu pe unde mai e cartea ... stiu ca ii rosese un colt buzezscu inainte sa il dau cry.gif (plang dupa buza nu dupa carte wink1.gif )Cum iti merge ?E grea de tinut?

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 12-09-2007, 06:48 PM
Mesaj #278

Panda

Seara yahoo.gif .Am gasit si eu reteta din cartea Mihaelei Bilic .Ai reusit sa te tii de ea?Cu ce ai inlocuit somonul ca nici mie nu imi place bad.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 12-09-2007, 07:44 PM
Mesaj #279

Iepuras

Raspunsuri: 1.546
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Am avut fantezii gastronomice cu casul si rosiile alea! rolleyes.gif Prin Dobrogea se gaseste muulta telemea, iar ce se vinde cu titlul de cas e o telemea nesarata laugh.gif
Nu fi trista din cauza de Matei, cum zice prietena mea buna -e doar fier; te inteleg perfect, subsemnata a plans cand a sarit o piatra de la un camion si a facut o gaura in parbriz blushing.gif . Noroc ca exista casco, si ca pana la urma totul se repara. floare.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Eu.
mesaj 13-09-2007, 08:20 AM
Mesaj #280

Nevastuica

'neatza

bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa sorry.gif (chiar daca nici ala nu-mi place). ieri,spre exemplu, aveam la cina peste la gratar cu legume asortate. am mancat 150g de muschi de porc la gratar si o feliuta mica de paine neagra blushing.gif

luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc )).gif .
cu Matei, ce sa zic? tot suparata sunt, mai ales ca nu-l putem duce in service pana in noiembrie din lipsa de loc. sunt 4 service-uri Ford in tot bucurestiul si nu fac fata cererilor blink.gif

sambata am examen si nu am invatat nimic doh.gif inca stau in dubii daca sa ma duc sau nu. in plus m-au lovit si rusii in dimineata asta si ma simt ca un balon umflat si dureros tease.gif

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 13-09-2007, 08:40 AM
Mesaj #281

Panda

CITAT(Eu. @ 13-09-2007, 09:20 AM) *

'neatza

bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa sorry.gif (chiar daca nici ala nu-mi place). ieri,spre exemplu, aveam la cina peste la gratar cu legume asortate. am mancat 150g de muschi de porc la gratar si o feliuta mica de paine neagra blushing.gif

luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc )).gif .

sambata am examen si nu am invatat nimic doh.gif inca stau in dubii daca sa ma duc sau nu. in plus m-au lovit si rusii in dimineata asta si ma simt ca un balon umflat si dureros tease.gif

Neata yawn.gif .Eu nici mie nu imi place pestele afumat deloc!!!!Am mancat intr`o noapte de revelion si mi`a fost rau de am crezut ca si mor.Atunci si din cauza amigdalitei pe care o aveam si a febrei ,dar acum numai cand il miros si mi se face rau blink.gif .Tonul in apa imi place mult wink1.gif .
Eu la branza aia :casul framantat cu sare si pus la dospit ii zic branza imputita lol.gif lol.gif lol.gif .Face soacra in fiecare toamna cand ii aduce vaca de la stana si casul .Si face cateva "bidoace" .Noroc ca numai eu ma omor cu branza asta ca restul nu prea.Maimulta mie grin.gif doar ca e fff grasa sorry.gif
Si tu esti cu rusii?Si eu si vineri s-ar putea sa am si eu examen .. uff vineri e maine bang.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 13-09-2007, 03:31 PM
Mesaj #282

Nevastuica

Bubbles lol.gif si eu sunt la fel cu branza imputzita, daca nu m-ar mustra constiinta ca e atat de grasa, as manca zilnic, cu rosii reci din frigider si paine calda blushing.gif si imi mai place la nebunie si branza frantuzeasca cu mucegai rolleyes.gif

cu pestele am patit si eu o faza asemanatoare. pana pe la 14 ani mancam peste la greu, gatit in orice fel. in vara de dupa clasa a 7-a am fost la bunica-mea (statea pe atunci la oradea) si am mers cu mama la strand , unde am facut insolatie. ajunse acasa mama m-a fortat sa mananc peste prajit. de atunci vomit instant la mirosul de peste prajit si mi se intoarce stomacul pe dos cand simt miros de peste crud. blink.gif
dar, ciudat, mananc cu deosebita placere fructe de mare

azi:

md
un bol cu fulgi expandati de orez (fara adaosuri), un varf de lgta de miere si lapte de 1,5%

pranz
o bucatica de piept de pui la gratar
varza calita
salata de sfecla rosie

--------------------
Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 13-09-2007, 03:36 PM
Mesaj #283

Koala

Raspunsuri: 2.987
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
si eu sunt la fel cu branza imputzita, daca nu m-ar mustra constiinta ca e atat de grasa, as manca zilnic, cu rosii reci din frigider si paine calda blushing.gif si imi mai place la nebunie si branza frantuzeasca cu mucegai

Ahhh taaaaaci! Shhhhhh grin.gif

Spor la toate! floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
nusarich
mesaj 13-09-2007, 06:38 PM
Mesaj #284

Iepuras

CITAT(Eu. @ 13-09-2007, 09:20 AM) *

'neatza

cu Matei, ce sa zic? tot suparata sunt, mai ales ca nu-l putem duce in service pana in noiembrie din lipsa de loc. sunt 4 service-uri Ford in tot bucurestiul si nu fac fata cererilor blink.gif

Gigelu, mergi la examen! Noua ne zicea o profa in anul I (de analiza matematica tipa, deloc simpatica): "Conditia necesara (nu si suficienta) de a lua un examen este sa te prezinti. Nu te prezinti, l-a pierdut din start." Si mai aveam si profesori care daca nu te vedeau la primul examen (chit ca il picai), la al doilea picai automat. Pasarele de profi...

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 14-09-2007, 10:18 AM
Mesaj #285

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.330
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

M-ai uns la suflet cu pozele alea! pupic.gif Super cabana si zona. Nu ai putea sa faci un subiect la Calatorii despre vila respectiva ca sa ramane pentru consultatii ulterioare? floare.gif

Nu mai retin, tu ai facut sport sau cum ai slabit fara sa se vada la kg? Oricum ar fi, arati super in poze! grin.gif Mi-a placut!

Pentru examen si eu iti recomand sa te duci si sa stai pana la sfarsit. Se intampla de multe ori sa fie mai proful mai intelegator si sa plece sau sa va dea indicatii dupa jumatatea timpului. wink1.gif Bafta multa!

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post

34 Pagini V « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 01:38 PM