![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
10-09-2007, 08:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata!
Bravo pentru hainute! Sper sa se faca bine repede Matei. Stiu cum e cu masinile, noi de la Pasti pana acum am schimbat 2 parbrize si o luneta. Si cu stat la coada la Politie (la sect. 2, e drept) de la 18.00 pana pe la 2 noaptea... si a doua zi trezit la 5.20 si mers la job de la 8 dimineata. -------------------- |
| Pisik |
10-09-2007, 10:39 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.502 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Iti multumesc pt recomandarea pensiunii. Am fost sambata, am dormit o noapte, super totul, mi-a placut f mult.
Felicitari pt. aniversare, va fi de ziua mea O saptamana buna! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
10-09-2007, 11:09 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.873 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata .Felicitari pentru pantaloni si bafta la tinut dieta Miahelei B. Am si eu cartea .. cred ca e aceeasi - Silueta dincolo de margini(sau mituri) ca nu stiu pe unde e
-------------------- |
| himere2005 |
10-09-2007, 04:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu, arati foarte bine si parca esti mai blonduta sau mi se pare mie? parca te avantajeaza noua culoare de par. e foarte frumoasa vila si nu e scump deloc la conditiile pe care ti le ofera. iar voi sunteti niste porumbei
-------------------- ![]() |
| Eu. |
10-09-2007, 04:47 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Pisik, ma bucur ca v-ati simtit bine. noi am rezervat deja pt sfarsitul lunii
Bubbles, tu ai tinut dieta asta? si daca da, a functionat? himere esti singura care a remarcat schimbarea culorii parului nusha , cu Matei nu e prea bine... a zis nenea doctoru' de mashinutzi ca nu-l poate consulta si vindeca decat in noiembrie -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
10-09-2007, 07:12 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, sa stii ca la masinile straine cam asa e. Noi am asteptat pentru parbrize cam 4 saptamani, iar pentru luneta vreo 5 (nu stiu de ce, sincer). Oricum, la astia se aduc doar pe comanda, si cum trebuie sa stai la coada, deh, n-ai ce face. Cel mai aiurea a fost cu luneta, ca ploua efectiv in masina, pe porbagaj. Parbrizul este din doua foi de geam, daca se sparge prima (ca asta ni s-a intamplat noua) e ok char daca ploua si nici nu te trezesti cu geamul in brate. In schimb, la luneta, geamul s-a facut tandari, adica particele de 1mmx1mm. Ne-am chinuit doua zile sa scoatem tandarile din masina, probabil ca pe porbagaj inca mai sunt, dar n-am avut ce faca. Am gasit geamul zobit cand am venit de la job, un vecin "dragut" aruncase ceva de sus, probabil vreo caramida, ceva, de s-a zobit asa. Mai si ploua in ziua respectiva...
-------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 09:42 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.873 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| bubbles |
12-09-2007, 06:48 PM
|
Seara
-------------------- |
| luchi |
12-09-2007, 07:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Am avut fantezii gastronomice cu casul si rosiile alea!
Nu fi trista din cauza de Matei, cum zice prietena mea buna -e doar fier; te inteleg perfect, subsemnata a plans cand a sarit o piatra de la un camion si a facut o gaura in parbriz -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Eu. |
13-09-2007, 08:20 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza
bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc cu Matei, ce sa zic? tot suparata sunt, mai ales ca nu-l putem duce in service pana in noiembrie din lipsa de loc. sunt 4 service-uri Ford in tot bucurestiul si nu fac fata cererilor sambata am examen si nu am invatat nimic -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
13-09-2007, 08:40 AM
|
'neatza bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc sambata am examen si nu am invatat nimic Neata Eu la branza aia :casul framantat cu sare si pus la dospit ii zic branza imputita Si tu esti cu rusii?Si eu si vineri s-ar putea sa am si eu examen .. uff vineri e maine -------------------- |
| Eu. |
13-09-2007, 03:31 PM
|
Bubbles
cu pestele am patit si eu o faza asemanatoare. pana pe la 14 ani mancam peste la greu, gatit in orice fel. in vara de dupa clasa a 7-a am fost la bunica-mea (statea pe atunci la oradea) si am mers cu mama la strand , unde am facut insolatie. ajunse acasa mama m-a fortat sa mananc peste prajit. de atunci vomit instant la mirosul de peste prajit si mi se intoarce stomacul pe dos cand simt miros de peste crud. dar, ciudat, mananc cu deosebita placere fructe de mare azi: md un bol cu fulgi expandati de orez (fara adaosuri), un varf de lgta de miere si lapte de 1,5% pranz o bucatica de piept de pui la gratar varza calita salata de sfecla rosie -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
13-09-2007, 03:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT si eu sunt la fel cu branza imputzita, daca nu m-ar mustra constiinta ca e atat de grasa, as manca zilnic, cu rosii reci din frigider si paine calda blushing.gif si imi mai place la nebunie si branza frantuzeasca cu mucegai Ahhh taaaaaci! Shhhhhh Spor la toate! -------------------- |
| nusarich |
13-09-2007, 06:38 PM
|
|
'neatza bubbles, da ma tin de dieta, chiar daca, pe ici pe colo, mai schimb din meniu. somonul l-am inlocuit cu ton in apa luchi, eu telemeaua nu o pot manca. nu-mi place deloc, nici sarata, nici nesarata. casul, in schimb si casul framantat cu sare (aka branza de burduf) o iubesc cu Matei, ce sa zic? tot suparata sunt, mai ales ca nu-l putem duce in service pana in noiembrie din lipsa de loc. sunt 4 service-uri Ford in tot bucurestiul si nu fac fata cererilor sambata am examen si nu am invatat nimic Gigelu, mergi la examen! Noua ne zicea o profa in anul I (de analiza matematica tipa, deloc simpatica): "Conditia necesara (nu si suficienta) de a lua un examen este sa te prezinti. Nu te prezinti, l-a pierdut din start." Si mai aveam si profesori care daca nu te vedeau la primul examen (chit ca il picai), la al doilea picai automat. Pasarele de profi... -------------------- |
| Nessie |
14-09-2007, 10:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
M-ai uns la suflet cu pozele alea!
Nu mai retin, tu ai facut sport sau cum ai slabit fara sa se vada la kg? Oricum ar fi, arati super in poze! Pentru examen si eu iti recomand sa te duci si sa stai pana la sfarsit. Se intampla de multe ori sa fie mai proful mai intelegator si sa plece sau sa va dea indicatii dupa jumatatea timpului. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:38 PM |