![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
18-09-2007, 10:06 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Neata draga matusica.Felicitari.
Sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa,mancacioasa si frumoasa. Sa va duca numai bucurii si voua si parintilor. Crengu, eu mai nou imi fac mujdei de usturoi..de fiecare data cand gatesc pui...la gratar,la cuptor.Nu stiu daca e de la sarcina sau tot din cauza de saturatie de acelasi gust tot timpul...dar, deocamdata merge. Te pupic si-ti doresc o zi frumoasa. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Eu. |
18-09-2007, 11:42 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Honey, sunt fan usturoi (si mujdei) si ceapa, dar, din pacate, nu pot manca deoarece mi-e fff rau dupa ele
Ultima oara am mancat 2 feliute de ceapa rosie -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
18-09-2007, 01:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Miha Axe, ma asteptam la asa un raspuns in privinta pieptului de pui Si de peste o sa te saturi...dar poti pune un piiiiiiiccccccccccc de ulei de masline pe deasupra cand il bagi la cuptor de ex....la folie... Honey, sunt fan usturoi (si mujdei) si ceapa, dar, din pacate, nu pot manca deoarece mi-e fff rau dupa ele Ultima oara am mancat 2 feliute de ceapa rosie Ai incercat triferment la masa si dupa? -------------------- ![]() |
| Eu. |
18-09-2007, 01:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Miha Axe, ma asteptam la asa un raspuns in privinta pieptului de pui Si de peste o sa te saturi...dar poti pune un piiiiiiiccccccccccc de ulei de masline pe deasupra cand il bagi la cuptor de ex....la folie... Honey, sunt fan usturoi (si mujdei) si ceapa, dar, din pacate, nu pot manca deoarece mi-e fff rau dupa ele Ultima oara am mancat 2 feliute de ceapa rosie Ai incercat triferment la masa si dupa? Axe, peste nu mananc din printzip, adicatelea mi-e scarba de mor. nu sufar pestele. cat despre ceapa, am incercat triferment, scobutil, colebil si nimic -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
18-09-2007, 01:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Opareste un pic ceapa....sau usturoiul poti sa-l coci in coaja un pic in cuptor...devine moale, se pastreaza aroma....merge...
Daca iei fileuri...nici ca nu simti gustul....pestele de balta are miros mai puternic si dupa ce-l gatesti....restul...mai putin...dar daca nu-ti place...continua cu pieptul de pui! Ce tii tu acuma?...de te impiedici de pieptul de pui? -------------------- ![]() |
| ganesha |
18-09-2007, 01:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
am incercat cu tot felul de mirodenii si tot nu aluneca pe gat in jos decat cu noduri. asta e, baba la frumusete rabda. de-as putea si nu mi-ar fi scarba l-as inlocui cu peste slab.[/color] Pe vremuri foloseam sos pesto (poti sa-l faci si-n casa) - il face foarte fraged si aluneca pe git usor de tot Felicitari pentru nepotica! -------------------- |
| Nessie |
18-09-2007, 01:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna!
Il tai in felii subtiri si le bat usor cu ciocanul de carne, le sarez, pun un condiment facut de mine si le las cate 1-2 min pe fiecare parte in tigaia de teflon. Poti sa pici si putin ulei, dar merg foarte bine is fara. Se inmoaie carnea si nu mai e inecacioasa. Condimentele alea ies prin amestecare: boia iute de ardei, piper, patrunjel uscat, usturoi granulat (poti sa il scoti daca ai probleme), oregano, menta si orice iarba uscata mai ai prin casa. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
18-09-2007, 02:20 PM
|
Multumesc mult, fetelor
Axe, nu pot peste deloc, ca dau la boboci instant ganesha, pestoooo nessie si eu fac la fel (cu batutul si condimentatul), dar le pun pe gratar si nu in tigaie. am mancat prea mult piept de pui din 30 iulie incoace si de aceea mi s-a luat. din pacate nu am alt inlocuitor. axe, tin dieta Mihaelei Bilic acum, dar nu ca la carte, in sensul ca mai inlocuiesc din meniuri ( are muschi de vita, somon, peste la gratar - eu mananc pui -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
18-09-2007, 03:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT ganesha, pestoooo m-ai omorat. nu stiu ce contine dar imi place la nebunie. cel din magazin, insa, e cam gras (uleios) Am sa caut sa postez niste retete de facut pestoul in casa, macar asa controlezi tot ce pui in el. -------------------- |
| Eu. |
18-09-2007, 03:25 PM
|
CITAT ganesha, pestoooo m-ai omorat. nu stiu ce contine dar imi place la nebunie. cel din magazin, insa, e cam gras (uleios) Am sa caut sa postez niste retete de facut pestoul in casa, macar asa controlezi tot ce pui in el. astept cu ochii asa : -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
19-09-2007, 05:22 PM
|
Unii au casuta de mesaje plina, cin'sa fie... cin'sa fie...
N-am uitat nici de pesto, doar ca n-am mai apucat. Azi am planuri mari sa trimit postasul cind ajung acasa mai diseara (la mine), acuma ma maninca scolile -------------------- |
| axe10 |
19-09-2007, 08:45 PM
|
axe, tin dieta Mihaelei Bilic acum, dar nu ca la carte, in sensul ca mai inlocuiesc din meniuri ( are muschi de vita, somon, peste la gratar - eu mananc pui Aha...inteleg.... Unii au casuta de mesaje plina, cin'sa fie... cin'sa fie... N-am uitat nici de pesto, doar ca n-am mai apucat. Azi am planuri mari sa trimit postasul cind ajung acasa mai diseara (la mine), acuma ma maninca scolile Pune tu reteta pe aici ca s-o vada si altii interesati! -------------------- ![]() |
| ganesha |
19-09-2007, 10:39 PM
|
Unii au casuta de mesaje plina, cin'sa fie... cin'sa fie... N-am uitat nici de pesto, doar ca n-am mai apucat. Azi am planuri mari sa trimit postasul cind ajung acasa mai diseara (la mine), acuma ma maninca scolile Pune tu reteta pe aici ca s-o vada si altii interesati! Pai aicea o puneam, acushica! -------------------- |
| ganesha |
20-09-2007, 03:06 PM
|
Uite reteta de pesto pe care o folosesc eu.
-------------------- |
| axe10 |
20-09-2007, 04:24 PM
|
Uite reteta de pesto pe care o folosesc eu. Multumim! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:12 AM |