![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
10-10-2007, 02:35 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Azi am vesti proaste
De luni dimineata am inceput sa ma simt rau, sa ma doara capul infiorator. Am fost la medic, mi-a facut analize sa vada daca nu am vreun streptococ (din fericire nu am) si mi-a dat tratament pentru gripa (nurofen, tantum verde, paracetamol,etc). Ieri mi-a fost infiorator de rau, asa ca pe la 14 m-am carat de la serviciu cu taxiul si am mers la al meu la job sa ii cer sa ma duca acasa.Toata noaptea am tusit ca naiba, iar de dimineata surpiza: nu mai am voce aa, in plus, luni am fost si la ginecolog, care mi-a descoperit ca am maaari probleme cu rnichiul stang (acum trebuie sa ma programez si la ecografii) si care am impresia ca suspecteaza ceva in neregula cu mine Am vazut ca medicul o recomanda atunci cand suspecteaza ovare polichistice, fibroame, etc -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Pisik |
10-10-2007, 02:42 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.503 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Azi am vesti proaste De luni dimineata am inceput sa ma simt rau, sa ma doara capul infiorator. Am fost la medic, mi-a facut analize sa vada daca nu am vreun streptococ (din fericire nu am) si mi-a dat tratament pentru gripa (nurofen, tantum verde, paracetamol,etc). Ieri mi-a fost infiorator de rau, asa ca pe la 14 m-am carat de la serviciu cu taxiul si am mers la al meu la job sa ii cer sa ma duca acasa.Toata noaptea am tusit ca naiba, iar de dimineata surpiza: nu mai am voce aa, in plus, luni am fost si la ginecolog, care mi-a descoperit ca am maaari probleme cu rnichiul stang (acum trebuie sa ma programez si la ecografii) si care am impresia ca suspecteaza ceva in neregula cu mine Am vazut ca medicul o recomanda atunci cand suspecteaza ovare polichistice, fibroame, etc Eu, multa sanatate, sa te faci bine repede si sa nu fie f grav. Nu te teme de eco transvagnala, nu e f naspa, e un pic neplacut ca orice vizita la ginecolog, dar nu e f complicat. Iti dau pm cu detaliile -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
10-10-2007, 02:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Offff , toate se aduna la tine
Multa, multa sanatate si sa ne tii la curent ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Eu. |
10-10-2007, 02:50 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Pisik, Dany, multumesc de incurajari.
Adevarul e ca sunt cam morcovita Ma duc la loc in pat pana vine al meu acasa, ca deja am ameteli mari de tot -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
10-10-2007, 02:57 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, sanatate multa!
Ai grija, bantuie ceva gripa pe aici de numa... Eu am stat 2 saptamani cu paracetamol si tantum verde si alte chestii (mai mult sau mai putin babesti) si inca tusesc, asta fiind a 4-a saptamana de behait. Mergi la medic neaparat. Pentru voce ia homeogene 9, isi face efectul garantat (testat la recomandarea unui medic, revenit voce intr-o zi jumate). Sa ne tii la curent. -------------------- |
| michelle |
10-10-2007, 03:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multa sanatate, Crengu!
Pt gat iti recomand Neo Angin -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
10-10-2007, 09:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sanatate multa Crengutza! Ce tzi-a spus doctorul, e bronsita?
-------------------- |
| Eu. |
12-10-2007, 11:17 PM
|
Dupa peripetii am aflat si eu ce am. Am mers in seara aceea la medic, ma durea capul infiorator, de-mi venea sa-l dau jos de pe gat si sa-l arunc intr-un canal
Asta era miercuri seara. Ce-am facut eu incepand cu joi dimineata ?(cand s-au abatut si rusii asupra mea, asa, pentru a avea meniul complet) Training 8.30-17.30 dupa care birou 17.30-19.00. Si asta din bunavointa scumpului meu coleg HR-ist caruia i-a fost prea lene sa faca o mica schimbare, si anume, de a ma pune in echipa de cursanti de saptamana viitoare.Si trainingul asta chiar nu-mi permiteam sa-l pierd. Pana acum, anunt cu tristete in suflet, ca am facut 3 victime (aka am virusat) in randul colegelor. Si parca astazi si trainerul isi cam tragea nasul Azi mi-a revenit vocea, cam gajaita, e drept, dar macar e. Tusesc ca magarul zi si noapte, nu des, dar lung. Azi dimineata pe la 5 m-am trezit tusind si al meu m-a cronometrat 15 minute pe ceas Cam atat despre peripetiile mele. Astept cu infrigurare ziua de luni cand intru in focul testarilor pentru jobul pe care il vreau...inca nu stiu in ce vor consta aceste testari Am planificat week-end de pizza Week-end placut tuturor P.S. Matei e in service de azi pt 10 zile si nu-mi placeeee masina de serviciu primita de B...parca-i o barca informa....deh, pe langa micutul nostru delicat -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| dany |
12-10-2007, 11:22 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aoleuuuuuuu , ce povestesti tu acolo ?????
Hei , muuuuuultaaaa , muuuulta sanatate !!!!!!! Hai ca scapi si de asta !!!!!! Si.....multa bafta luni la testare !!!!! Vei reusi !!!! Saracul matei , si el bolnavior ? Lasa ca isi revine si el si va faceti amandoi de cap in viitorul apropiat -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
13-10-2007, 08:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Binevoitor coleg mai ai. Sper totusi sa-ti treaca mai repede, ca sa fii in forma maxima luni. Bafta!
-------------------- |
| axe10 |
13-10-2007, 12:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Lasa ca ii vine lui randul...(HR-istului)...in rest sanatate si repaus!
-------------------- ![]() |
| nusarich |
17-10-2007, 07:50 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, cum mai esti? Ti-a mai trecut raceala? Am vazut ca n-ai mai dat prin jurnal, am pus-o pe seama trainingului. Sper sa te faci bine curand!
-------------------- |
| Eu. |
17-10-2007, 10:15 PM
|
Buna seara!
Multumesc tuturor de vizite si vorbe bune N-am mai intrat pentru ca: - in week-end am cam stat in pat, mai putin iesitul sambata la pranz la o pizza si facut un pilaf duminica dimineata - luni si marti am avut nebunie la serviciu, nici timp sa respir aerul conditionat care continua sa ma bata in crestet - azi si maine din nou training toata ziua Asta seara am fost din nou la medic la control pentru ca inca tusesc (cica la genul asta de viroza pot sa mai tusesc inca vreo luna) si tot am durerile alea de cap. M-a controlat si ORL-ista (de data asta fara obectul cremenal, spre fericirea mea). Rezultat: sinusuri si ganglioni la fel de inflamati si m-a trecut pe diagnostic de Nevralgie Arnold (daca am pricipit eu bine scrisul lor). Mi-au dat ceva medicament care cica ar contine paracetamol si codeina; daca voi continua sa am dureri voi terce pe infiltratii Mai nou am si greturi foarte puternice, in special cand ma urc in barca (mi-e dor de Matei In alta ordine de idei am decis sa fac curat in viata mea si sa ma debarasez de lucrurile care imi cauzeaza. Asa ca am inceput cu taiatul raului din radacina si am rupt orice relatie cu parintii mei. Deja simt oareshcare efecte benefice, de parca am reusit sa renunt la o dependenta cat se poate de toxica. Sunt mai bine dispusa, mai dragastoasa si cu o piatra de min 10 kg in minus pe inima. Da' musai psiholog pe viitor.Sunt in cautari acum. Cam astea-s noutatile, astept week-end-ul cu groaza ca incepe facultatea si precis voi avea cursuri de dimineata pana seara Noapte buna tuturor! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
18-10-2007, 08:03 AM
|
|
Gigelu, spor la trebi, bafta la facultate si ai grija de tine! Faptul ca faci "curatenie" e foarte bine, mai ales pentru psihicul tau. Iar daca deja se vede, felicitari!
Cu greata, nu stiu ce sa-ti zic. Eu am luat vreo 2 luni un medicament cu fier, ca cica sunt anemica si de la ala am avut niste stari de greata de numa. Asa ca m-am hotarat sa il intrerup, macar pot sa ajung cu bine la serviciu. -------------------- |
| Sexymom |
18-10-2007, 10:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bafta la facultate si multa sanatate.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 07:32 PM |