left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

34 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Eu.'s home, diverse seperator Optiuni V right
Eu.
mesaj 19-10-2007, 09:34 AM
Mesaj #346

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated
Sex: Feminin

'Neatza
Gata cu traningul, din nou la birou, din nou aerul conditionat mad.gif
Ma simtisem ceva mai bine ieri si acum a reinceput durerea de cap.
M-am documentat putin despre nevralgia Arnold - nasol.

In jumatate de ora ies in "pauza de masa" pentru ca am programare la ecografia aia transvaginala unsure.gif de care mi-e cam groaza, sincer.

Astazi sunt cam trista pentru ca o baba dementa de la noi din oras a omorat ieri cu o caramida toti cei 9 puiuti de 3-4 zile ai unei cateluse unui bloc. Aseara spumegam de nervi si cred ca daca as fi vazut-o in fata ochilor o nenoroceam cuplu.gif angry2.gif Acum biata catelusa plange non-stop langa puii ei morti sorry.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-10-2007, 09:38 AM
Mesaj #347

Elefant

Raspunsuri: 9.067
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata.Ce baba proasta si fara sufelt cry.gif crying.gif .Mai sunt si oameni de astia fara suflet printre noi.Eu i-as da si ei cu o caramida ca sa vada cum e

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 19-10-2007, 09:38 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Eu.
mesaj 21-10-2007, 06:31 PM
Mesaj #348

Nevastuica

'seara

revenit acasa dupa un week-end de cursuri, ieri de la 8.30 la 18, azi de la 10 la 16 blink.gif
am vesti bune:
- ecografia si analizele au iesit bne, sunt sanatoasa dpdv ginecologic
- am luat testele si cam intr-o luna ma o sa ma mut pe noul post, in noul departament

o seara frumoasa tuturor

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 21-10-2007, 06:42 PM
Mesaj #349

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Felicitari pentru vestile bune!!!
Cum e noul departament, va fi mai mult stres?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 21-10-2007, 07:29 PM
Mesaj #350

Nevastuica

Ina, noul departament e cu mult mai mare , dar voi avea doar doi sefi, nu 15 ca aici )).gif
Programul va fi mai lung cu 1 ora/zi, adica pana la 19, insa pe perioada verii, iunie-august, fiecare zi de vineri va fi libera si platita yahoo.gif si concediu la toata lumea 21dec-7 ianuarie, chiar daca nu mai ai zile de luat.

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 21-10-2007, 07:47 PM
Mesaj #351

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Super, imi place cum suna.Bravo wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 22-10-2007, 08:49 AM
Mesaj #352

Iepuras

Raspunsuri: 1.982
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Buna dimineata!

Gigelu, felicitari pentru vestile bune! Spor la noul job, sa-ti aduca super satisfactii! Si spor si bafta si la scoala!

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 22-10-2007, 08:14 PM
Mesaj #353

Taz

Raspunsuri: 3.086
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Felicitari pentru vesti! Sa-ti mearga toate unse iti doresc!!! floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Eu.
mesaj 26-10-2007, 12:05 PM
Mesaj #354

Nevastuica

Tot cu durerea de cap mad.gif imi trece pentru 2-3 ore dupa ce iau Solpadeine, apoi imi vine sa urlu. Si trebuie sa iau 3 pastile/zi, iar eu sunt treaza cel putin 14-15 ore. Ma trezesc cu dureri si adorm cu dureri. Mai nou, dorm cu pastilele langa mine, iar dimineata inainte de a deschide ochii iau una ca altfel sunt incapabila de a cobora din pat. Cam in 10-15 minute de motaial isi face efectul si pot fugi la dus doh.gif
Nu mai tin regim, nu mai am grija de ceea ce mananc si nici nu-mi arde, desi incep sa iau proportii din nou.

Saptamanile viitoare se anunta agitate.
1.Maine trebuie sa vin in Bucuresti la shopping - tinuta de botez. Am decis sa imi iau un costum (sacou+pantaloni) pentru a nu arunca bani aiurea pe o rochie ce probabil n-o voi mai purta niciodata si in care nici nu ma voi simti confortabil+voi tremura de frig.Si-mi voi lua probabil o camasa clasica sau ceva mai elegant, inca nu m-am hotarat.
2.Saptamana viitoare am nebunie la job
3. Sambata viitoare la 08.00 plecam spre Cluj, seara iesire la baute (ei)/ dansate (noi) cu fratele meu si prietena lui, duminica la 8 plecare spre Oradea. Duminica la 12 botez la biserica, la 19 cheful la restaurant; la 12 noaptea plecat spre Bucuresti, ajuns luni dimineata direct la job blink.gif = o saptamana varza
4. In w-endul ce urmeaza botezului am facultate sambata si duminica de dimineata pana seara. Pana atunci am si 3 proiecte de facut. Nu stiu cand unsure.gif

Lasand la o parte gatit, spalat, curatenie si iubit omul. Ma intreb ce-o sa fac atunci cand vom avea si un bb blink.gif ca mie la 9 seara imi vine sa dorm

--------------------
Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 26-10-2007, 12:16 PM
Mesaj #355

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

hug.gif Sanatate multa si fizica si psihica sa poti trece peste perioada asta grea. Durerile de cap nu sunt ok. wacko.gif Ai fost la un control amanuntit? Am citit de un control ginecologic, dar la cap? (la propriu smile.gif ) Ai grija de tine, ca daca nu, nimeni nu are! pupic.gif

Felicitari pentru noul post! Chiar suna super cu atatea libere, dar nu stiu cat de mare e "calaria". devil.gif Sa inteleg ca acum lucrezi 9 h/zi? huh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
nusarich
mesaj 26-10-2007, 12:43 PM
Mesaj #356

Iepuras

Gigelu, chiar o saptamana varza...

Cu durerile de cap, mergi la medic, neaparat! Nu e normal sa te doara capul atat de mult timp...

Iar cu dieta eu zic sa nu-ti faci probleme asa de mari, ca oricum tu slabisesi destul de bine, iar acum, cand ai atat de multe chestii adunate toate laolalta si gramada pe capul tau... doar dieta iti mai trebuie. Rezolva ceva cu durerile de cap, ca asta e cel mai important. Ca sa poti sa termini si trebile de scoala si sa ai timp si de celelalte.

Bafta la cumparaturi si spor in toate! Si cel mai important, sanatate multa!

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 26-10-2007, 12:55 PM
Mesaj #357

Nevastuica

Nessie, Nusa, multumesc de vizita pe-aici.
Cu durerile de cap am scris mai sus ca am o nevralgie Arnold cronicizata. Am fost la medic si sunt sub tratament. Durerile se trag si de la cervicala mea bolnava.

Nessie, momentan am program de 9h/zi, din care, teoretic, cel putin, 1h e pt pauza de masa. Incerc sa n-o ratez, dar nu intotdeauna se poate.

Nusa, imi fac probleme cu dieta pt ca eu pun rapid pe mine si in ultimele 2-3 saptamani am mancat ff aiurea.
Aveam de gand sa reiau dieta Mihaelei Bilic de la 1 Nov, dar nu sunt sanse pana nu se mai calmeaza situatia si pana nu ma linistesc. De azi incep sedintele la psiholog grin.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 26-10-2007, 02:15 PM
Mesaj #358

Iepuras

Gigelu, stiu ca ai zis de nevralgie, dar sa te doara capul tot timpul... mi se pare de-a dreptul dureros. Nu se poate rezolva / suplimenta tratamentul cu ceva care sa te ajute pe o perioada mai mare, sau macar sa grabeasca vindecarea? Nu stiu, dar cred ca e foarte greu de suportat. Eu stiu cum e cu durerile de masele, pe care nu le-as recomanda nimanui, nici macar dusmanilor mei cei mai cei (mai ales ca la mine n-au efect chestiile de genul algocalmin / antinevralgic / nurofen....) .
Esti foarte aglomerata zilele astea si cred ca nici nu te odihnesti suficient. Ori la mine asta inseamna automat cateva kilograme in plus (2-3) pe saptamana. Pentru ca stresul pe mine ma pune jos. Daca nu sunt stresata - chit ca stiu ca am termene limita, situatii, bugete, chestii ... de predat - in sensul ca imi organizez timpul (la limita chiar) in asa fel incat sa termin tot ce am de terminat, slabesc. Dar cand incepe stresul, pot sa nu mananc nimic o zi intreaga si seara sau a doua zi dimineata in mod sigur cantarul arata mai mult.
O sa vezi, or sa treaca chestiile "suplimentare" si o sa te reapuci de dieta (WW sau MB) si mai "cu spor" si mai "cu rezultate".

Bravo si pentru psiholog! O sa-ti faca bine in mod sigur.

--------------------
+Quote Post
buretel
mesaj 27-10-2007, 11:06 PM
Mesaj #359

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Felicitari pt job pupic.gif cheer.gif

Cat despre dureri de cap, ma inscriu si eu pe lista. Periodic, am probleme cu sinusurile, parca-s Kaa )).gif Saptamana asta chiar m-am simtit f rau dry.gif Si orice iau, nu-mi trece cu nimic sad.gif Tot zic sa ma programez la un ORList, dar nu stiu ce ma tine.
Sanatate multa hug.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Eu.
mesaj 28-10-2007, 10:50 AM
Mesaj #360

Nevastuica

nusha, da, ai dreptate cu perioadele aglomerate. Chiar daca dorm suficiente ore pe noapte in aceste perioade (personal nu pot s-o duc mai mult de 2-3 zile fara minimum 7-8 ore/noapte), nu resusesc sa ma odihnesc asa cum trebuie. Incep sa ma ingrijoreze din ce in ce mai mult cearcanele pe care le am de vreo 6 luni si care nu trec/scad oricat m-as odihni. Ma bate gandul sa imi iau o crema mai puternica decat cea de la Nivea pe care o am...costa vreo 80 ron ce am vazut dry.gif
La fel cu kg, doar ca eu si mananc...pe apucate si porcarii.

buretel mad.gif ce mai astepti? fuga la ORL ca nu e de gluma pupic.gif

Ieri am avut o zi crunta: am fost la shopping doh.gif Desi visam asta de multa vreme si aveam nevoie, nu mi-am imaginat cat ma va obosi si enerva cautatul articolelor dorite. Nu avem nici buget mare la dispozitie (4oo ron), asa ca am colindat de mi-au sarit ochii din cap. In cele din urma m-am ales cu un costum (sacou si pantaloni), o camasuta rosie, o pereche de pantaloni simpli, negri, o fustita in carouri alb/negru si o pereche de pantofi.
Mi-am facut o mie de draci cautand pantofi devil.gif Eu nu ma impac deloc cu tendintele de moment in materie de incaltaminte, imi par de-a dreptul penibili majoritatea pantofilor pe care-i gasesc hug.gif ce gasesc in stil clasic si sa-mi placa sare de 300ron blink.gif
Astazi mi-am propus sa lenevesc cateva ore bune, in pat, cu Redactarea materialelor de Relatii Publice in brate, pentru a-mi face o idee macar, despre ce voi scrie in proiectul pentru facultate.

O zi mininata tuturor!

--------------------
Imagine

+Quote Post

34 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 09:58 AM