![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
19-10-2007, 09:34 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'Neatza
Gata cu traningul, din nou la birou, din nou aerul conditionat Ma simtisem ceva mai bine ieri si acum a reinceput durerea de cap. M-am documentat putin despre nevralgia Arnold - nasol. In jumatate de ora ies in "pauza de masa" pentru ca am programare la ecografia aia transvaginala Astazi sunt cam trista pentru ca o baba dementa de la noi din oras a omorat ieri cu o caramida toti cei 9 puiuti de 3-4 zile ai unei cateluse unui bloc. Aseara spumegam de nervi si cred ca daca as fi vazut-o in fata ochilor o nenoroceam -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
19-10-2007, 09:38 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata.Ce baba proasta si fara sufelt
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 19-10-2007, 09:38 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
21-10-2007, 06:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'seara
revenit acasa dupa un week-end de cursuri, ieri de la 8.30 la 18, azi de la 10 la 16 am vesti bune: - ecografia si analizele au iesit bne, sunt sanatoasa dpdv ginecologic - am luat testele si cam intr-o luna ma o sa ma mut pe noul post, in noul departament o seara frumoasa tuturor -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
21-10-2007, 06:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari pentru vestile bune!!!
Cum e noul departament, va fi mai mult stres? -------------------- |
| Eu. |
21-10-2007, 07:29 PM
|
Ina, noul departament e cu mult mai mare , dar voi avea doar doi sefi, nu 15 ca aici
Programul va fi mai lung cu 1 ora/zi, adica pana la 19, insa pe perioada verii, iunie-august, fiecare zi de vineri va fi libera si platita -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
21-10-2007, 07:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Super, imi place cum suna.Bravo
-------------------- |
| nusarich |
22-10-2007, 08:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Gigelu, felicitari pentru vestile bune! Spor la noul job, sa-ti aduca super satisfactii! Si spor si bafta si la scoala! -------------------- |
| ganesha |
22-10-2007, 08:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.086 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Felicitari pentru vesti! Sa-ti mearga toate unse iti doresc!!!
-------------------- |
| Eu. |
26-10-2007, 12:05 PM
|
Tot cu durerea de cap
Nu mai tin regim, nu mai am grija de ceea ce mananc si nici nu-mi arde, desi incep sa iau proportii din nou. Saptamanile viitoare se anunta agitate. 1.Maine trebuie sa vin in Bucuresti la shopping - tinuta de botez. Am decis sa imi iau un costum (sacou+pantaloni) pentru a nu arunca bani aiurea pe o rochie ce probabil n-o voi mai purta niciodata si in care nici nu ma voi simti confortabil+voi tremura de frig.Si-mi voi lua probabil o camasa clasica sau ceva mai elegant, inca nu m-am hotarat. 2.Saptamana viitoare am nebunie la job 3. Sambata viitoare la 08.00 plecam spre Cluj, seara iesire la baute (ei)/ dansate (noi) cu fratele meu si prietena lui, duminica la 8 plecare spre Oradea. Duminica la 12 botez la biserica, la 19 cheful la restaurant; la 12 noaptea plecat spre Bucuresti, ajuns luni dimineata direct la job 4. In w-endul ce urmeaza botezului am facultate sambata si duminica de dimineata pana seara. Pana atunci am si 3 proiecte de facut. Nu stiu cand Lasand la o parte gatit, spalat, curatenie si iubit omul. Ma intreb ce-o sa fac atunci cand vom avea si un bb -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
26-10-2007, 12:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.376 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru noul post! Chiar suna super cu atatea libere, dar nu stiu cat de mare e "calaria". -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| nusarich |
26-10-2007, 12:43 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, chiar o saptamana varza...
Cu durerile de cap, mergi la medic, neaparat! Nu e normal sa te doara capul atat de mult timp... Iar cu dieta eu zic sa nu-ti faci probleme asa de mari, ca oricum tu slabisesi destul de bine, iar acum, cand ai atat de multe chestii adunate toate laolalta si gramada pe capul tau... doar dieta iti mai trebuie. Rezolva ceva cu durerile de cap, ca asta e cel mai important. Ca sa poti sa termini si trebile de scoala si sa ai timp si de celelalte. Bafta la cumparaturi si spor in toate! Si cel mai important, sanatate multa! -------------------- |
| Eu. |
26-10-2007, 12:55 PM
|
Nessie, Nusa, multumesc de vizita pe-aici.
Cu durerile de cap am scris mai sus ca am o nevralgie Arnold cronicizata. Am fost la medic si sunt sub tratament. Durerile se trag si de la cervicala mea bolnava. Nessie, momentan am program de 9h/zi, din care, teoretic, cel putin, 1h e pt pauza de masa. Incerc sa n-o ratez, dar nu intotdeauna se poate. Nusa, imi fac probleme cu dieta pt ca eu pun rapid pe mine si in ultimele 2-3 saptamani am mancat ff aiurea. Aveam de gand sa reiau dieta Mihaelei Bilic de la 1 Nov, dar nu sunt sanse pana nu se mai calmeaza situatia si pana nu ma linistesc. De azi incep sedintele la psiholog -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
26-10-2007, 02:15 PM
|
|
Gigelu, stiu ca ai zis de nevralgie, dar sa te doara capul tot timpul... mi se pare de-a dreptul dureros. Nu se poate rezolva / suplimenta tratamentul cu ceva care sa te ajute pe o perioada mai mare, sau macar sa grabeasca vindecarea? Nu stiu, dar cred ca e foarte greu de suportat. Eu stiu cum e cu durerile de masele, pe care nu le-as recomanda nimanui, nici macar dusmanilor mei cei mai cei (mai ales ca la mine n-au efect chestiile de genul algocalmin / antinevralgic / nurofen....) .
Esti foarte aglomerata zilele astea si cred ca nici nu te odihnesti suficient. Ori la mine asta inseamna automat cateva kilograme in plus (2-3) pe saptamana. Pentru ca stresul pe mine ma pune jos. Daca nu sunt stresata - chit ca stiu ca am termene limita, situatii, bugete, chestii ... de predat - in sensul ca imi organizez timpul (la limita chiar) in asa fel incat sa termin tot ce am de terminat, slabesc. Dar cand incepe stresul, pot sa nu mananc nimic o zi intreaga si seara sau a doua zi dimineata in mod sigur cantarul arata mai mult. O sa vezi, or sa treaca chestiile "suplimentare" si o sa te reapuci de dieta (WW sau MB) si mai "cu spor" si mai "cu rezultate". Bravo si pentru psiholog! O sa-ti faca bine in mod sigur. -------------------- |
| buretel |
27-10-2007, 11:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Felicitari pt job
Cat despre dureri de cap, ma inscriu si eu pe lista. Periodic, am probleme cu sinusurile, parca-s Kaa Sanatate multa -------------------- |
| Eu. |
28-10-2007, 10:50 AM
|
nusha, da, ai dreptate cu perioadele aglomerate. Chiar daca dorm suficiente ore pe noapte in aceste perioade (personal nu pot s-o duc mai mult de 2-3 zile fara minimum 7-8 ore/noapte), nu resusesc sa ma odihnesc asa cum trebuie. Incep sa ma ingrijoreze din ce in ce mai mult cearcanele pe care le am de vreo 6 luni si care nu trec/scad oricat m-as odihni. Ma bate gandul sa imi iau o crema mai puternica decat cea de la Nivea pe care o am...costa vreo 80 ron ce am vazut
La fel cu kg, doar ca eu si mananc...pe apucate si porcarii. buretel Ieri am avut o zi crunta: am fost la shopping Mi-am facut o mie de draci cautand pantofi Astazi mi-am propus sa lenevesc cateva ore bune, in pat, cu Redactarea materialelor de Relatii Publice in brate, pentru a-mi face o idee macar, despre ce voi scrie in proiectul pentru facultate. O zi mininata tuturor! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 09:58 AM |