![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
28-10-2007, 05:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ieri am avut o zi crunta: am fost la shopping Ghiv mi faiv. Shopingu' nu e o placere nici pentru mine; cand caut ceva nu gasesc, si cand umblu aiurea...n-am bani cate chestii gasesc. Spor la redactat proiectul..si inspiratie. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| buretel |
30-10-2007, 12:31 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
buretel N-am ajuns la doctor, ca azi am stat acasa, din motivele de mai sus, plus o mica intoxicatie alimentara Ai mare dreptate cu shoppingul, si eu ma plictisesc ingrozitor -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
09-11-2007, 08:13 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, pe unde umbli? Nu ne-ai mai povestit nimic in ultima vreme...
-------------------- |
| Eu. |
09-11-2007, 08:47 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
nusha, merci ca mi-ai scos jurnalul de la naftalina
noutatile: - dieta pauza - sanatate ok, mai putin durerile de cap care persista, dar cu intensitate mai mica - oboseala maxima - maine si poimaine scoala de dimineata pana seara - in noaptea asta proiect pentru maine deci somn pauza - de luni incep lucrul in noul departament si am un morcoooov week-endul trecut am fost la botez in Oradea - am dormit cu totul 4 ore din 62 cam atat astept zile mai bune si mai calme sa ma reapuc de dieta ca ma simt balonas. azi am primit anuntul cu locatia si data petrecerii de craciun a firmei. Mariott Matei a iesit ieri din service cam atat ca m-am lungit din nou un week-end placut tuturor, odihna si pace in sufletele -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
09-11-2007, 09:10 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mama mama, dar stiu ca ati avut ceva peripetii. Nu e bine sa nu dormi, am testat si eu asta (fara intentie, evident). Am plecat intr-o vineri dimineata la job, evident trezit la 5.30 in ziua respectiva, intors acasa la 18, plecat la cumparaturi, ajuns acasa dupa cumparaturi, plecat apoi la 23 la mare. Ajuns la mare la 4 dimineata, incercat de dormit pana pe la 5-5.30, trezit din cauza de valuri care aveam senzatia ca vor lua cortul pe sus si de elicopter care filma clip la romtelecom si aveam senzatia ca da cu bombe, elicopterul zburand la maxim 5 m deaspura cortului. Apoi petrecut ziua cu chiu-cu vai printre umbrele de soare ca telemeaua mea e ne-dusa la soare si necesita umbra toata ziua, incercat de dormit seara pe la 22 si neavand spor plecat inapoi in bucuresti la ora 23. Si mers... pe autostrada pana la ora 4 dimineata, cu om super obosit langa mine (si nedormit deloc nici el) si cu autostrada care parea ca se face un tunel, dar parca erau si pomi, si (vorba ta) se unduia si parca nu mai mergeam pe strada, ci pe nisip... si lipsa de modalitati de trezire pe autostrada neluminata nicicum ... si luat hotararea de a nu mai pleca niciodata in viata vietilor noastre fara sa ne odihnim.
-------------------- |
| axe10 |
10-11-2007, 05:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Spor la scoala , bafta la proiect...si mai dormi si tu ce naiba!
Cu petrecerea aia...te pune la cheltuiala in loc sa vina Moshu....oricum e frumos. Eu am lucrat vis a vis de Marriot pana acum vreo 2 ani si nu am intrat niciodata acolo.... -------------------- ![]() |
| buretel |
10-11-2007, 06:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Spor la toate
La Marriott o sa fie fain, si eu am avut o petrecere de Craciun acolo si mi-a placut la maxim. Au venit si ceva formatii sa cante (rock), si tinuta nu a fost chiar de gala. Se exagereaza putin, eu am fost in pantaloni si camasa si nu m-au dat afara -------------------- |
| Eu. |
11-11-2007, 11:02 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza si multumesc de vizite
azi am decis sa chiulesc de la scoala ieri am fost la cursuri, aproape am motait, iar aseara m-am intalnit cu prietena mea - unica de pe-aici azi de dimineata intindeam niste haine pe caloriferul din sufragerie cand am descoperit un obiect uitat de muuulta vreme....cantarul 1.atunci cand am restante de somn cantarul arata intotdeauna mai putin 2. ieri am mancat toata ziua 1 punga de sticksuri (impartita cu o colega de facultate), o punga de bakerolls si aseara pe la 12 o felie de paine cu salam, branza si o rosie mare. deci stomac cam gol. mai vad eu maine dimineata buretel, la noi, din pacate s-a anuntat catinuta trebuie sa fie de gala: " ladies, put on your pearls and daimonds, gentlemens put on your tuxedos" Acest mesaj a fost editat de Eu.: 11-11-2007, 11:04 AM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
11-11-2007, 08:54 PM
|
si cateva poze de la botez - nu luati aminte la moaca mea obosita si incercanata
eu si Sara ![]() eu si parintii micutei: ![]() babuinul si parintii ![]() Acest mesaj a fost editat de Eu.: 11-11-2007, 08:59 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
12-11-2007, 10:57 AM
|
|
Gigelu, frumos iti sade! Esti o frumusica si obosita, asa ca nu-ti face probleme.
Bravo pentru cantar! Lasa, ca iti revii tu cu somnul, e o perioada super aglomerata la multa lume, bag sama... Bafta la scoala! -------------------- |
| dany |
12-11-2007, 11:18 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
'neatza si multumesc de vizite [color=#660000]si cateva poze de la botez - nu luati aminte la moaca mea obosita si incercanata eu si Sara As fii vrut sa te vad mai de aproape ca tare imi place tunsoarea ta . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Eu. |
12-11-2007, 06:21 PM
|
Dany, iti satisfac curiozitatea nusha, merci de complimente, dar nu e chiar asa....esti tu o draguta ![]() ![]() de astazi am hotarat sa fac o pauza de macar o luna de la mancat carne. in ultimele saptamani ma simt ff rau si mi-e greata de cate ori manac carne meniu azi: md: o banana o cafea cu lapte si indulcitor pranz: sandwich de la Toscana cu: paine neagra cu seminte, ulei de masline, rosii, salata, ardei si branza feta. gustare: un iaurt mic brenac, de 150g, cu prune si musli 1/2 l cola o cafea cu lapte si indulcitor stiu ca e cam slabut meniul, dar am nevoie de o zi macar in care sa mananc putin sa mi se obisnuiasca stomacul cu mancarea in cantitati normale. nu am apucat de dimineata sa ma urc pe cantar nu am apucat de dimineata r.hat, nu stiu sa fac pozele mai mari.... NESSIE HELP!!! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
12-11-2007, 06:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
r.hat, nu stiu sa fac pozele mai mari.... Aia ma uitam si eu... de ce sunt mici. NESSIE HELP!!! Cred ca asa le incarci tu, deja mici. Uita-te aici unde am explicat cum se pun pozele. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
12-11-2007, 09:16 PM
|
daca nici acum nu-mi iese, ma las pagubasa
nessie, mie nu-mi apare nicaieri direct link to ![]() ![]() -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
12-11-2007, 09:27 PM
|
mda, cum spuneam, la trebi din-astea tecnice nu ma bag ca sunt varza
anyway, continui cu meniul pe ziua de azi, prima fara carne: cina: - pastai scazute cu muult usturoi si pasta de rosii - o feliuta subtirica si anemica de branza danish white - acu' rontai o conserva de porumb boabe da' nu prea mai intra s-a scurs si prima zi in departamenul nou; totul ok, liniste si pace, sefa in contzed' pana luni -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 07:45 PM |