![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
14-11-2007, 11:10 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Cred ca e f bun la gust, imi plac toate componentele (de hibiscus n-am auzit
-------------------- |
| Eu. |
14-11-2007, 02:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
pranz:
- o salata de orez si legume+ boabe de fasole si sos mexican - cam iute - o briosa de ciocolata mica de la Springtime -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
14-11-2007, 03:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Orez am mancat si eu la pranz. De fapt pilaf cu ciumpercutze. Buuuun de tot, facut de manutzele mele.
-------------------- |
| ganesha |
14-11-2007, 03:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.086 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ce fain suna "Ceai de toamna" macese, mere, struguri, pere, flori de hibiscus, busuioc, scortisoare. nu contine cafeina si nici coloranti Eu ziceam ceai de toamna la ploile de noiembrie... cind eram copilita -------------------- |
| Eu. |
15-11-2007, 04:02 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
cina ieri:
o felie maaare de paine neagra cu gem de prune azi: - cartofi la cuptor cu branza - omleta cu legume - o jumatate de portie de crema de zahar ars -cafea cu lapte si indulcitor, ceai -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
17-11-2007, 10:51 AM
|
'neatza
meniu ieri un activia cu muesli un mar mamaliga cu branza si smantana la cina am cam imbulinat-o ca am fost la o aniversare si, fiindca la putere erau ceafa de porc si carnatii la gratar, n-am avut altceva de mancat decat: - 3 bucatele de cascaval afumat - 3 ridichi - o maslina neagra gigantica - cartofi fierti cu margarina si boabe de porumb - gogosari murati - 1 felie de tort - cola cu coniac - un pahar suc de portocale - 2 cafele cu lapte si indulcitor ca-mi cadeau ochii in gura de oboseala - un pumn de floricele m-am cantarit de dimineata desi nu e ziua -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
17-11-2007, 11:47 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.068 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| nusarich |
17-11-2007, 09:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.982 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, cum l-at sarbatorit pe Matei? Ieri a fost ziua lui...
-------------------- |
| ina_ceva |
18-11-2007, 08:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Crengu, arati super, stii sa te pui in valoare
Cu facultatea cum mai merge? Se cere prezenta obligatorie sau mai poti lipsi din cand in cand? -------------------- |
| Eu. |
21-11-2007, 10:50 PM
|
Intrasem fericita sa va anunt ca am fost promovata in cadrul noului departament, la mai putin de 2 saptamani de cand am aterizat la ei si ca acum sunt asistenta unuia dintre partners.......dar de cand am aflat despre moartea fostei mele colege, parca totul imi pare atat de gol, de efemer, de bicisnica bucuria mea..... Am pierdut 3 fosti colegi in 6 luni.....nu am cuvinte -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
21-11-2007, 11:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.086 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am invatat pe pielea mea ca intotdeauna in viata lucrurile vin gen "una calda, una rece". Poate pentru ca atunci cind suferim sa ne aduca aminte ca totusi viata merge inainte, si ca atunci cind ne bucuram prea tare, sa nu uitam ca totusi sintem... in trecere pe aici. Cine stie... oricum e acolo sus cineva care are grija de noi si care stie raspunsurile.
Sa stii ca-ti sint alaturi cu sufletul, si pentru tristete, si pentru bucurie -------------------- |
| Eu. |
21-11-2007, 11:05 PM
|
Ganesha, ca de obicei, un suflet cald si vorbe spuse cum pica bine la inimioara
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| nusarich |
22-11-2007, 09:59 AM
|
|
Gigelu, felicitari pentru promovare!
E greu sa te bucuri din plin acum, cand suferi pentru fosta colega, dar gandeste-te ca poate pentru ea este mai bine acum ca nu mai sufera. Oricum, acolo unde este, ea stie prin ce treci. -------------------- |
| honey79 |
22-11-2007, 05:20 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Te pup dulce dulce, te imbratisez cu drag si-ti spun..FELICITARI pentru noul post. Imi pare sincer rau sa aud de pierderea fostei colege si-ti prezint Condoleante. Sper din suflet ca durerea sa treaca si astfel sa te poti bucura cumva, de realizarile personale. Mi-e dor de tine... poate mai reusim, candva, cumva, sa ne gasim pe mess... si sa mai vorbim. Pup dulce dulce dulce. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Eu. |
24-11-2007, 09:18 PM
|
Multumesc pentru vorbele bune, atat celor care au scris aici, cat si celor care au dat raspunsuri la celalalt subiect
Mi-am mai revenit putin - am fost total bulversata zilele astea; in seara in care v-am scris ca am aflat nu am dormit absolut deloc. Am stat in fund pe scaun toata noaptea, m-am uitat la pozele din liceu si am plans In ultimele luni un coleg de-al nostru a incercat sa lanseze o campanie media la Cluj pt a strange fonduri absolut necesare Cristinei pentru tratamente. Reproduc mai jos doua dintre mesajele primite de el de la Cristina "Hi Liviu, te rog sa ma ierti ca n-am scris nici tie nici la Dora dar in seara cand ti-am scris ultima data m-au apucat niste dureri cumplite, mi-a crescut mult ficatul si asa tare ma impungeau coastele credeam ca mi-l perforeaza. Am innebunit de dureri, mai ales ca cu fiecare respiratie mi se misca coastele si se freaca de tumorile de pe ficat. De-atunci respir ca o vrabiuta, doar strictul necesar, si sa nu-ti povestesc prin ce-am trecut: spital, medici perfuzie, medicamente, si acum sunt pe perfuzii dar acasa, am o asistenta care vine. Har Domnului ma simt un pic mai bine ca pot sa cobor putin din pat, dar nu stiu exact cand o sa am eu forte sa scriu mai mult. Iti multumesc ca iti faci griji....comunici tu cu Dora sau ii scriu si ei ca va mai trebui sa asteptw-imi cer mii de scuze!!!- o sa incerc sa-i scriu cat de repede macar idei mai importante!" "Eu prin mila Domnului lupt in fiecare zi, si vreau sa-ti spun ca D-zeu m-a ajutat foarte mult de cand sunt bolnava si mi-a dat prieteni adevarati si culmea straini carora le pasa de mine. Da sunt bolnava dar Domnul nu m-a lasat, abia am putere dar nu sunt deznadajduita si "I didn't give up"...si vad zilnic cum m-a ajuta sa trec prin incercarea aceasta. Eu sper ca intr-o zi ma va si izbavi de ea intr-un fel sau altul dar asta numai El stie. dar eu nu vreau sa se scrie un articol in care eu sa ma plang! Daca se poate scriem articol despre cum m-a ajutat Domnul si sa fie spre slava Lui. Sper sa se poata face totul nu dupa pofta si ce gadila urechile oamenilor ci dupa placerea si realitatea in care Domnul m-a ingrijit! Cu drag, Cristina " Domnul sa o odihneasca in pace si sa ne aiba pe noi, toti, in paza Lui! Eu in rest sunt binisor, incerc sa ma acomodez cu noile atributii si sa-mi "descifrez" seful. Imi va fi destul de greu, dar ma bucur ca voi avea multe lucruri noi de invatat. Trag si cu scoala ca nu prea reusesc sa ma adun si sa-mi termin proiectele. La anul facem nunta - sau, ma rog, ne vom casatori. Nu stiu daca vom face si o nunta clasica, din lipsa de finante si de chef de bataie de cap. Personal as prefera sa mergem undeva pe o plaja doar noi doi si un preot Cam astea sunt noutatile mele, nu prea multe. Incerc sa beau cat mai multe lichide pe zi - la serviciu, ca acasa nu resusesc - fiindca ma cam jeneazaz rinichiul stang. Cu dieta nu reusesc sa ma mobilizez, nu am energia necesara, desi ar cam trebui ca petrecerea de Craciun bate la usa si eu sunt cam durdulie Ah, si am aproape 2 saptamani de cand nu mai mananc carne. Nu ii simt deloc lipsa si mi-am reglat din nou tranzitul intestinal + mi s-a curatat f frumos tenul Acest mesaj a fost editat de Eu.: 24-11-2007, 09:25 PM -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 10:03 AM |