![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
24-11-2007, 10:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
saluty eu. ce mai faci?
Din pacate nu am timp sa citesc nici macar ce scrie pe pagina asta, dar mi-am amintit ca am primit un sms d la tine la acre nu am putut sa raspund din motive de inchis abon cosmote ptr neplata sunt bine, ma chinui cu serv sa o scoatem cumva la suprafata sa ne mearga si noua bine, altfel..cu teo, e ok, ne intelegem bine pupiciosi multi simii de scuze ca nu am avut cum sa t mai caut -------------------- |
| nusarich |
25-11-2007, 12:22 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, felicitari pentru nunta! Sa fie asa cum va doriti voi si sa aveti parte de tot ce-i mai bun!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
26-11-2007, 09:58 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza
uka, ma bucur sa aud ca sunteti bine. poate mai vorbim si noi intr-o zi la tel, ca am muuulte minute cosmote si nu le prea folosesc nusha, multumesc pentru urari, chiar daca sunt timpurii. inca nu am stabilit nici o data, nici cererea nu a venit din partea lui. mie una mi-e cam frica plan meniu azi -ceaiuri multe -1 banana -4 mandarine mici -mancarica de legume din conserva pe care le-am calit putin cu ulei de masline si usturoi -la cina nu stiu saptamana trecuta a fost un adevarat dezastru dpdv culinar sper sa ma tin tare saptamana asta cu dieta si sa nu ma las doborata de aniversarea sinistra din week-end-ul ce vine -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
26-11-2007, 10:06 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.873 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata .Ce faci?
-------------------- |
| Eu. |
26-11-2007, 01:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
pai, bubbles, in cazul asta, de azi ne apucam serios de treaba
pana acum: - o cafea cu lapte 0,1 si indulcitor - 2 pahare mari cu ceai - 1 banana - 1 mandarina - legumele de mai sus - un sandwich Kingwich cu: paine multicereale cu seminte, snitel de soia pane, vinete, dovlecei, ardei kapia, ulei de masline, otet, maioneza light fara ou (legumele sunt la gratar) -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
26-11-2007, 03:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
'neatza uka, ma bucur sa aud ca sunteti bine. poate mai vorbim si noi intr-o zi la tel, ca am muuulte minute cosmote si nu le prea folosesc nusha, multumesc pentru urari, chiar daca sunt timpurii. inca nu am stabilit nici o data, nici cererea nu a venit din partea lui. mie una mi-e cam frica Am yo, am yo tel si pe cosmote...call me, pick me.... Ce, nunta...cate pagini nu am citit?! - un sandwich Kingwich cu: paine multicereale cu seminte, snitel de soia pane, vinete, dovlecei, ardei kapia, ulei de masline, otet, maioneza light fara ou (legumele sunt la gratar) De unde te hranesti tu cu sandwich-urile astea misto?! hai ca ti-am adus o -------------------- ![]() |
| nusarich |
26-11-2007, 03:59 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Axe, raspund eu pentru Gigelu: era pe pagina asta, dar mai pe la inceput. zicea ea ca s-au hotarat pentru la anul. Deci n-ai mult de citit.
-------------------- |
| axe10 |
26-11-2007, 04:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, raspund eu pentru Gigelu: era pe pagina asta, dar mai pe la inceput. zicea ea ca s-au hotarat pentru la anul. Deci n-ai mult de citit. Asta am vazut....am zis ca o mai fi scris ceva picant pe undeva si nu am prins ideea....merci! -------------------- ![]() |
| Deea |
26-11-2007, 05:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.656 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Felicitari Gigelu! atat pentru promovare cat si pentru nunta! Sper sa ai parte numai de bine pe toate planurile si sa auzi numai vesti bune!
-------------------- ![]() |
| Eu. |
26-11-2007, 05:46 PM
|
pe mine una m-a cam luat cu tremurici cand l-am auzit atat de hotarat....parca-sh mai celibata o vreme axe, m-as bucura sa-ti aud glasciorul nu stiu ce am azi ca mi-e foame non-stop am mai mancat asa: - 1 mandarina - 1 bol cu lapte 0.1% si cereale de la Rommac (cica cereale crocante cu mar copt si scortisoara), bineinteles dulci - 1 prajiturica mica - aniversare in departament - 1 cafea cu lapte 0.1% si indulcitor - 1 pahar mare cu ceai -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
26-11-2007, 06:53 PM
|
M-am conformat...dar tot nu ai zis de sandwich....
-------------------- ![]() |
| honey79 |
26-11-2007, 07:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupici multi si dulci.
Mi-e dor de tine... sper sa reusim sa ne calmam curand cu toate cele si sa am timp mai mult la dispozitie sa vorbim. Pupici si imbratisari. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Eu. |
26-11-2007, 08:44 PM
|
Honey
axe, de la Mega Image am luat sandwich-ul. Din cate tin minte aveau ceva in genul asta (ba chiar si cu caloriile trecute pe ele) la Snack Attack, dar n-am vazut prin Victoriei buticul Vezi ca maine te sun -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
26-11-2007, 09:02 PM
|
Honey axe, de la Mega Image am luat sandwich-ul. Din cate tin minte aveau ceva in genul asta (ba chiar si cu caloriile trecute pe ele) la Snack Attack, dar n-am vazut prin Victoriei buticul Vezi ca maine te sun Yo nu lucrez in Victoriei...ci pe calea Victoriei...la tilifoane....astept sa dai cu rosii dupa mine acu... -------------------- ![]() |
| Eu. |
26-11-2007, 09:07 PM
|
Yo nu lucrez in Victoriei...ci pe calea Victoriei...la tilifoane....astept sa dai cu rosii dupa mine acu... Noa, si de unde vrei sa stiu yo asta? da' daca esti asa aproape, poate te-oi scoate intr-o zi la un cafei, ca yo lucrez pe titulescu 4-8 -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 12:56 PM |