left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

34 Pagini V « < 28 29 30 31 32 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Eu.'s home, diverse seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 27-11-2007, 04:35 PM
Mesaj #436

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.376
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

nu stiu cum te descurci cu engleza, dar poate te ajuta siteul www.calorie-count.com ca eu acolo socotesc tot.

Iti faci cont si apoi mergi la Account>Food Log si introduci ce ai mancat. Ii dai denumirea in engleza.

De exemplu ai mancat branza, bagi "chees" si ai 100 de rezultate pentru asta. De obicei alimentele crude le gasesti in prima jumatate a listei, restul fiind pentru diferite marci ale produsului. Cand ai gasit ce produs doreai > Add item to food log. Asa faci cu fiecare in parte, iar la sfarsit ai un buton "Analysis" unde iti calculeaza tot ce vrei: caloriile, grasimile, carbii, proteinele, alcool, fibre, vitamine... blink.gif Ce vrei tu.

--------------------
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eu.
mesaj 27-11-2007, 05:07 PM
Mesaj #437

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

Nessie, multumesc floare.gif am sa incerc.
cu engleza ma descurc, problema e ca nu prea ma pricep la capitolul mancare, dar voi face eu cumva.
si ce fac cand am, de exemplu, un mix de legume care cantarit are 250g? de unde stiu eu cate g cantarea fiecare leguma in parte din punga aceea congelata? blink.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 27-11-2007, 05:13 PM
Mesaj #438

Lama

CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 05:07 PM) *

cu engleza ma descurc, problema e ca nu prea ma pricep la capitolul mancare, dar voi face eu cumva.
si ce fac cand am, de exemplu, un mix de legume care cantarit are 250g? de unde stiu eu cate g cantarea fiecare leguma in parte din punga aceea congelata? blink.gif

Cand ai mancare cu info nutritionale pe pachet, le treci pe alea. Daca esti in meniul Food Log, in partea dreapta ai asa: If you know the calorie content for a particular food, add it here using a small form. Si pui direct.

Daca ai facut de exemplu o mancarica de cartofi, pui aproximativ cantitcatile folosite din ingrediente: cartofi, ceapa, ardei, ulei etc.

E putin mai greu la inceput, dar te inveti repede. tot ca la ww, e mai greu pana te inveti sa numeri, apoi vine de la sine.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-11-2007, 05:39 PM
Mesaj #439

Taz

Raspunsuri: 3.086
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 05:07 PM) *

Mix-urile de legume congelate le gasesti sub denuminrea de "(frozen) stir fry (vegetables/veggies)", ca de exemplu aici.

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Eu.
mesaj 27-11-2007, 05:44 PM
Mesaj #440

Nevastuica

Nessie, mi-a dat asta pentru ce am mancat astazi blink.gif pentru mine sunt limbi straine sad.gif e de bine sau de rau? ce inseamna "Nutrition grade A-" ? unsure.gif

Nutrition Report

Fat - 24.2% (26 grams)
Protein - 12.4% (30 grams)
Carbohydrates - 31.0% (76 grams)
Alcohol - 0.0%
Other - 32.5%

Daily Sodium Intake - 1,108 mg
Daily Cholesterol Intake - 425 mg
Daily Fiber Intake - 7 grams

Date
2007-11-27

Calories 978
Grams 1,373
Fat 26
Carbs 76
Protein 30
Grade A-

CITAT(ganesha @ 27-11-2007, 07:39 PM) *

Mix-urile de legume congelate le gasesti sub denuminrea de "(frozen) stir fry (vegetables/veggies)", ca de exemplu aici.

indiferent de continutul lor? unsure.gif poate unele au mai multa fasole

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-11-2007, 05:46 PM
Mesaj #441

Taz

N-am vazut niciodata fasole in pungile de stir fry. Doar pastai. Pe aici cel putin pungile sint cam la fel, adica legume fiind, daca e vreo diferenta e oricum foarte foarte mica si neesentiala.

* Ma mir ca ti-a dat nota A- (asta se refera la.. calificative, ca la scoala )).gif ) pentru alea 425 mg de colesterol care sint enorm de mult si cele prea putine 7 g fibre. wacko.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 27-11-2007, 05:49 PM

--------------------

Overall:

Imagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Nessie
mesaj 27-11-2007, 05:51 PM
Mesaj #442

Lama

CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 05:44 PM) *

[color=#660000]Nessie, mi-a dat asta pentru ce am mancat astazi blink.gif pentru mine sunt limbi straine sad.gif e de bine sau de rau? ce inseamna "Nutrition grade A-" ? unsure.gif

Nutrition Report

Fat - 24.2% (26 grams)
Protein - 12.4% (30 grams)
Carbohydrates - 31.0% (76 grams)
Alcohol - 0.0%
Other - 32.5%

Daily Sodium Intake - 1,108 mg
Daily Cholesterol Intake - 425 mg
Daily Fiber Intake - 7 grams

"Other" ala mi-a mancat sufletul! doh.gif La mine era de obicei in jur de 5%, dar la tine a sarit muuult. blink.gif In rest e ok, depinde de targetul tau.

Eu de exemplu incerc sa tin carbii pe la 30-40%, grasimile pe la 40% si restul proteine. Ganesha am vazut ca are carbii pe la 50+%. Eu am observat ca daca scad din carbi, slabesc mai usor, atata tot, nu ca ar fi o regula.

Urmareste la tine si vezi! wink1.gif

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 27-11-2007, 05:52 PM
Mesaj #443

Nevastuica

CITAT(ganesha @ 27-11-2007, 07:46 PM) *

N-am vazut niciodata fasole in pungile de stir fry. Doar pastai. Pe aici cel putin pungile sint cam la fel, adica legume fiind, daca e vreo diferenta e oricum foarte foarte mica si neesentiala.

* Ma mir ca ti-a dat nota A- (asta se refera la.. calificative, ca la scoala )).gif ) pentru alea 425 mg de colesterol care sint enorm de mult si cele prea putine 7 g fibre. wacko.gif

pai de la ce oare atatea mg de colesterol? de la oua?

ganesha, daca nu cer prea mult, te rog da-mi si mie ceva materiale despre ce cum si cat ar trebui sa mananc pentru a avea nota A )).gif asta tinand cont ca nu mai mananc carne. pray.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 27-11-2007, 05:54 PM
Mesaj #444

Lama

Eu nu am probleme cu colesterolul, asa ca nu l-am urmarit. unsure.gif La fibre ma mai uit cand am probleme blushing.gif 10-15g incerc.

CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 05:52 PM) *
ganesha, daca nu cer prea mult, te rog da-mi si mie ceva materiale despre ce cum si cat ar trebui sa mananc pentru a avea nota A )).gif asta tinand cont ca nu mai mananc carne. pray.gif

Nu stiu care a fost meniul, ca nu l-ai pus, dar daca te intereseaza notele )).gif vezi ca in dreptul alimentelor, in lista scrie si ce nota au. Pana la urma nota finala e o medie a lor.

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 27-11-2007, 05:55 PM
Mesaj #445

Nevastuica

CITAT(Nessie @ 27-11-2007, 07:53 PM) *

Eu nu am probleme cu colesterolul, asa ca nu l-am urmarit. unsure.gif La fibre ma mai uit cand am probleme blushing.gif 10-15g incerc.

si eu stau bine cu colesterolul, dar as vrea sa stau si pe viitor.
si cu fibrele blushing.gif stau mai mult decat bine

--------------------
Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 27-11-2007, 06:01 PM
Mesaj #446

Taz

CITAT(Nessie @ 27-11-2007, 05:51 PM) *

Eu de exemplu incerc sa tin carbii pe la 30-40%, grasimile pe la 40% si restul proteine. Ganesha am vazut ca are carbii pe la 50+%. Eu am observat ca daca scad din carbi, slabesc mai usor, atata tot, nu ca ar fi o regula.

Urmareste la tine si vezi! wink1.gif

Eu ii am asa pentru ca... asa maninc eu normal si de buna voie, de am chef de slabit schimb tactica la capitolul sport... la nutritie mi-e prea frica )).gif (si nici chef nu prea am, sanatos sa fie, in rest nu ma prea intereseaza).

Nici eu n-am probleme cu colesterolul, dar nici nu vreau sa am vreodata (am sa mai traiesc pe putin 30-40 de ani... tot in corpul asta, tot cu arterele astea) - paza buna trece primejdia rea (colesterolul odata depus NU se mai duce de acolo cu nimic...)

Eu., am sa ma uit dupa materiale... nu am o sursa... unica, eu ce stiu, aplic, etc e rezultatul a o gramada de resurse adunate (de la manualele de la fac. pina la... marele internet). Dar cind dau peste ceva anume, am sa arunc si la tine info-ul, promit.

In general, chestiile de baza:

Grasimi: intre 20-35% (niciodata sub 20 ca e periculos)
Carb: 40-65% (cu cit sint mai multi, cu atit slabesti mai greu, ideea e sa fie complecsi si nu simpli; daca sint prea putini, nu exista nici un pericol... imediat)
Proteine: 10-35%
Grasimi saturate: sub 9%
Sodium: sub 2400 mg
Colesterol: sub 300 mg
Fibre: CEL PUTIN 20-25g (mersul "afara" nu e motivul principal pentru care trebuiesc consumate)

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 27-11-2007, 06:02 PM

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
Ramo
mesaj 27-11-2007, 06:06 PM
Mesaj #447

Jaguar

Raspunsuri: 6.046
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Nu ai pt ce EU, si altadata, daca crezi ca e mai usor decat pe site-ul dat de Nessie.
O sa intru si eu pe site-ul ala, sunt curioasa la lactate.....sper ca nu sunt puse cam la gramada, pt ca branzeturile au valori f diferite.

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 27-11-2007, 06:10 PM
Mesaj #448

Nevastuica

ganesha, mii de multumiri!! am sa-mi printez pe o hartiuta info de la tine si le voi lipi de frigider si de birou la serviciu )).gif de maine pe cai serios. am sa mai scad din carbo pana reusesc sa-mi ating target-ul, ca ma simt prea pufoasa.

ramona, o a doua parere in materie de calorii nu strica niciodata pupic.gif

desi e cam greu in romania ca multe lucruri gustoase nu au info nutritionale trecute pe ambalaje, am sa incerc sa cumpar doar chestii care le au trecute

--------------------
Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 27-11-2007, 06:14 PM
Mesaj #449

Taz

CITAT(Eu. @ 27-11-2007, 06:10 PM) *

ganesha, mii de multumiri!! am sa-mi printez pe o hartiuta info de la tine si le voi lipi de frigider si de birou la serviciu )).gif de maine pe cai serios. am sa mai scad din carbo pana reusesc sa-mi ating target-ul, ca ma simt prea pufoasa.

ramona, o a doua parere in materie de calorii nu strica niciodata pupic.gif

desi e cam greu in romania ca multe lucruri gustoase nu au info nutritionale trecute pe ambalaje, am sa incerc sa cumpar doar chestii care le au trecute

Sau poti incerca sa maninci cit mai... fundamental si curat, adica alimente prelucrate de tine direct din starea lor.. nativa (mincaruri de legume,salate,fructe, etc), si aici nu-ti trebuie valori de pe ambalaj, pentru ca marul e mar iar morcovu' e morcov peste tot. Eu aici daaaaa, am valorile trecute peste tot, numa' pe pasta de dinti nu le am )).gif dar prefer oricum sa maninc cit mai... fundamental. E mai bine asa wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 27-11-2007, 06:14 PM

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
Eu.
mesaj 27-11-2007, 08:16 PM
Mesaj #450

Nevastuica

CITAT(ganesha @ 27-11-2007, 08:14 PM) *

Sau poti incerca sa maninci cit mai... fundamental si curat, adica alimente prelucrate de tine direct din starea lor.. nativa (mincaruri de legume,salate,fructe, etc), si aici nu-ti trebuie valori de pe ambalaj, pentru ca marul e mar iar morcovu' e morcov peste tot. Eu aici daaaaa, am valorile trecute peste tot, numa' pe pasta de dinti nu le am )).gif dar prefer oricum sa maninc cit mai... fundamental. E mai bine asa wink1.gif

am sa incerc pe cat posibil sa fac asta, chit ca e greu-greu cu gatitul sorry.gif si nici nu prea-mi plac legumele, da' le mananc de musai
multumesc mult de tot pentru sprijin si imi cer scuze anticipat pentru cat te voi bate la cap cu intrebari grin.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post

34 Pagini V « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-12-2008 - 09:28 AM