![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
27-11-2007, 08:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
N-am vazut niciodata fasole in pungile de stir fry. Doar pastai. Pe aici cel putin pungile sint cam la fel, adica legume fiind, daca e vreo diferenta e oricum foarte foarte mica si neesentiala. * Ma mir ca ti-a dat nota A- (asta se refera la.. calificative, ca la scoala pai de la ce oare atatea mg de colesterol? de la oua? ganesha, daca nu cer prea mult, te rog da-mi si mie ceva materiale despre ce cum si cat ar trebui sa mananc pentru a avea nota A A-...wow ce bine stai la "scoala"...eu nu am incercat niciodata sa fac calculul asa....si am si gateli ca deh am famelie mare si mancacioasa!! Fara carne?...nu sunt o ahtiata....dar la sandwitch-elul de dimineata ce bun e un salamior din ala de 0.7p la felie.... -------------------- ![]() |
| Sexymom |
28-11-2007, 12:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Te pup iubita, sa ai succes, sa intri in sarbatori fara restante si linistita.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
28-11-2007, 10:47 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
sexy
pentru astazi meniul este: -cafea cu indulcitor 150ml -300ml lapte de 0.1% - 3 mandarine mici 150g -80g fulgi de ovaz ( imi par fffff scumpi la calorii/100g -o conserva de boabe de porumb 285g -pilaf de orez cu legume 240g - 1 rosie 140g pentru cina inca nu stiu. nessie, ganesha, parca una dintre voi avea lista cu echivalentul in g al ml -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| buretel |
28-11-2007, 11:00 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Felicitari pt vestea nuntii
Si vad ca te-ai pus serios pe treaba -------------------- |
| julyalina |
28-11-2007, 11:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
"Other" ala mi-a mancat sufletul! buna Eu ! scuze ca ma bag si eu in seama ... da' ma roade ... de unde va iese voua other-ul ala ? ca mie mi-a iesit doar de 2, 3 ori in cateva luni de zile ia spune-ti voi ce ati mancat si sa vedem ... poate il gasim -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
28-11-2007, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
nessie, ganesha, parca una dintre voi avea lista cu echivalentul in g al ml Nu cred ca exista o lista generala, depinde de alimentul pe care vrei sa il masori.Uite ai aici cateva transformari, tinand cont ca 1 cup=250 ml Tu cum mananci porumbul? Gol? buna Eu ! scuze ca ma bag si eu in seama ... da' ma roade ... de unde va iese voua other-ul ala ? ca mie mi-a iesit doar de 2, 3 ori in cateva luni de zile ia spune-ti voi ce ati mancat si sa vedem ... poate il gasim Si pe mine ma roada (enerveaza -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
28-11-2007, 11:57 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
buna Eu ! scuze ca ma bag si eu in seama ... da' ma roade ... de unde va iese voua other-ul ala ? ca mie mi-a iesit doar de 2, 3 ori in cateva luni de zile ia spune-ti voi ce ati mancat si sa vedem ... poate il gasim eu nu am habar de unde vine....sunt si novice rau nessie, ganesha, parca una dintre voi avea lista cu echivalentul in g al ml Nu cred ca exista o lista generala, depinde de alimentul pe care vrei sa il masori.Uite ai aici cateva transformari, tinand cont ca 1 cup=250 ml Tu cum mananci porumbul? Gol? daaa, mananc porumbul gol, ii pun doar putina sare. imi place foarte mult si, de cele mai multe ori il mananc atunci cand am chef de ceva rontaiala -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
28-11-2007, 01:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna ziua!
Am putina pauza si ziceam sa-ti dau binete.... Mi-am facut si eu cont pe calorie king parca...dar e mult prea complicat sa introduc alimentele,gramele...ca au atatea firme care nu se pupa cu ale noastre...dar imi zicea ca stau bine cu greutatea. Asta e cel mai important.Adica BMI e la normal. -------------------- ![]() |
| Ramo |
28-11-2007, 04:08 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Si mie imi place porumbul in conserva, dar la cate calorii are, mai bine renunt.
EU, ti-am calculat caloriile: - 300 ml lapte dietetic - 96; - 150 gr mandarine - 60; - 80 gr fulgi ovaz - 292; - 285 gr porumb conserva - 351; - 240 gr pilaf de orez cu legume - 200; - 140 gr rosie - 28. Total 1027. Ai grija ce mai mananci diseara........... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Eu. |
28-11-2007, 04:22 PM
|
Ramona
mi-am facut si eu raportul cu ce am mancat pana acum - inca nu am mancat mandarinele. Fat - 7.9% (10 grams) Protein - 10.0% (27 grams) Carbohydrates - 50.9% (139 grams) Alcohol - 0.0% Other - 31.2% Daily Sodium Intake - 53 mg Daily Fiber Intake - 13 grams Calories 1,095 Grams 1,531 Fat 10 Carbs 139 Protein 27 Grade A- Nessie, Ganesha, cum fac pe site sa ma lase sa aleg eu cantitatea pe care o vreau la un aliment? -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
28-11-2007, 05:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nessie, Ganesha, cum fac pe site sa ma lase sa aleg eu cantitatea pe care o vreau la un aliment? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ramo |
28-11-2007, 08:12 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.944 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Eu, vezi ca orezul se cantarete crud, nu preparat, iar preparat are de 3 ori cantitatea bruta.
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| ganesha |
29-11-2007, 04:45 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
E ceva ciudat cu "other"-ul ala...Acum nu stiu daca grasimile sint asa putine din cauza ciudatului de "other", dar daca nu e din cauza lui, atunci nu-i bine deloc. Grasimile si proteinele sint vitale si indispensabile. Ma refer la cele nesaturate. Si fibrele sint cam putine... Incearca sa maninci alune, nuci, migdale (neprajite) si asa impusti 2 iepuri dintr-o data: si grasimi bune, si fibre. Daca nu... atunci suplimenteaza cu ulei de masline, iar carb-ii alege-i integrali.
-------------------- |
| nusarich |
29-11-2007, 09:39 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
E ceva ciudat cu "other"-ul ala...Acum nu stiu daca grasimile sint asa putine din cauza ciudatului de "other", dar daca nu e din cauza lui, atunci nu-i bine deloc. Grasimile si proteinele sint vitale si indispensabile. Ma refer la cele nesaturate. Si fibrele sint cam putine... Incearca sa maninci alune, nuci, migdale (neprajite) si asa impusti 2 iepuri dintr-o data: si grasimi bune, si fibre. Daca nu... atunci suplimenteaza cu ulei de masline, iar carb-ii alege-i integrali. Grasimile astea bune imi cam plac si mie... -------------------- |
| Eu. |
29-11-2007, 11:04 AM
|
'neatza
Ramona, eu am cumparat mancarea de orez gata facuta si asa mi-a cantarit-o, iar pe site am ales "rice, cooked" ganesha, ma gandesc ca acele "other" or fi restul de chestii care apar cand introduci tu un aliment si ii completezi valorile nutritionale. Acolo sunt multe casute de bifat. Eu, spre exemplu, la ovazul de ieri am trecut tot ce scria pe punga si nu am acoperit toate campurile. Plus ca in raportul final nu iti da valorile pentru toate chestiile alea - de asta ma gandesc ca acel "other" o fi reprezentand acele valori nespecificate clar. Aseara am ajuns ff tarziu acasa, am stat mult la job si nu a mai incaput nimic de mancare In schimb am reusit sa ma mobilizez si am facut Pilates "20 minutes workout" - sunt ff mandra de mine azi md - 50 chifla graham - 70 g salata de vinete cu ulei si ceapa - 100ml lapte 0.1% - 100ml cafea cu indulcitor pt pranz am: - zacusca de legume - mancarica de mazare cu legume - o sa pun cantitatile dupa ce mananc, ca nu stiu cat voi manca din ele -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:51 AM |