![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
29-11-2007, 10:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Nessie, am sa incerc si eu faza cu adaugatul uleiului la sfarsit in mancare
nu stiu cum sa reusesc sa reduc carbii daca mananc multe legume. vorba ta, voi incerca sa imi fac planul de cu seara. noapte buna tuturor -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
29-11-2007, 10:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.987 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Uleiul de masline nu-si schimba proprietatile la gatit, asa ca e acelasi lucru daca il adaugi inainte sau dupa. Numai ca e mai gustos de-l adaugi CIND gatesti
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
29-11-2007, 10:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pentru proteine, asa cum a zis si Axe, mananci linte, naut, ciuperci, oua, nuci, seminte. Ca sa nu ai probleme cu procentele la sfarsitul zilei, fa-ti planul cu o zi inainte sau dimineata. Asa vezi unde gresesti si schimbi din timp. Da, de naut uitasem...la nuci, alune m-am gandit dar pe urma sa nu-i iasa mai multe "others" ca iar e nedumirita!!! -------------------- ![]() |
| Eu. |
30-11-2007, 02:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
meniu azi - pana acum:
md -25g chifla graham -100g salata de vinete cu ceapa si f putin ulei -100ml cafea cu indulcitor -100ml lapte 0.1% -5 biscuiti Ovezano (55g) -2 pahare de ceai neindulcit pranz -250ml fresh de portocale proaspat stors -paste de post : 200-220g paste fierte, 1 mana de mazare, 50g rosii, 15-20g dovlecei, 15-20g vinete, 2-3 catei de usturoi, 2 masline negre, 1 lgta ulei -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
30-11-2007, 07:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cum ai calculat pana acum....
Tot ce ai mancat la pranz ai calculat tu?...sau te-ai rugat de bucatar sa-ti zica ce a pus in portie? -------------------- ![]() |
| Eu. |
02-12-2007, 10:51 AM
|
;neatza
axe, compozitia mancari era trecuta in meniu si am aproximat eu cantitatea fiecarui aliment in parte. cina vineri: - 3 felii wassa unse cu humus - 1 rosie de 100g ieri a fost cheat day, ca am fost in Bucuresti pe drumuri toata ziua md -cafea cu lapte si 2 pliculete de zahar - un sandwich de la Everest cu: omleta, salata de ciuperci cu maioneza, o felie transparenta de cascaval,rosii - 0.5l cola zero pranz - 3 felii de pizza margherita de 30 cm diametru ( cu rosii si mozzarella) - cam grasa cina - 3 felii wasa unse cu humus - 1 rosie de 100g - 2 lingurite de salata de vinete dupa o zi intreaga de alergat (ieri), mi-am achizitionat urmatoarele: - 1 rochita - 1 pereche de pantofi rosii dupa care sunt innebunita - 1 curea - 1 pereche de cercei + un sirag de margelute - 1 pereche de pantaloni 3/4 - 1 parfum - 1 fond de ten - 1 pereche de cercei - 1 posetuta mica de ocazie iar babuinului, ca si cadou de Mos Nicolae, 1 pereche de papuci de casa frumoooosi sunt foarte incantata de cumparaturi, mai ales ca El a fost foaaaarte multumit de cum arat imbracata in rochita -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Eu. |
02-12-2007, 11:53 AM
|
Ah, uitasem sa spun ca astept cu nerabdare ziua de marti pentru cantarirea oficiala - ieri dimineata dumnealui cantarul a fost de-a dreptul amgulitor: am vazut prefixul 5
p.s. rochita e marimea 40 -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
02-12-2007, 11:58 AM
|
;neatza axe, compozitia mancari era trecuta in meniu si am aproximat eu cantitatea fiecarui aliment in parte. cina vineri: - 3 felii wassa unse cu humus - 1 rosie de 100g dupa o zi intreaga de alergat (ieri), mi-am achizitionat urmatoarele: - 1 rochita - 1 pereche de pantofi rosii dupa care sunt innebunita- 1 curea - 1 pereche de cercei + un sirag de margelute - 1 pereche de pantaloni 3/4 - 1 parfum - 1 fond de ten - 1 pereche de cercei - 1 posetuta mica de ocazie iar babuinului, ca si cadou de Mos Nicolae, 1 pereche de papuci de casa frumoooosi sunt foarte incantata de cumparaturi, mai ales ca El a fost foaaaarte multumit de cum arat imbracata in rochita Acum am inteles de unde stiai... Bravo de cumparaturi, sa inteleg ca ti-ai gasit ceva pt petrecerea de Craciun? Si barbatul meu a primit o pereche de papucei pt casa de mosh Nicolae...orange cu gri deschis de la Nik-Nik...si e f incantat! Ah, uitasem sa spun ca astept cu nerabdare ziua de marti pentru cantarirea oficiala - ieri dimineata dumnealui cantarul a fost de-a dreptul amgulitor: am vazut prefixul 5 p.s. rochita e marimea 40 Daca esti cuminte in continuare o sa vezi ca te rasplateste!!! 40....ce vise...eu sunt la 44 inca! -------------------- ![]() |
| Eu. |
02-12-2007, 04:59 PM
|
axe, da , mi-am gasit tinuta de petrecere si muuuuult mai repede decat speram. Si mai ieftin: am cheltuit cu totul 750 RON, din care numai parfumul a fost 130.
E o rochita sobra, asa cum cautam, pe care o voi putea purta pe viitor si la birou. Aseara pe la 22.30 am facut parada modei in casa si al meu fluiera ca lupul din desene animate -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
02-12-2007, 08:22 PM
|
axe, da , mi-am gasit tinuta de petrecere si muuuuult mai repede decat speram. Si mai ieftin: am cheltuit cu totul 750 RON, din care numai parfumul a fost 130. E o rochita sobra, asa cum cautam, pe care o voi putea purta pe viitor si la birou. Aseara pe la 22.30 am facut parada modei in casa si al meu fluiera ca lupul din desene animate Buna afacere ai facut! Si bine ca te-ai gandit la o rochie NU de unica folosintza! O saptamana excelenta... -------------------- ![]() |
| nusarich |
02-12-2007, 09:07 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.961 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Gigelu, ceva poze nu ne arati?
Sa le porti sanatoasa, cu placere si sa ai acelasi succes pe unde mergi ca si la iubi al tau! -------------------- |
| Eu. |
03-12-2007, 09:47 AM
|
'neatza!
Axe, nici prin cap nu-mi trecea sa imi iau ceva rochie de tinut in sifonier dupa petrecere. o saptamana excelenta si tie! nusha, multumesc pentru urari, la fel si voua. poze voi face sambata, inainte de petrecere - probabil le voi pune duminica. ieri nu am avut deloc pofta de mancare, ca m-a luat o durere nasoala de rinichi md azi - salata de fructe din: 1 banana, 1 grapefruit rosu, 1 portocale, 3 bucatele mici de ananas, 1 mar mic si 1 plic de fibre de mar de la Rommac pranz - mancare de linte verde cu 1 morcov, 2 cepe mici, 1 patrunjel radacina mic, 4 catei de usturoi, pasta de ardei, pasta de rosii, cimbru si 1 legatura de patrunjel - gogosari murati pt cina inca nu stiu -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| axe10 |
03-12-2007, 02:45 PM
|
Salutare!
Cum sunt fibrele alea la gust? Eu am luat un pli acum vreo 2 luni...de cacao si ma gandeam ca sa pun in lapte degresat dimineata.Dar nu mi-am facut inca vant sa-l folosesc!! Durere de rinichi?! Vezi ca nu e bine...mama a trecut prin asta de multe ori, barbatul meu anul trecut l-am dus "pe brate" la urgenta ...mergi la doctor(sau poate stii ce ai?!). Ma duc sa pun niste linte la fiert...mi-ai facut pofta cu mancarica ta. Eu acum 2 saptamani am facut pasta de linte daca pot sa-i zic asa...fiarta, blender, pus mirodenii, usturoi si nitel ulei. A fost buna. -------------------- ![]() |
| Nessie |
03-12-2007, 03:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.329 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru cantar!
Sa porti fericita lucrusoarele si te asteptam cu poze. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
03-12-2007, 03:47 PM
|
axe, treaba aia e ca un praf - eu mi-am luat de mere si din cereale. in salata de fructe nu e prea grozava ca o face fada absorbind toata zeama, dar merge in iaurt si, sunt convinsa ca si in mancari.
cu rinichi am probleme de cateva luni cand am scremut vreo 2 saptamani sa elimin o piatra; cred ca inca mai am una sau ceva nisip nessie la pranz am mancat pana la urma putina varza calita cu cartofi la cuptor cu unt si branza rasa peste, plus un cappuccinno cu spuma de lapte si indulcitor am sa mananc lintea la cina, pe la 18, la serviciu pentru a nu manca tarziu diseara -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 12:39 PM |