![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
16-08-2006, 07:46 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Hey! In ultima vreme toata lumea cu care ma intalnesc imi atrage atentia ca am burta. In principiu, nu ma intereseaza, dar ma gadeam sa remediez problema pana nu e prea tarziu.
Cum, insa, nu am timp sa merg la sala ( serviciul imi ocupa 11 ore si jumatate pe zi ), m-am gandit sa apelez la ajutorul vostru. Ce exercitii "de casa" faceti si ce alte trucuri "de zi cu zi" mai stiti, astfel incat sa le faci pasiv, sau sa ocupe cat mai putin timp? V-as ruga sa raspundeti doar daca stiti un truc, nu sa aprobati sau doar sa spuneti ca aveti aceeasi problema. As ruga moderatorii sa fie atenti si sa stearga mesajele care nu ofera un sfat anume. Asa ca haideti sa facem aici colectia noastra de exercitii pentru abdomen, sa le putem regasi de fiecare data cand avem nevoie. Rog inca o data, cat se poate de "pe subiect". Uite, incep eu: - ieri si azi si de alte cateva ori am venit pe jos de la servici - cam o ora jumatate de mers pe jos; cum e frumos afara, ma relaxez de la atata calculator si fac si un mic efort de tonifiere a: oblicilor, abdominalilor si fesierilor. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| honey79 |
16-08-2006, 09:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.038 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Eu iti ofer un link... daca crezi ca iti va fi folositor... il vei pastra aici...in cazul forumului.. daca nu.. esti liber sa-l stergi.
http://www.sanatateata.com/frumusete/abdominale.htm -------------------- http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx - POZE ANDREW
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
16-08-2006, 09:55 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Mai, eu propun ca la acest subiect sa nu mai dam linkuri catre site-uri externe, ci sa ne facem noi aici arhiva... pentru ca site-urile respective pot sa dispara in timp si peste zece ani cand o sa vreau sa revad exercitiile, s-ar putea sa nu mai am ce sa citesc
Acest mesaj a fost editat de alex25: 16-08-2006, 09:55 PM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
16-08-2006, 10:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.219 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am si eu cateva poze cu exercitii din aceeasi serie. Cred ca daca faci 3x10 pe seara sau chiar o data la 2 zile ar trebui sa se simta ceva. Apoi cresti numar treptat.
Clasicul abdomen: ![]() Pentru oblici: ![]() Stiu ca sunt poze cu femei, dar daca vrei cu adevarat sa dai burta jos, iti poti imagina ca este un tip plin de mushi. -------------------- |
| Ella79 |
17-08-2006, 05:16 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Daca tot esti nevoita sa stai ore intregi in fata calculatorului, stai cu spatele drept si incordeaza-ti abdomenul timp de 10 secunde. Repeta de 10 ori, apoi creste progresiv nr de repetari. De asemenea, stand pe scaun cu spatele drept ridica picioarele de pe sol (fara sa sprijini mainile pe masa) si mentine 10 secunde. Repeta de cate ori poti.
Pentru variatie, poti incerca si sa iti incordezi muschii fesieri. -------------------- |
| judecatorul |
20-08-2006, 02:03 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
N-ar fi mult mai usor sa faci niste miscare adevarata ??
Eu cred ca toate astea va fac sa sperati dar in fond nu sunt decat iluzii ... Urmatorul pas e o caseta de relaxare si facut muschi Care by the way .. daca iei devii dependent .. Eu mi-am luat o bicicleta ""ADEVARATA "" si merg zilnic cate o ora .. E ora 03.02 ... acum vin de la plimbare -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| Ella79 |
20-08-2006, 08:45 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Judecatorule, sunt fara doar si poate fanul absolut al sportului adevarat. Nimic nu se compara cu o ora de sport ca lumea, ori la sala unde iti place tie, ori o plimbare cu rolele / bicicleta/ tricicleta/ canoe sau in parc cu gagica de mana. Dar subiectul acestui topic nu se referea la sportul adevarat. Pentru aia cred ca se scrie la "motivatia la sport".
Subiectul lansat aici de Alex se referea la ".....Ce exercitii "de casa" faceti si ce alte trucuri "de zi cu zi" mai stiti, astfel incat sa le faci pasiv, sau sa ocupe cat mai putin timp?..." "...V-as ruga sa raspundeti doar daca stiti un truc, nu sa aprobati sau doar sa spuneti ca aveti aceeasi problema." -------------------- |
| cristi |
03-09-2006, 04:34 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
am o prietena care merge la un centru de elecrostimulare nu este plinuta dar imi spune ca se simte super bine PS are si elecrostimulare pentru sani
Costa cam 5000.000 / luna vreo 8 sedinte cred daca va intereseaz- o intreb mai multe Acest mesaj a fost editat de cristi: 03-09-2006, 04:35 AM -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| Sexymom |
03-10-2006, 03:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Abdomene, dau rezultate, intr-un timp faceam cam 200 de abdomene pe zi. Pe bune, nu mint.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| moonbaby |
12-12-2006, 11:22 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 12-12-2006 Membrul Nr.: 194 |
nu pot sa cred ca inca vorbiti de facutul abdomenelor ca find o metoda eficienta de a scapa de grasimea de pe burta...
judecatorule, i like ur approach, dar am o intrebare, oarecum off-topic: nu ti-e frica de caini noaptea cu bicla? ca pe mine ma terifiaza |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:12 AM |