![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
24-08-2006, 12:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Vad ca beietii nu se simt barbati (
Mie mi se pare ca in ultima vreme sa fii feminina a capatat o conotatie negativa. E demodat sa fii feminina? Ce inseamna acest lucru? A fi feminina inseamna pentru mine sa ai o masura de gratie si sensibilitate, rafinament, neagresivitate, discretie, atitudine, constientizarea feminitatii, stilul de a te expune fizic si psihologic si foarte important: conteaza masura acestor factori, sa ai un 'ceva' anume care sa te faca deosebita. Imbracamintea este unul dintre elementele definitorii ale femiitatii, desi uneori imi este greu s-o recunoasc. Din cite am observat, cu cit inainteaza femeile in virsta, cu atit par/sunt mai feminine. O femeie de 35-40 de ani e infinit mai feminina decit una de 20-25, chiar daca tineretea e atuu-ul celei de-a doua. Si acest lucru mi-a fost confirmat chiar de un barbat care imi spunea ca "se vad femeile de 35 de ani", dar nu putea sa defineasca ce anume "vede". Ma fascineaza feminitatea anilor '60. poate ati vazut vreun film cu audrey hepburn sau poate niste poze din perioada aceea. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
24-08-2006, 01:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
feminitatea pentru mine e o stare de spirit, e ca susurul apelor, fosnetul frunzelor, e ca o opera de arta...nu o poti defini insa e acolo...te atrage, te impresioneaza. asta pentru cine are ochi sa vada. nu orice femeie cred ca poate fi feminina. de ce o femeie de 35 de ani e mai feminina decit una de 20? pentru ca e mai cultivata, e trecuta prin viata, mai increzatoare in fortele proprii. are acea stralucire in ochi, este si stapina pe ea, si blinda, este distinsa. da, de asemenea, feminitatea este intregita si de un aspect fizic placut, ingrijit, se axeaza mai mult pe elemente vestimentare specifice femeii, fusta, rochia, un pantalon elegant, ceea ce greu gasesti la una de 20. e ca vinul vechi...cu trecerea timpului devine de calitate. cred ca femeii mature nu ii mai este frica sa fie ea insasi.
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Eu. |
24-08-2006, 01:37 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
De acord cu tine,Nessie.
Audrey Hepburn imi pare si mie o intruchipare a feminitatii, delicatetei si gratiei innascute...atat de fragila si, in acelasi timp, atat de puternica..... eu una nu ma consider prea feminina -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
24-08-2006, 01:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
"pustoaica baietoasa" ma simt si eu, dar din pacate imi este foarte greu sa schimb asta.
Imi doresc sa ma imbrac mai feminin, stiu ce as vrea, dar nu se poate acum. Ca tot vorbeam eu de vulgaritate, o femeie cochetea, eleganta, fusta, tocuri, cu un aspect ingrijit in detaliu si ingramadita pe scara unui autobuz (chiar cu fusta prinsa in afara lui -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Brunette |
24-08-2006, 01:56 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Eu vreau sa spun ca orice ar fi, dar "femeia cosmo" cum se tot vorbeste in zilele noastre numai feminina NU mi se pare.
E preocupata exclusiv de cariera, face doua trei facultati [nu sint contra...] doar pentru a-si gasi locul de munca cel mai cel, se implica in relatii sentimentale pasagere, considera casatoria ca fiind ceva desuet, si in general prefera sa nu aiba copii, care, in ascensiunea pe scara sociala, incomodeaza... Pentru ca femeia cosmo sa urce scara cu pricina trebuie sa fie/arate intr-un fel, drept pentru care e dispusa sa faca tot felul de smecherii strategice... cele care nu pot miza pe inteligenta, mizeaza pe look. Si in general femeile mizeaza ori pe una ori pe cealalta, ca pe amandoua nu merge. |
| himere2005 |
24-08-2006, 02:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
baieti, in caz ca va aruncati ochii pe aici, poate va dati totusi cu parerea...ce tip de femeie preferati cosmo sau feminina
| geo_m50 |
24-08-2006, 03:53 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Eu cred ca o femeie sa fie feminina trebuie sa se faca feminina si sa puna in evidenta cu ce are ea mai bun, adevarat cu ce spunea Nessie ca nu poti rezista cu pantofi cui 8-10 ore dar sunt alte aspecte care nici alea nu trebuie neglijate, daca la un barbat mai accept la o femeie in nici un caz,si anume:unghi jegoase la maini si picioare, imbracata naspa, nepieptanata, clei in ureche, transpirata, floace la sub brat dar in schimb e machiata fata si are tel mobil, nu schimba chiloti cum schimba tel.Chiar si eu ca sunt barbat ma elipez axial asa ca numai de feminitate sa nu vorbim la unele. Nu fac un caz din asta ca si barbati sunt destui numai cand ii vezi in tramvai cu mainile jegoase si padurea Baneasa la sub brat ti-e scarba, dar e dat cu gel si parul dat la deal.In concluzie si femeile si barbati trebuie sa se faca feminini si masculini punand si asortand imbracamintea asa cum trebuie si o sa fie bine.Trebuie sa recunosc ca la partea feminina e mai greu dar cu putina intuitie si un mic ajutor din partea masculului se poate.
In legatura cu femeia cosmo sau feminina as alege cosmo, ca de feminitate ma ocup eu si cred ca ma pricep mai ales s-o pun in evidenta ca sa moara barbati de necaz. |
| himere2005 |
24-08-2006, 03:58 PM
|
geo, tu lucrezi cumva ca stilist sau ceva pe linia asta, ma refer la un domeniu in care femeia sa poata fi pusa in valoare?
| Eu. |
24-08-2006, 04:09 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
daca la un barbat mai accept la o femeie in nici un caz,si anume:unghi jegoase la maini si picioare, imbracata naspa, nepieptanata, clei in ureche, transpirata, floace la sub brat dar in schimb e machiata fata si are tel mobil, nu schimba chiloti cum schimba tel.. ei, vezi, tocmai asta e problema....multi gandesc asa de ce, dom'le , la un barbat "se mai accepta"? asta n-am sa o inteleg niciodata de ce lumea considera ca e de bun simt pentru o femeie sa se ingrijeasca, dar un barbat.....mai treaca-mearga? si, culmea, de multe ori pretentii au tocmai nespalatii si transpiratii din autobuse cate cupluri n-am vazut in care madam face eforturi sa fie "tipa bine" pentru mojicul de alaturi care e un imputit (scuzati expresia) cu parul iesind din nas si din urechi, cu "doliu" pe sub unghii, sau mai stiu eu ce perfect de acord, insa, cu tine, geo, la faza cu femeile imputite....care, din pacate, sunt cu ghiotura -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| geo_m50 |
24-08-2006, 05:15 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Fetelor sa nu ma intelegeti gresit daca am spus ca la barbati mai accept unelemici defecte asta nu inseamna ca sunt de acord cu si sunt nespalati si jegosi e adevarul pur.Daca o femeie se stie sa se puna in evidenta sigur va atrage atentia barbatilor, voi femeile ne faceti sa avem grija de noi, ptr ca ravnim asupra voastra, ori nu pot sa apar in fata voastra cu doliu sub unghi, sau par in nas si urechi, sa stiti ca eu fac toate astea si o sa radeti ca o parte din femei care ma cunosc rad de mine.Nu sunt nici eu cu categoria asta de barbati, dar femeia care accepta astfel de persoane nu stiu daca se pot numi femei.Nu vreau sa jicnesc pe nimeni.
|
| alandana |
25-08-2006, 07:51 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Pentru mine feminitate inseamna discretie, caldura sufleteasca, delicatete in relatiile cu ceilalti, sensibiliatate, devotament pentru cei din jur. Despre haine - ce pot sa spun - eu sunt feminina si cand ma imbrac in blugi - e o chestie de atitudine - nu de haine. Nu-mi plac funditele, volanele, zorzoanele, nu mi-au placut nici cand eram copila.
Altfel - am fost acuzata de multe ori ca nu sunt feminina pentru ca sunt o fire puternica, nu plang usor, iau viata in piept si ma iau la tranta cu soarta. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| alex25 |
25-08-2006, 10:17 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 850 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Definitia feminitatii... cred ca pentru mine inseamna in primul rand o spontaneitate iesita din comun. Apoi sunt momentele alea pe care eu, ca barbat, nu le inteleg niciodata: sunt mici mofturi care insa confera o anumita feminitate; feminitate pentru mine inseamna atunci cand femeia este fragila, cand trebuie sa o mentii ca pe o floare, pentru ca altfel s-ar ofili si s-ar scurge in trecutul tau. Feminitate inseamna lipsa de vulgaritate; pentru mine feminitate inseamna sa nu fumeze, sa nu bea in exces, sa stie sa se comporte sensibil si delicat cu toata lumea.
Pentru mine, feminitatea inseamna opusul femeii cosmo. Desi se ingrijeste peste masura, femeia cosmo este feminina DOAR la aspectul fizic; cam toate femeile cosmo pe care le-am cunoscat au marama unei ingrijiri exagerate pe chip si ascund in spate un suflet putrezit, acru si urat mirositor. Prefer sa descopar femeia nemachiata, nerujata, in frumusetea ei naturala si abia apoi sa cunosc latura ei cocheta; nu invers. Nu vad femeia cosmo decat ca pe o aventura trecatoare: se crede tare pana la prima lovitura mai puternica; apoi se ridica trece mai departe, se considera victima toata viata dar nu-si da seama niciodata ca nu cei din jur sunt de vina, ci este insusi caracterul ei. Femeia feminina, insa, desi uneori este victima, va sti sa isi corecteze caracterul si barbatii nu vor mai vrea doar o aventura, vor sti ca ea este cea langa care ei vor sa ramana. Desi am trecut putin pe langa subiect, cred ca ceea ce am vrut sa spun este ca feminitatea tine in primul rand de caracter si in mica parte de tinuta fizica. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| uka |
25-08-2006, 11:17 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
sunt speachless....
ptr mine a fi feminina inseamna a fi delicata, cu toate intelesurile acestui cuvant ( curata atat la exterior cat si la interior, sensibila dar puternica si intotd cu fruntea sus, diplomata.......) -------------------- |
| amalia0701 |
26-08-2006, 08:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.155 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Feminitatea e o atitudine.
Eu am fost o baietoasa, ma simteam bine in blugi, imbracata lejer, incaltzata comod. Pe la 30 de ani, avand o functie de "birjar" m-am simtzit oarecum masculinizata, abrutizata. Nu poti fi sexi, cu rochii vaporase, pantofi cochetzi si sa umblii printre linii si sa coordonezi 200 de subalterni( majoritatea barbati). Cand m-am uitat in dulap am sesizat ca nu aveam nimic cochet, elegant de imbracat ci doar haine comode, practice, in trusa de farduri majoritatea erau expirate, lacul de unghii se intarise Era normal sa ma simt doar sef. A fost modul meu de a--mi ascunde sexul intr-o lume unde e greu sa patrunzi ca si femeie, e greu sa castigi respectul si e greu sa-l pastrezi. Am luta masuri: am redescoperit shoppingul,,mi-am diversificat garderoba, mi-am schimbat cutia de farduri, mi-am completat incaltzamintea, am umplut cutia de bijuterii cu tot felul de zdrancanele( cum le zice omul meu M-am lasat de fumat, m-am apucat de regim, am slabit 20 de kg. Rezultatul a fost zdrobitor. de la faptul ca imi venea sa ma pup in oglinda inainte de a pleca de acasa la remarcile celor din jur care m-au perceput ca o femeie. Orice s-ar zice suntem sensibile la laude. Eu in 2001 ![]() Eu acum 2 ani ![]() Eu la 35 de ani mai feminina( asa ma simteam ) ca oricand ![]() Acest mesaj a fost editat de Nessie: 26-08-2006, 12:56 PM -------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| May |
26-08-2006, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
amalia este fenomenala transformarea ta
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:24 PM |