![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
27-09-2006, 10:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
trimis
|
| lliliana |
27-09-2006, 01:13 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Julyana......as putea primi si eu cartea ????? adresa mea de mail e la profilul meu.....Multumesc mult !!!!! Intra la carti...e acolo un link plasat de michelle...carti multe. Un film care m-a impresionat a fost The Green Mile...si Eye Wide Shut. Si apropo de Cruise...care nu joaca prea grozav...in Ultimul Samurai a jucat bine, nu? Mai e un filmulet pe care-l tot dau astia pe HBO cu un tip intr-o cabina telefonica...il suna un nebun si-i face viata varza...brrr...e dragutz filmul. Incerc sa ma gandesc ce mi-a mai placut... Pentru ca sunt foarte multe... Am vazut de curand "The Omen", e o reeditare a seriei cu acelasi nume de prin anii '80. M-a socat prima data si m-a socat si acum. Super film. Pentru cei care l-au mai vazut, poate isi amintesc ca se numea "666". Really scary. Probabil ca in anii viitori vor fi reeditate si celelalte episoade ale seriei. Acum se deruleaza in cinematografe, eu l-am vazut la Multiplex, as fi preferat la Movieplex, ca au sonorizarea mai buna. Filmul merita. L-am vazut...brrrr....e acela cu copilul Acest mesaj a fost editat de lliliana: 27-09-2006, 01:09 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
29-09-2006, 05:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
The Devil wears Prada, un film dragut, asa pt. sambata dupa-amiaza, a fost mai buna cartea decat filmul dar merita si el vazut.
-------------------- ![]() |
| MIRRRUNA |
03-10-2006, 11:09 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Am vazut de curand: In The Mood For Love sau titlul original Fa yeung nin wa
Poveste romantioasa dar frumos spusa, interesant filmata, bine "cantata" si bine jucata Mi'a placut filmul! -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| Sexymom |
03-10-2006, 11:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu am citit Codul lui Da Vinci, am vazut si filmul si mi-ar fi placut mult daca nu aveam o cretina langa mine care radea ca proasta cu gura plina de floricele.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| uka |
26-10-2006, 01:48 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
the break-up... nu e cine stie ce...
the devil's wears prada mi-a placut e dragutz, mai sunt desenele animate, over the edge si ant bully, draguztele, usoare.. d relaxare -------------------- |
| MIRRRUNA |
31-10-2006, 10:52 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
Vazut THE DEPARTED si placut. La un moment dat cam mut sange pe pereti dar ma asteptam.
Placut povestea in sine (desi nu'i nika inedit in ea, clasicul razbel intre mafie si politie), placut ffff mult jocul lui Jack Nicholson si nu in ultimul rand al lui Matt Damon si placut ca Scosese nu s'a dezmintit nici de data asta Eu il recomand. -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| alex25 |
31-10-2006, 12:38 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Suna bine. Imi plac filmele cu mafioti(inca). Sper sa-l vad si eu... cand apare pe la cinema, ca pare a fi prea fain sa-l vad la calculator.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| MIRRRUNA |
31-10-2006, 01:41 PM
|
Suna bine. Imi plac filmele cu mafioti(inca). Sper sa-l vad si eu... cand apare pe la cinema, ca pare a fi prea fain sa-l vad la calculator. Corrrrrrect! E un film de vazut la cinema!!! ps: scuzati literele lipsa din postul de mai sus; am o tastatura cu personalitate -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| MIRRRUNA |
16-11-2006, 12:55 PM
|
Am vazut de curand Volver - unul din cele mai bune (cred eu) ale lui Almodovar.
De asemenea vazut si placut Everything is illuminated . Umor negru si ciudat pe alocuri dar superrrrr film!!! -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| _noni_ |
16-11-2006, 01:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
icercati cateva episoade din PRISON BREAK.
eu m-am indragostit de serialul asta, de scenariu, si mai ales de actorul din rolul principal W.Miller am vazut prima serie de 22 de episoade in 3 zile si am auzit ca la a 2-a serie s-a ajuns deja la episodul 12. abia astept sa dau jos si seria noua. te prinde pur si simplu! e ca un drog!!! }{ -------------------- |
| luchi |
16-11-2006, 04:03 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Noni, intrebare: Prison break e la fel de tare ca Lost? Ca drog, vreau sa zic!
p.s. Mirru, Volver l-ai vazut luat de pe retea? eu am gasit numai variante aiurea, si la cat il iubesc pe Almodovar n-as vrea sa-l vad asa. -------------------- Hate being fat
![]() |
| alex25 |
16-11-2006, 07:41 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Eu am vazut de curand Crank. E despre un tip caruia i s-a injectat o substanta ce ar fi trebuit sa il omoare in doua ore. Tipul gaseste, insa, o metoda de a se mentine, temporar, in viata: adrenalina - se bate cu toata lumea, se drogheaza, isi injecteaza adrenalina artificiala, face sex in mijlocul aglomeratiei de pe strada, omoara cativa tipi etc. Da, e film de actiune. Si in mod normal nu l-as fi vazut. Dar filmul asta e altfel decat toate filmele de actiune pe care le-am vazut pana acum. Cuvantul de baza: dinamism. Pur si simplu nu ai ocazia sa spui "faza asta e veche". Nu prea e recomandat celor sub 18 ani, pentru ca e destul de violent, dar daca "te tine", ti-l recomand si-i dau nota 8.50
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| MIRRRUNA |
16-11-2006, 07:51 PM
|
Am vazut Crank, saptamana trecuta si... recunosc, l'am vazut mai mult pe repede'nainte... brrr
Luc, am prins o versiune DVD a filmului. -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| dany |
17-11-2006, 01:08 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Julyana......as putea primi si eu cartea ????? adresa mea de mail e la profilul meu.....Multumesc mult !!!!! Intra la carti...e acolo un link plasat de michelle...carti multe. Un film care m-a impresionat a fost The Green Mile...si Eye Wide Shut. Si apropo de Cruise...care nu joaca prea grozav...in Ultimul Samurai a jucat bine, nu? Mai e un filmulet pe care-l tot dau astia pe HBO cu un tip intr-o cabina telefonica...il suna un nebun si-i face viata varza...brrr...e dragutz filmul. Incerc sa ma gandesc ce mi-a mai placut... Pentru ca sunt foarte multe... Tocmai s-a difuzat in seara asta la noi " The Green Mile " !!!!! Suuupeeeer film !!! L-am mai vaztut de vreo 3 ori pana acum si ...nu ma voi plictisi sa-l vad din nou !!! Eye Wide Shut a fost....bun..... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-11-2006, 01:10 AM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:18 AM |