![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
04-05-2007, 11:48 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am vazut DEJA VU, o poveste antrenanta, niste imagini bestiale, un film ce te tzine in priza, iar ideea nu-i char asa SF, parca te astepti azi maine sa descoperi ca-i adevarat. L-am vazut si eu acum 1 luna jumate si .... cam asa mi s-a parut si mie : film bun , te tine in suspans .....si te gandesti ca , uneori , si tu ai impresia ca treiasti ceva ce ai trait deja ( cam complicat , nu ? ) Am vazut 15, m-a rascolit acest film, au trecut 17 ani, nu 15 si inca nu a fost nimeni pedepsit pentru vietile amaratzilor alora, impuscati si apoi batjocoritzi. Maia Morgenstein ca de obicei o incantare iar cele 3 dive Raduleasca,Nane si Ioana Moldovan jalnice, noroc ca actiunea se petrecea in mai multe planuri, asa ca erau total separate prestatiile actritelor, cele 3 apareau din alt film. Nu se prea leaga povestea, dupa ce copilul s-a nascut in catedrala, de ce Raduleasca si ailalata de ce l-au abandonat Acest film as dori sa il vad dar .....nu am cum Amalia , am rugat-o pe Nessie sa ma ajute cu descarcarea filmleor dar nu prea are timp si m-a indrumat spre tine !!! Crezi ca ma poti ajuta ????? Astept un PM de la tine.... cand ai timp . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
09-05-2007, 12:01 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
am vazut aseara la vie en rose, povestea vietii lui edith piaf. un film greu, zguduitor, care merita sa fie vazut. de mult vreau sa vad filmul asta si nu il gasesc in retea deloc si premonition vreau sa vad, dar pe asta l-am gasit... mi-a placut mie blood diamond, the queen, the road to guantanamo, 300, 88 minutes ( Al pacino e unul din preferatzii mei), bordertown cu j.lo, si altele pe care nu mi le amintesc acum, am o memorie destul d slaba cand vine vba d filme..insa pot spune k am avzut mr bean's holiday si e slabut, wild hogs la fel...si cam atat imi amintesc acum, ah si epic movie nu mi-a placut si nici norbit nu m-a incantat f tare, dar il admir pe eddie si avand in vedere k a jucat 3 roluri...e ceva.. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Monic |
09-05-2007, 08:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.652 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
de mult vreau sa va spun de filmul What the Bleep do we know?. Celor amatoare de the secret vreau sa le spun ca filmul asta e prima parte iar The secret continuarea
Un alt film vechi care mi-a placut: Under the tuscan sun Un film simplu, poate parea putin plictisitor acelor persoane care nu il urmaresc cu sufletul deschis... Mi-a placut pt ca e foarte realist filmul, l-am vazut de cel putin 15 ori In we am vazut filmul BORAT http://www.youtube.com/watch?v=Hesm6Rxqj7w...ted&search= Acest mesaj a fost editat de Monic: 09-05-2007, 08:45 AM -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
09-05-2007, 10:07 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am vazut DEJA VU, o poveste antrenanta, niste imagini bestiale, un film ce te tzine in priza, iar ideea nu-i char asa SF, parca te astepti azi maine sa descoperi ca-i adevarat. L-am vazut si eu acum 1 luna jumate si .... cam asa mi s-a parut si mie : film bun , te tine in suspans .....si te gandesti ca , uneori , si tu ai impresia ca treiasti ceva ce ai trait deja ( cam complicat , nu ? ) Am vazut 15, m-a rascolit acest film, au trecut 17 ani, nu 15 si inca nu a fost nimeni pedepsit pentru vietile amaratzilor alora, impuscati si apoi batjocoritzi. Maia Morgenstein ca de obicei o incantare iar cele 3 dive Raduleasca,Nane si Ioana Moldovan jalnice, noroc ca actiunea se petrecea in mai multe planuri, asa ca erau total separate prestatiile actritelor, cele 3 apareau din alt film. Nu se prea leaga povestea, dupa ce copilul s-a nascut in catedrala, de ce Raduleasca si ailalata de ce l-au abandonat Acest film as dori sa il vad dar .....nu am cum Amalia , am rugat-o pe Nessie sa ma ajute cu descarcarea filmleor dar nu prea are timp si m-a indrumat spre tine !!! Crezi ca ma poti ajuta ????? Astept un PM de la tine.... cand ai timp . Scuze, de abia azi am vazut mesajul. ID meu pe mess e amalia0701, apeleaza-ma acolo si iti explic -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| axe10 |
09-05-2007, 12:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am vazut si eu trailerul si l-am pus pe Florin sa mi-l aduca.
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
10-05-2007, 08:01 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am vazut ieri filmul Notes of a scandal
Intens film, foarte dureroasa singuratatea -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| michelle |
11-06-2007, 01:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am vazut aseara Mr. Bean's Holiday. De mult nu m-am mai amuzat asa mult la un film. Daca va plac comediile, vi-l recomand
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
11-06-2007, 02:33 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu prea mi-a placut acest film; ma asteptam la mai mult de la el
-------------------- |
| uka |
11-06-2007, 02:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Sincera sa fiu, nu m-a incantat f tare nici p mine, insa mi-a placut shrek the third, nu f mult, dar mai mult ca mr bean's holiday..
-------------------- |
| michelle |
12-06-2007, 12:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
A aparut versiunea DVD la Shrek?
Aaaa, pai eu ma amuz numai cand ii vad mutra lui Mr Bean -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anca veselie |
15-06-2007, 01:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
nici mie nu prea mi-a placut Mr. Bean's Holiday. mi-a placut Bean o comedie dezastru mult mai mult.
am vazut aseara Being Julia. fain filmul, mi-a placut. Anette Bening joaca fain! -------------------- |
| axe10 |
30-06-2007, 07:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am vazut si eu Apocalipto...hai ca nu a fost asa rau cum ma asteptam...
-------------------- ![]() |
| Monic |
06-07-2007, 05:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.652 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
va recomand cu caldura Memoirs of a geisha, pe care, dupa ce l-am vazut o data, a trebuit sa-l vad din nou si recunosc, acum o descarc de pe net ca sa o pot vedes si a treia oara.
Este o poveste plina de gratie, feminitate si suflet, care va va cuceri si va va tine in suspans pana in ultima clipa... Acest mesaj a fost editat de Monic: 06-07-2007, 05:10 PM -------------------- ![]() |
| axe10 |
07-07-2007, 12:01 PM
|
va recomand cu caldura Memoirs of a geisha, pe care, dupa ce l-am vazut o data, a trebuit sa-l vad din nou si recunosc, acum o descarc de pe net ca sa o pot vedes si a treia oara. Este o poveste plina de gratie, feminitate si suflet, care va va cuceri si va va tine in suspans pana in ultima clipa... Recunosc ca e unul din filmele mele preferate....super...poveste romantica...si mie imi place si chinezul ala mult...ai vazut Ana si regele tot cu el ? -------------------- ![]() |
| anca veselie |
07-07-2007, 08:23 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am vazut capote, fain filmul, mi-a placut!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 12:43 PM |