![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
17-02-2007, 03:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am vazut si eu Omen in sfarsit
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
20-02-2007, 05:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
acum ma uit la filmul the fog ...duminica trecuta am vazut asylum-un film psihologic si cu multe scene de sex, pentru amatori, nu mi s-a parut cine stie ce
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
21-02-2007, 10:17 AM
|
aseara am descarcat cateva episoade din Prison Break si am vazut episodul pilot ca tot l-ati laudat si pare promitator ...acum ce serie se toarna ca sa stiu cat am de vizionat
| alex25 |
21-02-2007, 10:22 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 864 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
aseara am descarcat cateva episoade din Prison Break si am vazut episodul pilot ca tot l-ati laudat si pare promitator ...acum ce serie se toarna ca sa stiu cat am de vizionat Misto serialul dar ar merita un subiect separat, ca aici vorbim de filme, nu de seriale; iar Lost e mult prea misto pentru a-l trata asa, intr-o jumatate de mesaj. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| himere2005 |
21-02-2007, 10:52 AM
|
aseara am descarcat cateva episoade din Prison Break si am vazut episodul pilot ca tot l-ati laudat si pare promitator ...acum ce serie se toarna ca sa stiu cat am de vizionat Misto serialul dar ar merita un subiect separat, ca aici vorbim de filme, nu de seriale; iar Lost e mult prea misto pentru a-l trata asa, intr-o jumatate de mesaj. da...as deschide eu subiectul, dar nu prea stiu ce sa comentez am eu cateva seriale care mi-au placut poate gasesc continuarea pe net ca deocamdata nu mi-am mai bagat cablu -------------------- ![]() |
| anca veselie |
22-02-2007, 02:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am fost aseara la paris je t'aime, un film puzzle care spune povesti de dragoste din mai multe cartiere ale parisului. mi-a placut si mi-a dat o stare de bine. povestile nu sunt doar clasicele iubiri barbat - femeie, avem si iubirea mamei pentru copil, iubirea dintre 2 baieti, iubirea pentru un oras etc. desi nu au legatura una cu alta, povestile au un aer de continuitate, poate datorita Parisului
-------------------- |
| Sexymom |
22-02-2007, 05:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Aseara am vazut un film de acum 50 de ani, cred.
Mara, un film cu Sophia Loren si Marcelo Mastroiani. O comedie super misto, am vazut-o de 2 ori. Pe bune.Am ramas impresionata -------------------- |
| axe10 |
22-02-2007, 09:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pt ca duminica sunt Oscarurile si sunt fan ...trebuie sa trag tare sa vad filmele nominalizate.....am vazut saptamana asta Blood Diamond....impresionanta poveste....si Babel.....drama super...
Am vazut si Pursuit of happiness- mi-a placut.....o poveste care te face sa tragi tare in viata si sa lupti sa realizezi ceva in viata cu un copil "de gat". Frumoase povesti... Cat despre LOST....e serialul meu preferat din toate timpurile. Te tine cu sufletul la gura ...eu am vazut deja episodul 7 din seria 3. -------------------- ![]() |
| axe10 |
25-02-2007, 12:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Revin si zic...am vazut si Little Miss Sunshine....distractiv la maxim in umorul negru pe care il dezvolta...
Fetele nici una nu sta la Oscaruri diseara? |
| himere2005 |
26-02-2007, 10:55 AM
|
vroiam sa va rog (pe fanii serialului lost) daca puteti sa-mi spuneti in 2-3 propozitii ceva despre inceput ca eu nu reusesc sa gasesc decat de la ep 13 seria 1, pot sa prind din mers care-i treaba, dar daca e ceva important poate scrieti aici sau la un subiect seriale.pls
| himere2005 |
26-02-2007, 02:33 PM
|
m-am uitat cam pe sarite la filmul Final Days of planet Earth, o porcariuta de film cu nume interesant
| axe10 |
26-02-2007, 07:32 PM
|
vroiam sa va rog (pe fanii serialului lost) daca puteti sa-mi spuneti in 2-3 propozitii ceva despre inceput ca eu nu reusesc sa gasesc decat de la ep 13 seria 1, pot sa prind din mers care-i treaba, dar daca e ceva important poate scrieti aici sau la un subiect seriale.pls Himere...asta nu e fiml de povestit....e plin de flash-uri din viata anterioara accidentului a fiecarui om de pe insula....e mult de povestit...mai bine lasa-te pagubasha daca nu-l ai de la inceput sau daca nu ai timp sa-l vezi...o sa-l vezi cand mai creste bebe.. -------------------- ![]() |
| honey79 |
26-02-2007, 11:24 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Am vazut aseara " Marie Antoinette", de Sofie Coppola.Frumos, insa... dupa parerea mea de.." amator"... se putea si mai bine.
-------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| axe10 |
27-02-2007, 09:47 AM
|
Am vazut aseara " Marie Antoinette", de Sofie Coppola.Frumos, insa... dupa parerea mea de.." amator"... se putea si mai bine. Eu nu l-am vazut dar am de gand....ce vrei ma e si ea incepatoare....mai are de invatat de la taticul. -------------------- ![]() |
| Sexymom |
27-02-2007, 02:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
vroiam sa va rog (pe fanii serialului lost) daca puteti sa-mi spuneti in 2-3 propozitii ceva despre inceput ca eu nu reusesc sa gasesc decat de la ep 13 seria 1, pot sa prind din mers care-i treaba, dar daca e ceva important poate scrieti aici sau la un subiect seriale.pls Eu nu iti pot povesti nimic ca am fost prea absorbita de frumusetea doctorului, mi se pare un barbat extraordinar de frumos si de bine facut -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 06:22 PM |