![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
27-02-2007, 07:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
AM VAZUT filmul "in good company"- mi s-a parut dragutel, un film cu actori de talie medie, dar simpatici
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
28-02-2007, 10:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am vazut lumea lui charlie, un film frantuzesc, reusit zic eu. e un film despre viata, despre inselaciunea din cupluri si despre cum afecteaza asta un copil. babuinul a tras repede concluzia ca la francezi femeile sunt cele care inseala mai repede
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
28-02-2007, 10:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
vroiam sa va rog (pe fanii serialului lost) daca puteti sa-mi spuneti in 2-3 propozitii ceva despre inceput ca eu nu reusesc sa gasesc decat de la ep 13 seria 1, pot sa prind din mers care-i treaba, dar daca e ceva important poate scrieti aici sau la un subiect seriale.pls Eu nu iti pot povesti nimic ca am fost prea absorbita de frumusetea doctorului, mi se pare un barbat extraordinar de frumos si de bine facut Mie imi place Sawyer....hot, hot hot.... -------------------- ![]() |
| alex25 |
28-02-2007, 11:03 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 867 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Mie imi place Sawyer....hot, hot hot.... Chiar ma gandeam eu cum de l-au ales pe asta sa fie personaj negativ -> era clar ca toate fumeile il vor vota ca personaj "pozitiv" -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| axe10 |
28-02-2007, 02:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mie imi place Sawyer....hot, hot hot.... Chiar ma gandeam eu cum de l-au ales pe asta sa fie personaj negativ -> era clar ca toate fumeile il vor vota ca personaj "pozitiv" Stii ca el s-a dus la casting pt rolul doctorului? Dar l-a obtinut pe asta...mai bine , ca ii sta tare bine asa rebel...sa-l manance mama pe el -------------------- ![]() |
| anca veselie |
01-03-2007, 01:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu am vazut pe you tube niste secvente din balanta, mi-a placut ffff mult si as vrea sa vad filmul, dar nu stiu de unde sa-l iau. il aveti careva??
-------------------- |
| alex25 |
01-03-2007, 01:24 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 867 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Il am eu pe un CD pe undeva. Dar nu in Bucuresti. E un film... romanesc: crud, absurd, revoltator. Mi-a placut. Poate-l gasesti cu ODC pe undeva...
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| himere2005 |
01-03-2007, 01:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am vazut filmul my super ex girfriend...mai pe scurt este vorba de super woman interpretata de uma thurman care este foarte geloasa si nervoasa...in fine...nu-i grozav dar nici de aruncat filmul, parerea mea
| himere2005 |
01-03-2007, 04:19 PM
|
inca un film care pare interesant la prima vedere este poseidon cu un val urias care loveste un vapor
| axe10 |
01-03-2007, 07:57 PM
|
am vazut filmul my super ex girfriend...mai pe scurt este vorba de super woman interpretata de uma thurman care este foarte geloasa si nervoasa...in fine...nu-i grozav dar nici de aruncat filmul, parerea mea L-am vazut....nu m-a dat pe spate....cam fara culoare. inca un film care pare interesant la prima vedere este poseidon cu un val urias care loveste un vapor Mai buna varianta originala de acum multi ani...totusi impresionant.Dar previzibil... eu am vazut pe you tube niste secvente din balanta, mi-a placut ffff mult si as vrea sa vad filmul, dar nu stiu de unde sa-l iau. il aveti careva?? Super film...l-am vazut de mult...l-am revazut si mi s-a parut la fel de misto....nu-l am din pacate. -------------------- ![]() |
| emu |
01-03-2007, 09:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
De-abia astept sa vad 300... simt ca nu mai am stare pana pe 9!!! Deja am cumparat biletele
-------------------- |
| anca veselie |
03-03-2007, 01:20 PM
|
pana la urma am vazut balanta tot pe you tube, sunt 10 secvente cam de 10 min fiecare care acopera tot filmul. daca aveti rabdare si merge netul bine, puteti sa-l revedeti acolo!
este super, mi-a placut tare, iar maia si razvan vasilescu sunt foarte tari! acum am in proiect terminus paradis, sper sa-l gasesc. aseara am vazut si eu the departed, cartita, dar nu pot spune ca m-a dat pe spate... prea multa violenta in filmele astea. jack nicholson joaca bine, ca de obicei, dar jocul lui leonardo este cam fortat. Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 03-03-2007, 01:21 PM -------------------- |
| anca veselie |
05-03-2007, 02:28 PM
|
a fost weekendul cu filme pt ca am mai vazut prestigiul, care chiar mi-a placut, merita vazut. te tine in suspans si are un sfarsit destul de surpinzator. dupa care am vazut piesa neterminata pt pianina mecanica, un film rusesc, regizat de Nikita Mikhalkov, foarte reusit
-------------------- |
| michelle |
05-03-2007, 02:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.214 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am vazut aseara Man on Fire pe HBO aseara. Destul de vechi (2004), cred ca l-am mai vazut dar nu mai tineam minte actiunea. A fost dragut, mi-a placut. Se pare ca a fost inspirat dintr-un fapt real.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
05-03-2007, 03:30 PM
|
Am vazut aseara Man on Fire pe HBO aseara. Destul de vechi (2004), cred ca l-am mai vazut dar nu mai tineam minte actiunea. A fost dragut, mi-a placut. Se pare ca a fost inspirat dintr-un fapt real. Ha.Ha...si eu tot la asta m-am uitat. Am venit mai devreme de la servici si m-am postat la HBO spre disperarea Alexiei...chiar am reusit sa-l vad de la un capat la altul ceea ce e o performanta la mine cu copilul in casa. Mi-a placut ...ce parinte vrea sa scape de datorii riscand viata copilului?....asa e cand te lasi pe mana avocatilor...exemplar Denzel...ca de obicei...si mai e si sexy la varsta lui... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 09:36 AM |