![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| tmanbone |
09-09-2006, 12:17 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
M-am gandit sa adun aici informatii despre ce este un forum, care este folosul lui, cum trebuie sa te comporti pe un forum, etc.
Incep cu un link pe care l-am mai dat pe cafenea: Internet Forum. Dar va prezint si: Netiquette (Internet etiquette). Sunt materiale interesante, cred eu, menite sa aduca o "umbra de lumina" celor care nu sunt obisnuiti cu aceasta forma de transfer de informatie. Imi cer scuze celor care nu s-au nascut vorbitori de limba engleza si nici n-au avut ocazia dupa... si le promit sa postez si materiale in limba romana pe masura ce le gasesc. Sper sa fie de folos, PS. Singura menire a acestui topic este sa va ajute sa va simtiti cat mai bine in aceasta comunitate. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 11:59 PM |