![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| maia |
24-02-2007, 11:11 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 15 Inscris: 23-02-2007 Membrul Nr.: 241 |
E si bine si rau sa ai frati. Depinde foarte mult si cum te intelegi cu ei,ca au fost momente in care si eu mi-as fi dorit sa fiu singura la parinti din cauza ca ma certam foarte tare cu surorile mele. Si uite ca a venit si ziua cand ele 2 s-au maritat si eu am ramas singura la parinti.
|
| _noni_ |
24-02-2007, 11:26 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 871 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
eu am avut un frate mai mic cu 3 ani, care a murit cand eu aveam 13 ani...imi lipseste enorm...
cred ca inca gandesc ca o sora mai mare, iar prezenta fratiorului meu o port zi de zi in suflet. ma gandesc ca poate am devenit un om mai egoist de cand nu mai e el, ramanand singura la parinti.... mi se intampla sa-l visez deseori sa-l visez asa cum ar mai fi inca aici, iar sentimentul de dupa trezire, cand realizez ca a fost doar un vis, e cumplit... .................................................. }{ -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| katty29 |
28-08-2007, 09:52 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 27-08-2007 Membrul Nr.: 382 Sex: Feminin |
buna fetelor!
Eu cred ca cel mai bine este cand ai un frate sau o sora pentru ca e foarte imp in viata sa ai incredere 100% in cineva. E adevarat ca exista si exeptii de la regula ca sangele apa nu se face dar.... eu am o sora si sincer nu stiu ce as face fara ea, si ea fara mine. suntem amandoua cu familia eidar suntem alaturi tot timpul una de alta(stam si la 2 minute una de alta). Oricum acum eu am decat o fetita dar la botez preotul ne-a intrebat dc vrem sa mai facem copii si ne-a sfatuit sa mai facem un copil "pentru fata ,nu pentru voi; sa nu fie singura pe lume atunci cand voi nu o sa mai fiti"... Asa ca sincer eu cred ca cel mai bine este sa existe un frate sau o sora pentru fiecare pe lumea asta. Numai bine si multi pupici! |
| viky |
11-11-2007, 04:00 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 51 Inscris: 7-11-2007 Membrul Nr.: 492 Sex: Feminin |
eu ma bucur ca am un frate, chiar daca e mai mare cu 11 ani fata de mine si e la distanta de 250 de km de mine
|
| sweet miki |
14-11-2007, 12:09 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 3 Inscris: 12-11-2007 Membrul Nr.: 501 |
Noi suntem trei surori , si este super . Ne înțelegem si ne sprijinim reciproc și nu stiu cum ar fi fost viata fara ele . Datorita acestui fapt , am nascut si eu doi baieti superbi , care sa speram ca in viata se vor ințelege si sprijinii.
|
| nicoleta |
15-11-2007, 08:32 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 77 Inscris: 23-10-2007 Membrul Nr.: 463 Dispozitie: zupper bene k intotdeauna Sex: Feminin |
Si yo am o sora q 2 ani mai mare dekt mine... Ne certam destul de des dar dak nar fi ea eu sigur as fi foarte schimbata, deoarece desi n prea vreau s recunosc, chiar mi-a fost ca 1 model in viatza d knd eram mika...
-------------------- ![]() |
| axe10 |
15-11-2007, 09:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu am un frate cu 13 ani mai mic....care imi zicea mami cand era mic si nu adormea decat daca il leganam eu...l-am urat atunci...acum imi provoaca suparari de multe ori....deh, tineretea!
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 18-05-2008 - 03:35 AM |