left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > Frati, E mai bine singur sau cu frati? seperator Optiuni V right
maia
mesaj 24-02-2007, 11:11 AM
Mesaj #16

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 15
Inscris: 23-02-2007
Membrul Nr.: 241

E si bine si rau sa ai frati. Depinde foarte mult si cum te intelegi cu ei,ca au fost momente in care si eu mi-as fi dorit sa fiu singura la parinti din cauza ca ma certam foarte tare cu surorile mele. Si uite ca a venit si ziua cand ele 2 s-au maritat si eu am ramas singura la parinti. yahoo.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 24-02-2007, 11:26 AM
Mesaj #17

Nevastuica

Raspunsuri: 871
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)
Sex: Feminin

eu am avut un frate mai mic cu 3 ani, care a murit cand eu aveam 13 ani...imi lipseste enorm...

cred ca inca gandesc ca o sora mai mare, iar prezenta fratiorului meu o port zi de zi in suflet.

ma gandesc ca poate am devenit un om mai egoist de cand nu mai e el, ramanand singura la parinti....

mi se intampla sa-l visez deseori sa-l visez asa cum ar mai fi inca aici, iar sentimentul de dupa trezire, cand realizez ca a fost doar un vis, e cumplit...cry.gif

..................................................

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

katty29
mesaj 28-08-2007, 09:52 AM
Mesaj #18

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 27-08-2007
Membrul Nr.: 382

buna fetelor!
Eu cred ca cel mai bine este cand ai un frate sau o sora pentru ca e foarte imp in viata sa ai incredere 100% in cineva.
E adevarat ca exista si exeptii de la regula ca sangele apa nu se face dar....
eu am o sora si sincer nu stiu ce as face fara ea, si ea fara mine.
suntem amandoua cu familia eidar suntem alaturi tot timpul una de alta(stam si la 2 minute una de alta).
Oricum acum eu am decat o fetita dar la botez preotul ne-a intrebat dc vrem sa mai facem copii si ne-a sfatuit sa mai facem un copil "pentru fata ,nu pentru voi; sa nu fie singura pe lume atunci cand voi nu o sa mai fiti"...
Asa ca sincer eu cred ca cel mai bine este sa existe un frate sau o sora pentru fiecare pe lumea asta.
Numai bine si multi pupici!
pupic.gif
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
viky
mesaj 11-11-2007, 04:00 PM
Mesaj #19

Furnica
*

Raspunsuri: 51
Inscris: 7-11-2007
Membrul Nr.: 492

eu ma bucur ca am un frate, chiar daca e mai mare cu 11 ani fata de mine si e la distanta de 250 de km de mine
+Quote Post
sweet miki
mesaj 14-11-2007, 12:09 PM
Mesaj #20

Amiba

Raspunsuri: 3
Inscris: 12-11-2007
Membrul Nr.: 501

Noi suntem trei surori , si este super . Ne înțelegem si ne sprijinim reciproc și nu stiu cum ar fi fost viata fara ele . Datorita acestui fapt , am nascut si eu doi baieti superbi , care sa speram ca in viata se vor ințelege si sprijinii. hug.gif
+Quote Post
nicoleta
mesaj 15-11-2007, 08:32 PM
Mesaj #21

Furnica
*

Raspunsuri: 77
Inscris: 23-10-2007
Membrul Nr.: 463
Dispozitie: zupper bene k intotdeauna

Si yo am o sora q 2 ani mai mare dekt mine... Ne certam destul de des dar dak nar fi ea eu sigur as fi foarte schimbata, deoarece desi n prea vreau s recunosc, chiar mi-a fost ca 1 model in viatza d knd eram mika... pupic.gif Eu zik k e mai bine cu fratzi/surori pentru ca nu te plictisesti si invetzi s comunici si sa te comportzi cu cei din jur. hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 15-11-2007, 09:01 PM
Mesaj #22

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu am un frate cu 13 ani mai mic....care imi zicea mami cand era mic si nu adormea decat daca il leganam eu...l-am urat atunci...acum imi provoaca suparari de multe ori....deh, tineretea!

--------------------
Imagine
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 18-05-2008 - 03:35 AM