![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
25-05-2006, 01:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.244 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mereu m-am gandit cum ar fi fost sa am o sora sau un frate.
La voi cum e? -------------------- |
| Grace |
30-05-2006, 03:10 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 118 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 2 Sex: Feminin |
E bine cand esti la maturitate sa ai pe cineva pe care sa te poti baza, mai ales daca parintii tai nu mai sunt. Orice s-ar intampla stii ca exista in lume un frate care ar face orice pentru tine, asta in cazul (nefericit) cand unul dintre frati nu ajunge sa-l traga pe celalalt in jos.
Cred ca si pentru copiii tai o sa fie frumos sa aiba verisori multi. -------------------- Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Bubble |
30-05-2006, 04:26 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 21-05-2006 Membrul Nr.: 8 |
Si eu sunt singura la parinti. Sper ca macar viitorul meu sot sa aiba frati.
|
| DIAbolica |
18-07-2006, 03:28 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
ahhh si cat ma mai rugam de maik`mea,cand eram mica,sa se duca la doctor sa-i faca injectie sau sa-i dea bobo (bomboane)ca sa am si eu un fratior sau o surioara (nu-mi placea notiunea de baby adus de barza) si acum ma mai gandesc cat de fain ar fi fost sa am... -un frate mai mare sau -o sora mai mica |
| cerasela |
18-07-2006, 03:41 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 22 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 25 |
Ma ofer eu ca sora mai mare sa-ti iau cu "imprumut" cosmeticele, pantofii si baietii daca se poate!
|
| tmanbone |
18-07-2006, 05:17 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Eu cred ca mai mult conteaza cum e "famiglia"
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| Brunette |
18-07-2006, 08:33 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Adevarat, Tman, dar si cand esti singur in lume, parintii nu mai sunt parca simti nevoia unui frate...sau ma insel eu
|
| DIAbolica |
18-07-2006, 08:44 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 168 Inscris: 22-06-2006 Din: The Land of Laughs Membrul Nr.: 48 Dispozitie: Never Felt Better ! Sex: Feminin |
Ma ofer eu ca sora mai mare sa-ti iau cu "imprumut" cosmeticele, pantofii si baietii daca se poate! daca esti mai mica decat mine...join the family hehe,dar nu am precizat si de ce imi doresc ce-mi doresc *frate mai mare - sa ma ia cu el la chefuri,sa ma protejeze,sa imi prezinte pe prietenii lui *sora mai mica - sa o bat,eu sa fiu shefa, ea sa poarte eventual hainele mele,nu eu pe ale ei, etc |
| cerasela |
19-07-2006, 10:06 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 22 Inscris: 10-06-2006 Membrul Nr.: 25 |
este evident de ce toata lumea ar vrea un frate mai mare sau o sora mai mica. Si eu as fi vrut Acest mesaj a fost editat de cerasela: 19-07-2006, 10:07 AM |
| DIAbolica |
19-07-2006, 12:07 PM
|
atunci gaseste-ti alta victima,cu mine nu merge
|
| tmanbone |
20-07-2006, 02:04 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Adevarat, Tman, dar si cand esti singur in lume, parintii nu mai sunt parca simti nevoia unui frate...sau ma insel eu Cand esti singur pe lume simti nevoia cuiva care sa-ti fie aproape. Ai partial dreptate. Subiectiv. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| mihaela |
20-07-2006, 07:05 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 12 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 63 |
eu am 3 frati si as putea spune k e destul de bine sa ai companie....depinde si cel va intelegeti...ei pot sa va ajute atunci cand ai nevoie, sa te invete, sa te alinte(in cazul meu....pt k sunt cea mai mica si singura fata); sunt multe lucruri buna pe care le primesti din partea unui frate sau sora...dar dak esti un pic mai gelos ii mai greu...pt k tre sa te obisnuiesti k toata atentia sa nu fie numai asupra ta(recunosc k si eu mai am probleme la capitolul acesta
o maxima:dintre toate comorile pe kre parintii le pot lasa copiilor, nu e nici unul mai de pret decat un frate;e un prieten dat de natura, un prieten caruia nimeni altul nu-i poate tine locul si pe kre o data pierdut nimeni nu-l poate inlocui. -Plutarh- |
| Ella79 |
02-08-2006, 06:03 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.353 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu am un frate mai mare decat mine si nu imi pot imagina cum ar fi fost sa nu il am pe el. Orice s-ar intampla stiu ca nu sunt singura pe lume. El e cel mai bun prieten al meu, el e omul in care am 100% incredere, el e omul care e langa mine atunci cand am nevoie.
Din acest considerent mi-as dori ca atunci cand voi face copii, sa fac doi. Din pacate nu e obligatoriu ca daca exista doi frati - sa se si inteleaga bine intre ei. |
| alandana |
02-08-2006, 06:08 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 820 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu am un frate maimic cu care ma inteleg de minune. De altfel ne-am construit si o afacere impreuna ( si nici chiar assta nu a reusit sa ne separe - desi uneori exista tensiune) si casa ne-am construit-o tot impreuna.
Asa ca si eu am facut 2 copii - si sper din toata inima sa se inteleaga cum m-am inteles eu cu fratele meu. -------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| Sexymom |
04-08-2006, 05:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.071 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mi-am dorit un frate. Mama lucra in schimburi cu tatal meu si ramaneam saptamani intregi cu cheia de gat.Nasol, ma duceam sa dorm prin vecini, asa eram de speriata de intuneric.
Nu ma bucur ca sunt singura la parinti, asta in cazul in care primesc o mostenire giganta si mai am un frate cu care sa o impart. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 18-05-2008 - 04:02 PM |