![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| MIRRRUNA |
08-11-2006, 09:37 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Dispozitie: Opriti pamantul, vreau sa cobor! Sex: Feminin |
LA MULTI ANI CELOR SARBATORITI AZI, de Sf. MIHAIL SI GAVRIL!!! Cine se simte Gabitza sau Mishulica Eu stiu pe aici cateva Gabitze si Mihaele! Le pup cu drag si le doresc sa aiba o zi minunata inconjurati de cat mai multi prieteni, cadouri si veselie! Soooouuu, cine toarna priiiimuuul??? Acest mesaj a fost editat de MIRRRUNA: 08-11-2006, 09:38 AM -------------------- Cand viata ti-e LAMAIE fa-o LIMONADA! :P
|
| aki |
08-11-2006, 10:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cica Gabita nu ne vede,nu stie nimic
Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! Precum sf. Gavril a fost creat de Dumnezeu mai inainte de om si de lumea vazuta, dar nu prin cuvint, ci numai cit a gindit, asa Dumnezeu te-a creat pe tine. Iar daca pana in acest an al solemnitatii zilei tale nu aveai cunostinta de etimologia cuvantului arhanghelul Gavril, afla acum asadar ca acesta semnifica -mai mare peste ingeri" sau "cel dintii dintre ingeri". Iar "inger" inseamna "vestitor", pentru ca ingerii vestesc pe pamint si fac cunoscuta oamenilor voia lui Dumnezeu. Iar asa cum iubirea si darul lui Dumnezeu, care este izvorul vietii si al oricarui bine, sunt vazute existand din mai multe perspective: in lumea greaca si latina prin notiunea de lumina, in lumea germanica prin notiunea de bine si in lumea slava prin notiunea de bogatie, asa iti urez si eu tie ca gasindu-te sub protectia lui Dumnezeu sa devii tu insati bogata, mai ales in intelepciune si iubire. Azi..de ziua numelui..iti urez Gabit sa fii iubita...si sa ai parte de tot ce iti doresti... Magia sarbatorilor si cumpana dintre ani sa te surprinda fericita cum nu ai fost pana acum si asa sa ramai nu pentru un an, nu pentru doi ani ci pentru tot restul vietii..."La Multi Ani!!!" Felicitarile se altaura pentru toate Gabitele si Misulicii ![]() -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
08-11-2006, 11:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Va multumesc frumos!
Va cant acum , va danesez ( inchipuiti-va o ![]() -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| alex25 |
08-11-2006, 11:31 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 839 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
La multi ani Gabi! Asteptam un filmulet, sa vedem cum dansezi!
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Eu. |
08-11-2006, 12:31 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
La multi ani tuturor sarbatoritelo/sarbatoritilor din aceasta zi!
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| Nessie |
08-11-2006, 12:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
La multi ani Gabi! Asteptam un filmulet, sa vedem cum dansezi! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| alex25 |
08-11-2006, 01:02 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 839 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Andreea-Rodica |
08-11-2006, 02:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.799 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi ! Sau or fi numai sarbatorite?!
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| michelle |
08-11-2006, 03:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc pentru urari, va pup si va imbratisez pe toti!
Tot ce imi doriti, va urez inmiit -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| crissy |
08-11-2006, 05:50 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Muuulti ani traiaaaasca,
Muuulti ani traiaaasca, La multi ani!! ... Tuturor sarbatoritilor de astazi. -------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:29 AM |