![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alex25 |
24-07-2006, 02:36 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 864 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Ceva noutati?
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| aki |
27-07-2006, 07:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ceva noutati? Salut Alex.Am discutat,dar nu am reusit sa aplicam in practica.Sergiu a plecat in Germania.Cred ca r trebui sa ne jertfim cu ceva fiecare ca sa nu mai fie cearta.Si eu sut deacord sa incep prima. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
27-07-2006, 08:31 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 864 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Adica sa fii mai atenta cum te imbraci si ce semnale transmiti in jur?
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| aki |
27-07-2006, 08:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Adica sa fii mai atenta cum te imbraci si ce semnale transmiti in jur? DA Acest mesaj a fost editat de aki: 27-07-2006, 08:38 AM -------------------- |
| Nessie |
27-07-2006, 09:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.330 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
27-07-2006, 09:50 AM
|
Draga sa-ti spun cinstit,nu am nimic ce sa-i reprosez lui Sergiu,nu mi-a dat niciodata nici un motiv ca sa ma faca geloasa Cred ca daca putin ma voi schimba eu,poate nu a mai fi asa gelos si va fi totul bine. -------------------- |
| fiona |
27-07-2006, 10:09 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 43 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 28 Dispozitie: Funny :)) Sex: Feminin |
Pai din cate inteleg eu, numai tu ai renuntat la ceva.
|
| aki |
27-07-2006, 10:23 AM
|
Pai din cate inteleg eu, numai tu ai renuntat la ceva. Sper si eu din toata inima sa nu fie gelos,acesta-i unicul motiv de care necertam mereu.Dar ce sa fac daca lucrez mai multi cu barbatii -------------------- |
| aki |
12-08-2008, 01:20 PM
|
A trecut si doi ani de atunci si nimic nu s-a schimbat...
Mai rau ca tot mai tare si mai tare se complica.Am ajuns sa ne spunem vorbe care dor.Si nu se mai poate deja asa... Stiu ca e prostie -------------------- |
| Bogdan_515 |
13-08-2008, 08:21 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 31 Inscris: 30-03-2008 Membrul Nr.: 836 Sex: Masculin |
Se pare ca, in relatia voastra este o lipsa acuta de ... incredere. Daca se ajunge la juraminte la biserica si altele asemenea ... cred ca "increderea" intre voi este la minimum (ma refera aici la increderea lui Sergiu in tine).
Atunci cand intr-o relatie apar certurile sunt mai multe cauze. In general, cei doi parteneri se plac (aspectul fizic si/sau psihic, eventual) insa nu se cunosc suficient de bine reciproc. Desigur, fiecare are o anumita experienta cu care incepe relatia, un anumit stil de viata, de a se comporta, de a se imbraca etc. E logic faptul ca nu-ti poti schimba slujba atunci cand iti faci un prieten, insa iti poti schimba stilul de comportament. Daca pana atunci era "libera", acum ai pe cineva langa tine. Fiecare decizie pe care o iei trebuie sa fie spre binele CUPLULUI si nu numai al tau sau al lui. O astfel de decizie inseamna si faptul ca nu mai flirtezi cu alti barbati (sunt femei care isi folosesc feminitatea ca pe un atuu atunci cand discuta cu barbatii, chiar si in relatiile de afaceri). Sa renunti la flirturi nu inseamna sa renunti la propria libertate ci sa nu le mai dai barbatilor din jurul tau senzatia ca ai fi disponibila spre abordare. Desigur, totul trebuie facut cu masura. Faptul ca te suna cineva in jurul orei 24.00 fara sa stii cine este (cunosc persoane care sunt sunate si la ore chiar mai tarzii, chiar de la serviciu, dar motivele sunt bine intemeiate) poate fi un motiv intemeiat de gelozie (inseamna ca ai dat cuiva senzatia, chiar si involuntar, ca poti fi abordata chiar si la o asemenea ora). O alta cauza a certurilor o poate constitui faptul ca, desi cei doi parteneri se plac din punct de vedere fizic, ei nu se cunosc destul de bine ca persoane, comportamente etc. si nici nu fac ceva pentru a schimba acest lucru. In acest caz, eu sunt doar doua persoane diferite care se atrag, fara a incerca sa se cunoasca si sa aiba o relatie de cuplu. Daca iti iubesti partenerul de cuplu poti face ceva care lui ii place (si cu cae tu esti de acord, desigur) doar datorita faptului ca iti place sa-l vezi fericit ca tu ai facut acel lucru. Nu cere nimic in schimb. Dragostea nu este o targuiala la piata: daca tu ai facut ceva nu inseamna ca si el trebuie sa faca imediat ceva sa te faca fericita. Trebuie sa rabdare. Va face si el atunci cand va SIMTI acest lucru. Daca in cuplu faci ceva doar pentru ca "asa trebuie" deja faci o gresala. Eu cred ca trebuie sa faci ceea ce simti si ceea ce-l face fericit pe partenerul tau. Cu siguranta va veni un moment in care si el va face ceva pentru tine (in cazul de fata poate ca ar fi bine sa renunte la a mai veni la tine la serviciu - treaba asta nu te pune deloc intr-o lumina favorabila nici in fata colegilor si nici pentru tine personal - nu trebuie sa-ti verifice nimeni fiecare minut din viata: cu cine esti, ce faci, ce vorbesti cu cei din jur etc. ). Cred ca este important ca AMBII parteneri sa adopte acest mod de comportament: fiecare sa incerce sa-l faca fericit pe cel de alaturi doar pentru ca ii face placere sa-l vada fericit. Incercati sa va cunoasteti si sa va iubiti asa cum sunteti fiecare ! Sper sa va ajute cu ceva randurile de mai sus. Multa bafta in continuare in tot ceea ce faceti ! Acest mesaj a fost editat de Bogdan_515: 13-08-2008, 08:24 AM |
| aki |
13-08-2008, 08:53 AM
|
Merci,Bogdan de sfaturi.Dar tu ideie nu ai cit am incercat si la cite am cedat eu sa fie bine.Ne intelegem foarte bine zilele de weekend,cind stau toata ziua linga el.Dar de luni cind plec la serviciu se incepe cosmarul.Motive nu are de ce sa fie gelos ca nu-i dau.Dar asa crede el ca ma folosesc de el.
Imi zice ca toate femeile suntem la fel.El nu crede ca doar eu sunt asa,toate suntem la fel -------------------- |
| Bogdan_515 |
13-08-2008, 09:11 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 31 Inscris: 30-03-2008 Membrul Nr.: 836 Sex: Masculin |
In cazul de fata se aplica partea cu lipsa de incredere. Se pare ca Sergiu nu-ti acorda nicicum incredere, ori asta, cred eu, este un element vital in orice relatie. Daca el nu invata sa aibe incredere ... atunci el este cel care are o problema.
Eu am o conceptie proprie: totul in viata trebuie sa fiec echilibrat: fiecare persoana trebuie sa aiba o libertate proprie. Nu vrea sa se inteleaga prin asta ca sunt de acord cu genul de relatii deschise, in care fiecare o face cu cine vrea si apoi se intoarce la cuplu. Nu, nu sunt de acord cu asta. Parerea mea este ca trebuie sa-i lasi celuilalt libertatea de a fi , de a trai, de a se exprima, de a avea priteni si prietene si de a fi cu acestea. Nu mi se pare normal ca o persoana, fie ea femeie sau barbat, sa nu mai aiba prieteni de sex opus sau sa nu mai vorbeasca cu acestia sa sa nu se intalneasca cu acestia sau sa nu mai rada, sa glumeasca etc. cu ei doar pentru simplu motiv ca si-a gasit pe cineva. Relatii de prietenie, amicitie, trebuiesc mentinute. Relatia de cuplu trebuie sa permita celor doi sa traiasca in continuare si nu sa se izoleze alaturi de partenerul de cuplu. Poate ca Sergiu a trait o experienta destul de nefasta in trecutul recent. Probabil ca fiecare dintre noi a trecut printr-o faza de genul asta, cand eram atat de indragostiti de o persoana incat nu mai eram atenti la faptul ca aceasta nu simtea la fel pentru noi si isi cauta fericirea in alta parte. Sper ca si Sergiu sa citeasca aceste randuri, pentru ca sfatul meu pentru el este sa incerce sa treaca peste trecut si sa isi canalizeze energia si dragostea catre persoana de langa el. Nici o persoana nu este la fel cu o alta, iar atunci cand incepi o relatie noua trebuie sa ai puterea sa acorzi o sansa persoanei de langa tine. In fond, de ce ea ar sta langa tine daca tu nu-i acorzi sansa sa-ti arate ca te iubeste si ca nu intentioneaza sa te insele ? Prezumtia de nevinovatie sa aplica si aici. Daca nu exista dovezi clare care sa-ti arate faptul ca partenera de cuplu te-a inselat ... inseamna ca nu ai deloc incredere. Ah .. o dovada nu inseamna ca femeia ii zambeste politicos unui barbat sau ca se imbraca provocator. Sa auzim de bine ! |
| aki |
13-08-2008, 09:15 AM
|
Ma are cineva asa probleme in cuplu?Si cum le infrunta?
-------------------- |
| Loredana |
13-08-2008, 11:35 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 154 Inscris: 13-06-2008 Din: Hamburg Membrul Nr.: 1.073 Dispozitie: increzatoare si plina de elan... Sex: Feminin |
Buna Aki draga mea,
Eu personal nu am probleme de genul asta,dar vreau sa scriu si eu cateva randuri.Bogdan a scris cateva lucruri cu care sunt total de acord.O persoana care este intr-o relatie,oricat de serioasa ar fi aceasta,ARE dreptul sa aiba in continuare prieteni de ambee sexe si,as completa eu,ARE dreptul sa fie in continuare frumoasa si sa si atraga privirile altor persoane de sex opus.Bineinteles,in limitele bunului simt.Vreau sa spun de fapt ca lungimea fustei pe care o porti sau decolteul la bluza(sunt convinsa ca te imbraci decent si nu ca o patachina!)nu au NICI o legatura cu discutia.Problema,dupa parerea mea,este 100% a lui Sergiu.Si anume,el este o persoana GELOASA!Si nu se poate spune ca esti tu cea care il face gelos.EL ESTE GELOS!Faptul ca nu a fost gelos in relatiile anterioare,cum tu ai spus,inseamna ca pe celelalte nu le-a iubit cu adevarat de nu a ajuns la gelozie. Faptul ca vine cu tine la serviciu,Doamne,scuza-ma,dar este ridicol!Ce inseamna asta? Nu vreau sa te descurajez...dar,nu cred ca se poate shimba.Tu ai zis ca erai dispusa sa faci tu primul pas,sa renunti la unele lucruri care il deranjau.Parerea mea este ca persoana care trebuie sa se schimbe este el.Sper sa gresesc,dar nu cred ca o poate face. Eu iti doresc sa-ti regasesti pacea si linistea si sa fii fericita.Trebuie insa ca tu sa iti dai seama daca lucrul asta se poate intampla cu sau fara el.Noi nu am prea vorbit,insa te-am citit aici pe forum,si consider ca esti o fata super ok care merita sa fie fericita.Trebuie sa stai si sa judeci la rece toata situatia asta si sa decizi ce e mai bine pentru TINE,si nu sa continui sa faci compromisuri penru un EL,care,dupa parerea mea,nu este dispus sa le faca. Te pup,iti doresc numai bine! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wu3GCml/]
![]() |
| Bogdan_515 |
13-08-2008, 11:54 AM
|
Loredana ... adevarul este undeva la mijloc. Nu poti spune ca o persoana este 100% vinovata. Nu ma intelege gresit. Eu nu-i iau apararea lui Sergiu, insa nu pot fi de acord cu procentul. Poate ca el considera inadecvat un anumit tip de comportament, pe care Aki spune ca incearca sa-l revizuiasca, ori asta inseamna ca ea deja se gandeste cum sa faca aceasta relatie sa mearga. Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este comportamentul lui Sergiu. Sincer sa fiu, eu, ca barbat, am mai mers sa-mi iau prietena de la serviciu sau sa o duc la serviciu, ceea ce nu consider deloc o problema. Am cunoscut unii dintre colegii si colegele ei, insa in cu totul alte ipostaze. A merge cu prietena la serviciu consider ca este o chestie total neadecvata. E o chestie si de maniere si de incredere.
In afara de chestia asta, nu am sesizat pana acum daca si Sergiu face ceva pentru ca relatia lor sa mearga mai departe. Ma refer aici la acordarea unei mai mari increderi si libertati. Ceea ce ma surprinde este faptul ca el nu recunoaste ca este gelos, ceea ce, normal, nu va duce la constientizarea problemei si la rezovarea situatiei. Poate ca timpul le rezolva pe toate dar conteaza si atitudinea cu care noi abordam problemele. Acest mesaj a fost editat de Bogdan_515: 13-08-2008, 11:55 AM |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 01:10 PM |