left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

3 Pagini V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Gelozia bat-o vina seperator Optiuni V right
aki
mesaj 21-07-2006, 10:02 AM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Salut.As vrea sa mai aud niste pareri de la fete ca eu una nu mai stiu ce sa mai fac cu prietenul meu.Eu lucrez el este student.Asa de tare este gelos ca vine la mine la serviciu si sta toata ziua cu mine sa nu ma duc undeva si sa-l insel.Nu stiu cum sa-i mai lamuresc sa inteleaga ca il iubesc numai pe el si nu am de gind sa-l insel niciodata.Am hotarit chiar astazi sa nu mai fie gelos pe mine si am ajuns la concluzia ca degeaba am hotarit lucrul asta ca el tare repede si-a uitat promisiunea si iarasi ciarta.De acum nici nu mai stiu ce sa mai fac,imi vine cite-odata sa ma despart de el.M-am saturat de atita ciarta,dar prea mult il iubesc.Daca puteti sa ma sfatuiti cineva cum sa procedez in asa caz.

Nota moderatorului: Aceasta discutie se poarta in paralelel si pe forumul Jurnal de bord. Click aici pentru a citi subiectul alternativ.

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fiona
mesaj 21-07-2006, 10:17 AM
Mesaj #2

Amiba

Raspunsuri: 43
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 28
Dispozitie: Funny :))

Aki la tine ma gandesc ca e gelos pentru ca e mai mic decat tine si ii e frica sa nu te plictisesti de el. Ai discutat cu el sa vezi daca asa era si cu prietenele lui inaintea ta? E bine de stiu daca e gelos numai cu tine sau asa e el gelos in general.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

aki
mesaj 21-07-2006, 10:25 AM
Mesaj #3

Hiena

CITAT(fiona @ 21-07-2006, 11:17 AM) *

Aki la tine ma gandesc ca e gelos pentru ca e mai mic decat tine si ii e frica sa nu te plictisesti de el. Ai discutat cu el sa vezi daca asa era si cu prietenele lui inaintea ta? E bine de stiu daca e gelos numai cu tine sau asa e el gelos in general.

Fiona,cu anterioarele nu a fost gelos.Si e prima relatie serioasa.

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
Brunette
mesaj 21-07-2006, 10:43 AM
Mesaj #4

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14

Daca e prima relatie serioasa, e clar ca de asta e gelos! Gelozia denota neincredere ori in partener ori in tine si cred ca aici trebuie sa umbli tu sa vezi care e problema.

E gelos indiferent ce faci sau doar daca discuti cu un barbat sau vede ca te plac altii? Poate ne si dai cateva exemple de situatii cand a fost gelos.
+Quote Post
aki
mesaj 21-07-2006, 11:18 AM
Mesaj #5

Hiena

CITAT(Brunette @ 21-07-2006, 11:43 AM) *

Daca e prima relatie serioasa, e clar ca de asta e gelos! Gelozia denota neincredere ori in partener ori in tine si cred ca aici trebuie sa umbli tu sa vezi care e problema.

E gelos indiferent ce faci sau doar daca discuti cu un barbat sau vede ca te plac altii? Poate ne si dai cateva exemple de situatii cand a fost gelos.

Eu merg la serviciu,el merge cu mine.Eu nu pot sa stau pe un loc,trebuie sa lucrez,sa ies.El de fiecare data ma intreaba peste cit timp vin.Eu de unde sa stiu cit timp o sa sa-mi trebuiasaca.Am stat mai mult de o ora la sef in cabinet.Lucrez la universitate si sunt acolo o gramada de studenti.Merg cu el si ma intreaba:"De ce se uita acela la tine"Te cunosti cu el"
Vorbesc la telefon cu diferite organizatii ma intreaba de ce vorbesc pe tonul asta(adica cind vorbesc cu barbati)?Adica ii pare ca flirtez.Adica ca imi schimb tonul.

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
aki
mesaj 21-07-2006, 11:35 AM
Mesaj #6

Hiena

Din partea lui Sergiu[size=7]
Vreau sa ma prezint si eu , ma numesc Sergiu , si suntem impreuna nu de foarte mult timp , dar am reusit sa ne apropiem indeajuns de mult , incit sa cred ca m-am indragostit rau de tot de ea .
Insa in relatia noastra exista un motiv care ne aduce mai tot timpul la cearta " Gelozia " a mea evident , si as vrea sa-ti dau citeva ex :
eu acum sunt in vacanta si nu prea am treaba si vreau sa stau cit mai mult timp in preajma ei si vin cu ea la serviciu , si sunt gelos , ea are un serviciu , ca este in permanenta inconjurata de barbatii , am fost foarte gelos cind a plecat pe citeva minute la seful ei si sa intors peste mai bine de o ora , si eu am inceput a pune intrebari , o alta cauza este ca ii place sa atraga atentie , adica fuste lipite de corp foarte intim , pronuntarea sinilor ............. , si cind intra cineva in oficiul ei nu se uita la fata ei dar se uita la sini , la fund ......, o mai suna cineva pe la 24.00 cu numar ascuns si ea imi spune ca nu stie cine e . si ar mai fi si : am observat inca ceva la ea , am observat cu ce ton vorbeste cu femeile , chiar si la serviciu , si cu ce ton vorbeste cu barbatii , cu barbatii nu stiu cum e mai degajata , zimbeste foarte mult , si vorbeste cu un ton foarte moale , finut , glumind mai tot timpul .

Acest mesaj a fost editat de aki: 21-07-2006, 11:42 AM

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
alex25
mesaj 21-07-2006, 11:39 AM
Mesaj #7

Nevastuica

Raspunsuri: 839
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Sergiu, iti recomand sa-ti faci si tu un cont, e destul de greu de urmarit cine ce zice cand scrii din contul lui Aki. Sper ca mai incolo sa am niste timp sa-ti spun si eu ce cred despre asta.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Sergiu
mesaj 21-07-2006, 12:09 PM
Mesaj #8

Amiba

Raspunsuri: 11
Inscris: 21-07-2006
Membrul Nr.: 64

CITAT(alex25 @ 21-07-2006, 12:39 PM) *

Sergiu, iti recomand sa-ti faci si tu un cont, e destul de greu de urmarit cine ce zice cand scrii din contul lui Aki. Sper ca mai incolo sa am niste timp sa-ti spun si eu ce cred despre asta.

Uite linkul http://forum.oneden.com/index.php?showtopic=225
+Quote Post
Sergiu
mesaj 21-07-2006, 12:28 PM
Mesaj #9

Amiba

M-am mutat la "Jurnal de bord".
Va astept pe la mine.
+Quote Post
alex25
mesaj 21-07-2006, 01:13 PM
Mesaj #10

Nevastuica

Raspunsuri: 839
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12

Povestea geloziei mele: smile.gif
Eu chiar nu ma consider un tip gelos. Am avut cateva prietene si cred ca doar doua m-au facut gelos. Ultima tipa care m-a facut gelos m-a facut sa gandesc ca eu sunt de vina pentru toata acea gelozie. Partial adevarat. De ce spun asta? Pentru ca in relatia in care sunt implicat acum nu am manifestat pic de gelozie (relatie de aproape un an!) si nici nu intrevad vreun motiv de gelozie. Ceea ce ma face sa cred ca gelozia mea tine de comportamentul tipei cu care sunt.

Prietenei mele i-am spus de la inceput sa nu ma faca gelos niciodata pentru ca asta ar insemna destramare imediata a relatiei si nu stiu daca asta a fost motivul pentru care nu a facut-o sau nu, dar s-a comportat mereu astfel incat sa nu am nici cel mai mic motiv de gelozie. Desi arata foarte bine, nu se imbraca niciodata vulgar si mai niciodata provocator cand nu e cu mine. Refuza intotdeuna flirturile "nevinovate" si imi arata des ca sunt mai important decat orice barbat din viata ei(nu stiu exact daca tatal ei e mai important sau nu, dar oricum nu as putea fi gelos pe el). La randul meu, incerc sa fac in asa fel incat sa nu-i ofer niciodata motive de gelozie. Cine zicea ca un pic de gelozie nu strica, se insela amarnic. Un pic de gelozie se transforma repede repede in mare gelozie. Frate-meu s-a despartit recent de tipa cu care a fost un an si jumatate aproape dintr-o "joaca inocenta" a ei la un chef, lasandu-l pe unul sa-i puna mana pe fund cand frate-meu era de fata. In locul lui, pe langa despartire, m-as fi razbunat pe ea, el in schimb a devenit instant ultra gelos si doar s-a despartit de ea. Ma rog, ideea e ca daca vrei ca prietenul sa nu fie gelos, NU-I OFERI MOTIVE, OCAZII, IPOTEZE! Fereste-te de gelozie ca de ciuma, roade tot si foarte, FOARTE greu mai recapeti increderea pierduta.

Pe de alta parte, Sergiu, mi se pare cam mult sa mergi la servici cu iubita ta(mai ales ca e o persoana publica), chiar daca motivul este ca te plictisesti acasa. De acord ca imbracamintea provocatoare e motiv de gelozie dar trebuie sa intelegi ceea ce ele numesc "emanciparea femeilor". In locul tau m-as concentra mai mult asupra a o face sa fie cat mai fericita cu tine, decat sa te concentrezi sa o indepartezi de alti barbati. Barbati vor veni mereu, fie ca esti gelos sau nu, ideea e sa o faci constienta ca tu esti mult superior lor. Iar mie mi se pare ca ea e constienta de acest lucru, din ce am citit. Cred ca ar trebui sa comunicati mai mult si incercati sa discutati des despre ce va place unul la celalalt, incercati sa construiti legatura, nu sa o feriti de influente externe. Ele vin oricum.

Akidor, pe de alta parte, daca vrei o relatie mai solida, fa in asa fel incat cei din jurul tau sa inteleaga ca ai pe cineva si ca nu te intereseaza nimeni altcineva. Inseamna asta sa te imbraci mai putin provocator? Posibil, voi doi decideti asta. Femeia "emancipata", pe langa [independenta de barbati, de succes, se intretine singura, e puternica] este mai ales cam singura... asa ca sfatul meu e sa ai grija aici.

V-as recomanda o discutie "de rezolutie": fiecare renunta la cate ceva pentru disparitia geloziei. Dupa care incepeti sa construiti - dragostea adevarata e dusmanul geloziei.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Sergiu
mesaj 21-07-2006, 01:51 PM
Mesaj #11

Amiba

CITAT(alex25 @ 21-07-2006, 02:13 PM) *

Povestea geloziei mele: smile.gif
Eu chiar nu ma consider un tip gelos. Am avut cateva prietene si cred ca doar doua m-au facut gelos. Ultima tipa care m-a facut gelos m-a facut sa gandesc ca eu sunt de vina pentru toata acea gelozie. Partial adevarat. De ce spun asta? Pentru ca in relatia in care sunt implicat acum nu am manifestat pic de gelozie (relatie de aproape un an!) si nici nu intrevad vreun motiv de gelozie. Ceea ce ma face sa cred ca gelozia mea tine de comportamentul tipei cu care sunt.

Prietenei mele i-am spus de la inceput sa nu ma faca gelos niciodata pentru ca asta ar insemna destramare imediata a relatiei si nu stiu daca asta a fost motivul pentru care nu a facut-o sau nu, dar s-a comportat mereu astfel incat sa nu am nici cel mai mic motiv de gelozie. Desi arata foarte bine, nu se imbraca niciodata vulgar si mai niciodata provocator cand nu e cu mine. Refuza intotdeuna flirturile "nevinovate" si imi arata des ca sunt mai important decat orice barbat din viata ei(nu stiu exact daca tatal ei e mai important sau nu, dar oricum nu as putea fi gelos pe el). La randul meu, incerc sa fac in asa fel incat sa nu-i ofer niciodata motive de gelozie. Cine zicea ca un pic de gelozie nu strica, se insela amarnic. Un pic de gelozie se transforma repede repede in mare gelozie. Frate-meu s-a despartit recent de tipa cu care a fost un an si jumatate aproape dintr-o "joaca inocenta" a ei la un chef, lasandu-l pe unul sa-i puna mana pe fund cand frate-meu era de fata. In locul lui, pe langa despartire, m-as fi razbunat pe ea, el in schimb a devenit instant ultra gelos si doar s-a despartit de ea. Ma rog, ideea e ca daca vrei ca prietenul sa nu fie gelos, NU-I OFERI MOTIVE, OCAZII, IPOTEZE! Fereste-te de gelozie ca de ciuma, roade tot si foarte, FOARTE greu mai recapeti increderea pierduta.

Pe de alta parte, Sergiu, mi se pare cam mult sa mergi la servici cu iubita ta(mai ales ca e o persoana publica), chiar daca motivul este ca te plictisesti acasa. De acord ca imbracamintea provocatoare e motiv de gelozie dar trebuie sa intelegi ceea ce ele numesc "emanciparea femeilor". In locul tau m-as concentra mai mult asupra a o face sa fie cat mai fericita cu tine, decat sa te concentrezi sa o indepartezi de alti barbati. Barbati vor veni mereu, fie ca esti gelos sau nu, ideea e sa o faci constienta ca tu esti mult superior lor. Iar mie mi se pare ca ea e constienta de acest lucru, din ce am citit. Cred ca ar trebui sa comunicati mai mult si incercati sa discutati des despre ce va place unul la celalalt, incercati sa construiti legatura, nu sa o feriti de influente externe. Ele vin oricum.

Akidor, pe de alta parte, daca vrei o relatie mai solida, fa in asa fel incat cei din jurul tau sa inteleaga ca ai pe cineva si ca nu te intereseaza nimeni altcineva. Inseamna asta sa te imbraci mai putin provocator? Posibil, voi doi decideti asta. Femeia "emancipata", pe langa [independenta de barbati, de succes, se intretine singura, e puternica] este mai ales cam singura... asa ca sfatul meu e sa ai grija aici.

V-as recomanda o discutie "de rezolutie": fiecare renunta la cate ceva pentru disparitia geloziei. Dupa care incepeti sa construiti - dragostea adevarata e dusmanul geloziei.

Merci Alex , cred ca chiar azi vom discuta despre relatia noastra , deoarece relatia noastra pe zi ce trece devine tot mai subreda , adica cind ne certam suntem ca pe pe "vir de cutit " suntem pe punctul de a ne desparti , atunci spui multe , iar dupa aia iti pare rau .
+Quote Post
2peu
mesaj 21-07-2006, 02:17 PM
Mesaj #12

Furnica
*

Raspunsuri: 58
Inscris: 15-06-2006
Membrul Nr.: 32

Refuza intotdeuna flirturile "nevinovate" si imi arata des ca sunt mai important decat orice barbat din viata ei(nu stiu exact daca tatal ei e mai important sau nu, dar oricum nu as putea fi gelos pe el).
Stii ca se zice ca un barbat cauta o femeie care sa aiba trasaturi (de comportament, nu fizice) in comun cu mama lui, iar o femeie un barbat care sa semene cu tatal ei. smile.gif

In cazul in care relatiile cu parintii nu au fost prea fericite, cauta exact opusul lor.

--------------------
The scientist have finally discovered why the blondes are so intelligent: in the LEFT side of the brain is nothing right and in the RIGHT side of the brain is noting left.

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 21-07-2006, 02:28 PM
Mesaj #13

Hiena

Prietenei mele i-am spus de la inceput sa nu ma faca gelos niciodata pentru ca asta ar insemna destramare imediata a relatiei si nu stiu daca asta a fost motivul pentru care nu a facut-o sau nu, dar s-a comportat mereu astfel incat sa nu am nici cel mai mic motiv de gelozie. Desi arata foarte bine, nu se imbraca niciodata vulgar si mai niciodata provocator cand nu e cu mine. Refuza intotdeuna flirturile "nevinovate" si imi arata des ca sunt mai important decat orice barbat din viata ei(nu stiu exact daca tatal ei e mai important sau nu, dar oricum nu as putea fi gelos pe el). La randul meu, incerc sa fac in asa fel incat sa nu-i ofer niciodata motive de gelozie. Cine zicea ca un pic de gelozie nu strica, se insela amarnic. Un pic de gelozie se transforma repede repede in mare gelozie.

Alex imi pare bine ca ne-ai raspuns.Dar totusi nu sprea sunt deacord cu tine.
Sunt fete care sunt mironosite cu prietenii lor,nu le iese din cuvint si nu se afirma in nici un fel.Si ce?
Sunt vazute altfel de prietenii lor(adica de iubitii lor).Adica vreau sa spun ca sunt tratate altfel de cit o femeie care are o personalitate si in caracter rigid.Vreau sa spun de "Emanciparea femeii"
Se poarta cu iubitele lor cum vreau ei,adica la prima greseala sau tradare ea o sa ierte.Dar asa vrem sa aratam la barbati ca avem pretul nostru si suntem demne de asculatat si opiniile noastre.

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
Roxxa
mesaj 21-07-2006, 02:45 PM
Mesaj #14

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 5-07-2006
Membrul Nr.: 58

Aki, de acord cu tine, dar mare grija unde pui limita in "emanciparea femeii", pentru k sunt foarte subtiri granitele. ok, vrei sa-i arati k te-ai putea descurk si fara el si k nu esti dispusa sa faci orice si sa ierti orice doar k sa nu il pierzi, dar sunt de parere k asta se poate face in multe feluri.
absolut orice femeie, indiferent dak e frumoasa, bogata, desteapta sau NU, isi poate gasi un barbat. problema e sa fie barbatul potrivit pentru ea si ea sa fie femeia potrivita pentru el!

cel mai bine cred yo k dak vrei sa-i arati k esti o femei puternica e sa ii arati k te-ai putea descurk bine si singura, nu cu altul, iar singurul motiv pentru kre esti cu el este k il iubesti si k va potriviti.

multa dragoste si intelegere va doresc! wub.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-07-2006, 04:04 PM
Mesaj #15

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Nu mi s-a intamplat sa fiu geloasa pe prietenul meu niciodata. huh.gif O fi bine, o fi rau, nu stiu, dar eu cred ca asta tine de increderea pe care i-o acord. Cred ca daca as simti gelozie si teama ca m-ar putea insela cu x sau cu y, mi-as pune mari semne de intrebare cu referire la relatia noastra si la viitorul nostru impreuna.
Cred ca de la gelozie la sfasitul relatiei sunt putini pasi: gelozia vine din neincredere (nu conteaza daca in tine sau in partener), daca ti-ai pierdut incredere in relatia voastra nu o sa mai fie ca inainte niciodata, dar mai rau e foarte posibil; daca viitorul relatiei e numai in spre rau, ar trebui sa aveti o discutie serioasa. Vorbesc aici de gelozia pe orice tip(a) cu care vorbeste, sa-i controlezi telefonul, mesajele, programul, geanta etc si nu strangerea de inima pe care e posibil sa o simti cand cineva ii da mai multa atentie prietenului/prietenei tale.

Mi s-a intamplat in schimb sa fiu geloasa pe foste prietene ale prietenului dintr-un motiv stupid (zic eu acum): ca ele au avut o anumita atentie, evenimente cu el si au beneficiat de sentimente pe care eu nu le-am avut. blush.gif Pe asta am trat-o singura pentru ca mi-am dat seama ca nici nu as fi vrut sa faca aceleasi lucruri cu mine pe care le-a facut cu fosta pentru ca as fi avut mereu impresia ca le face cu gandul la ea. fool.gif Recunosc ca si el a contribuit (fara sa isi dea seama wink1.gif ) la rezolvarea problemei astea.

Ca incheiere, vreau sa spun inca o data ca pentru a iesi din situatia asta tensionata trebuia sa munciti impreuna si sa nu asteptati sa faca celalalt mai mult decat voi sau sa faca primul pas!

--------------------
+Quote Post

3 Pagini V  1 2 3 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:23 PM