![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
04-07-2007, 08:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Cine din voi are probleme cu glanda teroida?Credeti ca v-ati ingrasat din cauza ei?Eu cred ca da,niciodata nu ma avut o greutate asa de mare-67 kg.Chiar atunci cind eram insarcinata nu aveam atit
-------------------- |
| pumby |
04-07-2007, 09:29 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Neata! Mie medicul mi-a zis ca din cauza tiroidei m-am ingrasat si mi-a dat sa fac analize(TSH, T4), acum astept rezultatele, zice ca e posibil sa am hipotiroidism. Eu astept rezultatele analizelor saptamana viitoare si atunci o sa stiu daca am sau nu hipotiroidism. Uite aici un articol despre aceasta boala. Sper sa iti fie de folos
hipotiroidism -------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
04-07-2007, 09:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Merci mult de raspuns
-------------------- |
| Nessie |
04-07-2007, 10:03 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Daca te-ai ingrasat peste masura, mai intai gandeste-te daca nu cumva ai mancat mai mult, mai gras, mai dulce sau ai facut miscare mai putina. Daca nu sunt cauzele astea, atunci gandeste-te la probleme de sanatate.
Oricum, mergi la doctor, fa-ti analizele de sange si o sa iti spuna. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
04-07-2007, 10:08 AM
|
Asa vreau sa fac,ma opresc direct la medic
-------------------- |
| Nessie |
04-07-2007, 10:17 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Asa vreau sa fac,ma opresc direct la medic Trebuie sa iti ia sange pe nemancate. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
04-07-2007, 10:23 AM
|
Trebuie pe simbata ca mine sunt la job
-------------------- |
| dannette |
04-07-2007, 10:52 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 229 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Asa vreau sa fac,ma opresc direct la medic Trebuie sa iti ia sange pe nemancate. Pentru analizele pt tiroida nu cred ca are importanta daca manaci inainte de a-ti lua sange. Eu mi-an facut pt TSH si nu a avut importanta...oricum intreaba la cabinet inainte sa te intepe. |
| axe10 |
05-07-2007, 08:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cine din voi are probleme cu glanda teroida?Credeti ca v-ati ingrasat din cauza ei?Eu cred ca da,niciodata nu ma avut o greutate asa de mare-67 kg.Chiar atunci cind eram insarcinata nu aveam atit Mergi la doctor Aki....dar ma indoiesc ca e o problema...esti stresata de noul job si asta se reflecta si in felul cum mananci....dar mergi la doctor ca sa te linistesti! -------------------- ![]() |
| aki |
05-07-2007, 08:36 AM
|
Gindesc si eu eu ca-i noul job,deaoarece muncesc 8 ore si 8 ore le stau in fotoliu.Unde sa se arda grasimile?Se pun toate pe mine
-------------------- |
| INES |
05-07-2007, 08:56 AM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 109 Inscris: 19-05-2007 Membrul Nr.: 300 |
Trebuie pe simbata ca mine sunt la job indiferent care e cauza , mergi la medic. intr un timp am crezut ca s anemica , aveam ameteli, mancam ca un elefant dar eu slabeam , palpitatii , aveam probleme cu tenul, ramasesem fara mentruatie., imi tremurau mainile si picioarele, eram un cadavru ambulant pe strada.......pana intr o zi cand m am hotarat sa merg la doctor. mi au facut analizele de anemie , perfecte toate , doar colesterolul un pic mai mare , dar era normal avand in vedere ca eu aveam HIPERTIROIDISM. dupa multe investigatii , analize si teste, am aflat ca am si 2 noduli, de moment mici , deci ii pot trata , nu trebuie sa ma operez. in fine, am inceput tratament de 3 luni, dar mai rau este ca trebuie sa nu uit sa le iau nici macar o zi , iar la analize si control, merg la fiecare 40 zile. nu i de glumit cu tiroida asta, asa ca va sfatuiesc sa nu o ignorati , veti avea de suferit toata viata. multa sanatate Asa vreau sa fac,ma opresc direct la medic Trebuie sa iti ia sange pe nemancate. Pentru analizele pt tiroida nu cred ca are importanta daca manaci inainte de a-ti lua sange. Eu mi-an facut pt TSH si nu a avut importanta...oricum intreaba la cabinet inainte sa te intepe. eu una , nu am voie sa mananc inainte de a ma duce la analize. -------------------- ![]() |
| aki |
05-07-2007, 09:00 AM
|
Merci mult Ines.O sa merg numaidecit
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:48 AM |