![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
20-09-2007, 05:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetele, intreb si eu aici ca nu stiu ce sa ma fac!
Copilul meu creste repede si dulapul ei este mereu plin de haine care i-au ramas mici de la un sezon la altul. Ce ii vine in primavara nu-i mai vine in toamna, imcaltamintea ramane mica (si costa o gramada de bani!) si se strang acolo o gramada de lucrushoare care ar putea fi folosite de altii care nu au! Am tot dus la mama la tara in speranta ca fratele meu care s-a casatorit de curand o sa aiba un copil si o sa-i trebuiasca multe dintre ele....fie ca va fi tot o fetita (si atunci o sa foloseasca mai multe) , fie ca o sa fie baiat si poate folosi chestiile comune(maiouri,ciorapi lungi...gecutze altele decat cele roz...). Aveti idee cum se procedeaza sa duc din haine la o casa de copii? -------------------- ![]() |
| alex25 |
21-09-2007, 09:33 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Pai... cred ca daca le duci direct la sediul lor nu te vor refuza. Trebuie doar sa localizezi un camin de copii in apropierea ta.
-------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
21-09-2007, 05:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Merci, m-au "speriat" unii ca dupa ce nu au mai nimic vor si numai haine noi. Iti dai seama ca le duceam spalate calcate....tocmai bune de purtat. Da, o sa cout ceva in zona, poate ma abonez!!
-------------------- ![]() |
| carlos |
21-09-2007, 08:40 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 54 Inscris: 17-09-2007 Membrul Nr.: 400 |
parerea mea sa incerci sa le duci la vreo familie mai saraca de undeva de la tara cand ai un drum in afara Bucurestiului...sunt unii f nevoiasi si care sigur o sa aprecieze gestul...eu am facut chestia asta cu hainele mele si a fost ok: le-au primit si chiar s-au bucurat de ele
|
| Deea |
29-09-2007, 02:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.442 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Eu am scris pe forumuri pt. copii ca donez hainute...si uite asa am reusit sa fac fericiti cativa copilasi. Chiar si aici pe forum a scris o mamica, ca ar avea nevoie de haine pt. ea si pt. fetita ei de 1.5 ani....s-a bucurat f. tare ca i-am trimis din hainutele Alexiei.
E o idee buna sa le duci si la centrele de plasament, nu am auzit ca ar avea pretentii sa fie hainele noi....asta mi se pare cam deplasat. -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| Sexymom |
01-10-2007, 12:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.277 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fetelor , la noi pe forum e o fata denicris care a scris ca ar avea nevoie de hainute pt. ea si copil.
De cand ma chinui si eu sa fac un pachet -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Deea |
01-10-2007, 01:27 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.442 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Fetelor , la noi pe forum e o fata denicris care a scris ca ar avea nevoie de hainute pt. ea si copil. De cand ma chinui si eu sa fac un pachet Despre ea vorbeam Sexy, eu am reusit sa-i fac un pachet....sincer va spun ca am primti atatea multumiri de la ea..... ca si cum i-as fi dat toate averile din lume. Saptamana trecuta i-am trimis si hainute de iarna ale Alexiei....am intrebat-o daca are nevoie sau daca mai stie pe cineva care are nevoie si am inteles ca are o nepotica de 5 luni careia o sa-i dea din hainele micute si ii mai da si inca unei fetite de 3 luni luata in plasament. -------------------- ![]() august 2006 - 95 kg august 2007 - 75 kg ianuarie 2008 - 81.2 kg |
| axe10 |
02-10-2007, 09:50 AM
|
Fetelor , la noi pe forum e o fata denicris care a scris ca ar avea nevoie de hainute pt. ea si copil. De cand ma chinui si eu sa fac un pachet Despre ea vorbeam Sexy, eu am reusit sa-i fac un pachet....sincer va spun ca am primti atatea multumiri de la ea..... ca si cum i-as fi dat toate averile din lume. Saptamana trecuta i-am trimis si hainute de iarna ale Alexiei....am intrebat-o daca are nevoie sau daca mai stie pe cineva care are nevoie si am inteles ca are o nepotica de 5 luni careia o sa-i dea din hainele micute si ii mai da si inca unei fetite de 3 luni luata in plasament. I-ai scris pe privat?...de unde e ? Am hainutze dar mai mari ca alea mici-mici le-am trimis la mama la tara.... -------------------- ![]() |
| alex25 |
02-10-2007, 02:24 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 814 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
I-ai scris pe privat?...de unde e ? Am hainutze dar mai mari ca alea mici-mici le-am trimis la mama la tara.... Probabil ca ai ratat subiectul asta: Ajutor pentru o tanara mamica. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| axe10 |
04-10-2007, 10:13 AM
|
Intr-adevar...merci Alex
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 19-07-2008 - 05:37 AM |