![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
06-09-2006, 11:26 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 06-09-2006, 11:27 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
06-09-2006, 11:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.466 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Liliana, din pacate, daca le-ai sters nu le mai poti pune in mesajele respective datorita faptului ca nu poti modifica un mesaj decat in maxim 30 de minute de la postarea lui.
In schimb, te pot ajuta eu, daca imi trimiti fisierele si imi indici in care mesaj vrei sa apara fiecare. Iti trimit adresa prin PM. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
06-09-2006, 01:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.466 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Liliana, am pus fotografiile in subiectul "Marele Bush", dar pentru ca mi-ai trimis 7 fisiere si in acel subiect aveai 3 mesaje, le-am impartit cum am crezut eu. Daca vrei sa modific ceva, te rog sa spui!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
07-09-2006, 01:47 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Liliana, am pus fotografiile in subiectul "Marele Bush", dar pentru ca mi-ai trimis 7 fisiere si in acel subiect aveai 3 mesaje, le-am impartit cum am crezut eu. Daca vrei sa modific ceva, te rog sa spui! Am avut mai multe poze in acelasi mesaj, nici eu nu mai stiu cum erau plasate Acest mesaj a fost editat de lliliana: 07-09-2006, 01:51 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| dulcikatty |
22-09-2006, 09:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Am si eu o intrebare si nu stiu unde/ cui sa o adresez: voiam sa deschid un nou topic, un joc, dar nu stiu in ce sectiune sa-l deschid. ma puteti ajuta?
|
| Nessie |
22-09-2006, 11:30 AM
|
Am si eu o intrebare si nu stiu unde/ cui sa o adresez: voiam sa deschid un nou topic, un joc, dar nu stiu in ce sectiune sa-l deschid. ma puteti ajuta? Pentru orice subiect care nu se incadreaza in categoriile existente avem forumul Babilon unde va puteti expune ideile. Daca se simte nevoia de un nou forum de discutii, pe o tema noua, propuneti, echipa analizeaza si apoi se decide. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dulcikatty |
22-09-2006, 12:10 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Multumesc Nessie. ma duc spre Babilon...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 04:57 AM |