![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
29-01-2008, 06:13 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Honey, ma bucur din suflet de vestile bune. Sa va ajute Doamne Doamne si in continuare, si abia astept sa te vad cu comoara in brate. Nasterea o sa treaca, nici n-ai sa stii de ea, cind ai sa te trezesti cu gigilicea linga tine ai sa uiti de toate, crede-ma pe cuvint
Te imbratisez si va tin pumnii! -------------------- |
| bubbles |
29-01-2008, 01:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Honey nastere usoara si il asteptam pe bebe baiat
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
29-01-2008, 08:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Nu v-am mai spus..dar, bebe al meu, de unde era 70% fetita, are acum un cuculet de n-ai treaba. Doctorul de-aici l-a prins pe "pozitie" si a facut 2 poze... una pentru album si-una pentru tati s-o duca la serviciu si sa se faleasca. Iar pe poze, a scris doctorul GREAT big big BOY. Inca mai chicotesc la faza asta -------------------- |
| Sexymom |
29-01-2008, 08:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iti doresc o nastere usoara, totul o sa fie bine numai daca tu esti pregatita psihic si fizic, trebuie sa fii optimista, sa gandesti pozitiv, sa fii barbata, hahaha, totul o sa iasa bine, treci peste asta, gandeste/te ca toate am trecut prin asa ceva si uite acum ce copii mari avem, si tu o sa faci la fel, si o sa ne povestesti pe larg cate nazbatii face puiul tau drag.
Sa sti ca eu ma bucur ca e baiat, eu mereu mi-am dorit 2 baieti, tare imi sunt dragi. -------------------- |
| honey79 |
29-01-2008, 08:44 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Multumesc frumos fetelor. Sunteti toate niste scumpe.
Sexy-mama...incerc pe cat posibil...dar..deocamdata sunt tare ca soseta. Sper ca in momentul X, adrenalina sa-si faca treaba si sa trecem cu bine peste tot. Eu acum am intrat in faza hormonala in care plang din orice...nu stiu ce am, banuiesc ca se apropie ziua cea mare. Ca atare, ascult melodii pe care nu le-am mai auzit de ceva timp...si ...suspin. http://www.youtube.com/watch?v=pMofzxwtGA0 Acest mesaj a fost editat de honey79: 29-01-2008, 08:54 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Sexymom |
29-01-2008, 09:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita , nu trebuie sa fii asa de emotiva, acum , mai mult ca niciodata trebuie sa dormi, sa te alimentezi bine, sa te odihnesti cat poti de mult inainte sa nasti.E normala starea ta, dar eu cred ca trebuie sa te gandesti la ceva mai vesel si sa asculti ceva muzica saltareata.
Hai sa te aburesc cu ce am facut eu la prima nastere. Deci, aveam 84 de kile si 40 de saptamani de sarcina, Bianca nici gand sa se nasca, asa ca m/am dus la medicul meu si i/am spus ca nu mai rezist ca nu sunt gestanta ca un elefant si ca vreau sa imi declanseze nasterea, ca nu mai am timp sa il pierd de pomana cu una mica in burta si capricioasa.Medicul m/a internat in spital , deja aveam 2 saptamani peste termen, si stau eu ce stau acolo si se face ora 12, medicul nu mai aparea, asa ca am inceput sa ridic patul de fier din rezerva, cu gandul ca mi se rupe apa si asa apare si el in final, si cand aveam patul la nivelul ochilor apare si asta pe usa La 15 mi-a rupt membranele si a plecat, eu am asteptat sa vina durerile alea cumplite La Miruna a fost si mai misto, m-am ingrasat ca la carte, si am nascut tot cu Suciu al meu la Polizu, numai ca de data asta m-am ingrasat numai 11 kg si nu 32 de kg ca la prima sarcina.Si la ora 10 dimineata , sambata, mi s-au rupt membranele in timp ce dormeam Eu una aveam varicela eram in a 7-a zi de eruptie, asa ca am nascut in biroul doctorului meu drag, cu geamul deschis la maxim, Miru a iesit la fel de usor ca Bia, dar ceva mai grasa si mai frumoasa. -------------------- |
| honey79 |
29-01-2008, 09:15 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Asa mai da. Parca altfel iti vine pofta sa nasti.
Dar, dupa cum se stie, nici o nastere nu e la fel ca alta si fiecare sarcina e diferita. Eu am totusi incredere ca DD ne va fi alaturi si imi va da putere sa fiu tare pentru bebe. Multumesc ca ai impartasit experientele tale cu mine. Pupicei dulcei... scumpica Sexy-mama. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Tzutzi80 |
30-01-2008, 12:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
deci.....(sa incep ca la carte).....sexy nu ma pot opri din ras!!!!
Honey iubito! Sa ai parte de o nastere usoara si sa ai un baietel rotofei si dragalas si cuminte. Sanatos mai ales!!! Si sa pui repede poze (instruieste sotul daca e nevoie) sa ii numaram si noi degetelele de la maini si de la picioare -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| aki |
30-01-2008, 01:25 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nastere usoara draga,Honey.Uite acus nasti si noi nu am mai vazut pozele cu burtica
Dar tu Sexy nu esti sanatoasa,am ris cu lacrimi cu Sergiu -------------------- |
| axe10 |
30-01-2008, 08:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si cand e termenul?...sa-ti traiasca si sa fie sanatos/oasa...ca cine stie ce a vazut doctoru' acolo.!!..
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
30-01-2008, 10:06 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Draga mea, tuturor ne-a fost frica.
Io credeam ca o sa mor Eram elefantina, nu ma puteam apleca, ma miscam ca un vapor. Trecuse termenul de 2 saptamani, asa ca mi-am facut bagajelul, m-am dus la spital. dar surprise, dr. nu avea timp de mine, avea 3 sarcini extaruterine urgente Ne-am inteles sa revin miercuri la ora 8 ca-i numai al meu si o sa nastem procvocat ca la carte. Luni a trecut usor, marti mi-a venit pofta de ceva dulce si m-am dus cu omul jumate de oras la o anume cofetarie. In drum am gasit la o alimentara macrou, asa ca am cumparat 2 kg. Acasa le-am prajit si am mancat ca pentru 2,3,4 sau 5. Dupa atata efort pe la ora 22 am adormit. La ora 2:25 am avut prima durere, m-am trezit din somn. Am constata ca mi s-au rupt memebranele, asa ca am facut dus si am plecat la spital. Moasa m-a vizionat si a zis ca pana la ora 8 cand vine domnu dr. nu nasc, asa ca sa iau loc in salon, se facuse ora 3:30. La ora 4:20 am simtzit ceva facand plosc( mai mult am auzit) si am rugat moasa sa verifice. S-a impacientat ca nasc in pat, asa ca habar nu am cum am ajuns pe masa. Stiu doar ca mi-a zis de 2-3 ori impine, sau stai si apoi am simtit o mare usurare. In acele momente m-am gandit: Doar atat? De ce ma temeam io oare? evident ca dr. nu a ajuns decat la vizita de la ora 9 Pot sa mai fac inca vreo 5-6 copii Noroc ca motivele economice m-au temperat. Dar de cate ori vad cate un copil mic imi pare rau ca m-am oprit la unul. Nastere usoara! Te asteptam sa ne spui cum se naste in America. In Olanda e acum o moda sa nasti acasa, sa feresti copilul de microbii din spital si sa se nasca in mediul lui. Se naste cu moasa, doar in caz de probleme de cheama medicul. Io am ramasa -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| dany |
30-01-2008, 10:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.099 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sexy , am ras sa ma cocosez cum ai povestit !
Mda , mi-am adus si eu acum aminte de el ...uitasem . Mersi ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 30-01-2008, 10:39 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| crissy |
02-02-2008, 11:04 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
honey, intreaba dr cu care o sa nasti de epidurala. Eu nu am avut parte de asa ceva ca la spitalul la care am nascut nu au anestezist pt asa ceva, dar am auzit ca face minuni. Nastere usoara iti doresc, bb sanatos, mancacios i cuminte. Iar tie refacere usoara si mult laptic.
-------------------- In stand by...
|
| bubbles |
10-02-2008, 11:34 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce faci Iubita?Mai este atat de putin si vine bebe
-------------------- |
| Deea |
11-02-2008, 07:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.657 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Honey vad ca mai e putin putin! Nastere usoara si bebe sanatos! Eu astept sa vad ce e pana la urma...poate e totusi fetita...ce m-as distra
Stiu ca am mai postat povestea nasterii dar ti-o mai las inca o data ca poate iti mai scad morcovii "De duminica 23.07.2006, ora 20:30 sunt mamica; avem o minune de fetita de 53 cm, 3360 g si scor Apgar 9. Sambata (22.07) la ora 17 am fost la control, colul era deschis si scurt asa ca dr. m-a internat; la ora 19:00 mi-a facut 2 injectii ca sa incerce sa declanseze nasterea... am avut cateva contractii f. mici si apoi am dormit linistita pana dimineata cand s-a repetat procedura...acum, culmea, nici macar o contractie. Eram foarte dezamagaita si ma gandeam ca n-o sa nasc in ziua respectiva.... imi doream tare mult sa-mi vad fata. Pe la 11 dr. a zis ca mai incercam cu o pastila si daca nu se intampla nimic ma externeaza si ne vedem peste o saptamana...sau cand se rupe apa. Pana pe la ora 14 iar n-am simtit nimic, deja eram nervoasa si ma plimbam pe holul spitalului de mai aveam putin si faceam santuri.... sotul meu era acolo, la fel de nerabdator si de obosit ca si mine dar incerca sa ma incurajeze. La ora 14 a venit dr. de garda m-a controlat si a zis ca in 2 ore imi rupe membranele....am iesit pe hol si am inceput sa plang ca vreau sa vina nasterea de la sine nu sa-mi rupa el membranele....si atunci au inceput niste contractii maricele; asistenta l-a sunat si pe anestezist, acesta a venit si mi-a instalat cateterul...dupa spusele lui pe la 16:30 - 17:00 urma sa incapa administrarea anestezicului. La 16:15 s-a rupt apa, la inceput a curs putin lichid.... ma si gandeam ca poate am facut pe mine si nu stiu eu La ora 17:00 deja aveam contractii la 3 minute si tineau cam 20 de secunde, am cerut anestezic si in 15 minute mi-au trecut durerile...era suportabil. Oricum gandul meu nu era decat ca o sa-mi tin puiul in brate in seara aceea si nu mai contau nici contractiile nici nimic. Intre timp a venit si dr....m-a controlat si am vazut ca era cam nemultumit; mi-a zis ca nu ma dilat si ca astea nu sunt contractii.... adica durerea era ca la o contractie mult mai puternica dar ea era de fapt f. slaba.... n-am intrebat de ce...Nu mai aveam rabdare; eram deja de 24 de ore in spital si nervii mei erau intinsi la maxim, i-am spus sa-mi faca cezariana ca nu mai rezist si n-a vrut, nu era cazul ( acum ii multumesc ca nu m-a ascultat dar atunci imi venea sa-l strang de gat in momentul ala am uitat si de durere si de nervi si de cat plansesem pana atunci si m-am ridicat in capul oaselor sa o vad...era asa de micuta si zgribulita ... pentru mine era superba, au pus-o pe burta mea si imediat a incetat sa planga; a incetat ea si am inceput eu, acum plangeam de bucurie, am pupat-o si au plecat asitentele cu ea. Intre timp dr. scosese si placenta si eram aproape gata, m-au mutat intr-un salon langa sala de nasteri si am ramas acolo pt. urmatoarele 2 ore. Cat au durat la mine interventiile dupa nastere sotul meu era deja la sectia de copii cu aparatul foto in mana; a venti la min, am vazut pozele si ....normal... am mai plans putin; eram si sunt extrem de fericita, acum ma amuza toate "peripetiile" nasterii, nu-mi mai aduc aminte de nici o durere, tot ce conteaza e ca suntem toti bine si sanatosi si ca bebelina e langa noi. Va doresc tuturor nastere usoara ca a mea si asteptare mult mai mica decat am avut eu.... pt. mine asta a fost partea cea mai grea. Nu stiu cat de bine m-am expriamat in cuvinte dar n-am crezut ca putem avea ca parinti asemenea trairi... cand o vad imi dau lacrimile de fericire. Aducerea Alexiei pe lume e cel mai bun lucru pe care l-am facut!" Inca mai sustin ultima fraza...inca nu am facut ceva mai bun honey, intreaba dr cu care o sa nasti de epidurala. Eu nu am avut parte de asa ceva ca la spitalul la care am nascut nu au anestezist pt asa ceva, dar am auzit ca face minuni. Nastere usoara iti doresc, bb sanatos, mancacios i cuminte. Iar tie refacere usoara si mult laptic. Iubita eu am nascut cu peridurala si crede-ma ca este MANA CEREASCA, sa tot nasti asa. Te bate gandul de inca un bebe? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 08:03 PM |