![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
20-09-2006, 11:00 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.095 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Honey...si eu stiam de chestia cu laptic inainte de nani !!!!! Ar trebui sa ajute !!
Te pup si iti doresc multa bafta la invingerea kg-elor si....somnic usor !!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-09-2006, 11:00 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
20-09-2006, 11:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Honey, cred ca totusi stresul e de vina. Ursuletii tai ce fac? Nu au grija de tine
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
21-09-2006, 08:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neata Honey:)...Sa ai o zi buna.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
21-09-2006, 09:06 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
A fost bun leacul cu lapte cald? O zi faina sa ai. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| aki |
21-09-2006, 09:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Honey.cum ai dormit azi draga.Eu dorm rau cind sunt stresata si am probleme.Ti s-a intimplat ceva?
-------------------- |
| honey79 |
21-09-2006, 11:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit , frumoaselor.
Multumesc frumos pentru sfaturile voastre si pentru incurajari. Ieri seara a dormit bine.... am reusit sa ma odihneasc, iar ieri la serviciu am fost tot un Speedy-Gonzales. Am avut la mine varzica, o caserola.... cu painica... wheat. Aseara mi-am incalzit un bol de laptic si am papat cu cereale. ...dupa care m-am bagat la nani... pe la 1:30 si a dormit... pana la 8:30. Acum am venit de la sala.... unde... hmmm... ceva nu merge cum trebuie.... astazi m-au durut muschii bratelor foarte tare... am fost nevoita ca dupa 10 exercitii sa renunt la unul din aparate.... desi trebuia sa fac 3 serii a cate 20 de exercitii, cu greutati de 20 de kg. Am stat insa, 30 de minute pe crsstrainer. Va pupic pe toate.... si va imbratisez cu drag... dorindu-va o zi minunata, plina de evenimente frumoase si..... fara abateri. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lliliana |
22-09-2006, 06:54 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna sa-ti fie inimioara:) Ai dormit? Sper...Pupic.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| honey79 |
22-09-2006, 10:56 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine te-am gasit, Liliana.De dormit am dormit bustean.....si,....e assaaaaaa de bineeeee.
Mi-am baut cafeluta, iar acum... ma pregatesc sa iesim cu bicicletele.... sa profitam si noi de ziua libera si de vremea frumoasa. Va pupic dulce dulce si va imbratisez cu drag. Acest mesaj a fost editat de honey79: 22-09-2006, 10:57 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Eu. |
22-09-2006, 11:02 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza , fata frumoasa!
profita din plin de vremea frumoasa. la noi e uraaaat, innorat si de dimineata turna cu galeata -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| amalia0701 |
22-09-2006, 11:16 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Bine te-am gasit, Liliana.De dormit am dormit bustean.....si,....e assaaaaaa de bineeeee. Mi-am baut cafeluta, iar acum... ma pregatesc sa iesim cu bicicletele.... sa profitam si noi de ziua libera si de vremea frumoasa. Va pupic dulce dulce si va imbratisez cu drag. Zi liebra azi? Sau la tine e deja sambata? -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| honey79 |
22-09-2006, 02:01 PM
|
Yuupyyy... am fost cu bicicletele.... frumos, miros de toamna, de iarba cosita, de lemn taiat..... mi-am adus aminte de tineretile mele, cand mergeam la bunici la tara.
Acum ma bag sub dus...si... ma pregatesc sa plec la cumparaturi...dupa care.... la cina... la vreun restaurant... vedem ce alegem..chinezesc, grecesc, sau mexican. Amalia... scupa... da... eu vinerea am mereu liber. Vinerea si Duminica... anapoda rau... caci nu pot sa imi programez si eu ceva... doua zile... caci.. nu am de unde. Si asa, abia am reusit sa imi iau si zilele astea liber...caci de obicei ba era martea si joia, ba lunea si miercurea..si..tot asa. Va pupic dulcic si va doresc o zi super, fara abateri. Crengu...pup si pe tine. Tu ce mai faci? Cum iti mai merge? -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Eu. |
22-09-2006, 02:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Honey, nu prea grozav, am ceva probl urate in familie (cu tata), de cura nu ma tin....
bine ca nu te-ai lovit mai rau. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| luchi |
22-09-2006, 02:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
O seara placuta la restaurant! As programa si eu o iesire cu consortu', sa vedem daca ne putem dezlipi cateva ore de calculatoare. Eu., imi pare rau ca ai probleme. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| honey79 |
22-09-2006, 02:17 PM
|
Crengu, imi pare rau sa aud asta. Diseara , daca vrei... a sa fiu online..si... putem vorbi mai mult. Te pupic dulce dulce si sper ca totul sa fie in regula.
Luchi..... eu zic ca... merg la restaurant, dar..... asta e doar in capul meu... caci.."consortu'" nu stie inca. Pupicei dulcei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| honey79 |
22-09-2006, 02:17 PM
|
PET RULES
To be posted VERY LOW on the refrigerator door - nose height. Dear Dogs and Cats, The dishes with the paw prints are yours and contain your food. The other dishes are mine and contain my food. Please note, placing a paw print in the middle of my plate and food does not stake a claim for it becoming your food and dish, nor do I find that aesthetically pleasing in the slightest. The stairway was not designed by NASCAR and is not a racetrack. Beating me to the bottom is not the object. Tripping me doesn't help because I fall faster than you can run. I cannot buy anything bigger than a king sized bed. I am very sorry about this. Do not think I will continue sleeping on the couch to ensure y our comfort. Dogs and cats can actually curl up in a ball when they sleep. It is not necessary to sleep perpendicular to each other stretched out to the fullest extent possible. I also know that sticking tails straight out and having tongues hanging out the other end to maximize space is nothing but sarcasm. For the last time, there is not a secret exit from the bathroom. If by some miracle I beat you there and manage to get the door shut, it is not necessary to claw, whine, meow, try to turn the knob or get your paw under the edge and try to pull the door open. I must exit through the same door I entered. Also, I have been using the bathroom for years -- canine or feline attendance is not required. The proper order is kiss me, then go smell the other dog or cat's butt. I cannot stress this enough! To pacify you, my dear pets, I have posted the following message on our front door: To All Non-Pet Owners Who V isit & Like to Complain About Our Pets: 1. They live here. You don't. 2. If you don't want their hair on your clothes, stay off the furniture. (That's why they call it "fur"niture.) 3. I like my pets a lot better than I like most people. 4. To you, it's an animal. To me, he/she is an adopted son/daughter who is short, hairy, walks on all fours and doesn't speak clearly. Remember: Dogs and cats are better than kids because they: 1. Eat less 2. Don't ask for money all the time 3. Are easier to train 4. Normally come when called 5. Never ask to drive the car 6. Don't hang out with drug-using friends 7. Don't smoke or drink 8. Don't have to buy the latest fashions 9. Don't want to wear your clothes 10. Don't need a gazillion dollars for college, and... 11. If they get pregnant, you can sell their children. Acest mesaj a fost editat de honey79: 22-09-2006, 02:17 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 03:40 PM |