![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
02-10-2006, 10:54 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am regasit, pustoaicelor.
Stiu, stiu....in we am disparut. Sambata am fost la munca, ca de obicei, iar ieri..... am avut musafiri, apoi am iesit afara, caci a fost si la noi un fel de ..Oktoberfest.Am papat si eu un carnat de porc mistret. Mi-am cumparat deasemeni.... o pasta vitalizanta..din miere, propolis si polen....din care iau dimineata cate o jumatate de lingurita. Habar n-am cum sa o punctez. De dimineata am fost la sala Acum imi pun un bol cu laptic si cereale. Crengu... Joi mi-a fost rau la serviciu... banuiesc din cauza ca mi-au luat atat de mult sange. Acum, m-am ales doar cu o vanataie.. in locul unde m-au intepat. Liliana, Aki... va doresc o zi superba si o saptamana minunata, plina de evenimente frumoase. Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag pe toate. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Sexymom |
02-10-2006, 12:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Bine v-am regasit, pustoaicelor. Ce bine ma simt ca m-ai facut pustoaica -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
03-10-2006, 09:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
De dimineata am fost la sala hello honey! am trecut si eu in vizita putin si am o intrebare: ce-i aia corosstrainer? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
03-10-2006, 09:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.328 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Alina, uite si au am mai intrebat-o si a raspuns -> aici
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
03-10-2006, 09:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
liliana acum nu mai folosesti deloc anticonceptionale?[/color] Mie mi le-a recomandat un doctor pentru tulburari hormonale urate. Si au dat un rezultat -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
03-10-2006, 09:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mercic nessie -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| honey79 |
03-10-2006, 12:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit, fetelor.
Intru abia acum... pentru ca am fost la birou, sa vorbesc cu seful cel mare..... Imi dau demisia.... caci.. mi s-a luat. Daca nu iau masuri impotriva....uneia din colege.... imi dau demisia. Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, fara probleme si...fara abateri. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Tulip |
03-10-2006, 12:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| lliliana |
03-10-2006, 12:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Bine v-am gasit, fetelor. Intru abia acum... pentru ca am fost la birou, sa vorbesc cu seful cel mare..... Imi dau demisia.... caci.. mi s-a luat. Daca nu iau masuri impotriva....uneia din colege.... imi dau demisia. Va pupic dulcic si va doresc o zi minunata, fara probleme si...fara abateri. UUuuuuu....razbel... Si eu stiu sa dau cu sabia.... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
03-10-2006, 12:19 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| honey79 |
03-10-2006, 12:19 PM
|
Pai... nu l-am gasit, Tulip.... dar... am un appointment..cu el.
Mai am un... meeting azi..cu seful.... "marisor"...si.. daca nu se iau masuri..imi dau demisia.. dar nu inainte de a da tot rahatul pe fata. Va pupic dulce si va doresc sa aveti o zi super... ne "vedem" diseara. Acest mesaj a fost editat de honey79: 03-10-2006, 12:19 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| lliliana |
03-10-2006, 01:10 PM
|
|
... dar nu inainte de a da tot rahatul pe fata. Ai grija sa fie cu vanilieeee Iti voi fi alaturi...cu sabia gandului. Cum miska unu-n front...ii iau gatul Acest mesaj a fost editat de lliliana: 03-10-2006, 01:10 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
04-10-2006, 08:57 AM
|
'neatza honey!
cum a mers cu seful? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
04-10-2006, 09:45 AM
|
|
Buna frumoasa...ce faci azi?...Cum stai cu demisia? Sper ca s-a rezolvat. De cate ori intru aici la tine si-ti vad poza aceea dragutza, imi vine sa te ocrotesc. Pari atat de delicata
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| honey79 |
04-10-2006, 10:04 AM
|
Neata frumoaselor.
Sper ca ati avut ieri o zi superba ...iar astazi va doresc una minunata. Eu am probleme cu o ucraineanca la munca.... care.. se intampla sa-mi fie si superviser. Nu legat de... indatoririle jobului...e ceva personal. Acum..inteleg... ca..suntem oamnei si..avem simpatii si antipatii... insa.... le tinem pentru noi, sau... ignoram persoana pe care o antipatizam. Ei.... madmoisella...... nu!!! Saptamana trecuta.... imi spune ca... "are alergie la parfumul meu". Am inghitit in sec si... a zis ca... o sa-l schimb. La vreo alte doua zile.... o intreb ceva legat de munca..... si ea.. ca superviser... imi raspunde: " vorbeai cu mine??? am crezut ca vorbeai cu ciupercile".Tac iarasi din gura...zic sa nu fac probleme nimanui. Luni insa.... ii spune direct sefului "marisor"..managerului.... ca... " e sick din cauza parfumului meu.... care.... desi ea nu stie... este altul decat cel care-i..provoca alergiile. Ca sa.... o multumeasca pe .."printesa"... sunt mutata in sala de mese... si...se ia in discutie .. mutarea mea de la .."pizza"... la... alta sectie... cea de..."sandwichuri". Deja asta arata a .. hartuire, discriminare.... si.. incep sa fac valuri. Mai ales ca... maine... mi se da ..premiu... pentru munca depusa. Toti ma apreciaza... caci sunt un bun muncitor, si ca.... cu zambetul meu... fac oamenii din jur sa se simta bine. Ieri dimineata am fost la 20 km distanta...sa-l caut pe seful..general.. sa vorbesc cu el. Nu l-am gasit, dar.. am facut appointment cu el. Din bun simt, am trecut si pe la mine la job...sa vorbesc cu managerul nostru si sa-i aduc la cunostinta ceea ce intentionez sa fac. Mi-a multumit pentru asta..si.... mi-a spus ca vom sta de vorba ..cand... voi veni la munca. Ajung la 12:30 la munca... seful general e in birou.. cu managerul meu direct.... iar... managerul.... filialei... ma ia deoparte ..sa vorbim. Asculta ce am de spus, imi da dreptate, si-i promite ca va lua masuri... si ca eu nu voi fi mutata de la locul meu de munca. Dupa vreo ora... apare si managerul general, ma ia in birou si.. ii spun si lui aceleasi chestii.....imi da dreptate, ma lauda... mi se spune ca sunt apreciata pentru munca pe care o depun si ca n-ar vrea sa ma piarda... si-mi promite si el ca se vor lua masuri. PS: Toata lumea o stie pe .. respectiva... ucraineanca. E o persoana foarte dificila, care nu se poate integra intr-un loc de munca. In 3 ani de zile a fost mutata de la o sectie la alta.... tocmai din cauza problemelor cauzate . Are o gura mare si... e foarte dificil sa te intelegi cu ea. Din cauza ei, 3 persoane au fost mutate la alte sectii... tocmai pentru ca n-au mai facut fata stressului . Cam asta e..pe scurt..povestea demisiei mele. Le-am spus clar ca...daca continua sa fie o .. nesimtita, eu renunt. Imi dau demisia si .. stau linistita acasa, fara batai de cap. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 12:29 PM |