![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Deea |
12-10-2006, 09:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.657 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata fetele!
Honey nu vorbi de funie in casa spanzuratului...am mancat la ursuleti Haribo cat am fost insarcinata de imi zicea sotul ca o sa munceasca doar ca a cumparam ursuleti -------------------- ![]() |
| honey79 |
12-10-2006, 10:40 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Neata frumoaselor.
Desi mi-am promis ieri ca azi am sa merg la sala, nu s-a mai intamplat. Am dormit pana la 10...cand a venit sotul sa ma trezeasca.... altfel...cred ca eram in stare sa dorm pana la 2. Astazi cred ca-mi pun surioara sa gateasca ceva pentru mine... niste paste cu sos..pentru la munca....si... din partea mea.... incerc sa ma tin departe de dulciuri. Sper sa si reusesc. Deea... imi cer scuze daca a trezit pofte nebune..in legatura cu ursuletii. Totusi..daca vrei.. pot trimite si la tine cativa. Ii aliniez si le dau adresa... sa ajunga caqt mai repede. Va pupic pe toate si va doresc o zi magica... plina de voie buna si evenimente frumoase. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
12-10-2006, 12:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.657 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata frumoaselor. Desi mi-am promis ieri ca azi am sa merg la sala, nu s-a mai intamplat. Am dormit pana la 10...cand a venit sotul sa ma trezeasca.... altfel...cred ca eram in stare sa dorm pana la 2. Astazi cred ca-mi pun surioara sa gateasca ceva pentru mine... niste paste cu sos..pentru la munca....si... din partea mea.... incerc sa ma tin departe de dulciuri. Sper sa si reusesc. Deea... imi cer scuze daca a trezit pofte nebune..in legatura cu ursuletii. Totusi..daca vrei.. pot trimite si la tine cativa. Ii aliniez si le dau adresa... sa ajunga caqt mai repede. Va pupic pe toate si va doresc o zi magica... plina de voie buna si evenimente frumoase. Deja aud tropaituri pe scari..se pare ca au ajuns -------------------- ![]() |
| alandana |
12-10-2006, 04:52 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Buna Honey,
nu cred ca ursuletii aia au prea multe calorii - mie nu mi se par atat de dulci. Copiii mei sunt morti dupa ei. Te-as certa si eu ca nu mergi mereu la sala dar eu nu am mai fost din august asa ca nu am dreptul sa zic nimic. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Deea |
12-10-2006, 05:27 PM
|
Buna Honey, nu cred ca ursuletii aia au prea multe calorii - mie nu mi se par atat de dulci. Copiii mei sunt morti dupa ei. Te-as certa si eu ca nu mergi mereu la sala dar eu nu am mai fost din august asa ca nu am dreptul sa zic nimic. ursuletii au 348 cal si 0.2 lipide/100 g din site-ul lor am luat informatiile: http://www.haribo.com/planet/uk/info/frameset.php hmm...5.8 puncte o punga de 100 g....1 punga pe saptamana merge totusi Acest mesaj a fost editat de Deea: 12-10-2006, 05:29 PM -------------------- ![]() |
| luchi |
12-10-2006, 08:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ti-a mai spus cineva ca esti minunata? Sunt sigura ca da. Dar pot sa-ti mai spun si eu? Esti mi-nu-na-ta!
multumesc - pentru tine -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
13-10-2006, 09:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineata frumusete
Luchi...ma poti primi si pe mine in club...Honey e o delikata si o minunata. Mooor de dragul ei Pentru bucurie... ![]() Acest mesaj a fost editat de lliliana: 13-10-2006, 09:34 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| honey79 |
13-10-2006, 11:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Salutare, pustoaicelor!!!!
Vai, fetelor.... ma faceti sa ma inrosesc toata. Prea ma puneti pe un piedestal...ce nu mi se cuvine. Accept insa, sa ziceti sa sunt minunata, cand imi voi atinge targetul... cel pentru.. pierderea kilogramelor. In rest....asa sunt eu.. cand pot sa ajut, o fac cu cea mai mare placere si cu inima deschisa. Mai ales in cazul de fata, al Mirelei.... cand stiu ca are mare nevoie, iar eu am posibilitatea de a o ajuta. Va pup dulce dulce pe toate si va doresc o zi superba si un week-end minunat plin de evenimente placute, voie buna si relaxare. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| honey79 |
14-10-2006, 08:58 AM
|
Buna dimineata natiune!!!
Nu-mi vine sa cred ca m-am trezit asa de dimineata!!! Partea buna insa, va fi diseara cand... ma voi baga in pat si ma va lua somnul, fara nici un ajutor (ceai, pastile,etc) Ieri, a fost dezastru..din punct de vedere culinar.A gatit sotul coaste de porc la cuptor cu sos barbeque, piure de cartofi si porumb fiert, dupa care, mai pe seara...surioara i-a oferit cu drag un sandwich ..iar..ca sa fie dezastrul si mai mare, am cumparat si eu pentru desert.... prajitura cu fructe. Daca cineva are vointa de vanzare, va rog... sunt foarte interesata.Plus, platesc bine. Va pupic dulcic si va doresc un we minunat , alaturi de cei dragi. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| amalia0701 |
16-10-2006, 11:20 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.745 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Citeam undeva ca bucuria este in noi si fericirea trebuie sa o cautam. As extrapola vointa e in noi, odar ca ii place sa se joace de-a v-ati ascunselea. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lliliana |
16-10-2006, 11:24 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna frumusete
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
16-10-2006, 01:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draguta
-------------------- |
| Sexymom |
16-10-2006, 02:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pupicei si o saptamana cat mai buna.
-------------------- |
| lliliana |
17-10-2006, 09:26 AM
|
|
Buna scumpa...sa ai o si frumoasa, vesela si plina de caldura sufleteasca. Muuuuua.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
17-10-2006, 09:37 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.546 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Honey? Ce mai faci, ce mai spui? Cum mai e atmosfera la lucru, e mai bine?
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 06:25 PM |