![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
17-10-2006, 11:04 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Honeyuta noastraaaaaa....de ce nu vii tu? Vinaaaa...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| himere2005 |
17-10-2006, 11:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.899 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
honey, am vazut ca a sosit sora ta pe la tine, cred ca esti tare fericita. pina cind sta?
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| honey79 |
17-10-2006, 11:13 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am re-gasit, dragele mele.
Zilele astea n-am mai intrat... a fost tot o nebunie. Duminica dimineata am fost sa iau scaunul cu rotile pentru Mirela, ieri dimineata am fost sa imi iau biletul catre Romania, iar apoi la serviciu, iar aseara... n-am avut nici un chef de nimic. Rusii au navalit pe capul meu, aducand cu ei dureri insuportabile. Va d ca dsin nou am probleme cu somnul, si nu stiu de ce. Cand ajung in tara, as vrea sa-mi verific tiroida, caci am inteles ca insomnia e un semn. La munca, toate-s vechi si noua toate. Va pupic dulcic si va imbratisez cu drag. Sa aveti o zi superba, plina de soare si...fara abateri. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| lliliana |
17-10-2006, 11:16 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Da...e un semn, ai dreptate. Pup dulcic si drum bun spre tara.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| honey79 |
17-10-2006, 11:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Multumesc frumos, scumpa Liliana.
De plecat, mai am ..cam o luna pana plec... Acum ma gandesc cum sa fac cu scaunul, caci e destul de greu, fir-ar sa fie.... si... nici cutie in care sa-l bag nu am. Vreau sa sun si la Tarom , sa intreb daca trebuie sa platesc ceva in plus, vama ceva. Pana una alta.... sunt invitata la un "bridal shower"... peste doua saptamani si, habar nu am ce as putea sa ii cumpar viitoarei mirese. Banuiesc ca desuuri, toata lumea o sa-i cumpere.Mi-e teama ca, n-am sa ma duc, numai din cauza ca n-am nici o idee in privinta cadoului. Pana una alta, va pupic dulcic... eu fug la dusulet, si apoi la munca. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| luchi |
17-10-2006, 07:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
17-10-2006, 08:20 PM
|
|
Pana una alta.... sunt invitata la un "bridal shower"... peste doua saptamani si, habar nu am ce as putea sa ii cumpar viitoarei mirese. Banuiesc ca desuuri, toata lumea o sa-i cumpere.Mi-e teama ca, n-am sa ma duc, numai din cauza ca n-am nici o idee in privinta cadoului. O garnitura de pat mai sexoasa pentru patul conjugal. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
18-10-2006, 06:44 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
...sau un bici de piele...
Buna, honey!! O zi cat mai placuta !!!...si fara dureri... -------------------- |
| lliliana |
18-10-2006, 11:33 AM
|
|
Salut scumpika...o zi insorita si plina numai de cele bune cate sunt pe lume.
![]() |
| honey79 |
18-10-2006, 11:51 AM
|
Neata scumpele.
Va sarut pe toate si va imbratisez cu drag. Am inceput sa iau anticonceptionalele.... acum trebuie sa am chiar mai multa grija ce mananc, caci se stie.... din cauza lor, castigam in greutate. Sper sa nu se intample in cazul meu, caci am destule kg pe care le car dupa mine. In privinta cadoului.... Ina... tare inspirat e... M-am gandit totusi, la .... un set de 2 pahare de cristal, o sampanie, niste spuma de baie, 1-2 lumanari parfumate si... eventual 2 halate de baie. Asta mi-a venit in cap, in astea doua zile. Mai am vreo 10 zile sa ma gandesc. Va pupic dulce dulce.... ma pregatesc sa plec la munca acum, dar... ne vedem.. maine. O zi superba sa aveti, plina de evenimente frumoase si voie buna. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| amalia0701 |
18-10-2006, 11:57 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.811 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita.
In legatura cu scaunul, la tarom tot ce are peste un nr. de kg se taxeaza in plus Vezi pe site. In mod normal ar trebui sa ti se returneze TVA la iesire din germania, in aeroport. Iar cu vama , aici nu stiu ce sa zic. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| lliliana |
18-10-2006, 06:25 PM
|
|
Ar fi culmea sa puna vama pe astfel de obiecte...Ar fi chiar exagerat...
![]() |
| dany |
18-10-2006, 10:41 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.293 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Super ce ai facut pentru Mirela,Honey !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| honey79 |
18-10-2006, 10:54 PM
|
Buna seara, frumoaselor.
Sper ca va relaxati in fata tv-ului, cu un ceai cald. Eu acum am aparut de la munca si... culmea... nu sunt obosita. Despre chestia cu scaunul... sper si eu sa nu-mi faca probleme,caci..doar nu e nou. Bineinteles ca.. am sa platesc extra pentru kilogramele in plus, dar.... n-as vrea sa-mi ia si vama.Oricum, am sa sun zilele astea sa vad ce si cum. Maine vreau sa comand si o perna speciala pentru scaun si... un scaunel pentru cada. Sper sa ajunga pana plec eu. Danyhoney..... ceea ce fac....hmmm.... ma gandesc ca... atunci cand cineva chiar are nevoie de un ajutor, e extraordinar daca acel ajutor... vine in momentul in care trebuie. M-a impresionat foarte mult povestea Mirelei si, din aceasta cauza vreau sa ajut si eu cum pot. Va pupic dulcic, ma duc sa-mi fac si eu un ceiut , sa ma bag in pijamalutele mele roz si sa ma uit la tv. O seara frumoasa va doresc. Acest mesaj a fost editat de honey79: 18-10-2006, 11:12 PM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| dany |
18-10-2006, 11:20 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.293 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ai dreptate...si ma bucur ca tu ai posibilitatea financiara sa ajuti !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-12-2008 - 09:49 AM |