![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
26-10-2006, 11:25 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit, fetelor.
Eu sunt un pic cam supi azi...caci.... de vreo doua zile....una din fetele mele (pisicutele) nu se simte prea bine ...si..azi am fost de dimineata cu ea la doctor..i-au facut raze, i-au facut niste injectii si i-au dat ceva medicamente. Ne ducem iarasi Sambata dimineata, sa vedem ce si cum. Sper sa-si revina, caci ma intristeaza foarte mult sa o vad asa. Va pupic si va doresc o zi minunata, fara evenimente neplacute. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Nessie |
26-10-2006, 11:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
26-10-2006, 11:39 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Uof...pisi scump.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| honey79 |
26-10-2006, 11:44 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Buna Nessie... nu stiu saracuta ce are, ca si dr. a fost cam evaziv.. n-a stiut ce sa ne zica. Nici razele nu i-au iesit cum trebuie, caci saraca s-a tot miscat. Au zis ca... sa vada cum se simte pana Sambata si daca e, o sedeaza si-i vor face o alta radiografie. Saraca, se ascunde intr-un colt, nu iese nici sa pape nici sa-si faca nevoile si...ce-i mai grav... nu-si misca coada de nici un fel. :(Sper din suflet sa fie ok , caci tare ma afecteaza. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Sexymom |
26-10-2006, 03:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce rau imi pare de ea, si eu am avut pisicute, 2 chiar si cat am suferit cand am pierdut una dintre ele.
-------------------- |
| julyalina |
27-10-2006, 08:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza Honey!
ce mai face pisicutza ta? am si eu o pisicutza, asa ca inteleg prin ce treci -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
27-10-2006, 09:54 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Cam rarut pe aici, draga mea!
Ma inscriu si eu in randul iubitorilor si posesorilor de pisicutze nazdravane! Si a mea e birmaneza! -------------------- ![]() |
| honey79 |
27-10-2006, 09:58 AM
|
Neata scumpele mele.
Aseara n-am mai intrat,caci am venit de la job rupta de oboseala.Acum m-am trezit si imi beau cafeluta cu voi, apoi ma pregatesc sa merg la doctor sa-mi rezultatul la analize. Pisicutele mele... una e maidaneza.... o cheama Py (Pyanfar) si cealalta, cea bolnavioara... e persiana... o cheama Scherry ( Scheherezade). Va pupic dulce si va doresc o zi minunata si un we superb, plin de soare , voie buna si relaxare. Acest mesaj a fost editat de honey79: 27-10-2006, 09:58 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Sexymom |
27-10-2006, 10:40 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Week-end placut si tie.
-------------------- |
| lliliana |
27-10-2006, 11:27 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
In sfarsit ajung si la tine. Pup dulcik pe o scumpik de fata.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
27-10-2006, 01:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buna, dulceatza!!!
Sper sa se faca bine pisicutza ta! Un WE cat mai placut!!! -------------------- |
| honey79 |
27-10-2006, 04:46 PM
|
Va pup dulcic pe toate si va imbratisez cu drag.
Eu am fost la doctor de dimineata si... de-atunci tot plang intr-una. Mi-au iesit rezultatele, care..nu sunt deloc bune. In afara de probleme cu rinichii, cu colesterolul care.. e un pic ridicat ( cel bun are valoare mica, iar cel rau valoare f mare)... mi-a gasit un chist..... mai apoi.... ce sa zic... sunt predispusa la un cancer... in vreo cativa ani.... trebuie sa-i fac vizite din 3 in 3 luni.... sa urmarim cum evolueaza. Mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca-l platesc pe el pentru asta, iar eu sa-mi continui viata ca si pana acum. Greu de urmat sfatul lui... insa... incerc sa fiu puternica si sa ma bucur cat mai mult de tot ce e in jurul meu. Va pup dulce dragelor si... orice-ar fi...aveti grija de voi. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| lliliana |
27-10-2006, 04:57 PM
|
|
Va pup dulcic pe toate si va imbratisez cu drag. Eu am fost la doctor de dimineata si... de-atunci tot plang intr-una. Mi-au iesit rezultatele, care..nu sunt deloc bune. In afara de probleme cu rinichii, cu colesterolul care.. e un pic ridicat ( cel bun are valoare mica, iar cel rau valoare f mare)... mi-a gasit un chist..... mai apoi.... ce sa zic... sunt predispusa la un cancer... in vreo cativa ani.... trebuie sa-i fac vizite din 3 in 3 luni.... sa urmarim cum evolueaza. Mi-a spus sa nu ma ingrijorez, ca-l platesc pe el pentru asta, iar eu sa-mi continui viata ca si pana acum. Greu de urmat sfatul lui... insa... incerc sa fiu puternica si sa ma bucur cat mai mult de tot ce e in jurul meu. Va pup dulce dragelor si... orice-ar fi...aveti grija de voi. Iubita...hai nu te speria asha...Chist unde?...conteaza. Vin la mine-n bratze si stai acolo pana gaseshti linishtea de care ai nevoie. Uite...tati al meu tocmai s-a vindecat de cancer... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
27-10-2006, 05:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.327 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Honey fii tare si increde-te in Dumnezeu ca poate face minuni!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
27-10-2006, 05:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Honey,
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 11:23 AM |