left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

88 Pagini V « < 59 60 61 62 63 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Honey 79, Vesnica lupta impotriva kilogramelor seperator Optiuni V right
honey79
mesaj 18-07-2007, 11:35 AM
Mesaj #901

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.094
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84
Sex: Feminin

Pup fetele cochete...si le invit la un iced tea sau... iced coffee. wink1.gif
Pupicei si tie, Alinus.

Gabi...ce sa zic, am citit aseara si, m-a cam emotionat ce-ai scris tu. Sper sa ne gasim pe messenger, cand ai timp, sa mai vorbim. Pupicei si tie si lui Dominik si...aveti grija de voi.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 18-07-2007, 12:47 PM
Mesaj #902

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

dry.gif nu cred ca tu mai ai voie coffee pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 18-07-2007, 12:48 PM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

aki
mesaj 18-07-2007, 01:05 PM
Mesaj #903

Lama

Raspunsuri: 5.249
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Honey,salut pupic.gif pupici bb hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-04.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 64.8 kg cu mari abateri
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
honey79
mesaj 18-07-2007, 02:37 PM
Mesaj #904

Marmota

CITAT(julyalina @ 18-07-2007, 12:47 PM) *

Decaf....da. Chiar si cu cofeina...se recomanda nu mai mult de 2-3 cesti. Am renuntat insa la cea cofeinizata si de-acum beau doar fara cofeina,cu laptic.... deh...macar sa simt gustul.

Trebuie insa tinut cont si de eventualele produse care contin cofeina, cum ar fi ceaiul negru sau verde, ciocolata, bauturile gen cola, etc.

Incerc sa mentin totul in limite normale, fara sa exagerez cu nimic. Culmea e ca, de cand cu bebe, mancand corect , cate-un pic si des, si din toate grupele alimentare, am slabit un kilogram. naughty.gif

Va pupic dulcic si, bebe va multumeste ca aveti grija de mami sa n-o ia pe aratura. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 18-07-2007, 03:02 PM
Mesaj #905

Lama

Raspunsuri: 5.249
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(honey79 @ 18-07-2007, 03:37 PM) *

CITAT(julyalina @ 18-07-2007, 12:47 PM) *

Decaf....da. Chiar si cu cofeina...se recomanda nu mai mult de 2-3 cesti. Am renuntat insa la cea cofeinizata si de-acum beau doar fara cofeina,cu laptic.... deh...macar sa simt gustul.

Trebuie insa tinut cont si de eventualele produse care contin cofeina, cum ar fi ceaiul negru sau verde, ciocolata, bauturile gen cola, etc.

Incerc sa mentin totul in limite normale, fara sa exagerez cu nimic. Culmea e ca, de cand cu bebe, mancand corect , cate-un pic si des, si din toate grupele alimentare, am slabit un kilogram. naughty.gif

Va pupic dulcic si, bebe va multumeste ca aveti grija de mami sa n-o ia pe aratura. pupic.gif

pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-04.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 64.8 kg cu mari abateri
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
honey79
mesaj 18-07-2007, 04:19 PM
Mesaj #906

Marmota

Hmmmm... ma gandesc ca, desi nu mai tin regim pentru a slabi, cel putin pt urmatoarele cateva luni... biggrin.gif, n-ar strica totusi sa scriu ceea ce pap zilnic, astfel daca nu eu, poate voi... observati ce lipseste din meniul meu zilnic.

De dimineata am avut :
1 cafea decof + lapte
1 banana
1 cana lapte + fulgi integrali

Pranz: piept de pui la gratar + piure cartofi + salata de varza ( otet+ ulei)
1 pastiluta- vitamina.

Deocamdata e bine, caci vad ca nu ma incearca pofte nebune... sper sa ma tina tot asa.

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 18-07-2007, 04:27 PM
Mesaj #907

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.279
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Abia acum am aflat ca astepti un bebe.
Iti doresc multa sanatate, o sarcina cat mai usoara, rabdare ca dupa cele 4 luni o sa miste si o sa scapi de toate greturile si toate problemele, o sa simti cum prinzi aripi si ai multa putere si energie.
sa te bucuri de burtica , sa faci cat mai multe poze, sa nu exagerezi cu ecografiile, sa nu mananci mult (daca poti sa iei numai 10 kg in 9 luni ar fii ideal).Sa nu iti refuzi nici un capriciu, sa fii optimista, sa gandesti pozitiv, sa nu asculti la radio santz cat e de nasol sa nasti natural, sa fii pregatita psihic si fizic , sa sti ca a fii insarcinata este un lucru minunat , firesc, si nu este o boala, sa continui viata sexuala, sa iti implici sotul in tot ceea ce inseamna sarcina si nou-nascut, sa te odihnesti cat mai mult, sa nu ridici greutati, sa nu muti mobila din casa, etc, etc, etc...
Nu uita : lapte zi de zi, nu lua nici macar un paracetamol fara acordul medicului, ia suplimet de sarcina si acid folic.
Am reusit sa te zapacesc???

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
honey79
mesaj 18-07-2007, 04:37 PM
Mesaj #908

Marmota

Mi-ai dat mai multe sfaturi in 2 minute decat oricine altcineva.
Multumesc mult.
La acidul folic am renuntat, caci vitaminele ce mi le-a dat dr. il contin si pe-acela.
Cu greturile, cum am mai zis, sunt norocoasa, caci lipsesc. Pofte mai am, din cand in cand... insa...nu ca sa mor, sau sa-mi trezesc sotul in toiul noptii sa caute nu-stiu-ce. smile.gif Cel mai mult imi vin.... mancaruri de la mama de-acasa, pe care..aici nu le-am mai facut de multisor.

Cat despre nastere... parca nu vreau sa ma gandesc inca. Adica, deja nasterea naturala ma sperie la culme, epidurala ma-ngrozeste ( caci am citit cum e facuta). Daca n-ar fi taietura si apoi refacerea, as merge direct pe cezariana, cu mine adormita.
Insa, Doamne-Doamne va aranja lucrurile cum e mai bine si-mi va da putere sa trec peste ce va fi mai greu.

In concluzie, te-astept oricand cu sfaturi, draga Sexy-mamica.

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 18-07-2007, 04:47 PM
Mesaj #909

Lama

Raspunsuri: 5.279
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Honey, e un subiect despre care imi place sa discut.Soacra mea e ginecolog si de la ea am invatat ca psihicul femeii conteaza enorm.
Nasterea naturala , atunci cand nu exista alte probleme ( oftalmologice, bazin ingust, displazie de sold,varsta inaintata ) este cea mai recomandata .
Nu opta pt. cezariana, e oribil, imagineaza-ti ca nu poti alapta copilul normal, numai in pozitie culcat, timp de 3 zile nu ai voie sa cobori din pat, nu il poti lua in brate, exista riscul sa ti se infecteze operatia,sa nu se instaleze lactatia, ramai cu taietura, daca mai vrei un copil trebuie sa treci prin nu stiu cate proceduri.
sa nasti normal nu e greu deloc.Cu sotul langa tine, tinandu-te de mana totul e usor.Dupa aceea te ridici din pat si iti reiei viata .
Eu am nascut 2 copii normal, de 4 kg fiecare, Bianca in 6 ore, Miruna in 3 ore.Nu a fost greu deloc, citeste mama si Copilul de Capraru si acolo iti scriu in amanunt la ce trebuie sa te astepti.
De epidurala nu stiu mai nimic, dar am multe prietene care au facut anestezia si au nascut usor si fara dureri, o sa ai o mica jena la coloana, altceva nu am auzit.
Si iti repet, nu te lasa intimidata de povestile celorlalte mame care au nascut si au spus ca e un chin, nu este deloc, si daca trebuie sa suporti 30 de minute de durere trebuie sa treci peste asta, gandindu-te ca ceea ce faci tu este un lucru minunat si trece repede.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15 Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-07-2007, 05:26 PM
Mesaj #910

Koala

Raspunsuri: 2.993
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(honey79 @ 18-07-2007, 06:19 AM) *

Hmmmm... ma gandesc ca, desi nu mai tin regim pentru a slabi, cel putin pt urmatoarele cateva luni... biggrin.gif, n-ar strica totusi sa scriu ceea ce pap zilnic, astfel daca nu eu, poate voi... observati ce lipseste din meniul meu zilnic.

De dimineata am avut :
1 cafea decof + lapte
1 banana
1 cana lapte + fulgi integrali

Pranz: piept de pui la gratar + piure cartofi + salata de varza ( otet+ ulei)
1 pastiluta- vitamina.

Deocamdata e bine, caci vad ca nu ma incearca pofte nebune... sper sa ma tina tot asa.

Ce fain de tine ca poti minca!!!! Eu in primele luni de dospit bebeul nu puteam pune gura pe nimic, a fost oribil. Da' aveam o silueta, mama mama lol.gif Dupa aia mi-a trecut nemincatul, si au inceput poftele. tease.gif Am avut un maaare de tot, pe la 1 jumate noaptea, mi-au trebuit cartofi fierti. Mare nebunie a fost, n-aveam cartofi in casa fix in momentul ala, ca la nebuni. Poti sa arunci un ochi pe baby centre - pagina de nutritie, e si un link spre piramida alimentelor. Atita timp cit o urmezi, nu trebuie sa-ti faci alte griji. Prietena mea e obstetriciana si are prin casa niste piramide pentru fiecare zi, pe care sa bifezi de fiecare data cind ai mincat unul din grupele de alimente. Mi se pare o idee tare buna, poate gasesti asa ceva pe net sa download si sa printezi.

Te pup tare de tot si nu te gindi de pe-acum la nastere - enjoy ce ti se intimpla acum si lasa asta pe mai incolo! Spor la dospit bebelus! hug.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Nessie
mesaj 18-07-2007, 05:47 PM
Mesaj #911

Lama

Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Honey, mananca multe fructe proaspete si variate. Toate mamicile pe care le cunosc si care au avut o nastere usoara au spus ca au mancat foarte multe fructe si salate.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
honey79
mesaj 18-07-2007, 06:09 PM
Mesaj #912

Marmota

Fructe pap, Nessie.... toata ziua...am uitat sa le mai mentionez.
O data la 2 zile iau pepene... la 4-5 kg...deci imagineaza-ti..apoi mere, nectarine, banane, portocale, lamai, clementine.... le am pe toate in cosulete prin toata casa... pe mese... asa, cum trec pe langa ele, cum ma lipesc de cate ceva.
Cu legumele e mai greu, dar.,..de dragul lui bebe, ce nu facem. smile.gif

In schimb, vad ca nu ma prea omor cu carnita.

Oricum, daca vad ca nu merge si ma arunc aiurea in mancaruri, am acces la nutritionist.
E tare fain , merg la spitalul american aici...si au foarte multe programe, care sa ajute viitoarele mamici.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere.
Va astept oricand cu drag.
Pupicei.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-07-2007, 10:50 PM
Mesaj #913

Koala

Raspunsuri: 2.993
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere.

Numai sa ai grija sa nu le asculti, si mai ales, sa nu le aplici. lol.gif Serios ca vorbesc serios!!!! Ca toata lumea sare cu sfaturi, ca stiu si eu cum e, mai ales cind ai trecut prin asta, parca parca nu te poti abtine sa nu-ti dai cu sfatul. Daca le asculti pe toate, ai sa ajungi cu capul calendar. Instinctul de mamica-dospitoare e foarte puternic, asculta-l pe el in primul si in primul rind (vezi??? alt sfat - q.e.d.).

Oricum esti pe miini bune - si la spital si aici pe forum tease.gif . Te imbratisez! hug.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
antonia05
mesaj 18-07-2007, 10:51 PM
Mesaj #914

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Buna Vali si multi pupici tie si bebeului.Eu am nascut prin cezariana .Ca sa vezi cum e soarta si ca ceea ce ti doresti pana la urma se adevereste.De cand ma stiu mi am dorit sa nasc prin cezariana.Cuceva timp inainte sa nasc(cam 3 luni inainte) m am dus la doctor sa le spun ca eu mi as dori sa nasc prin cezariana.Doctorul panicat mi a impuiat capul cu de toate si cu toate riscurile care ar putea aparea.Am ajuns sa renuntz la aceasta idee si am hotarat pana la urma sa nasc normal.asa s a si pertecut, ca intro sambata seara mi sa rupt apa.Nu aveam dureri insa m au internat in spital si a 2 a zi deja incepusera durerile usoare la inceput.Totul a fost ok , ma dilatasem 10 cm, eram pe punctul de a naste.Intre timp mi s a facut o epidurala pe care nici nu am simti o.Nu am mai avut dureri dar nu puteam sa nasc.Asistenteleau tot incercat sa l faca pe bebe sa iasa insa el nu si nu.A venit doctorul sef si m a controlat si a spus ca de urgenta trebuie sa mi faca cezariana pt ca bebe era cu capul in jos insa intors astfel incat se lovea cu capul de oasele bazinului.In 5 minute eram pe masa de operatie pregatita.Mi au facut alta epidurala pt operatie pe care chiar nu am simtit nimic nimic.Si asa a venit Dominik. salut.gif )).gif Deci ideea era ca nu trebuie sa te sperii de nasterea normala dar nici de cezariana.In ziua de azi nu mai e un pericol dar e bine de evitat totusi.cezariana e bine de facut cand exista complicatii la nastere sau alte probleme de sanatate.Pupici si mananca sanatos! hug.gif floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 19-07-2007, 07:13 AM
Mesaj #915

Taz

Raspunsuri: 3.224
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

oauuuuu, ce de sfaturi aici blum.gif
honey, te pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post

88 Pagini V « < 59 60 61 62 63 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-11-2008 - 06:56 PM