![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| honey79 |
18-07-2007, 11:35 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pup fetele cochete...si le invit la un iced tea sau... iced coffee.
Pupicei si tie, Alinus. Gabi...ce sa zic, am citit aseara si, m-a cam emotionat ce-ai scris tu. Sper sa ne gasim pe messenger, cand ai timp, sa mai vorbim. Pupicei si tie si lui Dominik si...aveti grija de voi. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| julyalina |
18-07-2007, 12:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Acest mesaj a fost editat de julyalina: 18-07-2007, 12:48 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
18-07-2007, 01:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Honey,salut
-------------------- |
| honey79 |
18-07-2007, 02:37 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Decaf....da. Chiar si cu cofeina...se recomanda nu mai mult de 2-3 cesti. Am renuntat insa la cea cofeinizata si de-acum beau doar fara cofeina,cu laptic.... deh...macar sa simt gustul. Trebuie insa tinut cont si de eventualele produse care contin cofeina, cum ar fi ceaiul negru sau verde, ciocolata, bauturile gen cola, etc. Incerc sa mentin totul in limite normale, fara sa exagerez cu nimic. Culmea e ca, de cand cu bebe, mancand corect , cate-un pic si des, si din toate grupele alimentare, am slabit un kilogram. Va pupic dulcic si, bebe va multumeste ca aveti grija de mami sa n-o ia pe aratura. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| aki |
18-07-2007, 03:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Decaf....da. Chiar si cu cofeina...se recomanda nu mai mult de 2-3 cesti. Am renuntat insa la cea cofeinizata si de-acum beau doar fara cofeina,cu laptic.... deh...macar sa simt gustul. Trebuie insa tinut cont si de eventualele produse care contin cofeina, cum ar fi ceaiul negru sau verde, ciocolata, bauturile gen cola, etc. Incerc sa mentin totul in limite normale, fara sa exagerez cu nimic. Culmea e ca, de cand cu bebe, mancand corect , cate-un pic si des, si din toate grupele alimentare, am slabit un kilogram. Va pupic dulcic si, bebe va multumeste ca aveti grija de mami sa n-o ia pe aratura. -------------------- |
| honey79 |
18-07-2007, 04:19 PM
|
Hmmmm... ma gandesc ca, desi nu mai tin regim pentru a slabi, cel putin pt urmatoarele cateva luni...
De dimineata am avut : 1 cafea decof + lapte 1 banana 1 cana lapte + fulgi integrali Pranz: piept de pui la gratar + piure cartofi + salata de varza ( otet+ ulei) 1 pastiluta- vitamina. Deocamdata e bine, caci vad ca nu ma incearca pofte nebune... sper sa ma tina tot asa. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Sexymom |
18-07-2007, 04:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Abia acum am aflat ca astepti un bebe.
Iti doresc multa sanatate, o sarcina cat mai usoara, rabdare ca dupa cele 4 luni o sa miste si o sa scapi de toate greturile si toate problemele, o sa simti cum prinzi aripi si ai multa putere si energie. sa te bucuri de burtica , sa faci cat mai multe poze, sa nu exagerezi cu ecografiile, sa nu mananci mult (daca poti sa iei numai 10 kg in 9 luni ar fii ideal).Sa nu iti refuzi nici un capriciu, sa fii optimista, sa gandesti pozitiv, sa nu asculti la radio santz cat e de nasol sa nasti natural, sa fii pregatita psihic si fizic , sa sti ca a fii insarcinata este un lucru minunat , firesc, si nu este o boala, sa continui viata sexuala, sa iti implici sotul in tot ceea ce inseamna sarcina si nou-nascut, sa te odihnesti cat mai mult, sa nu ridici greutati, sa nu muti mobila din casa, etc, etc, etc... Nu uita : lapte zi de zi, nu lua nici macar un paracetamol fara acordul medicului, ia suplimet de sarcina si acid folic. Am reusit sa te zapacesc??? -------------------- |
| honey79 |
18-07-2007, 04:37 PM
|
Mi-ai dat mai multe sfaturi in 2 minute decat oricine altcineva.
Multumesc mult. La acidul folic am renuntat, caci vitaminele ce mi le-a dat dr. il contin si pe-acela. Cu greturile, cum am mai zis, sunt norocoasa, caci lipsesc. Pofte mai am, din cand in cand... insa...nu ca sa mor, sau sa-mi trezesc sotul in toiul noptii sa caute nu-stiu-ce. Cat despre nastere... parca nu vreau sa ma gandesc inca. Adica, deja nasterea naturala ma sperie la culme, epidurala ma-ngrozeste ( caci am citit cum e facuta). Daca n-ar fi taietura si apoi refacerea, as merge direct pe cezariana, cu mine adormita. Insa, Doamne-Doamne va aranja lucrurile cum e mai bine si-mi va da putere sa trec peste ce va fi mai greu. In concluzie, te-astept oricand cu sfaturi, draga Sexy-mamica. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| Sexymom |
18-07-2007, 04:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Honey, e un subiect despre care imi place sa discut.Soacra mea e ginecolog si de la ea am invatat ca psihicul femeii conteaza enorm.
Nasterea naturala , atunci cand nu exista alte probleme ( oftalmologice, bazin ingust, displazie de sold,varsta inaintata ) este cea mai recomandata . Nu opta pt. cezariana, e oribil, imagineaza-ti ca nu poti alapta copilul normal, numai in pozitie culcat, timp de 3 zile nu ai voie sa cobori din pat, nu il poti lua in brate, exista riscul sa ti se infecteze operatia,sa nu se instaleze lactatia, ramai cu taietura, daca mai vrei un copil trebuie sa treci prin nu stiu cate proceduri. sa nasti normal nu e greu deloc.Cu sotul langa tine, tinandu-te de mana totul e usor.Dupa aceea te ridici din pat si iti reiei viata . Eu am nascut 2 copii normal, de 4 kg fiecare, Bianca in 6 ore, Miruna in 3 ore.Nu a fost greu deloc, citeste mama si Copilul de Capraru si acolo iti scriu in amanunt la ce trebuie sa te astepti. De epidurala nu stiu mai nimic, dar am multe prietene care au facut anestezia si au nascut usor si fara dureri, o sa ai o mica jena la coloana, altceva nu am auzit. Si iti repet, nu te lasa intimidata de povestile celorlalte mame care au nascut si au spus ca e un chin, nu este deloc, si daca trebuie sa suporti 30 de minute de durere trebuie sa treci peste asta, gandindu-te ca ceea ce faci tu este un lucru minunat si trece repede. -------------------- |
| ganesha |
18-07-2007, 05:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Hmmmm... ma gandesc ca, desi nu mai tin regim pentru a slabi, cel putin pt urmatoarele cateva luni... De dimineata am avut : 1 cafea decof + lapte 1 banana 1 cana lapte + fulgi integrali Pranz: piept de pui la gratar + piure cartofi + salata de varza ( otet+ ulei) 1 pastiluta- vitamina. Deocamdata e bine, caci vad ca nu ma incearca pofte nebune... sper sa ma tina tot asa. Ce fain de tine ca poti minca!!!! Eu in primele luni de dospit bebeul nu puteam pune gura pe nimic, a fost oribil. Da' aveam o silueta, mama mama Te pup tare de tot si nu te gindi de pe-acum la nastere - enjoy ce ti se intimpla acum si lasa asta pe mai incolo! Spor la dospit bebelus! -------------------- |
| Nessie |
18-07-2007, 05:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Honey, mananca multe fructe proaspete si variate. Toate mamicile pe care le cunosc si care au avut o nastere usoara au spus ca au mancat foarte multe fructe si salate.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
18-07-2007, 06:09 PM
|
Fructe pap, Nessie.... toata ziua...am uitat sa le mai mentionez.
O data la 2 zile iau pepene... la 4-5 kg...deci imagineaza-ti..apoi mere, nectarine, banane, portocale, lamai, clementine.... le am pe toate in cosulete prin toata casa... pe mese... asa, cum trec pe langa ele, cum ma lipesc de cate ceva. Cu legumele e mai greu, dar.,..de dragul lui bebe, ce nu facem. In schimb, vad ca nu ma prea omor cu carnita. Oricum, daca vad ca nu merge si ma arunc aiurea in mancaruri, am acces la nutritionist. E tare fain , merg la spitalul american aici...si au foarte multe programe, care sa ajute viitoarele mamici. Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere. Va astept oricand cu drag. Pupicei. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
| ganesha |
18-07-2007, 10:50 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.993 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru sustinere. Numai sa ai grija sa nu le asculti, si mai ales, sa nu le aplici. Oricum esti pe miini bune - si la spital si aici pe forum -------------------- |
| antonia05 |
18-07-2007, 10:51 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Buna Vali si multi pupici tie si bebeului.Eu am nascut prin cezariana .Ca sa vezi cum e soarta si ca ceea ce ti doresti pana la urma se adevereste.De cand ma stiu mi am dorit sa nasc prin cezariana.Cuceva timp inainte sa nasc(cam 3 luni inainte) m am dus la doctor sa le spun ca eu mi as dori sa nasc prin cezariana.Doctorul panicat mi a impuiat capul cu de toate si cu toate riscurile care ar putea aparea.Am ajuns sa renuntz la aceasta idee si am hotarat pana la urma sa nasc normal.asa s a si pertecut, ca intro sambata seara mi sa rupt apa.Nu aveam dureri insa m au internat in spital si a 2 a zi deja incepusera durerile usoare la inceput.Totul a fost ok , ma dilatasem 10 cm, eram pe punctul de a naste.Intre timp mi s a facut o epidurala pe care nici nu am simti o.Nu am mai avut dureri dar nu puteam sa nasc.Asistenteleau tot incercat sa l faca pe bebe sa iasa insa el nu si nu.A venit doctorul sef si m a controlat si a spus ca de urgenta trebuie sa mi faca cezariana pt ca bebe era cu capul in jos insa intors astfel incat se lovea cu capul de oasele bazinului.In 5 minute eram pe masa de operatie pregatita.Mi au facut alta epidurala pt operatie pe care chiar nu am simtit nimic nimic.Si asa a venit Dominik.
-------------------- ![]() ![]() |
| julyalina |
19-07-2007, 07:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
oauuuuu, ce de sfaturi aici
honey, te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-11-2008 - 06:56 PM |