![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
23-01-2008, 04:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
De cand a zis Ella de Travian mi-am facut si eu cont. Am devenit o mica maniaca cu jocul asta Vezi poate ma ataci sa-mi furi lemnele, ca de 2 saptamani tot adun la ele ca sa trec la alt nivel. -------------------- |
| bubbles |
23-01-2008, 04:57 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Felicitari pt jurnal si bafta la slabit
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
23-01-2008, 05:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Hello, my buddy
-------------------- |
| stardust |
23-01-2008, 06:15 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
G, eu cred ca suntem defecte. Eu eram atat de slaba incat la maica-mea ii era frica sa nu ma imbolnavesc. Eu visam cu ochii deschisi in timp ce mestecam, de vesnic imi ziceau ai mei ca mananc pietre. Ce e culmea ca la vecini imi placea sa mananc. De fapt problema era ca mie-mi trebuia audienta cand mancam. Asa ajungea bunica saraca sa gateasca pentru toti prietenii mei. Stiu ca ai mei imi faceau rost de tot felul de chestii bune dar eu trebuia sa impart tot. Ba mai trebuia bunica sa duca mancare gata gatita la vecini, ca sa aiba cu ce sa ma serveasca. Si uite ce am ajuns...
IronMissy, eu am fost inspirata si l-am facut si pe al meu sa se inscrie. Ieri seara mi-a marturisit ca l-au facut diplomat in alianta si e mandru ca face treaba buna. I-am spus sa-mi puna si mie niste pile ca prea ma ataca toti Ella, eu inca n-am cu ce ataca si cred ca oricum suntem pe servere diferite (eu sunt pe 1, parca tu ai zis ca esti pe 5). Pe mine ma ataca un roman nonstop, i-am si scris mesaj (pasnic) dar nici nu-mi raspunde. In profil scrie ca are 11 ani Dupa ce mai devreme ma plangeam legat de jobul meu, ca n-am nimic de facut, azi a trebuit asa pe nepusa masa sa anunt ceva intr-o conferinta de presa. Sunt imbracata foarte frumos dar casual. Asta sa-mi fie invatatura de minte ca in perioada asta sa fiu la patru ace. -------------------- ![]() [/url] |
| Ella79 |
23-01-2008, 06:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sunt pe serverul 4.
Cum a iesit conferinta de presa? -------------------- |
| stardust |
23-01-2008, 08:43 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Mi-am calculat punctele de ziua de astazi si am sarit calul cu 4,5 p din prostie. De dimineata am mancat o chiftea imensa cumparata cu o felie de paine dar n-am avut timp sa calculez. Acu' am constatat ca avea 5 p. Intr-un fel e bine, un mic dejun de 6 p (1p avea si painea) e chiar indicat. Ah, am baut si un fresh de porto, deci inca 1p. Micul dejun a fost de 7p.
La pranz mi-am cumparat ceva mancare WW, e ca un fel de ciulama cu orez: 7,5 p Am mancat si o banana (1p). Seara am fost lihnita de foame, am baut 500 ml de Kefir (4,5p) cu doua felii de paine (3p). Ella, a iesit bine, in sensul ca am iesit teafara si nevatamata de acolo, lucru care sincer, ma mira -------------------- ![]() [/url] |
| Dumbo |
23-01-2008, 11:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Si eu m-am apucat de joc dar cred ca m-au cotropit dusmanii demult, ca nu am mai ajuns pe acolo.
Sorana, de acum incepi sa te imbraci ca pentru conferinta de presa, cine stie de unde sare iepurele...? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ella79 |
24-01-2008, 09:06 AM
|
Bai, dar cata era chifteaua aia de avea 5 p?
Imi place de tine ca aburesti ziaristii... -------------------- |
| dany |
24-01-2008, 10:55 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
La pranz mi-am cumparat ceva mancare WW, e ca un fel de ciulama cu orez: 7,5 p Sorana , ti-ai mai luat si alte mancaruri WW ? Cum sunt la gust ? Si aici sunt o gramada dar nu m-am incumetat inca la nici una . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
24-01-2008, 11:47 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| stardust |
24-01-2008, 11:56 AM
|
Incep prin un mare: OUCH ! Am fost sa-mi ia sange, eu sunt un caz nefericit pentru ca nu-mi sunt vizibile venele si ma tot inteapa pana-mi pierd rabdarea. Acum sunt atat de umflata si vanata la mana dreapta de parca-s drogata drogatelor. Noroc ca am maneca lunga
Ieri am fost si la oftalmolog, control de rutina. Nu port ochelarii nici in ruptul capului (am valori neglijabile), asa ca m-am dus sa-mi faca consult pt lentile. A spus ca nu e cazul, nici nu trebuie sa port ochelarii tot timpul, decat cand simt ca-mi sunt obositi ochii. Mi-a dat niste picaturi de intretinere care se pot folosi toata viata, sa-mi pun in ochi de trei ori pe zi. Aia o crede el! Am avut ceva tentative aseara, dar dupa ce am golit jumate' de tub fiindca ba inchideam ochiul, ba nu-l nimeream, m-am lasat pagubasa. Dumbi, pe unde umbli? Ca tot mai rar iti vad ochii. Da, acum m-am invatat minte cu imbracatul. Noi nu avem nici o tinuta impusa la servici dar cand trebuie sa merg la conferinte sau sa ma intalnesc cu clientii se subintelege ca ma imbrac elegant (desi sefa are o singura tinuta: sport casual, pt orice ocazie... e groaznica!). Acum cum suntem in mari tensiuni cred ca o sa tot avem chestii neprevazute, asa ca m-am imbracat elegant astazi. Parul in schimb nu-mi place deloc cum imi sta. Tot timpul mi se intampla asa, cand e sa stea bine si ma si chinui de numa' sa-l aranjez, face pe rebelul Ella, poti sa razi tu dar chifteaua aia era gigant. Avea vreo 75 de grame sau asa, era si grea si mare. 19 gr de grasime. Si pe mine ma aburesc sefii, asa ca aburesc si eu pe cine apuc Dany, astazi mi-am adus chiftelute WW cu sos de rosii, e prima data cand o sa mananc asa ceva de la ei, o sa-ti spun daca mi-au placut sau nu. Si mancarea de astazi si cea de ieri sunt proaspete. Din cele inghetate am probat foarte multe din produsele lor: unele sunt bune, altele sunt ok... nu m-a dat nimic pe spate, ca doar e mancare light Neata Si eu ma mir ca nu exista deja restaurante din astea. Ma gandesc ca nu dau voie cei de la WW, altfel nu-mi imaginez de ce nu e plin de ele. De fapt, la mine la universitate, fix cand eram eu in ultimul semestru au introdus si mancare WW si spuneau si nr de puncte. Am mancat de cateva ori, a fost foarte buna desi ma-ndoiesc ca stateau bucatarii sa numere exact lingurile de ulei la atatea portii. Bubule, eu am impresia ca tu esti mare gospodina, asa-i? -------------------- ![]() [/url] |
| bubbles |
24-01-2008, 11:58 AM
|
Depinde la ce te referi
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 24-01-2008, 11:58 AM -------------------- |
| michelle |
24-01-2008, 11:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sorana, ce picaturi iti pui?
Si eu imi pun picaturi cand imi simt ochii uscati, spre sfarsitul zilei. Asta e.. riscul meseriei, stau cel putin 14 ore in fata calculatorului -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Dumbo |
24-01-2008, 12:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Eu am inceput lucrul si am mult de alergat... asa ca incep sa scriu ceva si ... raman inclinata vre-o cateva ore pana ajung iar la calculator.
Seara sunt rupta, asa ca incerc sa ma pun cat mai repede in pat. Nu reusesc prea repede, dar tot e binishor. Eu tot timpul ma imbrac sport-casual sau sport-sport. Azi de exemplu mi-am tras o camasa alba-spre sport cu vestuta culoarea roz-turbat spre cireasa putreda, jeansi albastri un pic decolorati si adidasi albi cu dungi roz (nu chiar asa turbat ca vestuta). Ieri am constatat de ce nu imi sta parul - "stilistul" meu m-a tuns cu cararea in partea cealalta. Asa ca acum tre sa astept sa creasca si intre timp... ramane sa ma simt intr-o parte. Data viitoare cred ca il castrez, daca mai face din astea cu mine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| dany |
24-01-2008, 12:21 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany, astazi mi-am adus chiftelute WW cu sos de rosii, e prima data cand o sa mananc asa ceva de la ei, o sa-ti spun daca mi-au placut sau nu. Si mancarea de astazi si cea de ieri sunt proaspete. Din cele inghetate am probat foarte multe din produsele lor: unele sunt bune, altele sunt ok... nu m-a dat nimic pe spate, ca doar e mancare light Eu am luat doar pizza de la WW si ceva chestii de pus pe paine care nu mi-au placut Eu mai fac cate ceva din cartile lor de bucate ( mai mult ce e cu pui sau carne slaba de porc .... ) . In rest gratare . Ieri mi-am facut o salata de boeuf falsa ( fara carne ) , mi-a iesit 1,2 kg si 100 gr = 0,5 p . Sunt satula si am portia de legume Apropo de luat sange : si eu sunt ca si tine , nu-mi gasesc venele asa ca imi iau sange din mana stanga ( cum tii mana cu palma in jos ) -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:58 PM |