![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
21-02-2008, 09:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Condoleante!
Zilele astea chiar m-am gandit la tine,ca mi-a intrat telefonul la apa si a murit o zi.Dar l-am pus pe calorifer o noapte intreaga si vad ca merge iar. Tu ce-ai mai facut cu al tau? -------------------- |
| stardust |
21-02-2008, 09:31 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Cum a intrat la apa? Vreau sa aud povesti si de la altii despre tragedii din astea
Telefonul ala de-a cazut in apa e in dulap ca nu se mai incerca dar parca nu-mi vine sa il arunc. Eu ma atasez de obiectele mele mai mult decat ar fi normal. Iar telefonul nou l-au schimbat, acum e nou pe bune. Imi place foarte mult de el, are un meniu foarte dragut, il butonez toata ziua si eu ca si adolescentii astia de pe aici care zici ca au celularul drept prelungire a mainii. -------------------- ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
21-02-2008, 09:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Al meu l-am bagat intr-o plasuta cu sticla de ceai a lui Lucas care a curs in draci de s-a facut balta de ceai.Si a stat asa vreo ora pina m-am uitat eu dupa sticla si deja nu mai afisa nimic.
Deja credeam ca trebuie sa-mi iau telefon nou si nu aveam nici chef nici bani. Asa ca l-am demontat si l-am lasat pe calorifer la uscat. Nu speram ca va mai merge,dar culmea ca e ok.ca norocul. Cum stai cu dieta si cum te vopsesti? -------------------- |
| Ella79 |
21-02-2008, 09:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.037 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
De astazi sunt libera, am terminat-o in sfarsit cu serviciul asta. Am mare nevoie sa dorm, sa ma odihnesc si sa am grija de mine.... si sa fac ordine-n casa ca e dezastru Trebuie sa ma si vopsesc si ma bucur ca voi avea ocazia s-o fac in timpul saptamanii, merg putin si la shopping tot in timpul saptamanii. Probabil ca in rest ma voi plictisi, ca nu stiu ce as putea face prea mult... Bravo! Eu iti tin pumnii sa iti fie bine! -------------------- |
| stardust |
21-02-2008, 10:48 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Dana, deci umbli cu telefonul in punga?
De vopsit nu stiu inca cum ma vopsesc. Sunt palida, un palid urat (am vazut si ten palid frumos Nu ai apucat sa faci poze cu noua tunsoare? Nici mie nu-mi mai place cum imi sta tunsa asa si trebuie sa ii fac ceva doar ca nu stiu ce, ca-i cam scurt. -------------------- ![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:35 PM |