![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
24-01-2008, 12:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ce ai pus pe langa legume, Dany?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
24-01-2008, 12:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deci am pus asa : morcovi , ceapa verde , radacina de telina , radacina de patrunjel , cartofi ( 1,5 p ) , 3 linguri de mazare ( 1 p ) , castraveti murati , o lingurita de mustar , piper si 150 gr Miracle Whip light - 5,2 % F ( 3,5 p ) . Total 6 p .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| stardust |
24-01-2008, 12:46 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Miha, nu stiu cum se numesc, o sa-ti spun cand ajung acasa. Bine ca tu esti mai cuminte ca mine. Maica-mea-mi spune tot timpul ca sunt cel mai groaznic pacient al ei si o cred!
Dumbi, unde te-ai tuns in TM? Am auzit ca si-a deschis Botezatu' salon si e unu (sau una?) pe acolo care face minuni. Dany, eu am vreo patru carti de retete WW pentru ca tot timpul cand sunt in magazin am impresia ca sunt o mare gospodina. Dupa ce-mi cumpar carti ma potolesc si le pun la pastrare. Am incercat cateva din ideile lor dar nu m-au dat pe spate. Intr-un fel e vina mea, nu stiu la ce ma asteptam, doar totul e light. Ohhh, ba da!! Am facut o retata WW super de carne la cuptor cu feta rasa peste ea, a fost delicioasa. Nu mai stiu de unde am luat reteta aia Bubu, nu, n-am gasit nici un secret ca nu sunt in Romania. Dar acum ca stiu secretul retetei a la Bubu, fac eu ceva inventii -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
24-01-2008, 12:52 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Carne cu feta rasa ??? Mamaaa , ce buna o fii ! Ce carne era ? M-as bucura daca mi-ai spune din ce carte ai luat-o .... Am si eu 5 carti de-ale lor
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| stardust |
24-01-2008, 01:03 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Carne cu feta rasa ??? Mamaaa , ce buna o fii ! Ce carne era ? M-as bucura daca mi-ai spune din ce carte ai luat-o .... Am si eu 5 carti de-ale lor Promit sa caut zilele astea reteta, e bestiala! Tie cum ti se par retetele WW? Ai gasit una care sa te dea pe spate? -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
24-01-2008, 01:13 PM
|
Carne cu feta rasa ??? Mamaaa , ce buna o fii ! Ce carne era ? M-as bucura daca mi-ai spune din ce carte ai luat-o .... Am si eu 5 carti de-ale lor Promit sa caut zilele astea reteta, e bestiala! Tie cum ti se par retetele WW? Ai gasit una care sa te dea pe spate? Sa ma dea pe spate n-am gasit ...pana acum . dar sunt cateva care imi / ne plac . Am pus poze si retete la mine in jurnal , incepand cu pagina 49 -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| stardust |
24-01-2008, 01:14 PM
|
De luna viitoare vreau sa incep sa fac asta
-------------------- ![]() [/url] |
| Sexymom |
24-01-2008, 01:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ieri am fost si la oftalmolog, control de rutina. Nu port ochelarii nici in ruptul capului (am valori neglijabile), asa ca m-am dus sa-mi faca consult pt lentile. A spus ca nu e cazul, nici nu trebuie sa port ochelarii tot timpul, decat cand simt ca-mi sunt obositi ochii. Mi-a dat niste picaturi de intretinere care se pot folosi toata viata, sa-mi pun in ochi de trei ori pe zi. Aia o crede el! Am avut ceva tentative aseara, dar dupa ce am golit jumate' de tub fiindca ba inchideam ochiul, ba nu-l nimeream, m-am lasat pagubasa. Stardus nu faci bine deloc.Nu neglija problema asta. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| stardust |
24-01-2008, 01:28 PM
|
Ieri am fost si la oftalmolog, control de rutina. Nu port ochelarii nici in ruptul capului (am valori neglijabile), asa ca m-am dus sa-mi faca consult pt lentile. A spus ca nu e cazul, nici nu trebuie sa port ochelarii tot timpul, decat cand simt ca-mi sunt obositi ochii. Mi-a dat niste picaturi de intretinere care se pot folosi toata viata, sa-mi pun in ochi de trei ori pe zi. Aia o crede el! Am avut ceva tentative aseara, dar dupa ce am golit jumate' de tub fiindca ba inchideam ochiul, ba nu-l nimeream, m-am lasat pagubasa. Stardus nu faci bine deloc.Nu neglija problema asta. Ce anume, Sexy? Ca nu-mi pun picaturile? O sa mai incerc, promit! -------------------- ![]() [/url] |
| Sexymom |
24-01-2008, 02:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sa nu neglijezi ochii, eu trebuia sa port ochelari permanent, nu am facut-o, si de 12 ani mi-a crescut usor miopia, nu mult dar suficient ca sa imi dau seama ca trebuia sa fac ce a zis medicul acum mult timp.
Nu e asa de neplacut sa pui picaturi, in cateva zile te obisnuiesti, si eu imi pun piocaturi in ochii odata pe zi. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| stardust |
24-01-2008, 09:53 PM
|
Am terminat si cea de-a treia zi de dieta cu bine. Din nou, nu e perfecta dar pentru mine e grozav ca macar am grija ce mananc. Cum spunea si G, WW militeaza pt un mod de viata sanatos incluzand grasimile bune dar te si taxeaza pt asta. Eu as fi preferat sa fi pus doar 100 gr de fructe gratuite de exemplu si sa lase si o lingurita de ulei gratuit. Ma cam doare sufletul (strict din punct de vedere al punctelor vorbind) sa dau 2 puncte zilnic pe ulei cand eu si-asa nu ma satur din cate puncte am
Astazi am mancat asa: Mic dejun dupa ce mi-au luat sange: o felie de paine lunga, unsa cu branza tartar si trei feliute de salam light cafea cu un cub dublu de zahar si putin lapte cu 1.5% Pranz: mancare WW cumparata, adica doua chiftelute, sos de rosii si cartofi piure. Au fost neasteptat de bune, 6.5p Gustare: 1 pahar suc portocale fresh, 1p Cina: doua felii paine prajite, "unse" cu usturoi, mozarella light, busuioc, menta, rosii cirese si 2 lingurite de ulei Mana din care mi-au luat sange (parca-l si aud pe profesorul de anatomie cum urla: "Nu mana dom'ne, ca nu din MANA ti-au luat sange. Tu si desteptii aia de baieti care spun ca femeia are picioare frumoase. N-are dom'ne picioare frumoase, ca doar n-ai descaltat-o!) e praf, sunt vanata si rosie si-s toata umflata. Superba privelistea Miha, nu am uitat ca ti-am promis sa ma uit la picaturi. Se numesc PVP - COMOD, Providon 2%. M-am uitat dupa substanta activa dar nu vad decat ca au in continut solutie sterila fara conservanti. Acest mesaj a fost editat de stardust: 24-01-2008, 09:55 PM -------------------- ![]() [/url] |
| Dumbo |
24-01-2008, 10:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Mie mi-a dat doctorita de familie o lista de analize de m-am speriat. Trebuie sa imi fac curaj sambata sa ma duc sa vad ce zic vampirii... o fi o zi propice pentru "donat" sange? PArca e luna plina... sau mi se pare...? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ella79 |
24-01-2008, 10:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mama Sorana, ce misto mananci!
O sa imi cumpar si eu niste mancare din aia WW cand vin, macar sa nu mor proasta ca n-am mancat in viata mea si pe al noi sigur nu voi gasi in curand. -------------------- |
| daconst |
25-01-2008, 12:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Eu imi mai iau mancare WW cind o gasesc la reduceri.
Azi mi-am luat pasta de pui cu ananas,care se unge pe paine.va spun maine cum e. Sorana,felicitari pentru meniu! -------------------- |
| lilistiuca |
25-01-2008, 08:33 AM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 458 Inscris: 16-08-2007 Membrul Nr.: 367 Dispozitie: am avut si zile mai bune!!! Sex: Feminin |
Eu imi mai iau mancare WW cind o gasesc la reduceri. Azi mi-am luat pasta de pui cu ananas,care se unge pe paine.va spun maine cum e. Sorana,felicitari pentru meniu! a....eu mor dupa pui cu ananas....mai ales ca se face asa simplu.... imi place gustul dulceag al puiului si ananasul cu iz de pui... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 05:31 PM |