left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

11 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Hop tzop...ca sa nu fac poc! seperator Optiuni V right
stardust
mesaj 27-01-2008, 08:18 PM
Mesaj #61

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

A fost superb, de vis, n-am cuvinte!

Dupa spectacol am fost la cursul nostru de dans. Inca n-am mancat decat de dimineata, asa ca trebuie sa-mi pregatesc ceva repede, ca vad stelute verzi rolleyes.gif

--------------------

Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 28-01-2008, 11:29 AM
Mesaj #62

Taz

Raspunsuri: 3.177
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73
Sex: Feminin

Ai reparat lustra? )).gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

stardust
mesaj 28-01-2008, 11:47 AM
Mesaj #63

Ciocanitoare

CITAT(Ella79 @ 28-01-2008, 10:29 AM) *

Ai reparat lustra? )).gif

Da de unde, a dat al meu parte din ea jos, acu' atarna intr-o parte cu matze cu tot. Sunt curioasa cat o sa stam cu ea asa, ca daca ar fi dupa el probabil ca asa ar ramane. sorry.gif Explicatia lui e ca dupa ce trece ceva timp, el nu mai observa unele lucruri. doh.gif

Adevarul e ca lustra a cazut din cauza materialului din tavan. Asa ca acum nu stiu daca mai indraznim sa punem ceva noi. Trebuie sa ii sune pe cei care au construit casa dar sa vedem cand o s-o faca rolleyes.gif

Sunt in prima zi de bucurii si nu mai stiu in ce pozitie sa stau de dureri sorry.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 28-01-2008, 04:34 PM
Mesaj #64

Taz

Raspunsuri: 3.182
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(stardust @ 27-01-2008, 01:44 PM) *

Midnight, eu mi-am cumparat germeni pentru ca am tot auzit-o pe ganesa vorbind de ei. I-am cumparat fara sa stiu ce stiu sa faca pentru ca stiu eu ca ce mananca ea e bun. Dupa ce i-am mancat am intrebat-o sa vad ce-mi spune despre ei, daca tot i-am mancat smile.gif

Sa ma fi vazut in weekend. Ce bun era... la gust naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT
Sunt in prima zi de bucurii si nu mai stiu in ce pozitie sa stau de dureri

Ia vitamina A si vitamina E. Daca te doare mereu cind iti vine, investeste intr-un aparat de facut sucuri de legume/fructe, si cu vreo 2-3 zile inainte incepe sa bei suc de morcovi. Crede-ma pe cuvint, nici n-ai sa simti cind ti-a venit si cind ti-a trecut. pupic.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
stardust
mesaj 28-01-2008, 06:20 PM
Mesaj #65

Ciocanitoare

Sweet G, ia spune-mi mie la ureche ce ai mancat bun naughty.gif Chiar vreau sa aud (pentru satisfactia mea diabolica devil.gif ) cum ai calcat tu stramb grin.gif

Aparat de facut suc mi-am luat acum cateva luni, cred ca tot dupa ce am citit in jurnalul tau cat esti de constiincioasa cu facutul de suc. Imi si imaginam cum ma trezesc dimineata, pregatesc sucul, bem pe stomacul gol. Am facut suc fix o saptamana, acum este pus bine in dulap grin.gif Nu cred ca e capabil sa stoarca si morcovi dar trebuie sa investighez.

Urat din partea mea dar in seara asta merg la medic (aici nu exista medic de familie, mergi la cine vrei/apuci) sa-l mint ca sa-mi dea cateva zile de concediu. Situatia la mine la servici e atat de urata incat ma deprima atmosfera aia in care nu fac nimic. Cum de trei luni tot nu fac nimic, mi-a ajuns. Am sunat-o pe mama sa-mi zica niste simptome si sper sa-mi iasa minciuna blushing.gif

Ma tampesc notificarile primite pe mail cand apare un raspuns nou. Am incercat tot, am bifat sa primesc raspuns si am selectat "Fara notificari" , apoi am si debifat, tot aia e sad.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 28-01-2008, 06:20 PM
Mesaj #66

Crocodil

Raspunsuri: 7.357
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Vai, il minti pe nenea doctoru``? devil.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 28-01-2008, 06:28 PM
Mesaj #67

Taz

Raspunsuri: 3.182
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:20 PM) *

Sweet G, ia spune-mi mie la ureche ce ai mancat bun naughty.gif Chiar vreau sa aud (pentru satisfactia mea diabolica devil.gif ) cum ai calcat tu stramb grin.gif

Pai am fo' la restaurantul indian. Asta zice tot naughty.gif pentru ca eu de acolo ies de-a dura - naan-ul este slabiciunea mea principala, iar acolo il face pe loc, si e cald, pufos, musteste de ghee (unt indian din ala clarified). In rest m-am abatut si pe la dulce (si la alimentara, nu numa' la restaurant... mama mama, tot asa, in cantitate nelimitata. A, cred ca am uitat sa zic: restaurantul asta, la prinz, functioneaza stil bufet, adica... all you can eat grin.gif

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:20 PM) *

Ma tampesc notificarile primite pe mail cand apare un raspuns nou. Am incercat tot, am bifat sa primesc raspuns si am selectat "Fara notificari" , apoi am si debifat, tot aia e sad.gif

Auzi, auzi, sa-ti zic ce-am facut eu de-am scapat sa le vad la ochi Am facut un folder separat unde-mi intra numai mesajele de la oneden. Cel putin nu le mai vad in inbox. Cind se aduna vreo mie doo - deci destul de des lol.gif - dau delete si gata. Nici nu intru in folderul ala.

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
dany
mesaj 28-01-2008, 06:45 PM
Mesaj #68

Yeti

Raspunsuri: 10.440
Membrul Nr.: 87

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 05:20 PM) *

Aparat de facut suc mi-am luat acum cateva luni, cred ca tot dupa ce am citit in jurnalul tau cat esti de constiincioasa cu facutul de suc. Imi si imaginam cum ma trezesc dimineata, pregatesc sucul, bem pe stomacul gol. Am facut suc fix o saptamana, acum este pus bine in dulap grin.gif Nu cred ca e capabil sa stoarca si morcovi dar trebuie sa investighez.

)).gif )).gif Parca ai descris ce am gandit si facut eu )).gif

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 05:20 PM) *

Urat din partea mea dar in seara asta merg la medic (aici nu exista medic de familie, mergi la cine vrei/apuci) sa-l mint ca sa-mi dea cateva zile de concediu. Situatia la mine la servici e atat de urata incat ma deprima atmosfera aia in care nu fac nimic. Cum de trei luni tot nu fac nimic, mi-a ajuns. Am sunat-o pe mama sa-mi zica niste simptome si sper sa-mi iasa minciuna blushing.gif

" sanatate " multa ( adica multe zile de la nenea dr ) wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 28-01-2008, 06:45 PM
Mesaj #69

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.233
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Ai ceva in lista de aici: http://forum.oneden.com/view-topic-subscriptions.html sau aici http://forum.oneden.com/view-forum-subscriptions.html ?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
stardust
mesaj 28-01-2008, 06:53 PM
Mesaj #70

Ciocanitoare

Multumesc, Miha, nu stiu cum faci dar tot timpul esti prin zona sa ma salvezi cand am probleme. Un fel de superwoman a lumii moderne, fara efecte speciale. Eram abonata la multe din jurnale (banuiesc ca la toate jurnalele la care am postat vreodata) dar m-am dezabonat mai de mult de cateva ori dar vad ca lista se tot reinnoieste dupa ce postez in alte jurnale.

Culmea, fix la jurnalul meu nu ma anunta cand aveam raspunsuri noi )).gif

May si Dany, sper sa-mi iasa cu doctorul. Azi nu m-am dus la servici dar am lucrat de acasa. Cu ocazia asta am vazut si eu emisiunea lui Teo tease.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
michelle
mesaj 28-01-2008, 07:09 PM
Mesaj #71

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.233
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 06:53 PM) *

Multumesc, Miha, nu stiu cum faci dar tot timpul esti prin zona sa ma salvezi cand am probleme. Un fel de superwoman a lumii moderne, fara efecte speciale. Eram abonata la multe din jurnale (banuiesc ca la toate jurnalele la care am postat vreodata) dar m-am dezabonat mai de mult de cateva ori dar vad ca lista se tot reinnoieste dupa ce postez in alte jurnale.

superwoman lol.gif lol.gif
Tre sa debifezi cand postezi un mesaj "Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?"

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 28-01-2008, 07:17 PM
Mesaj #72

Yeti

Raspunsuri: 10.440
Membrul Nr.: 87

CITAT(stardust @ 28-01-2008, 05:53 PM) *

May si Dany, sper sa-mi iasa cu doctorul. Azi nu m-am dus la servici dar am lucrat de acasa. Cu ocazia asta am vazut si eu emisiunea lui Teo tease.gif

doh.gif doh.gif Acum mi-am amintit ca vroiam sa ma uit si eu la ea ...

--------------------
Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 28-01-2008, 08:50 PM
Mesaj #73

Ciocanitoare

N-am mai fost astazi la doctor, ma duc maine dimineata.

Dany, eu nu sunt mare fana Teo. Am prins-o din intamplare si ma gandeam ca poate s-a schimbat cu ceva formatul emisiunii, asa ca m-am uitat. Dar vad ca tot la fel a ramas.

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
daconst
mesaj 28-01-2008, 10:29 PM
Mesaj #74

Taz

Raspunsuri: 3.356
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Eu nu prea apuc sa vad Teo cu ora asta noua,dar cica se da reluare dimineata la 8 parca. cheer.gif

Desi dupa 1 februarie o sa ma uit la Razvan si Dani pe Antena1.Imi place tare mult de ei,sunt niste nebuni! yahoo.gif

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 29-01-2008, 03:00 AM
Mesaj #75

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(stardust @ 25-01-2008, 04:07 AM) *
Sa nu ma injurati daca dati banii pe mancare gata facuta WW s-apoi nu va place )).gif E buna pentru ceea ce e... adica mancare light. Mie nu mi se pare chiar atat de scumpa, daca e sa-mi cumpar toate ingredientele si sa mai stau la cratita, eu tot acolo ajung. Eu socotesc totul in opportunity cost. Tre' sa dau de Emu sa-mi spuna cum sa traduc asta in romaneste.

Asta se traduce ca si cost de oportunitate... sa inteleg ca iesi mai in castig daca o cumperi dpdv al timpului economisit sau ca iese mancarea buna la sigur lol.gif floare.gif

l.e. e si un "?" pe acolo... Imagine

Acest mesaj a fost editat de emu: 29-01-2008, 03:07 AM

--------------------
+Quote Post

11 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 02:52 AM