![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
15-05-2007, 03:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 870 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
cred ca ne-ar prinde bine un subiect despre locurile de cazare de care am fost multumiti de-a lungul timpului si pe care le-am recomanda cu placere.
asa ca va rog sa scrieti din experienta, ce va placut si ce nu, cum au fost preturile, conditiile, personalul. m-ar interesa in special in Bucuresti, ca m-au anuntat niste prieteni ca vin in tara si ma roaga sa-i ajut cu cazarea, dar ma gandesc sa pastram subiectul si pe mai departe daca se dovedeste a fi interesant si util. va astept! }{ -------------------- |
| anaoi |
16-05-2007, 12:16 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
depinde unde vrei noni.....
de ex. ibis parlament sau ibis gara de nord... crowne plaza...cam 145 EUR/noapte Hotel Caro... etc |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
18-05-2007, 07:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.913 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Naspa, din cauza vremii Sex: Feminin |
Eu la Buc am stat intr-o delegatie la Hotel Charter.F dragut.Era in sept anul trecut 130 lei un double.Mancarea buna,curatenie.
-------------------- De azi WW
|
| ina_ceva |
18-05-2007, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mie mi-a placut la Hotel Armonia
-------------------- |
| tmanbone |
22-06-2007, 03:05 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Daca prieteni tai nu sunt exagerat de pretentiosi, se gasesc apartamente de inchiriat in regim hotelier la preturi mai mici decat la hotel, + sunt complet mobilate (modern) si utilate, si cele mai multe sunt situate ultracentral. Preturile incep de la 30-40E/noapte pentru o garsoniera. Sugerez Google.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 02:58 PM |