![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dulcikatty |
30-08-2006, 11:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.601 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
pai demnitate am si o sa am intotdeauana .. DAR voi trebuie sa intelegeti ca nu e doar o discutie pe net e viata mea .. si nu se prea potriveste planul de la targ cu cel de acasa .. Acum de exemplu, m-a sunat ca trece pe la mine pe la birou sa mergem sa manacam impreuna .. poate-mi iau si eu o pauza de masa .. Ca .... a fost la cumparaturi cu fetele si vrea sa-mi arate noua poseta .. pe care si-a luat-o de la xxxx... .. Si ce te deranjeaza la asta? In afara de faptul ca "vrei sa scapi de ea"? Apropos: e tare annoying tickerul tau. Imi da senzatia de misoginism. Am I right? |
| ina_ceva |
30-08-2006, 11:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Zi-i exact ce gandesti, nu mai lasa loc de discutii, de "mai vedem noi, poate se rezolva mai tarziu", etc.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| judecatorul |
30-08-2006, 11:34 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
faza nasola e ca si prietenul meu cu care trebuia sa mergem, cand a auzit ce vreau sa fac mi-a zis: SUUUPER >> N-o mai iau nici eu pe Alina ... mergem ca-ntre- baieti
Am inceput sa stric si vietile altora acum Poate e mai bine sa merg cu ea asa in sila ? si sa ma simt rau ? sau .. voi ce ziceti >:) e u n-as face-o -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| judecatorul |
30-08-2006, 11:41 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Gata a venit ma duc la masa .. A venit .. !
Ar trebui sa zambesc ? Sau sa spun acum ?? Raspundeti-mi ca intru la masa de pe PDA .. Chiar am nevoie de sfatul vostru Remember trebuie sa n-o ranesc ! NU MERITA ... Si scuza-ma INA ce sa-i zic direct .. ca dupa doi ani, fara motiv nu mai vreau sa fiu cu ea ciar inainte de vacanta din Malibu ? si ce ... crezi ca o sa zica .. da ma ... SUUUPER BAIAT << sincer n-am ce zice >>> SAU >> AI PE ALTA >>> de ce acum . sau ce .. eu vreau sa fiu singur .. orice brbat va poate spune ca e mai bine asa Vreau sa plec SINGUR .. dar daca nu pot sa-i spun asta .. in timp util sa aman biletul pierd si fata si banii .. Asa ca hai vad .. ce mai zice la masa ... -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| lliliana |
30-08-2006, 11:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
pai demnitate am si o sa am intotdeauana .. DAR voi trebuie sa intelegeti ca nu e doar o discutie pe net e viata mea .. si nu se prea potriveste planul de la targ cu cel de acasa .. Acum de exemplu, m-a sunat ca trece pe la mine pe la birou sa mergem sa manacam impreuna .. poate-mi iau si eu o pauza de masa .. Ca .... a fost la cumparaturi cu fetele si vrea sa-mi arate noua poseta .. pe care si-a luat-o de la xxxx... .. Uite momentul ideal sa discuti cu ea. Do it. Si mai sus sa stii ca am glumit cu judecatul. Nu m-am putut abtine:). -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| geo_m50 |
30-08-2006, 11:45 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
Eu cred ca problema se poate pune altfel, in nici un caz nu poti sa-i faci papuci acum cand isi face planuri ptr aceasta vacanta mai ales ca nu plecati la Brasov sau nu stiu unde, si apoi 2 ani a fost langa tine buna rea a fost cu tine, femeile uneori sunt precum copii isi fac visuri si nu poti dezamagi un om cu care ai impartit patul 2 ani, daca e sa se termine trebuie facut acest pas dupa vacanta asta, asa iti poti da seama daca e sa mai fii cu persoana sau nu, si apoi nu poti fi asa de rautacios cand mai sunt cateva zile trebuia discutat mai inainte nu e problema atat de usoara, apoi iar se va spune despre barbati ca sunt mitocani si avem nevoie de o reputatie mult mai buna. Asta e parerea mea sa ne gandim si la persoana respectiva, fetelor punetiva in locul ei cum ati primi vestea.
|
| dulcikatty |
30-08-2006, 11:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.601 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Ar trebui sa fii barbat si sa-i explici motivul pt care vrei sa va despartiti. Ai aceasta datorie fata de ea.!!!
Dupa parerea mea, tu plangi dupa bani |
| lliliana |
30-08-2006, 11:47 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Gata a venit ma duc la masa .. A venit .. ! Ar trebui sa zambesc ? Sau sa spun acum ?? Raspundeti-mi ca intru la masa de pe PDA .. Chiar am nevoie de sfatul vostru Remember trebuie sa n-o ranesc ! NU MERITA ... Si scuza-ma INA ce sa-i zic direct .. ca dupa doi ani, fara motiv nu mai vreau sa fiu cu ea ciar inainte de vacanta din Malibu ? si ce ... crezi ca o sa zica .. da ma ... SUUUPER BAIAT << sincer n-am ce zice >>> SAU >> AI PE ALTA >>> de ce acum . sau ce .. eu vreau sa fiu singur .. orice brbat va poate spune ca e mai bine asa Vreau sa plec SINGUR .. dar daca nu pot sa-i spun asta .. in timp util sa aman biletul pierd si fata si banii .. Asa ca hai vad .. ce mai zice la masa ... Eiii...daca n-ai curaj...pregateste ruptura pentru vacanta urmatoare....nu e bine....trebuie sa-i spui. Fa-o. Gasesti tu cuvintele potrivite. Asa cum le-ai gasit si cand ai facut-o sa devina a ta. Hai, curaj. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
30-08-2006, 11:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Oricum parerea ei despre tine nu va fi una buna, orice i-ai zice; momentul ales e inoportun.
-------------------- |
| avocatul |
30-08-2006, 11:48 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-06-2006 Membrul Nr.: 55 Sex: Feminin |
FACI CE VREI ... DAR FA-O CU CAP !!! Poate chiar ar trebui sa te gandesti mai bine si sa mergeti impreuna in concediul asta ... ca doi ani nu sunt de ici de colo Daca ea te iubeste ... au trecut deja 2 ani ... ai si tu ceva sentimente pentru ea Gandeste-te de cel putin 101 ori innainte de a deschide gura si daca esti la fel de sigur ca asta iti doresti ... spune-i si gata! DACA NU ... |
| judecatorul |
30-08-2006, 11:59 AM
|
|
NU mi-e de bani .. doar ca berea acolo e foarte scumpa .. si as face de 10 ori mai multe lucruri fara ea ... in cuplu nu pot sa m[s]a distrez . si in plus daca ma ia la cumparaturi prin magazine pe acolo ... vreo 3 zile cum a mai facut .. innebunesc .
nici singura nu o pot lasa .. CRED CA o s-o trimit in alta parte a lumii singura .. sa se linisteasca IMI ZICE O PRIETENA "..just... fata sa aiba de suferit cat mai putin,daca se poate...... si sa nu afle ca totu e over eventual in aeroport... " PS DEJA MA ASTEAPTA LA RESTAURANT >> M_A SUNAT SA MAINTREBE CE COMANDA >> E mai greu decat orice moment al vietii mele .. mai greu dact orice examen Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 30-08-2006, 12:01 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| judecatorul |
30-08-2006, 12:07 PM
|
|
daca ma gandesc mai bine .. mai sunt inca 9 zile asa ca poate ma mai pot gandi la o solutie optima
TREBUIE SA FIE BUNA altfel nu mai plec nici eu nicaieri UITE MA CUM IMI STRIC EU CONCEDIUL> SI ASTA DOAR CA AM FACUT INTOTDEAUNA CEEA CE AM SIMTIT >??? Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 30-08-2006, 12:16 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| lliliana |
30-08-2006, 12:36 PM
|
|
daca ma gandesc mai bine .. mai sunt inca 9 zile asa ca poate ma mai pot gandi la o solutie optima TREBUIE SA FIE BUNA altfel nu mai plec nici eu nicaieri UITE MA CUM IMI STRIC EU CONCEDIUL> SI ASTA DOAR CA AM FACUT INTOTDEAUNA CEEA CE AM SIMTIT >??? Cred ca te-ai trezit totusi ceva cam tarziu. Hai, te rog, sa nu cazi in depresie si nu te mai vaita atat...actioneaza. Te vaiti dupa ce rezolvi problema. Ia problema in mana -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| judecatorul |
30-08-2006, 12:41 PM
|
|
asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult.
beat this -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| dulcikatty |
30-08-2006, 12:55 PM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 09:59 AM |