left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

8 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > How to lose a GIRL in 10 days, fetelor ajutoooor !! seperator Optiuni V right
2peu
mesaj 30-08-2006, 01:02 PM
Mesaj #31

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 58
Inscris: 15-06-2006
Membrul Nr.: 32
Sex: Feminin

Eu cred ca fata deja stie si se joaca cu tine. 80% dintre femei simt cand nu e ok si cand e pe cale sa se intample ceva naspa. Eu simt. doh.gif

In locul ei as face la fel! Ti-as face viata grea si te-as face sa-ti rozi unghiile fara sa poti lua o decizie; nervous.gif asta pana ma hotarasc eu sa iti dau papucii. devil.gif Si de ce sa o fac inainte de vacanta? Crezi ca mi-ar strica si mie cateva zile de cumparaturi din banii tai? Si apoi... nu se stie niciodata pe cine intalnesc in vacanta si poate "scapi" de mine pe acolo. grin.gif Un barbat indecis oricum nu ar avea un viitor cu mine si deci, m-as distra si eu cum pot mai bine pana apare Fat-Frumos. naughty.gif

Mie ori imi arati si imi spui ca ma iubesti in fiecare zi si asa te iubesc si eu, ori ne jucam amandoi si vedem la sfarsit care s-a "descurcat" mai bine; sunt sigura ca nu sunt singura femeie care gandeste asa.

salut.gif Bafta multa! (fetei, nu tie devil.gif )

--------------------
The scientist have finally discovered why the blondes are so intelligent: in the LEFT side of the brain is nothing right and in the RIGHT side of the brain is noting left.

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
soranutza
mesaj 30-08-2006, 01:10 PM
Mesaj #32

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85

CITAT(dulcikatty @ 30-08-2006, 12:55 PM) *

CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 01:41 PM) *

asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult. smile.gif
beat this

Deci? ce ai de gand?
Nu stiu de ce, si te rog sa nu te superi, dar atitudinea ta ma calca pe nervi mad.gif

Si pe mine...Incep sa cred ca a incercat sa faca o gluma proasta si a deschis un subiect.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 30-08-2006, 02:25 PM
Mesaj #33

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

sper sa nu te superi judecatorule, dar subiectul postat de tine seamana cu un experiment uman daca vrei, pare totul pus la cale, ca un joc , cu termene limite, tickere, "obstacole" psihologice. ca daca te-ar fi durut atit inimioara nu mai bagai tu tot felul de briz-brizuri pe aici...daca intr-adevar e adevarat, daca esti baiat finut, lasa-i macar bucuria de a avea o ultima vacanta cu tine. in plus, acolo, comportate natural, fa exact ceea ce vrei tu sa faci, iar ea o sa-si dea seama ca ceva nu e in regula daca nu ii mai cinti atit in struna

cu respect, himere

--------------------
Imagine
+Quote Post
judecatorul
mesaj 30-08-2006, 02:41 PM
Mesaj #34

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54
Sex: Masculin

ce-ati vrea sa plang .... >?? asta simt /??
daca am puteti ajuta cu o idee ... e ok
ma gandeam ca a mai tecut cineva prin chestia asta ,,,
Poate sunt putin prea ironic dar ce pot sa fac ... si stiti ceva .nic inue nevoie sa mai scrieti ca nu mai intru pe aici ,, defapt a fost o prostie sa incerc sa discut eu asta cu voi pe forum sad.gif

SI MAI MULT EU AM FOST MEREU BINE DISPUS >> INDiFERENT DE PROBLEMELE MELE SAU ALE ALTORA >> SA NU CREZI CA SUNT DISPERAT ....CE_AR MAI FI ACUM SA MA PUN SA PLANG >>>
POATE AR FI BINE...

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
lliliana
mesaj 30-08-2006, 02:46 PM
Mesaj #35

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 01:41 PM) *

asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult. smile.gif
beat this

Asta ca sa te simti si mai mizerabil...daca se poate...hmmmm...simte ea ceva:).

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
avocatul
mesaj 30-08-2006, 02:48 PM
Mesaj #36

Amiba

Raspunsuri: 10
Inscris: 29-06-2006
Membrul Nr.: 55

[quote name='judecatorul' date='30-08-2006, 03:41 PM' post='8983']
ce-ati vrea sa plang .... >?? asta simt /??
daca am puteti ajuta cu o idee ... e ok
ma gandeam ca a mai tecut cineva prin chestia asta ,,,
Poate sunt putin prea ironic dar ce pot sa fac ... si stiti ceva .nic inue nevoie sa mai scrieti ca nu mai intru pe aici ,, defapt a fost o prostie sa incerc sa discut eu asta cu voi pe forum sad.gif

SI MAI MULT EU AM FOST MEREU BINE DISPUS >> INDiFERENT DE PROBLEMELE MELE SAU ALE ALTORA >> SA NU CREZI CA SUNT DISPERAT ....CE_AR MAI FI ACUM SA MA PUN SA PLANG >>>
POATE AR FI BINE...
[/quote

nu te comporta acum ca un copil de 2 ani cuplu.gif fii barbat si mergi cu toata "problema" asta pana la capat!
TU AI PROVOCAT TOATA ACEASTA SITUATIE SI ITI FACI RAU SINGUR!

)).gif in plus daca te apuci acum sa plangi si te gaseste fata plangand ... salut.gif numai scapi tu de ea in vecii vecilor wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de avocatul: 30-08-2006, 02:51 PM
+Quote Post
Ella79
mesaj 30-08-2006, 02:51 PM
Mesaj #37

Koala

Raspunsuri: 2.345
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Judecatorule, eu cred ca e totusi cam aiurea sa te desparti de fata fix inainte de vacanta. Merita si ea atata respect inact s-o anunti mai din timp, poate isi facea alte planuri, poate gasea vreo super-oferta.Dar acum.... sincer.... n-as vrea sa fiu in pielea ei. Ca si tine, si ea a asteptat vacanta asta un an intreg (sau cat o fi asteptat-o). Esti muuuult prea egoist, parerea mea!

--------------------
Imagine
start 05.01.2008
+Quote Post
Trebuie
mesaj 30-08-2006, 04:07 PM
Mesaj #38

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 15-08-2006
Membrul Nr.: 115

Hello

Mi se pare de kkt ce-i faci.....
Hai sa analizam ce ai spus nitel.....
In primul rind tu esti baiat bun, dar vrei sa-i dai un sut in [*****] exact inainte de vacanta in care ea sperase...si dupa 2 ani de relatie in care amindoi v-ati simtit bine.....ti se pare normal sa procedezi asa fara sa discuti in prealabil cu ea ? Ce crezi ca e, un catel, un animal de casa ? E o persoana umana cu sentimente si in care tocmai vrei sa-ti bagi picioarele.....

Deci, nu vrei sa o iei in vacanta pt ca tu nu te distrezi......cu ea......
un motiv este pt ca te baga in magazine 3 zile....pai ia fata frumos de o minuta si explica-i ca tu vrei o vacanta in care sa te distrezi, cu ea sau fara ea.....si ca preferi ca shopping-ul sa fie redus la maxim 1 zi....si daca ea vrea mai mult...ea merge singura si tu mergi unde ai pofta......
Apoi...cam ce vrei sa faci tu si nu te lasa ea ?
Vrei sa bei bere ....pai ce, iti ia berea de la gura ?
Vorbeste cu ea...spune-i ca vrei sa ai o seara a ta, ca baiat, sa mergi la beri si sa joci biliard...si ofera-i altceva in schimb...o seara la spa...pt tratamente faciale...ehehehehe

Eu nu cred ca e asa greu de gasit solutii la problemele tale.....
Singurul motiv pt care nu ai vrea sa fie cu tine este ca vrei sa ti-o tragi cu altele....si atunci inseamna ca nu ai strop de respect fata de fata cu care esti, ca nu o iubesti si spune-i direct in fata, dar nu o mai fa pe baiatu bun, caci nu esti....caci trebuia sa te gindesti mai de mult la asta
+Quote Post
alandana
mesaj 30-08-2006, 04:23 PM
Mesaj #39

Nevastuica

Raspunsuri: 818
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Tu oricum ai sa faci cum ai sa crezi tu mai bine - asa ca nu am sa-ti dau sfaturi. Ce mi-e mie ciuda - e ca eu nu am gasit niciodata pe nimeni care sa-mi plateasca vacanta - intotdeauna plateam 50-50. Cadou - concediu in Malibu?! Cred ca o va durea tare cand va pica de atat de sus.

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
+Quote Post
judecatorul
mesaj 30-08-2006, 04:53 PM
Mesaj #40

Furnica
*

Trebuie .. nu are nici o legatura cu faptul ca vreau sa am alte tipe pe acolo smile.gif era mult mai simplu.
EU NU SUNT GENUL DE TIP FUSTANGIU ... ACUM PUR SI SIMPLU NU POT EXPRIMA DE GANDESC ..
DEFAPT ASTA E PROBLEMA MEA .. DOAR EU GANDESCA ASA CEVA ?
E FOARTE SIMPLU CAND AI ARGUMENTE ... EU CE POT SA II SPUN >? O SA MA BALBAI SI O SA ZICA ... CA AM PE ALTCINEVA NU >?
IN MOD NORMAL EU MERG BRICI DE LA CAP LA COADA PRIN SUBIECT SI CREDETI-MA CA MA POT FACE INTELES
Iar eu nu ma pot gandi decat la ea si la problemele pe care nici nu stie ca le are !!! sad.gif

Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 30-08-2006, 05:10 PM

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
alandana
mesaj 30-08-2006, 05:11 PM
Mesaj #41

Nevastuica

Raspunsuri: 818
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Eu un singur lucru stiu - dragoste cu de-a sila nu se poate . Asa cum nu ai motive pentru a te indragosti nu ai intotdeauna motive pentru a-ti trece. Trebuie sa-i spui simplu si cinstit - nu mai simt nimic, n-are rost sa continuam.

--------------------
Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
+Quote Post
Trebuie
mesaj 30-08-2006, 05:13 PM
Mesaj #42

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 15-08-2006
Membrul Nr.: 115

Hello...dar daca are proleme de ce nu i le spui....sincer si in fata....
Nu o sa o ia usor....dar nici sa dai inapoi nu e normal...
Nu esti singurul care simte asta, garantat.....uite, prietenu meu s-a hotarit sa plece back to Romania....si sa se desparta de mine dupa 2 ani...dar apreciez ca a venit la mine si mi-a spus ce vrea sa faca si de ce se intimpla ce se intimpla....nu spun ca nu sufer...pt ca il iubesc...dar ma iubesc pe mine mai mult si nu suport Ro ....asa ca am ascultat, incerc sa inteleg si sa trec peste asta....
Femeile au nevoie sa stie ce probleme au ...poate sunt prea posesive, poate nu sunt, dar avem nevoie sa ni se spuna adevarul...de ce minciuni, de ce purtari urite.....?
Eu zic sa vorbesti cit mai repede cu ea...caci deja este bataie de oc....cu cit amini mai mult...e bataie de joc....
+Quote Post
judecatorul
mesaj 30-08-2006, 05:25 PM
Mesaj #43

Furnica
*

poate ca da ... asta ar fi o explicatie smile.gif ca nu exista explicatie /.
ASTAZI NU AM FACUT NIMIC !
Am avut de solutionat niste probleme la birou.. si am lasat totul balta ... Poate reusesc sa fac ceva in noaptea asta PENTRU sa mai recuperez :
Faza e ca daca eram mai bine dispus dimineata .. acum ca terbuie sa ajung acasa sunt din ce in ce mai stresat ... sad.gif asta nu mai e fun .

Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 30-08-2006, 05:54 PM

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
Ella79
mesaj 30-08-2006, 06:25 PM
Mesaj #44

Koala

Raspunsuri: 2.345
Membrul Nr.: 73

CITAT(judecatorul @ 30-08-2006, 06:25 PM) *

poate ca da ... asta ar fi o explicatie smile.gif ca nu exista explicatie /.

Atunci convoaca fata la o sedinta si spune-i pur si simplu ca n-o mai iubesti. O sa o doara, dar asta e viata! Mie nu mi se pare ca trebuie neaparat ca ai un motiv anume ca sa te desparti de cineva. Daca nu-l/o iubesti.... asta e!

--------------------
Imagine
start 05.01.2008
+Quote Post
tmanbone
mesaj 30-08-2006, 10:45 PM
Mesaj #45

Veverita

Raspunsuri: 571
Inscris: 16-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 34
Dispozitie: Higher State of Consciousness.

Am si eu o teorie )).gif

Daca un tip incearca sa scape de o tipa, atunci, pentru consultatii medicale, foloseste una din urmatoarele trei:
1. vb cu pretenii (multa caterinca intre ei)
2. vb cu cea mai buna prietena (multa seriozitate aici)
3. vb cu toate fetele (iese la agatat sau creeaza reputatie...)

M-am abtinut sa scriu pe topicul asta... pana acum. E parere personala si nu bag mana in foc ca s-ar aplica 100%. Dar cand ai nevoie de sfaturi, nu negociezi cu dusmanul.

Judecatorule, n-o lua prea personal. Vezi ca e si avocatul pe aici!

salut.gif

--------------------
Pietricele, pietricele...
+Quote Post

8 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 07:14 AM