![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| 2peu |
30-08-2006, 01:02 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 15-06-2006 Membrul Nr.: 32 Sex: Feminin |
Eu cred ca fata deja stie si se joaca cu tine. 80% dintre femei simt cand nu e ok si cand e pe cale sa se intample ceva naspa. Eu simt.
In locul ei as face la fel! Ti-as face viata grea si te-as face sa-ti rozi unghiile fara sa poti lua o decizie; Mie ori imi arati si imi spui ca ma iubesti in fiecare zi si asa te iubesc si eu, ori ne jucam amandoi si vedem la sfarsit care s-a "descurcat" mai bine; sunt sigura ca nu sunt singura femeie care gandeste asa. -------------------- |
| soranutza |
30-08-2006, 01:10 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult. beat this Deci? ce ai de gand? Nu stiu de ce, si te rog sa nu te superi, dar atitudinea ta ma calca pe nervi Si pe mine...Incep sa cred ca a incercat sa faca o gluma proasta si a deschis un subiect. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
30-08-2006, 02:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
sper sa nu te superi judecatorule, dar subiectul postat de tine seamana cu un experiment uman daca vrei, pare totul pus la cale, ca un joc , cu termene limite, tickere, "obstacole" psihologice. ca daca te-ar fi durut atit inimioara nu mai bagai tu tot felul de briz-brizuri pe aici...daca intr-adevar e adevarat, daca esti baiat finut, lasa-i macar bucuria de a avea o ultima vacanta cu tine. in plus, acolo, comportate natural, fa exact ceea ce vrei tu sa faci, iar ea o sa-si dea seama ca ceva nu e in regula daca nu ii mai cinti atit in struna
cu respect, himere -------------------- ![]() |
| judecatorul |
30-08-2006, 02:41 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
ce-ati vrea sa plang .... >?? asta simt /??
daca am puteti ajuta cu o idee ... e ok ma gandeam ca a mai tecut cineva prin chestia asta ,,, Poate sunt putin prea ironic dar ce pot sa fac ... si stiti ceva .nic inue nevoie sa mai scrieti ca nu mai intru pe aici ,, defapt a fost o prostie sa incerc sa discut eu asta cu voi pe forum SI MAI MULT EU AM FOST MEREU BINE DISPUS >> INDiFERENT DE PROBLEMELE MELE SAU ALE ALTORA >> SA NU CREZI CA SUNT DISPERAT ....CE_AR MAI FI ACUM SA MA PUN SA PLANG >>> POATE AR FI BINE... -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| lliliana |
30-08-2006, 02:46 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
asa e .. suntem inca la masa ..mi-a luat si mie un cadou ... ca a fost la cumparaturi .. o tabachiera pe care mi-o doream eu de mult. beat this Asta ca sa te simti si mai mizerabil...daca se poate...hmmmm...simte ea ceva:). -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| avocatul |
30-08-2006, 02:48 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-06-2006 Membrul Nr.: 55 Sex: Feminin |
[quote name='judecatorul' date='30-08-2006, 03:41 PM' post='8983']
ce-ati vrea sa plang .... >?? asta simt /?? daca am puteti ajuta cu o idee ... e ok ma gandeam ca a mai tecut cineva prin chestia asta ,,, Poate sunt putin prea ironic dar ce pot sa fac ... si stiti ceva .nic inue nevoie sa mai scrieti ca nu mai intru pe aici ,, defapt a fost o prostie sa incerc sa discut eu asta cu voi pe forum SI MAI MULT EU AM FOST MEREU BINE DISPUS >> INDiFERENT DE PROBLEMELE MELE SAU ALE ALTORA >> SA NU CREZI CA SUNT DISPERAT ....CE_AR MAI FI ACUM SA MA PUN SA PLANG >>> POATE AR FI BINE... [/quote nu te comporta acum ca un copil de 2 ani TU AI PROVOCAT TOATA ACEASTA SITUATIE SI ITI FACI RAU SINGUR! Acest mesaj a fost editat de avocatul: 30-08-2006, 02:51 PM |
| Ella79 |
30-08-2006, 02:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Judecatorule, eu cred ca e totusi cam aiurea sa te desparti de fata fix inainte de vacanta. Merita si ea atata respect inact s-o anunti mai din timp, poate isi facea alte planuri, poate gasea vreo super-oferta.Dar acum.... sincer.... n-as vrea sa fiu in pielea ei. Ca si tine, si ea a asteptat vacanta asta un an intreg (sau cat o fi asteptat-o). Esti muuuult prea egoist, parerea mea!
-------------------- |
| Trebuie |
30-08-2006, 04:07 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 15-08-2006 Membrul Nr.: 115 |
Hello
Mi se pare de kkt ce-i faci..... Hai sa analizam ce ai spus nitel..... In primul rind tu esti baiat bun, dar vrei sa-i dai un sut in [*****] exact inainte de vacanta in care ea sperase...si dupa 2 ani de relatie in care amindoi v-ati simtit bine.....ti se pare normal sa procedezi asa fara sa discuti in prealabil cu ea ? Ce crezi ca e, un catel, un animal de casa ? E o persoana umana cu sentimente si in care tocmai vrei sa-ti bagi picioarele..... Deci, nu vrei sa o iei in vacanta pt ca tu nu te distrezi......cu ea...... un motiv este pt ca te baga in magazine 3 zile....pai ia fata frumos de o minuta si explica-i ca tu vrei o vacanta in care sa te distrezi, cu ea sau fara ea.....si ca preferi ca shopping-ul sa fie redus la maxim 1 zi....si daca ea vrea mai mult...ea merge singura si tu mergi unde ai pofta...... Apoi...cam ce vrei sa faci tu si nu te lasa ea ? Vrei sa bei bere ....pai ce, iti ia berea de la gura ? Vorbeste cu ea...spune-i ca vrei sa ai o seara a ta, ca baiat, sa mergi la beri si sa joci biliard...si ofera-i altceva in schimb...o seara la spa...pt tratamente faciale...ehehehehe Eu nu cred ca e asa greu de gasit solutii la problemele tale..... Singurul motiv pt care nu ai vrea sa fie cu tine este ca vrei sa ti-o tragi cu altele....si atunci inseamna ca nu ai strop de respect fata de fata cu care esti, ca nu o iubesti si spune-i direct in fata, dar nu o mai fa pe baiatu bun, caci nu esti....caci trebuia sa te gindesti mai de mult la asta |
| alandana |
30-08-2006, 04:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Tu oricum ai sa faci cum ai sa crezi tu mai bine - asa ca nu am sa-ti dau sfaturi. Ce mi-e mie ciuda - e ca eu nu am gasit niciodata pe nimeni care sa-mi plateasca vacanta - intotdeauna plateam 50-50. Cadou - concediu in Malibu?! Cred ca o va durea tare cand va pica de atat de sus.
-------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| judecatorul |
30-08-2006, 04:53 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Trebuie .. nu are nici o legatura cu faptul ca vreau sa am alte tipe pe acolo
EU NU SUNT GENUL DE TIP FUSTANGIU ... ACUM PUR SI SIMPLU NU POT EXPRIMA DE GANDESC .. DEFAPT ASTA E PROBLEMA MEA .. DOAR EU GANDESCA ASA CEVA ? E FOARTE SIMPLU CAND AI ARGUMENTE ... EU CE POT SA II SPUN >? O SA MA BALBAI SI O SA ZICA ... CA AM PE ALTCINEVA NU >? IN MOD NORMAL EU MERG BRICI DE LA CAP LA COADA PRIN SUBIECT SI CREDETI-MA CA MA POT FACE INTELES Iar eu nu ma pot gandi decat la ea si la problemele pe care nici nu stie ca le are !!! Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 30-08-2006, 05:10 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| alandana |
30-08-2006, 05:11 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 818 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu un singur lucru stiu - dragoste cu de-a sila nu se poate . Asa cum nu ai motive pentru a te indragosti nu ai intotdeauna motive pentru a-ti trece. Trebuie sa-i spui simplu si cinstit - nu mai simt nimic, n-are rost sa continuam.
-------------------- Am exact greutatea pe care vreau s-o am. Arat super si din acest punct de vedere sunt foarte fericita. :)
|
| Trebuie |
30-08-2006, 05:13 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 15-08-2006 Membrul Nr.: 115 |
Hello...dar daca are proleme de ce nu i le spui....sincer si in fata....
Nu o sa o ia usor....dar nici sa dai inapoi nu e normal... Nu esti singurul care simte asta, garantat.....uite, prietenu meu s-a hotarit sa plece back to Romania....si sa se desparta de mine dupa 2 ani...dar apreciez ca a venit la mine si mi-a spus ce vrea sa faca si de ce se intimpla ce se intimpla....nu spun ca nu sufer...pt ca il iubesc...dar ma iubesc pe mine mai mult si nu suport Ro ....asa ca am ascultat, incerc sa inteleg si sa trec peste asta.... Femeile au nevoie sa stie ce probleme au ...poate sunt prea posesive, poate nu sunt, dar avem nevoie sa ni se spuna adevarul...de ce minciuni, de ce purtari urite.....? Eu zic sa vorbesti cit mai repede cu ea...caci deja este bataie de oc....cu cit amini mai mult...e bataie de joc.... |
| judecatorul |
30-08-2006, 05:25 PM
|
|
poate ca da ... asta ar fi o explicatie
ASTAZI NU AM FACUT NIMIC ! Am avut de solutionat niste probleme la birou.. si am lasat totul balta ... Poate reusesc sa fac ceva in noaptea asta PENTRU sa mai recuperez : Faza e ca daca eram mai bine dispus dimineata .. acum ca terbuie sa ajung acasa sunt din ce in ce mai stresat ... Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 30-08-2006, 05:54 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| Ella79 |
30-08-2006, 06:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.345 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
poate ca da ... asta ar fi o explicatie Atunci convoaca fata la o sedinta si spune-i pur si simplu ca n-o mai iubesti. O sa o doara, dar asta e viata! Mie nu mi se pare ca trebuie neaparat ca ai un motiv anume ca sa te desparti de cineva. Daca nu-l/o iubesti.... asta e! -------------------- |
| tmanbone |
30-08-2006, 10:45 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Am si eu o teorie
Daca un tip incearca sa scape de o tipa, atunci, pentru consultatii medicale, foloseste una din urmatoarele trei: 1. vb cu pretenii (multa caterinca intre ei) 2. vb cu cea mai buna prietena (multa seriozitate aici) 3. vb cu toate fetele (iese la agatat sau creeaza reputatie...) M-am abtinut sa scriu pe topicul asta... pana acum. E parere personala si nu bag mana in foc ca s-ar aplica 100%. Dar cand ai nevoie de sfaturi, nu negociezi cu dusmanul. Judecatorule, n-o lua prea personal. Vezi ca e si avocatul pe aici! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 07:14 AM |