![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| avocatul |
31-08-2006, 08:20 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-06-2006 Membrul Nr.: 55 Sex: Feminin |
Iti dau dreptate Tmanbone, dar eu cred ca el a vrut sa vada exact ceea ce gandeste o fata in situatia data atunci cand a cerut ajutorul fetelor
Oricum eu zic ca daca ar mai scrie si barbati pe aici nu i-ar strica |
| peach |
31-08-2006, 09:38 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 948 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Tu oricum ai sa faci cum ai sa crezi tu mai bine - asa ca nu am sa-ti dau sfaturi. Ce mi-e mie ciuda - e ca eu nu am gasit niciodata pe nimeni care sa-mi plateasca vacanta - intotdeauna plateam 50-50. Cadou - concediu in Malibu?! Cred ca o va durea tare cand va pica de atat de sus. stiam eu ca am ratat ceva -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| judecatorul |
31-08-2006, 10:00 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
asa e ... am vrut sa stiu cam ce gandesc fetele ..
baietii ma linistesc pe cand fetele imi spun toate sa fiu direct .. CAT DE DIRECT SA FIU >?? ASEARA AM INSINUAT CEVA >> dar ea a zimabit si si-a vazut de treaba .. Cred ca intr-adevar femeile au un al zprezecemiilea simt .. e putin ciudata si ea . e mult mai calda si ma omoara cu asta // Acum momentan sunt salvat .. Sunt la birou. Multumesc pentru tot, m-ati ajutat mult ... macar cu moralul .. Ganditi-va putin ca nu prea pot vorbi cu nimeni inafara de voi si psiholoaga mea . -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| lliliana |
31-08-2006, 10:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
M-am tot gandit...daca si asa nu vrei sa mergi cu ea in Malibu...de ce nu faci tu cadou biletele alea cuiva care s-ar duce?
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 31-08-2006, 10:49 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| himere2005 |
31-08-2006, 11:01 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
mai sunt 9 zile
-------------------- ![]() |
| peach |
31-08-2006, 02:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 948 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
M-am tot gandit...daca si asa nu vrei sa mergi cu ea in Malibu...de ce nu faci tu cadou biletele alea cuiva care s-ar duce? corect ..ma ofer eu voluntar si inca ceva ce tot faci insinuari???..spune-i verde in fata ca ai pe alta ..asa intelege si ea ceva ..end story -------------------- |
| judecatorul |
31-08-2006, 02:58 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
poate daca n-as pleca ar rezolva multe .. am acolo am un prieten in California ..
Si ne-a invitat acolo ca a tercut si el pe la noi. Si urma sa plec eu cu prietena si inca un cuplu .. cei mai buni prieteni. Mie imi place mult sa calatoresc .. si am facut pe dracu-n patru sa ajung acolo ...E un efort destul de mare. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| peach |
31-08-2006, 03:07 PM
|
Daca ai cumparat deja biletul de avion sti probabil ca nu este tansmisibil ..nu poti schimba data, nu-l poti refolosi
-------------------- |
| lliliana |
31-08-2006, 05:34 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
poate daca n-as pleca ar rezolva multe .. am acolo am un prieten in California .. Si ne-a invitat acolo ca a tercut si el pe la noi. Si urma sa plec eu cu prietena si inca un cuplu .. cei mai buni prieteni. Mie imi place mult sa calatoresc .. si am facut pe dracu-n patru sa ajung acolo ...E un efort destul de mare. E greu cu voi barbatii. Nu intelegeti de loc intuitia feminina. Cu o femeie nu trebuie sa vorbesti scarpinandu-te cu stanga-n dreapta. Dar nici nu trebuie sa fii grosolan. Contrar a ceea ce credeti voi barbatii despre femei, ele prefera adevarul dureros, decat sa fie mintite si umilite. Trebuie sa-i spui. Adevarul este ca esti aproape obligat sa mergi cu ea in excursia asta daca vrei sa va departiti in termeni amiabili. Asta este. Ia inimioara-n dinti si mergi in America. Pune ochelari de cal si mergi cu tot cu ea...vezi si tu Lumea Noua...cand vii ii spui incetisor GATAAA!!! Si cu asta basta. Aman-o pentru dupa. Si poarta-te ceva mai prieteneste cu ea. O sa priceapa. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
01-09-2006, 09:16 AM
|
|
Uite ce-am gasit in fataielile mele pe net....
"Cum sa te desparti usor de o femeie Barbatii considera adesea ca a se desparti de o femeie este cea mai dificila parte a unei prime intalniri. Cel mai aproape de a-i spune unei femei ca s-a terminat inainte de a incepe, este a se uita fix in ochii ei si a spune "Te sun saptamana viitoare". Dar acum exista o modalitate excelenta de a te desparti de o femeie. E sigura. Ti-o poti permite si cel mai bun lucru este ca ea nu are posibilitatea de a arunca cu lucruri in tine. Si este la indemana ta acum. E-mail-ul. Asa spun barbatii din ziua de azi unei femei ca nu merita. Te vei simti intr-adevar barbat stiind ca i-ai spus ce simti cu adevarat din siguranta tastaturii tale. Si ii poti sterge raspunsul fara ca macar sa-l citesti. Ce poate fi mai nedureros, mai bun, mai curajos?" -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| judecatorul |
01-09-2006, 09:22 AM
|
|
Scuza-ma dar chiar daca ma simt groaznic, nu pot face un gest de complet idiot. Poate o fi comod dar eu nu pot trimite un e-mail unei persoane care-mi este asa de apropiata. Este o proeblema BEYOND E-MAIL .. mersi mult apreciez . doar ca e-mailul dupa mine ma salveaza de multe dar numai un las ar putea sa faca asta ... iar las nu sunt .. vreau DOAR SA N_O RANESC !!! SI IMI DORESC ASTA ATAT DE TARE
-------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| Eu. |
01-09-2006, 09:41 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Judecatorule, un lucru se pare ca nu ai inteles: NU ai cum sa nu o ranesti.
asa ca, daca tot e sa sufere fata, macar fii cinstit cu ea; in timp va aprecia faptul acesta. -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| judecatorul |
01-09-2006, 10:37 AM
|
|
toate lucrurile sunt in timp ... in timp
in timp .. eu vreau acum sa inteleaga .. nu mi-ar fi nici mie usor .. oricum pe zi ce trece realizez ca nu o sa mai plec maine cred ca-l sun pe Andrei prietenul meu de acolo si o sa-i zic .. situatia asta e nu vreau sa fiu chiar cel mai nemernic om posibil .. poate o sa ma rezum la o Vama URASC TOAMNA ASTA ! -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| avocatul |
01-09-2006, 11:05 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-06-2006 Membrul Nr.: 55 Sex: Feminin |
In plus am observat la un moment dat ca aveai amintiri frumoase din Vama |
| lliliana |
01-09-2006, 12:53 PM
|
|
Scuza-ma dar chiar daca ma simt groaznic, nu pot face un gest de complet idiot. Poate o fi comod dar eu nu pot trimite un e-mail unei persoane care-mi este asa de apropiata. Este o proeblema BEYOND E-MAIL .. mersi mult apreciez . doar ca e-mailul dupa mine ma salveaza de multe dar numai un las ar putea sa faca asta ... iar las nu sunt .. vreau DOAR SA N_O RANESC !!! SI IMI DORESC ASTA ATAT DE TARE Mai omule...eu fac haz de necaz...am glumit...doar nu-ti imaginez ca te imboldesc sa faci un gest atat de tembel...iarta-ma daca asta ai inteles. Numai bine. Judecatorule, un lucru se pare ca nu ai inteles: NU ai cum sa nu o ranesti. asa ca, daca tot e sa sufere fata, macar fii cinstit cu ea; in timp va aprecia faptul acesta. Da....ai dreptate....n-are cum sa n-o raneasca...macar sa fie cinstit. E foarte ciudat cat se framanta un om cand are de facut o chestie care nu-i place...si cat de greu se decide, as spune uneori tarziu de greu. Ciudat suna, nu? Of...si vorba lui...mai vine si toamna...In ritmul asta o sa dam in depresie. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:54 AM |