left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

8 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > How to lose a GIRL in 10 days, fetelor ajutoooor !! seperator Optiuni V right
avocatul
mesaj 31-08-2006, 08:20 AM
Mesaj #46

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 10
Inscris: 29-06-2006
Membrul Nr.: 55
Sex: Feminin

Iti dau dreptate Tmanbone, dar eu cred ca el a vrut sa vada exact ceea ce gandeste o fata in situatia data atunci cand a cerut ajutorul fetelor smile.gif Asta ca sa se mai gandeasca ... cam de unde poate apuca ... problema pleasantry.gif
Oricum eu zic ca daca ar mai scrie si barbati pe aici nu i-ar strica grin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
peach
mesaj 31-08-2006, 09:38 AM
Mesaj #47

Nevastuica

Raspunsuri: 948
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

CITAT(alandana @ 30-08-2006, 04:23 PM) *

Tu oricum ai sa faci cum ai sa crezi tu mai bine - asa ca nu am sa-ti dau sfaturi. Ce mi-e mie ciuda - e ca eu nu am gasit niciodata pe nimeni care sa-mi plateasca vacanta - intotdeauna plateam 50-50. Cadou - concediu in Malibu?! Cred ca o va durea tare cand va pica de atat de sus.

stiam eu ca am ratat ceva biggrin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

judecatorul
mesaj 31-08-2006, 10:00 AM
Mesaj #48

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54
Sex: Masculin

asa e ... am vrut sa stiu cam ce gandesc fetele ..
baietii ma linistesc pe cand fetele imi spun toate sa fiu direct .. CAT DE DIRECT SA FIU >??
ASEARA AM INSINUAT CEVA >> dar ea a zimabit si si-a vazut de treaba ..
Cred ca intr-adevar femeile au un al zprezecemiilea simt .. e putin ciudata si ea . e mult mai calda si ma omoara cu asta //
Acum momentan sunt salvat .. Sunt la birou. Multumesc pentru tot, m-ati ajutat mult ... macar cu moralul ..
Ganditi-va putin ca nu prea pot vorbi cu nimeni inafara de voi si psiholoaga mea . smile.gif In rest toata lumea o cunoaste si pe ea .. si ar fi groaznic sa auda din alte surse .. de gandurile mele ...

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
lliliana
mesaj 31-08-2006, 10:48 AM
Mesaj #49

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

M-am tot gandit...daca si asa nu vrei sa mergi cu ea in Malibu...de ce nu faci tu cadou biletele alea cuiva care s-ar duce? naughty.gif Mmm? Ce zici?

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 31-08-2006, 10:49 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 31-08-2006, 11:01 AM
Mesaj #50

Lama

Raspunsuri: 5.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

mai sunt 9 zile devil.gif ti-ai analizat pina la urma sentimentele? eu nu inteleg cum un baiat capabil ca tine, cel putin la prima vedere, nu isi poate da seama ce este in neregula. eu cred ca daca ai identifica cauza ai gasi si solutia de rezolvare a problemei.

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 31-08-2006, 02:17 PM
Mesaj #51

Nevastuica

CITAT(lliliana @ 31-08-2006, 10:48 AM) *

M-am tot gandit...daca si asa nu vrei sa mergi cu ea in Malibu...de ce nu faci tu cadou biletele alea cuiva care s-ar duce? naughty.gif Mmm? Ce zici?

corect ..ma ofer eu voluntar devil.gif

si inca ceva ce tot faci insinuari???..spune-i verde in fata ca ai pe alta ..asa intelege si ea ceva ..end story

--------------------
Imagine
+Quote Post
judecatorul
mesaj 31-08-2006, 02:58 PM
Mesaj #52

Furnica
*

poate daca n-as pleca ar rezolva multe .. am acolo am un prieten in California ..
Si ne-a invitat acolo ca a tercut si el pe la noi. Si urma sa plec eu cu prietena si inca un cuplu .. cei mai buni prieteni.
Mie imi place mult sa calatoresc .. si am facut pe dracu-n patru sa ajung acolo ...E un efort destul de mare.

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
peach
mesaj 31-08-2006, 03:07 PM
Mesaj #53

Nevastuica

Daca ai cumparat deja biletul de avion sti probabil ca nu este tansmisibil ..nu poti schimba data, nu-l poti refolosi

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 31-08-2006, 05:34 PM
Mesaj #54

Iepuras

CITAT(judecatorul @ 31-08-2006, 03:58 PM) *

poate daca n-as pleca ar rezolva multe .. am acolo am un prieten in California ..
Si ne-a invitat acolo ca a tercut si el pe la noi. Si urma sa plec eu cu prietena si inca un cuplu .. cei mai buni prieteni.
Mie imi place mult sa calatoresc .. si am facut pe dracu-n patru sa ajung acolo ...E un efort destul de mare.

E greu cu voi barbatii. Nu intelegeti de loc intuitia feminina. Cu o femeie nu trebuie sa vorbesti scarpinandu-te cu stanga-n dreapta. Dar nici nu trebuie sa fii grosolan. Contrar a ceea ce credeti voi barbatii despre femei, ele prefera adevarul dureros, decat sa fie mintite si umilite. Trebuie sa-i spui. Adevarul este ca esti aproape obligat sa mergi cu ea in excursia asta daca vrei sa va departiti in termeni amiabili. Asta este. Ia inimioara-n dinti si mergi in America. Pune ochelari de cal si mergi cu tot cu ea...vezi si tu Lumea Noua...cand vii ii spui incetisor GATAAA!!! Si cu asta basta. Aman-o pentru dupa. Si poarta-te ceva mai prieteneste cu ea. O sa priceapa.

--------------------

Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 01-09-2006, 09:16 AM
Mesaj #55

Iepuras

Uite ce-am gasit in fataielile mele pe net....

"Cum sa te desparti usor de o femeie

Barbatii considera adesea ca a se desparti de o femeie este cea mai dificila parte a unei prime intalniri. Cel mai aproape de a-i spune unei femei ca s-a terminat inainte de a incepe, este a se uita fix in ochii ei si a spune "Te sun saptamana viitoare".
Dar acum exista o modalitate excelenta de a te desparti de o femeie. E sigura. Ti-o poti permite si cel mai bun lucru este ca ea nu are posibilitatea de a arunca cu lucruri in tine. Si este la indemana ta acum.

E-mail-ul.

Asa spun barbatii din ziua de azi unei femei ca nu merita. Te vei simti intr-adevar barbat stiind ca i-ai spus ce simti cu adevarat din siguranta tastaturii tale. Si ii poti sterge raspunsul fara ca macar sa-l citesti. Ce poate fi mai nedureros, mai bun, mai curajos?"

--------------------

Imagine
+Quote Post
judecatorul
mesaj 01-09-2006, 09:22 AM
Mesaj #56

Furnica
*

Scuza-ma dar chiar daca ma simt groaznic, nu pot face un gest de complet idiot. Poate o fi comod dar eu nu pot trimite un e-mail unei persoane care-mi este asa de apropiata. Este o proeblema BEYOND E-MAIL .. mersi mult apreciez . doar ca e-mailul dupa mine ma salveaza de multe dar numai un las ar putea sa faca asta ... iar las nu sunt .. vreau DOAR SA N_O RANESC !!! SI IMI DORESC ASTA ATAT DE TARE sad.gif

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
Eu.
mesaj 01-09-2006, 09:41 AM
Mesaj #57

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

Judecatorule, un lucru se pare ca nu ai inteles: NU ai cum sa nu o ranesti.
asa ca, daca tot e sa sufere fata, macar fii cinstit cu ea; in timp va aprecia faptul acesta.

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
judecatorul
mesaj 01-09-2006, 10:37 AM
Mesaj #58

Furnica
*

toate lucrurile sunt in timp ... in timp
in timp .. eu vreau acum sa inteleaga .. nu mi-ar fi nici mie usor .. oricum pe zi ce trece realizez ca nu o sa mai plec
maine cred ca-l sun pe Andrei prietenul meu de acolo si o sa-i zic .. situatia asta e nu vreau sa fiu chiar cel mai nemernic om posibil .. poate o sa ma rezum la o Vama smile.gif si o sa ma liistesc sigur sad.gif(

URASC TOAMNA ASTA !

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
avocatul
mesaj 01-09-2006, 11:05 AM
Mesaj #59

Amiba

Raspunsuri: 10
Inscris: 29-06-2006
Membrul Nr.: 55

wink1.gif nu pot sa spun ca ma bucur de decizia pe care ai luat-o, dar parerea mea este ca a fost cea mai inteleapta.
In plus am observat la un moment dat ca aveai amintiri frumoase din Vama cool.gif
neo.gif cred ca este singurul loc in care te vei putea linisti cu adevarat
+Quote Post
lliliana
mesaj 01-09-2006, 12:53 PM
Mesaj #60

Iepuras

CITAT(judecatorul @ 01-09-2006, 10:22 AM) *

Scuza-ma dar chiar daca ma simt groaznic, nu pot face un gest de complet idiot. Poate o fi comod dar eu nu pot trimite un e-mail unei persoane care-mi este asa de apropiata. Este o proeblema BEYOND E-MAIL .. mersi mult apreciez . doar ca e-mailul dupa mine ma salveaza de multe dar numai un las ar putea sa faca asta ... iar las nu sunt .. vreau DOAR SA N_O RANESC !!! SI IMI DORESC ASTA ATAT DE TARE sad.gif

Mai omule...eu fac haz de necaz...am glumit...doar nu-ti imaginez ca te imboldesc sa faci un gest atat de tembel...iarta-ma daca asta ai inteles. Numai bine.

CITAT(Eu. @ 01-09-2006, 10:41 AM) *

Judecatorule, un lucru se pare ca nu ai inteles: NU ai cum sa nu o ranesti.
asa ca, daca tot e sa sufere fata, macar fii cinstit cu ea; in timp va aprecia faptul acesta.

Da....ai dreptate....n-are cum sa n-o raneasca...macar sa fie cinstit. E foarte ciudat cat se framanta un om cand are de facut o chestie care nu-i place...si cat de greu se decide, as spune uneori tarziu de greu. Ciudat suna, nu? Of...si vorba lui...mai vine si toamna...In ritmul asta o sa dam in depresie.

--------------------

Imagine
+Quote Post

8 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 20-07-2008 - 04:54 AM