left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

8 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > How to lose a GIRL in 10 days, fetelor ajutoooor !! seperator Optiuni V right
Eu.
mesaj 01-09-2006, 05:13 PM
Mesaj #61

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated
Sex: Feminin

CITAT(lliliana @ 01-09-2006, 01:53 PM) *

Da....ai dreptate....n-are cum sa n-o raneasca...macar sa fie cinstit. E foarte ciudat cat se framanta un om cand are de facut o chestie care nu-i place...si cat de greu se decide, as spune uneori tarziu de greu. Ciudat suna, nu? Of...si vorba lui...mai vine si toamna...In ritmul asta o sa dam in depresie.

stii de fapt cum stau lucrurile?
omul nu se framanta foarte mult cand are de facut o chestie care nu-i face placere......barbatul se framanta, in general, cand are de facut o chestie care risca sa-i pateze putintel(mai mult) reputatia de "good guy", cand e necesar sa se puna intr-o lumina mai putin favorabila. grin.gif
si sa nu-mi spuna mie cineva ca nu e asa....

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alandana
mesaj 01-09-2006, 05:36 PM
Mesaj #62

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Nici mie nu-mi place cand trebuie sa fac ceva neplacut altcuiva - si ma framant, si intorc problema pe toate partile - desi e evident ca nu exista o solutie buna. In final imi zic - asta e - trebuie s-o fac. O fac... si ma mai framant cateva zile ca am facut ceva oribil - dar pana la urma trece. De cele mai multe ori as fi putut sa ma scutesc de framanatarea dinainte de spus si sa ma "multumesc" numai cu cea de dupa.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 01-09-2006, 09:47 PM
Mesaj #63

Crocodil

Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ma bag si eu ca musca.......

Parerea mea...ca si a celorlalti ...este sa ii spui in fata exact ce vrei !!! Va fii dureros pentru ea ...dar....poate,candva , va realiza ca esti un tip ok doar pentru ca ai fost sincer cu ea.Eu am trecut prin cateva faze de genul planuri facute ( cu prietenul meu de pe acea vreme) si.....am fost lasata balta !!! Eram tanara....il vedeam doar pe el,etc....dar ...cred ca as fii apreciat daca mi-ar fii spus in fata ca are alte planuri .L-as fii urat pe moment dar...cu trecerea timpului mi-as fii dat seama ca ,de fapt , a fost sincer Nu prea inteleg eu de ce vrei neaparat sa mergi fara ea in acest concediu dar...asta o stii tu mai bine .Dar...decat sa plecati impreuna si sa isi dea seama ca tu joci teatru in ce priveste sentimentele si toate celelalte ......mai bine acum .Cum se va simti ea ,la mii de km departare de casa, cu cineva care e (deja !!! ) plictisit de ea ??????

Cu stima,danyhoney!

--------------------
Imagine
+Quote Post
cristi
mesaj 03-09-2006, 04:04 AM
Mesaj #64

Amiba

Raspunsuri: 48
Inscris: 3-09-2006
Din: ?
Membrul Nr.: 127
Dispozitie: fantastic
Sex: Masculin

SALUT !
suuper interesant / EU DACA-MI PERMITETI AM O ALTA IDEE /
Spune ca in perioada aia ai niste probleme ca pleci in delegatie si las-o acasa
ia-ti amicul si distreaza-te ... o sa inteleaga ea mai multe cand o suni cu nr de america )).gif ( daca nu poti sa-i convingi zapaceste-i )
Oricum ar fi mai bine o impusti decat sa-i zici ceva de genul asta .
Asa ca nu-i spui !

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
judecatorul
mesaj 03-09-2006, 04:17 AM
Mesaj #65

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54

mi-as dori foarte tare sa se termine totul. a inceput sa ma intrebe de ce sunt mai rece .. daca s-a-ntamplat... ceva ... iar eu nu stiam cum sa ma mai eschivez.
e crunt ...i-am propus sa nu mai stam impreuna ... si de-aici cred ca a inteles multe .. dar din nou a zambit si a plecat in oras .. la cumparaturi probabil ..
se intoarce cand ii trece ..
DECi E UN PAS IMPORTANT NU ?? poate intelege mei multe ..
nu stiu ce e cu mine .. n-am nimic cu ea .. si nici nu stiu ce m-a apucat . e o fata extraordinara .. dar o vad din ce in ce mai aporape si ma sperie asta .. sunt bolnav; daca ar fi fata predestinata nu s-ar intampla asa nu ?
sau e posibil sa dau cu piciorul unei relatii bune pentru nimic.
DA . oricum uite .. ! am fost sincer . si sa vedem ce iese .. ea are bagajele facute si in seara asta n-a venit acasa . porbabil e pe la o prietena de-a ei . . . eu beau cafea smile.gif si ma rog sa fie bine . smile.gif
INCREDIBIL CUM NE PUTEM COMPLICAM VIATA UNEORI

Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 03-09-2006, 04:20 AM

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
diana.triscau
mesaj 03-09-2006, 11:50 AM
Mesaj #66

Amiba

Raspunsuri: 34
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 27

Spune-i frate, odata si nu te mai da dupa deget!!! Ca pricepe ea? Ce sa priceapa? Ca ai chef de alte fuste? mad.gif Toti barbatii sunteti la fel! te mai miri de ce sunt atatea lesbiene pe lumea asta! doh.gif (nu ca as fi de acord cu asta dry.gif )

M-am dat de ceasul mortii sa ii intru in gratii unui [****] care "incerca sa ma faca pe mine sa pricep" ca nu ma mai vrea. Daca nu ma mai vrea, sa fie barbat si sa spuna, nu sa ma duca pe mine la disperare sa ma faca sa ma simt ultima femeie, incapabila sa ii satisfac orice dorinta; cu cat incercam mai mult sa-i fac pe plac cu atat imi distrugeam increderea si respectul fata de mine. cand de fapt eu eram proasta ca eream buna cu el.

vai de mine ce m-ai enervat cu subiectul asta. angry2.gif
+Quote Post
cristi
mesaj 03-09-2006, 01:12 PM
Mesaj #67

Amiba

ce sa-ti spun diana, nu-mi vine sa cred ce incuiati sunt unii ditre noi!
de ce esti rea ? daca te enerveaza subiectul nu-l citi/ eu sunt satul de femei [mesaj cenzurat de administrator].
Si speri ca va fi bine le faci pe plac si ele pleaca cu primul care vine intr-un mertzan. M-am saturat si eu de voi sunteti toate niste profitoare.
Nu-mi povesti mie de femeile curate la suflet si barbatii porci. uita-te la consoartele tale ca nu -s in stare sa vorbeasca altcev decat barbati noile cuceriri. .. exemplu uite site-uri in tor ..www.kudika.ro www.idieta.ro site-uri de femei si ce scrie acolo pe prima pagina CUm sa faci sex ? Si despre nimfomane ce zici stii ca sunt 30 la suta din femei ? si mai mult tu ai avea incredere in femei ca prietene ? cum se face ca femeile au de cele mai multe ori amici baieti ???
[aceasta parte a mesajului a fost stearsa de administrator din cauza discriminarii sexuale]
SA NU INCEPEM SA FILOZOFAM
DAR MAI VINA-VA MINTEA LA CAP DRAGELOR>>> si vedeti-va lungul nasului(((((((( ATENTIE NU NEG CA SUNT SI UNELE CORECTE SI SUPER FIINTE DAR CAT LA SUTA FETELOR ??? ?CAT LA SUTA e o intrebare retorica.

Acest mesaj a fost editat de LionKing: 03-09-2006, 01:50 PM

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
LionKing
mesaj 03-09-2006, 01:47 PM
Mesaj #68

Administrator
*

Grup: Seful
Raspunsuri: 57
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 1

Cristi,

ai primit avertisment! Pentru mai multe detalii citeste mesajul de la Atentionari si penalizari.
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 04-09-2006, 11:16 AM
Mesaj #69

Hiena

Raspunsuri: 4.639
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(cristi @ 03-09-2006, 02:12 PM) *

ce sa-ti spun diana, nu-mi vine sa cred ce incuiati sunt unii ditre noi!
de ce esti rea ? daca te enerveaza subiectul nu-l citi/ eu sunt satul de femei [mesaj cenzurat de administrator].
Si speri ca va fi bine le faci pe plac si ele pleaca cu primul care vine intr-un mertzan. M-am saturat si eu de voi sunteti toate niste profitoare.
Nu-mi povesti mie de femeile curate la suflet si barbatii porci. uita-te la consoartele tale ca nu -s in stare sa vorbeasca altcev decat barbati noile cuceriri. .. exemplu uite site-uri in tor ..www.kudika.ro www.idieta.ro site-uri de femei si ce scrie acolo pe prima pagina CUm sa faci sex ? Si despre nimfomane ce zici stii ca sunt 30 la suta din femei ? si mai mult tu ai avea incredere in femei ca prietene ? cum se face ca femeile au de cele mai multe ori amici baieti ???
[aceasta parte a mesajului a fost stearsa de administrator din cauza discriminarii sexuale]
SA NU INCEPEM SA FILOZOFAM
DAR MAI VINA-VA MINTEA LA CAP DRAGELOR>>> si vedeti-va lungul nasului(((((((( ATENTIE NU NEG CA SUNT SI UNELE CORECTE SI SUPER FIINTE DAR CAT LA SUTA FETELOR ??? ?CAT LA SUTA e o intrebare retorica.

Draga Cristi, nu stiu cine te-a suparat intr-atat incat sa devii atat de misogin huh.gif insa nu vad de ce ne-ai baga pe toate in aceeasi oala...
Si eu sunt deranjata de materialisti, fie femei sau barbati. Asta nu inseamna ca trebuie sa le adresezi cuvinte grele.... caracterul va ramane acelasi. Nu-i poti schimba cu un mic "dus rece" , nu? Ce zici?
+Quote Post
cristi
mesaj 04-09-2006, 11:28 AM
Mesaj #70

Amiba

DRAGA AMIBA CATY smile.gif CITESTE ULTIMILE 2 RANDURI DIN MEAJ

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
lliliana
mesaj 04-09-2006, 11:45 AM
Mesaj #71

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(judecatorul @ 03-09-2006, 05:17 AM) *

I-am propus sa nu mai stam impreuna ..[/color]. si de-aici cred ca a inteles multe .. dar din nou a zambit si a plecat in oras .. la cumparaturi probabil ..
se intoarce cand ii trece ..
. . . eu beau cafea smile.gif si ma rog sa fie bine . smile.gif
INCREDIBIL CUM NE PUTEM COMPLICAM VIATA UNEORI

Ca sa nu te pomenesti intr-o telenovela:)....ai grija de tine si pune-ti 2 prezervative...ca sa nu se rupa unul...of...ce-am ajuns sa spun:)...sper sa nu ma injuri, dar cand lucrurile merg prea bine, ceva trebuie sa mearga rau. dry.gif Credeam ca sunt optimista. Hmmm...

Dulcikatty....nu merita efortul. Iarta-l. Atat poate. smile.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 04-09-2006, 11:48 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 05-09-2006, 09:14 AM
Mesaj #72

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Sincer sa va spun imi pare tare rau de fata sorry.gif .Dar cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui in fata acum si sa nu pleci cu ea in vacanta.Cred ca ea nu are nevoie de pomana ta,adica de vacanta in Mlibu.O va primi foarte dureros,dar cu timpul va trece.Nu o iubesti,nu o iubesti,dar nu-ti bate joc de ea mintind-o.E cel mai dureros lucru.Omului ii poti lua ceva cu deasila,dar sa-i dai sa-i bagi ceva pe git cu deasila nu are rost.Nu o tine in suspans spunindu-i ca nu vreai sa traiesti cu ea,acum ea isi farima mintile:"De ce?"
Spune-i verde in ochi.Nu am vrut sa te supar cu nimic,dar e mai bine asa pentru voi ambii.Scuze give_rose.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 05-09-2006, 09:42 AM
Mesaj #73

Hiena

Raspunsuri: 4.639
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(cristi @ 04-09-2006, 12:28 PM) *

DRAGA AMIBA CATY smile.gif CITESTE ULTIMILE 2 RANDURI DIN MEAJ

....eu cunosc muuuulte asemenea persoane. Ti-am zis, depinde cu ce fel de oameni umblii. Pe de alta parte, " cine se aseamana se aduna"
+Quote Post
cristi
mesaj 05-09-2006, 12:22 PM
Mesaj #74

Amiba

cate zile mai sunt acum ? si de ce nu mai raspunde asta ? deja ma enerveaza si pe mine! SUNT CURIOS blum.gif

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
aki
mesaj 05-09-2006, 12:27 PM
Mesaj #75

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

De mine era vorba blink.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post

8 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-07-2008 - 01:42 AM