![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Eu. |
01-09-2006, 05:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Da....ai dreptate....n-are cum sa n-o raneasca...macar sa fie cinstit. E foarte ciudat cat se framanta un om cand are de facut o chestie care nu-i place...si cat de greu se decide, as spune uneori tarziu de greu. Ciudat suna, nu? Of...si vorba lui...mai vine si toamna...In ritmul asta o sa dam in depresie. stii de fapt cum stau lucrurile? omul nu se framanta foarte mult cand are de facut o chestie care nu-i face placere......barbatul se framanta, in general, cand are de facut o chestie care risca sa-i pateze putintel(mai mult) reputatia de "good guy", cand e necesar sa se puna intr-o lumina mai putin favorabila. si sa nu-mi spuna mie cineva ca nu e asa.... -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| alandana |
01-09-2006, 05:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Nici mie nu-mi place cand trebuie sa fac ceva neplacut altcuiva - si ma framant, si intorc problema pe toate partile - desi e evident ca nu exista o solutie buna. In final imi zic - asta e - trebuie s-o fac. O fac... si ma mai framant cateva zile ca am facut ceva oribil - dar pana la urma trece. De cele mai multe ori as fi putut sa ma scutesc de framanatarea dinainte de spus si sa ma "multumesc" numai cu cea de dupa.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
01-09-2006, 09:47 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bag si eu ca musca.......
Parerea mea...ca si a celorlalti ...este sa ii spui in fata exact ce vrei !!! Va fii dureros pentru ea ...dar....poate,candva , va realiza ca esti un tip ok doar pentru ca ai fost sincer cu ea.Eu am trecut prin cateva faze de genul planuri facute ( cu prietenul meu de pe acea vreme) si.....am fost lasata balta !!! Eram tanara....il vedeam doar pe el,etc....dar ...cred ca as fii apreciat daca mi-ar fii spus in fata ca are alte planuri .L-as fii urat pe moment dar...cu trecerea timpului mi-as fii dat seama ca ,de fapt , a fost sincer Nu prea inteleg eu de ce vrei neaparat sa mergi fara ea in acest concediu dar...asta o stii tu mai bine .Dar...decat sa plecati impreuna si sa isi dea seama ca tu joci teatru in ce priveste sentimentele si toate celelalte ......mai bine acum .Cum se va simti ea ,la mii de km departare de casa, cu cineva care e (deja !!! ) plictisit de ea ?????? Cu stima,danyhoney! -------------------- ![]() |
| cristi |
03-09-2006, 04:04 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
SALUT !
suuper interesant / EU DACA-MI PERMITETI AM O ALTA IDEE / Spune ca in perioada aia ai niste probleme ca pleci in delegatie si las-o acasa ia-ti amicul si distreaza-te ... o sa inteleaga ea mai multe cand o suni cu nr de america Oricum ar fi mai bine o impusti decat sa-i zici ceva de genul asta . Asa ca nu-i spui ! -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| judecatorul |
03-09-2006, 04:17 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
mi-as dori foarte tare sa se termine totul. a inceput sa ma intrebe de ce sunt mai rece .. daca s-a-ntamplat... ceva ... iar eu nu stiam cum sa ma mai eschivez.
e crunt ...i-am propus sa nu mai stam impreuna ... si de-aici cred ca a inteles multe .. dar din nou a zambit si a plecat in oras .. la cumparaturi probabil .. se intoarce cand ii trece .. DECi E UN PAS IMPORTANT NU ?? poate intelege mei multe .. nu stiu ce e cu mine .. n-am nimic cu ea .. si nici nu stiu ce m-a apucat . e o fata extraordinara .. dar o vad din ce in ce mai aporape si ma sperie asta .. sunt bolnav; daca ar fi fata predestinata nu s-ar intampla asa nu ? sau e posibil sa dau cu piciorul unei relatii bune pentru nimic. DA . oricum uite .. ! am fost sincer . si sa vedem ce iese .. ea are bagajele facute si in seara asta n-a venit acasa . porbabil e pe la o prietena de-a ei . . . eu beau cafea INCREDIBIL CUM NE PUTEM COMPLICAM VIATA UNEORI Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 03-09-2006, 04:20 AM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| diana.triscau |
03-09-2006, 11:50 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 27 |
Spune-i frate, odata si nu te mai da dupa deget!!! Ca pricepe ea? Ce sa priceapa? Ca ai chef de alte fuste?
M-am dat de ceasul mortii sa ii intru in gratii unui [****] care "incerca sa ma faca pe mine sa pricep" ca nu ma mai vrea. Daca nu ma mai vrea, sa fie barbat si sa spuna, nu sa ma duca pe mine la disperare sa ma faca sa ma simt ultima femeie, incapabila sa ii satisfac orice dorinta; cu cat incercam mai mult sa-i fac pe plac cu atat imi distrugeam increderea si respectul fata de mine. cand de fapt eu eram proasta ca eream buna cu el. vai de mine ce m-ai enervat cu subiectul asta. |
| cristi |
03-09-2006, 01:12 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
ce sa-ti spun diana, nu-mi vine sa cred ce incuiati sunt unii ditre noi!
de ce esti rea ? daca te enerveaza subiectul nu-l citi/ eu sunt satul de femei [mesaj cenzurat de administrator]. Si speri ca va fi bine le faci pe plac si ele pleaca cu primul care vine intr-un mertzan. M-am saturat si eu de voi sunteti toate niste profitoare. Nu-mi povesti mie de femeile curate la suflet si barbatii porci. uita-te la consoartele tale ca nu -s in stare sa vorbeasca altcev decat barbati noile cuceriri. .. exemplu uite site-uri in tor ..www.kudika.ro www.idieta.ro site-uri de femei si ce scrie acolo pe prima pagina CUm sa faci sex ? Si despre nimfomane ce zici stii ca sunt 30 la suta din femei ? si mai mult tu ai avea incredere in femei ca prietene ? cum se face ca femeile au de cele mai multe ori amici baieti ??? [aceasta parte a mesajului a fost stearsa de administrator din cauza discriminarii sexuale] SA NU INCEPEM SA FILOZOFAM DAR MAI VINA-VA MINTEA LA CAP DRAGELOR>>> si vedeti-va lungul nasului(((((((( ATENTIE NU NEG CA SUNT SI UNELE CORECTE SI SUPER FIINTE DAR CAT LA SUTA FETELOR ??? ?CAT LA SUTA e o intrebare retorica. Acest mesaj a fost editat de LionKing: 03-09-2006, 01:50 PM -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| LionKing |
03-09-2006, 01:47 PM
|
![]() Administrator ![]() Grup: Seful Raspunsuri: 57 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 1 Sex: Masculin |
Cristi,
ai primit avertisment! Pentru mai multe detalii citeste mesajul de la Atentionari si penalizari. |
| dulcikatty |
04-09-2006, 11:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
ce sa-ti spun diana, nu-mi vine sa cred ce incuiati sunt unii ditre noi! de ce esti rea ? daca te enerveaza subiectul nu-l citi/ eu sunt satul de femei [mesaj cenzurat de administrator]. Si speri ca va fi bine le faci pe plac si ele pleaca cu primul care vine intr-un mertzan. M-am saturat si eu de voi sunteti toate niste profitoare. Nu-mi povesti mie de femeile curate la suflet si barbatii porci. uita-te la consoartele tale ca nu -s in stare sa vorbeasca altcev decat barbati noile cuceriri. .. exemplu uite site-uri in tor ..www.kudika.ro www.idieta.ro site-uri de femei si ce scrie acolo pe prima pagina CUm sa faci sex ? Si despre nimfomane ce zici stii ca sunt 30 la suta din femei ? si mai mult tu ai avea incredere in femei ca prietene ? cum se face ca femeile au de cele mai multe ori amici baieti ??? [aceasta parte a mesajului a fost stearsa de administrator din cauza discriminarii sexuale] SA NU INCEPEM SA FILOZOFAM DAR MAI VINA-VA MINTEA LA CAP DRAGELOR>>> si vedeti-va lungul nasului(((((((( ATENTIE NU NEG CA SUNT SI UNELE CORECTE SI SUPER FIINTE DAR CAT LA SUTA FETELOR ??? ?CAT LA SUTA e o intrebare retorica. Draga Cristi, nu stiu cine te-a suparat intr-atat incat sa devii atat de misogin Si eu sunt deranjata de materialisti, fie femei sau barbati. Asta nu inseamna ca trebuie sa le adresezi cuvinte grele.... caracterul va ramane acelasi. Nu-i poti schimba cu un mic "dus rece" , nu? Ce zici? |
| cristi |
04-09-2006, 11:28 AM
|
|
DRAGA AMIBA CATY
-------------------- www. semnaturamea . ro
|
| lliliana |
04-09-2006, 11:45 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
I-am propus sa nu mai stam impreuna ..[/color]. si de-aici cred ca a inteles multe .. dar din nou a zambit si a plecat in oras .. la cumparaturi probabil .. se intoarce cand ii trece .. . . . eu beau cafea INCREDIBIL CUM NE PUTEM COMPLICAM VIATA UNEORI Ca sa nu te pomenesti intr-o telenovela:)....ai grija de tine si pune-ti 2 prezervative...ca sa nu se rupa unul...of...ce-am ajuns sa spun:)...sper sa nu ma injuri, dar cand lucrurile merg prea bine, ceva trebuie sa mearga rau. Dulcikatty....nu merita efortul. Iarta-l. Atat poate. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 04-09-2006, 11:48 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
05-09-2006, 09:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Sincer sa va spun imi pare tare rau de fata
Spune-i verde in ochi.Nu am vrut sa te supar cu nimic,dar e mai bine asa pentru voi ambii.Scuze -------------------- |
| dulcikatty |
05-09-2006, 09:42 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| cristi |
05-09-2006, 12:22 PM
|
|
cate zile mai sunt acum ? si de ce nu mai raspunde asta ? deja ma enerveaza si pe mine! SUNT CURIOS
-------------------- www. semnaturamea . ro
|
| aki |
05-09-2006, 12:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
De mine era vorba
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:42 AM |