![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
05-09-2006, 12:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu cred k e speriat tocmai d faptul k rel lor a devenit f serioasa si o vede p ea f aproape... el a spus asta kiar... poate ar trebui sa plece singur in vacantza si cand se intoarce mai vede el c si cum..important e sa vb cu ea cat mai repde si sa nu plece impreuna in vacantza ptr k va iesi urat..nu s evor simti bine nici unul..
e confuz... -------------------- |
| lliliana |
05-09-2006, 01:48 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Judecatorule....mmm? Care-i treaba? Ne lasi asa....sau e linistea de dupa furtuna. Ori suntem in ochiul ei?
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| avocatul |
05-09-2006, 04:29 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-06-2006 Membrul Nr.: 55 Sex: Feminin |
|
| cristi |
05-09-2006, 05:21 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
frate cat mai are asta ? zicea ceva de 10 zile .. cand ?\
Judecatorule ? am impresia ca nu poti sa-ti judeci sentimentele. mai am o idee daca-mi perimiti! -da vina pe ea si gata ! acuz-o si fa-o sa creada ca e vina ei ca e o rea si ca nu te intelege ( ai grija sa nu o iei prea tare ca s-ar putea sa se sinucida ) e la moda -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| aki |
05-09-2006, 10:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Misoghin mai esti mai frate
-------------------- |
| judecatorul |
06-09-2006, 01:01 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
fratilor nici n-o sa credetei ce s-a-ntamplat... sunt socat .. inca .. n-am mai fost nici la birou nici acasa de 2 zile ..nu-mi vine sa cred ..
-------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| tmanbone |
06-09-2006, 01:03 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Hai zi ca moare lumea pe aici...
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| aki |
06-09-2006, 01:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Pai si unde ai fost?Te afecteaza faza
-------------------- |
| judecatorul |
06-09-2006, 01:07 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
mi-am luat inima in dinti si luni dimineata i-am zis tot .. absolut tot .. cum ma enerveaza aia si aia ..
am facut-o asa la cafeaua de dimineta .. s-a incruntat intr-un mod pe care nu-l mai vazusem pana acum .. si apoi mi-a zambit si mi-a zis .. ca nu stia cum sa-mi spuna dar nu vroia sa mearga cu mine in State ... si ca defapt vroia sa vada ce e cu mine .. si ca are pe altcineva si ea .. IMAGINE THIS >> ARE PE ALTCINEVA >> si eu ma gandeam sa n-o ranesc ..: Se putea mai rau de-atat ? eu nu aveam pe altcineva .. Si cum sunt capabile fetele sa fie in felul asta .. si am intrebat-o cum cand unde cine ? si a plecat .. eu n-am putut sa ies dupa ea .. ca eran doar intr-un prosop .. iar ea era imbracata .. si a urcat in masina si a plecat .. chiar ca-n filme .. nu stiu care dintre voi .. a zis ceva de o telenovela .. dar eu nu pot sa cred ce traiesc .. incerc sa iau partea buna de aici .. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| aki |
06-09-2006, 01:11 PM
|
Eu cred ca a jucat teatru,si cred ca a reusit sa te faca sa suferi cit de putin.Macar sa te chinuie intrebarile:"De ce?Cu cine?Cind?
-------------------- |
| cristi |
06-09-2006, 01:11 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
moaaaaaaaa bah dar e imposibil eu cred ca a zis asa sa te supere .. stai linistit ..
-------------------- www. semnaturamea . ro
|
| judecatorul |
06-09-2006, 01:21 PM
|
|
Mai sunt 2 zile pana la plecare .. poate ca o sa plec cu .. sufletul impacat . sau Dumnezeu stie ca mai face nebuna .. prietenul meu cu care trebuia sa plec a zis ca o lasa pe nebuna lui acasa .. este terifiat de ce s-a-ntamplat..
Faza e ca de luni nu a mai venit acasa .. nici macar sa ia lucrurile deja rad singur ./. nu pot sa cred ./.. nici eu n-am tecut dar acum vad ca nimic nu e miscat .... mi-aduc aminte ca erau seri cand o suna cineva si zicea mereu ca e prietena ei cea mai buna .. nu investigam . ca de .. incredere and stuff . si acum > am obtinut ceea ce vroiam defapt si in plus mi-am luat-o .. sau ea .. ? ce e cu ea .. si vrobea serios macar atat pot sa stiu si eu cand e serioasa sau cand blufeaza .. oricum sunt praf .. mi-a facut-o probabil ca s-a prin nush .. nu mai am chef de nimic .. m-a ranit destul de rau iar eu ma chinuiam sa o ajut.. nu va doresc sa treceti prin asa ceva .. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| Amazoana |
06-09-2006, 01:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Nu ca ma bucur, dragutule, dar o meritai cu varf si indesat
Sunt convinsa ca nu are pe altcineva, mai gandeste-te. ..Care alta ti-ar face ceva cadou, si inca un obiect pe care ti-l doreai, si ar mai fi impartit cu tine patul si multe altele pe care le-ai tot declarat pe aici, fara sa tina macar la tine, cu atat mai mult, sa aiba pe cineva..... Si eu as fi avut aceeasi reactie ca si ea. Dupa ce imi calci demnitatea in picioare, vrei sa-ti dau satisfactia de a iesi cu capul plecat???No way!!! Felicitari, a avut prezenta de spirit. O admir!!!! |
| cristi |
06-09-2006, 03:14 PM
|
|
eu zic ca trebuie sa raspunzi sa asta cumva
NU te inteleg KATY omul asta incearca sa gaseasca un sprijin aici; tu nu stii altceva decat sa fii femeie ? inteleg ca tii cu tipa dar hai pentru moment sa tinem cu prietenul nostru -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| Amazoana |
06-09-2006, 03:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Hello, daca ar fi facut o tipa ceea ce voia el sa faca, uitai si tu sa fii "friendly". Iar feminista voi fi pana in panzele albe, fara a fi fanatica insa. Fara suparare. Eu dau sfaturi cat ma pricep mai bine, insa va rog, nu terfeliti femeile si demnitatea lor !!!
Daca stau sa ma gandesc bine, daca ar fi fost o femeie in locul lui, as fi avut aceeasi reactie. Toata lumea are demnitate si nu vrea sa fie calcat in picioare. Te salut Cristi si-ti multumesc pt ca m-ai tras de maneca |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 05:05 AM |