left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

8 Pagini V « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
left > How to lose a GIRL in 10 days, fetelor ajutoooor !! seperator Optiuni V right
cristi
mesaj 06-09-2006, 04:58 PM
Mesaj #91

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 48
Inscris: 3-09-2006
Din: ?
Membrul Nr.: 127
Dispozitie: fantastic
Sex: Masculin

si ce crezi ca ar trebui sa faca? sa se aseze in fund si sa mediteze la cat de mult dreptate a avut tipa? parera mea e ca o discutie trebuie dusa pana la capatat si sa lasam orgoliile la o parte/ as avea eu cateva de spus despre femile carora le iei partea dar ma baneaza lion king asta si-asa mi-a dat avertisment smile.gif

--------------------
www. semnaturamea . ro
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eu.
mesaj 06-09-2006, 05:32 PM
Mesaj #92

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated
Sex: Feminin

lol.gif lol.gif
imi pare rau, judecatorule, dar, sincer, ai meritat-o.
chiar ma gandeam, citindu-ti povestea, la vorba aceea ardeleneasco-ungureasca " Dumnezeu nu culca-te".....adica dupa fapta si rasplata. intr-adevar, tu nu ai apucat sa o ranesti, dar intentia conteaza.

fara a minimaliza socul pe care l-ai avut , sincer, admir prezenta de spirit a fetei. nici eu nu cred ca povestea pe care ti-a turnat-o e adevarata (daca e, atunci e ff urat din partea ei, insa cine se aseamana, se aduna).

acum, sa fim sinceri si lasand orgoliul masculin la o parte (ca de fapt asta te doare pe tine): ai vrut sa scapi de ea fara sa sufere fata. asta s-a si intamplat. asa ca, te poti considera satisfacut si sa te simti bine in concediu cool.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

aki
mesaj 07-09-2006, 07:45 AM
Mesaj #93

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut judecatorule.Cum merge la tine?Mai ai vesti de la fata?Scuza-ma de curiozitate give_rose.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
lliliana
mesaj 07-09-2006, 01:36 PM
Mesaj #94

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

N-am numarat zilele...dar acum pe unde esti?...in Malibu?

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 07-09-2006, 02:18 PM
Mesaj #95

Hiena

Raspunsuri: 4.639
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(cristi @ 06-09-2006, 05:58 PM) *

si ce crezi ca ar trebui sa faca? sa se aseze in fund si sa mediteze la cat de mult dreptate a avut tipa? parera mea e ca o discutie trebuie dusa pana la capatat si sa lasam orgoliile la o parte/ as avea eu cateva de spus despre femile carora le iei partea dar ma baneaza lion king asta si-asa mi-a dat avertisment smile.gif

truce? floare.gif nu are rost sa ne certam. Observ ca fiecare dintre noi ne aparam principiile. Admir asta la tine. salut.gif
+Quote Post
danyhoney
mesaj 07-09-2006, 10:28 PM
Mesaj #96

Crocodil

Raspunsuri: 7.953
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Buna ! Nu comentez ceea ce s-a intamplat......Am vrut doar sa spun ca ,mi se pare ,ca sambata se incheie cele 10 zile.....daca am calculat corect lol.gif lol.gif
Oricum...sper sa putem citi impresii si dupa concediul in Malibu,din partea ta,judecatorul ! As fii curioasa sa vad daca a iesit asa cum ai dorit tu sau....ar fii fost mai bine ,totusi,altfel...Doar curiozitate...

--------------------
Imagine
+Quote Post
judecatorul
mesaj 07-09-2006, 11:35 PM
Mesaj #97

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54

a venit intr-un tarziu . dupa 2 zile si 16 ore si si -aluat lucrurile .. ceea ce e mai interesant e ca a venit si cu un tip. pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l omor din bataie ca .. ( IMI ZAMBEA IRONIC TOT TIMPUL ) trecand peste faza ca mi-a luat din lucrurile mele ..n-am zis nimic .nici n-a vorbit cu mine ..
NE mai intalnim noi lumea e super mica .... nu ma mai intereseaza .m-am scarbit de tot .. ma duca sa fac plaja si sa beau bere .. si sa joc sah . si sa stau la foc de tabara .. si sa dorm in hamac .. ///; prietenul meu .. si-a lasat si el prietena .. uitmit de tot ceea ce s-a-ntamplat .. mi-a zis azi ca a vorbit cu prietna lui si gata s-au certat si ei .. din cauza mea ca el imi tinea partea mie si ea ei . si el a devenit suspicios .. [PLECAM DOAR NOI DOI huh.gif ( ((( nu-mi vine sa cred deci era adevarat ce mi-a zis ea . si in plus cum s-a prefacut in ultimul timp ma ingrozeste ...
Cica dom'le nu mai fii misogin .. blink.gif blink.gif blink.gif
nu stiu dac o sa pot intra de acolo .. un lucru e sisur .o sa ma simt bine .si cand ma voi intoarce o sa mai rezolv din probleme .. va multumec pentru sustinere si pentru acuze . mi-au fost ca niste dusuri reci ..
. IN MOMENTELE ASTEA NU VREAU DECAT SA FIU IN FILMUL ALA CLICK SI SA TREC PESTE ASTA sad.gif ////// va pup si aveti grija de voi .. poate ca tot raul inspre bine e. bucurati-va de viata e suuper scurta .

Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 07-09-2006, 11:39 PM

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
aki
mesaj 08-09-2006, 07:28 AM
Mesaj #98

Hiena

Raspunsuri: 4.447
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Bafta multa judecatorule.Imi pare rau ce ti s-a intimplat unsure.gif .Distractie placuta in Malibu. give_rose.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 08-09-2006, 08:12 AM
Mesaj #99

Hiena

Concediu placut!
+Quote Post
lliliana
mesaj 08-09-2006, 10:03 AM
Mesaj #100

Iepuras

CITAT(judecatorul @ 08-09-2006, 12:35 AM) *

a venit intr-un tarziu . dupa 2 zile si 16 ore si si -aluat lucrurile .. ceea ce e mai interesant e ca a venit si cu un tip. pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l omor din bataie ca .. ( IMI ZAMBEA IRONIC TOT TIMPUL ) trecand peste faza ca mi-a luat din lucrurile mele ..n-am zis nimic .nici n-a vorbit cu mine ..
NE mai intalnim noi lumea e super mica .... nu ma mai intereseaza .m-am scarbit de tot .. ma duca sa fac plaja si sa beau bere .. si sa joc sah . si sa stau la foc de tabara .. si sa dorm in hamac .. ///; prietenul meu .. si-a lasat si el prietena .. uitmit de tot ceea ce s-a-ntamplat .. mi-a zis azi ca a vorbit cu prietna lui si gata s-au certat si ei .. din cauza mea ca el imi tinea partea mie si ea ei . si el a devenit suspicios .. [PLECAM DOAR NOI DOI huh.gif ( ((( nu-mi vine sa cred deci era adevarat ce mi-a zis ea . si in plus cum s-a prefacut in ultimul timp ma ingrozeste ...
Cica dom'le nu mai fii misogin .. blink.gif blink.gif blink.gif
nu stiu dac o sa pot intra de acolo .. un lucru e sisur .o sa ma simt bine .si cand ma voi intoarce o sa mai rezolv din probleme .. va multumec pentru sustinere si pentru acuze . mi-au fost ca niste dusuri reci ..
. IN MOMENTELE ASTEA NU VREAU DECAT SA FIU IN FILMUL ALA CLICK SI SA TREC PESTE ASTA sad.gif ////// va pup si aveti grija de voi .. poate ca tot raul inspre bine e. bucurati-va de viata e suuper scurta .

Mai, mai...ce intorsatura...greu de crezut. Se pare ca nici femeile nu si-o pot tine-n pantaloni. Si eu care credeam ca suntem o rasa speciala:) devil.gif Lasa Judecatorule, roata vietii e rotunda...vine randul fiecaruia sa raspunda dupa cum a trait-o. Fiecare avem parte de exact ceea ce am facut noi altora...cred ca ma repet...inzecit. Distractie in Malibu. Sa-ti fie rusine ca nu ne iei si pe noi. Macar sa-ti facem vand c-o frunza de palmier. Pa...sa te distrezi bine.

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 08-09-2006, 10:04 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
geo_m50
mesaj 08-09-2006, 11:21 AM
Mesaj #101

Amiba

Raspunsuri: 44
Inscris: 11-07-2006
Membrul Nr.: 61

O poveste foarte bine ticluita de dl Judecator oare chiar asa sa fie povestea cu tipa, eu nu prea cred de ce ptr ca nu pleci in fiecare zi la Malibu si apoi cand e gratis nu cred ca ai refuza asa o oferta, prea cusuta cu ata alba, dar am mai avut ca subiect de discutie cateva zile, asta e viata.
+Quote Post
cristi
mesaj 08-09-2006, 12:25 PM
Mesaj #102

Amiba

geo de la ce vine 50 de la cincizeci de ani ? pana laurma cred ca omul asta ar fi inventat un subiect mai placut nu unul asa trist, eu il vad ca pe un baiat istet , plus ca a mentionat ceva de vama veche. Eu cred ca e un tip fain, asa ca te rog nu mai comenta aiurea. sau cine mai stie? tarim intr-o lume relativa . grin.gif

Acest mesaj a fost editat de cristi: 08-09-2006, 12:26 PM

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
lliliana
mesaj 11-09-2006, 01:53 PM
Mesaj #103

Iepuras

Daca e adevarata povestea ta (nu vreau sa te jignesc e doar o parere)...Judecatorule...venirea ei cu un tip poate fi pura razbunare. Cum s-ar zice...ti-a tras-o. biggrin.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
cristi
mesaj 11-09-2006, 03:30 PM
Mesaj #104

Amiba

E DESTUL DE URAT DA ! w00t.gif

Acest mesaj a fost editat de cristi: 11-09-2006, 03:40 PM

--------------------
www. semnaturamea . ro
+Quote Post
dulcikatty
mesaj 11-09-2006, 03:39 PM
Mesaj #105

Hiena

tease.gif devil.gif ce tare ma amuza....
+Quote Post

8 Pagini V « < 5 6 7 8 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 5-07-2008 - 02:22 PM