![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| cristi |
06-09-2006, 04:58 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
si ce crezi ca ar trebui sa faca? sa se aseze in fund si sa mediteze la cat de mult dreptate a avut tipa? parera mea e ca o discutie trebuie dusa pana la capatat si sa lasam orgoliile la o parte/ as avea eu cateva de spus despre femile carora le iei partea dar ma baneaza lion king asta si-asa mi-a dat avertisment
-------------------- www. semnaturamea . ro
|
| Eu. |
06-09-2006, 05:32 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
imi pare rau, judecatorule, dar, sincer, ai meritat-o. chiar ma gandeam, citindu-ti povestea, la vorba aceea ardeleneasco-ungureasca " Dumnezeu nu culca-te".....adica dupa fapta si rasplata. intr-adevar, tu nu ai apucat sa o ranesti, dar intentia conteaza. fara a minimaliza socul pe care l-ai avut , sincer, admir prezenta de spirit a fetei. nici eu nu cred ca povestea pe care ti-a turnat-o e adevarata (daca e, atunci e ff urat din partea ei, insa cine se aseamana, se aduna). acum, sa fim sinceri si lasand orgoliul masculin la o parte (ca de fapt asta te doare pe tine): ai vrut sa scapi de ea fara sa sufere fata. asta s-a si intamplat. asa ca, te poti considera satisfacut si sa te simti bine in concediu -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
07-09-2006, 07:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut judecatorule.Cum merge la tine?Mai ai vesti de la fata?Scuza-ma de curiozitate
-------------------- |
| lliliana |
07-09-2006, 01:36 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
N-am numarat zilele...dar acum pe unde esti?...in Malibu?
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| dulcikatty |
07-09-2006, 02:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
si ce crezi ca ar trebui sa faca? sa se aseze in fund si sa mediteze la cat de mult dreptate a avut tipa? parera mea e ca o discutie trebuie dusa pana la capatat si sa lasam orgoliile la o parte/ as avea eu cateva de spus despre femile carora le iei partea dar ma baneaza lion king asta si-asa mi-a dat avertisment truce? |
| danyhoney |
07-09-2006, 10:28 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna ! Nu comentez ceea ce s-a intamplat......Am vrut doar sa spun ca ,mi se pare ,ca sambata se incheie cele 10 zile.....daca am calculat corect
Oricum...sper sa putem citi impresii si dupa concediul in Malibu,din partea ta,judecatorul ! As fii curioasa sa vad daca a iesit asa cum ai dorit tu sau....ar fii fost mai bine ,totusi,altfel...Doar curiozitate... -------------------- ![]() |
| judecatorul |
07-09-2006, 11:35 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
a venit intr-un tarziu . dupa 2 zile si 16 ore si si -aluat lucrurile .. ceea ce e mai interesant e ca a venit si cu un tip. pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l omor din bataie ca .. ( IMI ZAMBEA IRONIC TOT TIMPUL ) trecand peste faza ca mi-a luat din lucrurile mele ..n-am zis nimic .nici n-a vorbit cu mine ..
NE mai intalnim noi lumea e super mica .... nu ma mai intereseaza .m-am scarbit de tot .. ma duca sa fac plaja si sa beau bere .. si sa joc sah . si sa stau la foc de tabara .. si sa dorm in hamac .. ///; prietenul meu .. si-a lasat si el prietena .. uitmit de tot ceea ce s-a-ntamplat .. mi-a zis azi ca a vorbit cu prietna lui si gata s-au certat si ei .. din cauza mea ca el imi tinea partea mie si ea ei . si el a devenit suspicios .. [PLECAM DOAR NOI DOI Cica dom'le nu mai fii misogin .. nu stiu dac o sa pot intra de acolo .. un lucru e sisur .o sa ma simt bine .si cand ma voi intoarce o sa mai rezolv din probleme .. va multumec pentru sustinere si pentru acuze . mi-au fost ca niste dusuri reci .. . IN MOMENTELE ASTEA NU VREAU DECAT SA FIU IN FILMUL ALA CLICK SI SA TREC PESTE ASTA Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 07-09-2006, 11:39 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| aki |
08-09-2006, 07:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.447 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta multa judecatorule.Imi pare rau ce ti s-a intimplat
-------------------- |
| dulcikatty |
08-09-2006, 08:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.639 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Concediu placut!
|
| lliliana |
08-09-2006, 10:03 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
a venit intr-un tarziu . dupa 2 zile si 16 ore si si -aluat lucrurile .. ceea ce e mai interesant e ca a venit si cu un tip. pe care cu greu m-am abtinut sa nu-l omor din bataie ca .. ( IMI ZAMBEA IRONIC TOT TIMPUL ) trecand peste faza ca mi-a luat din lucrurile mele ..n-am zis nimic .nici n-a vorbit cu mine .. NE mai intalnim noi lumea e super mica .... nu ma mai intereseaza .m-am scarbit de tot .. ma duca sa fac plaja si sa beau bere .. si sa joc sah . si sa stau la foc de tabara .. si sa dorm in hamac .. ///; prietenul meu .. si-a lasat si el prietena .. uitmit de tot ceea ce s-a-ntamplat .. mi-a zis azi ca a vorbit cu prietna lui si gata s-au certat si ei .. din cauza mea ca el imi tinea partea mie si ea ei . si el a devenit suspicios .. [PLECAM DOAR NOI DOI Cica dom'le nu mai fii misogin .. nu stiu dac o sa pot intra de acolo .. un lucru e sisur .o sa ma simt bine .si cand ma voi intoarce o sa mai rezolv din probleme .. va multumec pentru sustinere si pentru acuze . mi-au fost ca niste dusuri reci .. . IN MOMENTELE ASTEA NU VREAU DECAT SA FIU IN FILMUL ALA CLICK SI SA TREC PESTE ASTA Mai, mai...ce intorsatura...greu de crezut. Se pare ca nici femeile nu si-o pot tine-n pantaloni. Si eu care credeam ca suntem o rasa speciala:) Acest mesaj a fost editat de lliliana: 08-09-2006, 10:04 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| geo_m50 |
08-09-2006, 11:21 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 44 Inscris: 11-07-2006 Membrul Nr.: 61 |
O poveste foarte bine ticluita de dl Judecator oare chiar asa sa fie povestea cu tipa, eu nu prea cred de ce ptr ca nu pleci in fiecare zi la Malibu si apoi cand e gratis nu cred ca ai refuza asa o oferta, prea cusuta cu ata alba, dar am mai avut ca subiect de discutie cateva zile, asta e viata.
|
| cristi |
08-09-2006, 12:25 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 48 Inscris: 3-09-2006 Din: ? Membrul Nr.: 127 Dispozitie: fantastic Sex: Masculin |
geo de la ce vine 50 de la cincizeci de ani ? pana laurma cred ca omul asta ar fi inventat un subiect mai placut nu unul asa trist, eu il vad ca pe un baiat istet , plus ca a mentionat ceva de vama veche. Eu cred ca e un tip fain, asa ca te rog nu mai comenta aiurea. sau cine mai stie? tarim intr-o lume relativa .
Acest mesaj a fost editat de cristi: 08-09-2006, 12:26 PM -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| lliliana |
11-09-2006, 01:53 PM
|
|
Daca e adevarata povestea ta (nu vreau sa te jignesc e doar o parere)...Judecatorule...venirea ei cu un tip poate fi pura razbunare. Cum s-ar zice...ti-a tras-o.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| cristi |
11-09-2006, 03:30 PM
|
|
E DESTUL DE URAT DA !
Acest mesaj a fost editat de cristi: 11-09-2006, 03:40 PM -------------------- www. semnaturamea . ro
|
| dulcikatty |
11-09-2006, 03:39 PM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 02:22 PM |