![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| judecatorul |
29-08-2006, 10:46 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Am si eu o intrebare ... Probabil ca de foarte multe ori e usor sa spui cuiva ca nu-l mai interesezi ...si stim cu totii ca femeile n-au nici un fel de problema in a-si sustine punctul de vedere intr-o eventuala despartire ... defapt iti pot invoca lucruri pe care le-ai facut acum 3 ani cu zambetul pe buze.
Ei bine eu am ajuns la un moment in viata mea cand vreau sa fac asta ... si NU POT. Bine ...din pacate s-a mai intamplat in viata mea, sa spun ce nu-mi convine; dar poate nu era o realtie lunga si poate exista o perioada inainte in care amandoi ne dadeam seama ca nu se mai poate .. Aici in povestea mea, nu exista o aseenea perioada !!! PUR SI SIMPLU VREAU SA SE TREMINE >> NU EXISTA ALTCINEVA >> VREAU doar LINISTE Am gasit-o o data cu prietenele comentand un album de la Allison Blake England ( rochii de nunta ) E o tipa super .. dar vreau liniste nu-mi doresc sa fiu cu ea .. II ZICETI VOI ??? ASA CA dragi colegi de discutie .. cum scap de o gagica in 10 zile ??? de ce 10 zile o sa intrebati .. Pai simplu .. plec si eu in vacanta si vreau sa anulez biletul ei Acest mesaj a fost editat de judecatorul: 29-08-2006, 10:51 PM -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| avocatul |
30-08-2006, 08:39 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 29-06-2006 Membrul Nr.: 55 Sex: Feminin |
"PUR SI SIMPLU VREAU SA SE TREMINE >> ea nu banieste nimic. "
Pai ai timp 3 zile sa zicem sa o faci sa banuiasca asta! Si inca 7 sa o faci sa inteleaga asta chiar daca nu vrea! Oricum cred ca greseala ta a fost aici: "Am gasit-o o data cu prietenele comentand un album de la Allison Blake England ( rochii de nunta )". Atunci trebuia sa deschizi bine ochii, sa iei lucrurile in serios si sa ii explici exact ce gandesti si ce ai tu in cap! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| judecatorul |
30-08-2006, 09:03 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
Mai am 9 zile .. si ma gandesc ca n-o sa reusesc
Mi-a recomanadat un prieten sa ma comport urat cu ea poate se prinde... Iar ea isi face bagajele sa plecam in vacanta .... Si oricum eu nu sunt genul sa fac faze scarboase sau urate ...si cred ca ar trece si peste astea .. ca vorba aia ma iubeste ... ... UITE AICI O FAZA PUTIN DISPERATA :!!!! -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| lliliana |
30-08-2006, 09:50 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Ups...ai facut-o. Ia o pilula de curaj si spune-i-o. Direct. N-ai alta solutie.
"Fata draga, nu stiu nici eu ce m-a apucat, dar am nevoie sa fiu singur o vreme. Nu incerca sa intelegi de ce, pentru ca nici eu nu inteleg. Incerca sa nu ma judeci, nu dau vina pe tine, pot fi la fel de bine eu de vina (pentru ca esti). Te rog iarta-mi comportamentul dureros de direct, n-am avut alta solutie. " Ai grija...e bine sa ai demnitate, dar nu e bine sa calci pe demnitatea altora. E bine de stiut ce trebuie sa facem, dar e si mai bine sa facem ceea ce trebuie sa facem. Succes, ai nevoie. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
30-08-2006, 09:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Desi pare...dureros, cea mai buna solutie e sa-i spui in fatza ce ai pe suflet. Nu mai amana
-------------------- |
| dulcikatty |
30-08-2006, 10:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.602 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Dificil...
Daca ai simtit ca nu o mai vrei, de ce nu ai inceput sa-i arati mai demult? Ca presupun ca nu apare deodata chestia asta...sunt de acord cu lliliana si ina, spune-i in fata si cat mai repede. Ii va lua putin timp sa se obisnuiasca. ooofff tare greu de inteles mai sunteti |
| simo |
30-08-2006, 10:05 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
Mai am 9 zile .. si ma gandesc ca n-o sa reusesc Mi-a recomanadat un prieten sa ma comport urat cu ea poate se prinde... Iar ea isi face bagajele sa plecam in vacanta .... Si oricum eu nu sunt genul sa fac faze scarboase sau urate ...si cred ca ar trece si peste astea .. ca vorba aia ma iubeste ... ... UITE AICI O FAZA PUTIN DISPERATA :!!!! atunci fa ce trebuie ce ati spune inima -------------------- |
| soranutza |
30-08-2006, 10:07 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Dragi co-forumisti de sex opus,
Incep prin a ma prezenta: Sorana, 23 de ani, locuiesc impreuna cu prietenul meu de 3 ani, sincera. Cred ca vorbesc in numele multor femei cand spun ca toate ne dorim sa fim mirese. Asta cred ca e un vis pe care toate il avem inca din copilarie. Eu, cand eram (si mai) mica, la clasica intrebare ce vrei sa te faci cand vei fi mare raspundeam raspicat: mire, mire si mireasa (acum insa am realizat ca vreau sa fiu doar mireasa, nu stiu de ce pe atunci imi doream sa fiu si mire - de doua ori, chiar). Bun, am luat-o pe aratura: revenim. De cand ma stiu ma uit admirativ la mirese, o data chiar m-a batut gandul sa si probez o rochie de mireasa sa vad cum mi-ar sta (sick, i know) si nici macar prieten n-aveam. Ma uit cu maaaaare placere la toate pozele prietenelor mele care au fost mirese etc etc. Probabil ca verdictul vostru deja e: asta e obsedata sa se marite. Ei bine, gresiti Sper ca v-am lamurit ca noi, femeile, suntem mai speciale si nu e bine pentru sanatatea voastra sa luati chiar ad literam tot ce facem si zicem noi cateodata. Unele obsesii si manii le avem de mici (vezi slabitul). Poate nu e cazul sa te sperie ideea ca se uita peste un catalog de nunta, poate fata nici n-ar vrea sa se marite cu tine daca ar fi intrebata. Legat de despartire, eu spun ca e cel mai bine sa ii spui adevarul: ca nu mai vrei sa fii cu ea. De ce sa te porti urat cu ea daca n-a facut nimic? Nu cred ca e frumos sa devii badaran doar fiindca nu e fata cu care vrei sa iti petreci restul vietii sau... vacanta. |
| simo |
30-08-2006, 10:12 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 18-08-2006 Din: satu-mare Membrul Nr.: 119 Dispozitie: an forma Sex: Feminin |
da ai dreptate soruntza mare dreptate
dar doare -------------------- |
| michelle |
30-08-2006, 10:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 3.788 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Cea mai buna explicatie pe care am primit-o.. Aveam un prieten, eram impreuna de aproape un an, timp in care el si-a dat seama ca nu sunt persoana cu care vrea sa-si petreaca restul zilelor (aveam amandoi 18-19 ani
Si eu sunt de parere ca cel mai bun e adevarul. Succes! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| lliliana |
30-08-2006, 10:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sper sa n-ajung sa fiu judecata de tine...in 10 zile...cu respect.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| judecatorul |
30-08-2006, 11:12 AM
|
|
Ar cam trebui sa - zic inainte de ultima zi nu ?
E destul de dificil am cam fost impreuna ultimii doi ani. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| dulcikatty |
30-08-2006, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.602 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| judecatorul |
30-08-2006, 11:18 AM
|
|
pai demnitate am si o sa am intotdeauana ..
DAR voi trebuie sa intelegeti ca nu e doar o discutie pe net e viata mea .. si nu se prea potriveste planul de la targ cu cel de acasa .. Acum de exemplu, m-a sunat ca trece pe la mine pe la birou sa mergem sa manacam impreuna .. poate-mi iau si eu o pauza de masa .. Ca .... a fost la cumparaturi cu fetele si vrea sa-mi arate noua poseta .. pe care si-a luat-o de la xxxx... .. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| ina_ceva |
30-08-2006, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.729 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Trebuie sa termini cat mai repede, nu taragana lucrurile; la fel de greu cum iti este acum, asa iti va fi si mai tarziu, peste o zi sau doua; poate chiar mai greu de spus.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 02:32 PM |